Author Topic: Ο.Φ.Η  (Read 10468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Ο.Φ.Η και όλα τα σχετικά γύρω από αυτόν
« Reply #180 on: October 28, 2011, 15:07:24 »
α ωραία...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #181 on: October 28, 2011, 15:41:35 »
δε ξέρω τι λέτε αν είμαστε φίλοι με τους οπαδούς του όφη, αλλά αυτές οι δηλώσεις είναι απλά εμετικές.

Τις δηλωσεις δεν τις εκαναν οι οπαδοι του οφη, ενας πρωην ποδοσφαιριστης τις εκανε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

DimNaoussa

• Guest
« Reply #182 on: October 28, 2011, 19:06:19 »
στα αρχιδια μας ρε αν ειναι η ομαδα ή οι οπαδοι..αυτα τα πουστρακια κερνανε μονο και μονο απο συμφερον..απο δω και περα εχουν να φανε πολυ ξυλο..αντε με το κωλονησι τους και την προπαγανδα που πουλανε..πουτανακια φιδακια..το μουνι της μανας σας

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #183 on: October 28, 2011, 19:22:54 »
Ο Γου είχε δημοσιεύσει στο σάιτ της ΠΑΕ φωτογραφίες απ'τα επεισόδια στο πέταλο =>
ο Γου ήταν τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ =>
ergo, οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ρουφιάνοι...;

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #184 on: October 28, 2011, 19:34:01 »
δε ξέρω τι λέτε αν είμαστε φίλοι με τους οπαδούς του όφη, αλλά αυτές οι δηλώσεις είναι απλά εμετικές.

Τις δηλωσεις δεν τις εκαναν οι οπαδοι του οφη, ενας πρωην ποδοσφαιριστης τις εκανε.

like
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #185 on: October 29, 2011, 00:52:17 »
στα αρχιδια μας ρε αν ειναι η ομαδα ή οι οπαδοι..αυτα τα πουστρακια κερνανε μονο και μονο απο συμφερον..απο δω και περα εχουν να φανε πολυ ξυλο..αντε με το κωλονησι τους και την προπαγανδα που πουλανε..πουτανακια φιδακια..το μουνι της μανας σας

έτσι πες τα γάμο το νησί τους...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #186 on: October 29, 2011, 00:55:11 »
Σπίνε ρουφιάνε της Βασίλισσας του κώλου , Κρητικός δεν είσαι ??
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #187 on: October 29, 2011, 02:54:29 »

Προς χούλιγκανς του keyboard 1000 χλμ μακριά απο την πηγή των όποιων σκηνικών:
1. Από πότε η διοίκηση μιας ομάδας συνδέεται με τους οπαδούς της;
2. Τα φιδάκια που λες κανόνισαν να πάρεις φέτος εισητήρια στο γήπεδο τους ΜΟΝΟ ΕΣΥ και κανένας από τις ομάδες του ΠΟΚ (χανούμια ήδη δεν πήραν για πρώτη φορά ever). Μακάρι να γίνει το ίδιο και από άλλες ομάδες που δεν είναι από το γαμονήσι όπως λες εσυ.. Βέβαια τι μας νοιάζει εμάς σαμπώς και θα πάμε ποτέ στο εκτός αυτό να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ 1000 χλμ μακριά από την έδρα του;;
3. Αν έχεις σύνδεσμο στο γαμονήσι αυτό συνδέεται με το γεγονός οτι έχεις καλές σχέσεις με τα φιδάκια αυτά (Ο σύνδεσμος είναι σε περιοχή που ο όφη έχει full δύναμη). Βέβαια τι μας νοιάζει εμάς σαμπώς και θα πάμε ποτέ εκει;;
4. Αν θέλεις ποτέ ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας και να ξεπεράσεις τα όρια της Βόρειας Ελλάδας καλό είναι να φροντίζεις να έχεις καλές σχέσεις με ντόπιους πληθυσμούς με αντι-ΠΟΚ ιδεολογία (τα φιδάκια που λες έχουν συγκρουστεί πολλές φορές και με γαύρους και με βάζελους και με χανούμια) Βέβαια τι μας νοιάζει εμάς πάνω από το σκουλήκι να τερματίζουμε και όλα καλά
5. Επειδή εδώ στο forum έχει κόσμο από ολη την Ελλάδα καλό είναι χαρακτηρισμοί όπως "γαμονήσι" να αποφεύγονται γιατί αν αρχίσουμε ο ένας να βρίζει τη Κρήτη, ο άλλος την Νάουσσα, ο άλλος τα Γιάννενα και πάει λέγοντας θα καταλήξουμε μπουρδέλο.. Στο φινάλε τα φιδάκια βρίστα όσο θες στα @@ μου, τον τόπο μου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον βρίζεις.-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #188 on: October 29, 2011, 04:58:50 »
λοιπον επειδη με χαρακτηριζεις μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα να δεις τι και πως ειμαι καθως βρισκομαι στον τοπο σου..οσο τα μπασταρδακια του οφη οι ιδιοι λενε σε αλλους κρητικους οτι μονο απο συμφερον κανουν τις φιλιες,δευτερον αμα ειναι να δικτυωσουμε τον ΠΑΟΚ με τα PRλικια που αναφερεις ας κανουμε φιλιες με την νικη φερρων με το καστελοριζο και με δεν ξερω και γω τι..το θεμα ειναι οτι με τις κεραστικες φαπες δεν γλυτωσε κανενας..

baron

• Guest
« Reply #189 on: October 29, 2011, 09:16:13 »
a ρε μπερδέματα!

