ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ._
Επέτρεψε μου όμως Serifi να σχολιάσω αυτά που λέει ο αδερφός από τη Κρήτη. Βασικά είναι ένα θέμα χιλιοειπωμένο εδω μέσα. Το θέμα του είναι ο χαρακτηρισμός του τόπου, του νησιού, και όχι των οφητζήδων. Αν και είμαι απ αυτούς που στα ρχιδια μου ο γεωγραφικός τόπος, επειδή γενέτειρά μου ειναι ο ΠΑΟΚ, και στο πουτσο μου το κάθε άλλο μέρος, και η σπαρτη, και η κρήτη, και η θεσσαλονίκη, και η αθήνα, και τα γρεβενά, και η ροδος κτλ. ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ και οποιος πει κάτι γι αυτήν, στη καλύτερη των περιπτώσεων, θ ακουει παναγιτσες.
ΑΛΛΑ θέλω να σέβομαι την ευαισθησία του καθενός για τη περιοχή του και γι αυτό κατανοώ το πως εσθάνεται να μιλάμε υποτιμητικά για τον τόπο του. Η λέξη "κωλονήσι" είναι αυτή που προφανώς πείραξε τον Κρητικό μας αδερφό και όχι οι χαρακτηρισμοί για τους οφητζήδες. Και η άποψή μου είναι να τους αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς, αν και μένα επαναλαμβάνω δε μ ενοχλεί τίποτα. Φυσικά δε μπορούμε να πούμε πως δε βρίζουμε Αθήνα επειδή και εκεί έχουμε αδερφούς. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Σε θέματα περιφέρειας νομίζω θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι. Δηλαδή, αν το ποκ έδραζε στη γαστούνη ηλείας και εκει υπήρχε το κέντρο κάθε εξουσίας , ασφαλώς εκεί θα ήταν ο εχθρός μας. Επειδή όμως είναι στην αθήνα, γι αυτό γαμιέται η αθήνα. Αντιθέτως δε μπορεί να ισχύσει κάτι παρόμοιο για ολη την υπόλοιπη χώρα.
-----
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ._
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΜΠΟΥΘ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.