σορρυ κιολας αλλα και στην ιδια την αθηνα υπαρχουν ομαδες ιστορικες,περιοχων μεγαλων που το ελληνικο ποδοσφαιρο τις πεταξε εξω απο τους κολπους του
μς τις ευλογιες του ποκ...
προχειρα μου ερχεται ο φωστηρας,ο απολλωνας,ο εθνικος,τελευταια το αιγαλεω και η προοδευτικη....ομαδες που καποτε ειχαν δυναμικη και κοσμο(οσο κοσμο ειχαν αλλα ειχαν)
ειναι λιγο ατοπο να αποκαλουμε την εθνικη,εθνικη αθηνων....το ποκ ειναι ο καταστροφεας του ελληνικου ποδοσφαιρου διαχρονικα ακομα και στην ιδια την αττικη...τωρα αν πουμε οτι η εθνικη ελλαδας και σημερα και παντα απαρτιζεται απο παικτες που αγωνιζονται στο ποκ θα ειμαστε σωστοι...δεν φταιει ομως
η εθνικη ελλαδας αλλα οι προπονητες της που τουλαχιστον εγω θυμαμαι κατι τυπους που με βιογραφικο την αγωνιστικη τους καριερα στο ποκ παιρναν την δουλεια...θα μου πειτε κι ο ρεχαγκελ το ιδιο κανει...πιαστ'αυγο και κουρευτο
σορρυ για το οφ-τοπικ
ον-τοπικ.δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν ηρακλειωτη ΠΑΟΚΤΣΗ.ο βαρδινογιαννης ομως τον οφη παροτι τον εχει δουλο(μιας και στην ουσια ειναι
μαγαζι του) τον κραταει στην α εθνικη χρονια τωρα παροτι καποιες χρονιες η ομαδα του οφη αγωνιστικα αξιζε να πεσει.
ειναι λιγο ουτοπικο να μιλαει η διοικηση του οφη για διαιτησια και να υπερβαλλει για να δειξει αδικημενη η ομαδα του ηρακλειου...τουλαχιστον ετσι φαινεται σε
εμενα.ισως να ειμαι και προκατειλημενος με τον οφη...
μακαρι ο οφη να απεμπλακει καποτε απο το αφεντικο του(και αυτο δεν ειναι ο βατσινας) και να βρει τον δρομο του.το ιδιο ισχυει και για αλλες ομαδες
βεβαια.προσωπικα δεν με ενδιαφερει ομως.και μου προκαλει γελιο να νιωθει αδικημενος.η αδικια ειναι οτι τοσα χρονια αυτο που η κοινη λογικη ονομαζει συνιδιοκτησια δεν τιμωρηθηκε...