φιλιες με άλλους οπαδούς. ÐÁÏÊôóÜêéá έχουν πάρε δώσε με αλλόθρησκους. Ποσο πιο χαμηλά

με λιώνει το πολιτιστικό επίπεδο σας και ο καθωσπρεπισμός σας

πούτσες

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #190 on: October 29, 2011, 12:50:14 »
ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ._

Επέτρεψε μου όμως Serifi να σχολιάσω αυτά που λέει ο αδερφός από τη Κρήτη. Βασικά είναι ένα θέμα χιλιοειπωμένο εδω μέσα. Το θέμα του είναι ο χαρακτηρισμός του τόπου, του νησιού, και όχι των οφητζήδων. Αν και είμαι απ αυτούς που στα ρχιδια μου ο γεωγραφικός τόπος, επειδή γενέτειρά μου ειναι ο ΠΑΟΚ, και στο πουτσο μου το κάθε άλλο μέρος, και η σπαρτη, και η κρήτη, και η θεσσαλονίκη, και η αθήνα, και τα γρεβενά, και η ροδος κτλ. ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ και οποιος πει κάτι γι αυτήν, στη καλύτερη των περιπτώσεων, θ ακουει παναγιτσες.
ΑΛΛΑ θέλω να σέβομαι την ευαισθησία του καθενός για τη περιοχή του και γι αυτό κατανοώ το πως εσθάνεται να μιλάμε υποτιμητικά για τον τόπο του. Η λέξη "κωλονήσι" είναι αυτή που προφανώς πείραξε τον Κρητικό μας αδερφό και όχι οι χαρακτηρισμοί για τους οφητζήδες. Και η άποψή μου είναι να τους αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς, αν και μένα επαναλαμβάνω δε μ ενοχλεί τίποτα. Φυσικά δε μπορούμε να πούμε πως δε βρίζουμε Αθήνα επειδή και εκεί έχουμε αδερφούς. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Σε θέματα περιφέρειας νομίζω θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι. Δηλαδή, αν το ποκ έδραζε στη γαστούνη ηλείας  και εκει υπήρχε το κέντρο κάθε εξουσίας , ασφαλώς εκεί θα ήταν ο εχθρός μας. Επειδή όμως είναι στην αθήνα, γι αυτό γαμιέται η αθήνα. Αντιθέτως δε μπορεί να ισχύσει κάτι παρόμοιο για ολη την υπόλοιπη χώρα.

-----

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ._
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΜΠΟΥΘ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.

« Last Edit: October 29, 2011, 12:59:40 by spartiatis »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #191 on: October 29, 2011, 13:14:44 »
http://www.sport24.gr/football/omades/Ofi/maxlas_oti_kalutero_o_marinakhs.1429110.html

εμετός. έτσι απλά. δε ξέρω τι λέτε αν είμαστε φίλοι με τους οπαδούς του όφη, αλλά αυτές οι δηλώσεις είναι απλά εμετικές.

υγ: σόρρυ που δεν έβαλα και το κείμενο, αλλά δεν ήξερα πως. Έπρεπε απλά να το κάνω copy-paste?

Ας κοιταμε την καμπουρα μας καλυτερα.Ο κακοδιαχειριστης ψηφισε μαρινακη τον οποιο και εμπιστευεται..

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #192 on: October 29, 2011, 14:40:47 »
ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ τι θέλεις να πεις ότι δεν είναι εχθρός του επαναστάτη ο μαρινάκης? Δεν κατεβήκαμε να χτυπήσουμε το ματσ στο καραισκάκη με ΜΠΑΛΑΦΑ βασικό??......

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #193 on: October 29, 2011, 14:53:21 »
Εγω ξερω οτι τον εχθρο σου δεν τον ψηφιζεις.Στο καραισκακη δεν ειδα τιποτα περιεργο.Τοσο μπορεσαν τοσο επαιξαν.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #194 on: October 29, 2011, 15:08:53 »
ρε φιλε simon, συγνώμη κιολας που θα στη πω...

γιατι τα 11 απ τα 10 σου ποστ αφήνουν τετοιου ειδους υπονοούμενα? δε μπορώ να καταλαβω ρε φιλαρακι γιατί το κάνεις.
μπορείς φυσικά να γράφεις αυτό που πιστεύεις.
πάντως είναι πολύ ενοχλητικό ν ξέρεις.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: October 29, 2011, 20:10:22 »
Γιατί φίλε μου σπαρτιάτη 11 στις 10 φορές τρυπιώμαστε από μέσα γιαυτό γράφω.Προκαλεί πολύ ο επαναστάτης. Χειροκροτητής αυτουνού που έχει πουστρέψει τον μεγαλύτερο λαό και έχει συρρικνώσει τις απαιτήσεις του δεν θα γίνω ποτέ.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #196 on: October 29, 2011, 20:25:31 »
πολλά λες..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #197 on: October 29, 2011, 21:33:10 »
Ρε τον όφη, του το' κλεισε το σπίτι του γαύρου
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #198 on: October 29, 2011, 21:45:07 »
Οποιος ειδε εμφανιση Μαντζιου σημερα πρεπει να παει στον οφθαλμιατρο επειγοντως (συμπεριλαμβανομενου κι εμου).

Σαπακι ξεσαπακι το τοπι φαινεται οτι το θυμαται και το γνωριζει καλυτερα απο τη μιση μας ενδεκαδα...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #199 on: October 29, 2011, 22:01:29 »
καποιοι γέμισαν τα βιβλιάριά τους σήμερα....
καλά ξηγιούνται, σε μέρες χρεοκοπίας αυτές είναι σπουδαίες κινήσεις.