Το εχω ακουσει και εγω αυτο με το δημοψηφισμα!
Εδω το εχουν υποβαθμησει το θεμα απο τα ΜΜΕ και γενικως αποφευγουν να μιλανε γι αυτο το θεμα!
περυσι ειχε γινει θεμα με καποια αυτοκινητα που ειχαν στο πισω μερος τους σημαιες της Κρητικης κοινοπολιτειας!
Η αληθεια ειναι οτι ενοχλει το κοκκινο με το αστερακι γιατι αυτο παραπεμπει στην τουρκικη σημαια και καλα σημαινει οτι ειναι υπο τουρκικη διοικηση!
πιστευω βεβαια οτι οσοι το βαζουν στο αμαξι τους δειχνουν την αντιδραση τους στο Ελληνικο κρατος και οχι στην Ελλαδα!
Τετοια πραγματα παιδια εδω κατω δεν υπαρχουν!Αποσχησεις και ανεξαρτησιες μονο στον ΟΦΗ!
ΧΩΧΩΧΩ κλασσικοί Κρητικοί, παντα ανεξάρτητοι θελαν να το παίζουν. Δεν ειναι τυχαίο οτι ο Αρχιεπίσκοπος ειναι Αθηνών κ πάσης Ελλάδος ΕΚΤΟΣ Κρήτης βέβαια.
Ειναι η νοοτροπία τους έτσι εκεί!
george δεν ειμαι σηγουρος αλλα αν δεν βαριεσαι ψαξτο λιγο!Νομιζω οτι εκκλησιαστικα η Μακεδονια η Θρακη και η Ηπειρος μπορει να ανηκουν στην Εκκλησια της Ελλαδος αλλα ανομαζονται νεες χωρες!
Τι θελω να πω?Και βεβαια ειναι τυχαιο-για μας τους πολιτες της Κρητης-οτι η εκκλησια της Κρητης ανηκει στο Πατριαρχειο!Τουλαχιστον δεν μας ενοχλει!Ετσι το βρηκαμε και ετσι θα το δωσουμε στα παιδια μας!
Πιστευω και σενα να μην σε ενοχλει που εκκλησιαστικα η Μακεδονια Θρακη Ηπειρος ονομαζονται Νεες Χωρες ετσι?
και κατι τελευταιο!Οι κλασσικοι Κρητικοι ανεξαρτητοι θελουν να ΕΙΝΑΙ και οχι να το παιζουν!