Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τις τελευταίες μέρες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είχα αποφασίσει να μην πάρω θέση στα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες στο παιχνίδι με την Ξάνθη (ολοι εσενα περιμεναμε να παρεις θεση) αλλά και σε αυτά που γενικότερα ακούγονται από μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών... (απ'ότι λένε είναι ΠΑΟΚτσήδες... μπα! ). Έβαλε το γκολ ο Σαλπιγγίδης και τους είδα όλους να πανηγυρίζουν σαν τρελοί! Μιλάω ανοιχτά και καθαρά πιστεύω. Μιλάω ΜΟΝΟ για τα πιτσιρίκια που δυστυχώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους δίνει το ελεύθερο να μπαίνουν στην Τούμπα και πόσο περισσότερο στην Θύρα 4 . Στο κομμάτι του γηπέδου όπου ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει γράψει την μεγαλύτερη ιστορία από κάθε άλλον σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα θα μιλήσω με τα πιο σκληρά λόγια για αυτά τα τσογλάνια ...
Δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό μου η παραμικρή σκέψη για αρνητικά σχόλια στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα κάψω όποιον τολμήσει να πει οτιδήποτε (πωπωπω, θα μας καψει ο νερωνας) . Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα βάλω και με ανθρώπους που όπως λένε υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ και όχι τα συμφέροντα κάποιων μικρών κυρίων που υποκινούν όλες αυτές τις ενέργειες... (προσοχη, απο εκει που μιλουσε υποτιθεται μονο για τους 5 μαλακες που καψανε τα 3 καρεκλακια, το τροπαριο αλλαζει. προφανεστατα αναφερετε σε συγκεκριμενο συνδεσμο, απλα δεν τολμαει να τον κατονομασει) Καλά ρε βλάκες, καλά ρε μωρά, καλά ρε αληταράδες, τί δουλειά έχετε εσείς στην Τούμπα ΜΑΣ ; Με πιο δικαίωμα αποκαλείστε οπαδοί του ΠΑΟΚ εσείς, οι μεγαλύτεροι ΕΧΘΡΟΙ της ομάδας; Μέχρι και ότι είστε οπαδοί του Άρη έχω σκεφτεί. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Να πάτε στον αγύριστο όλοι όσοι πετάξατε καρεκλάκια, όλοι όσοι κάψατε πανό και ό,τι άλλο ανήκει στην δική μας περιουσία. Στα σπίτια σας να τα κάνετε όλα αυτά, όχι στο δικό μας σπίτι. Σας κράζει όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και εσείς εκεί... στην βλακεία σας!
Ο Σαλπιγγίδης είναι η σημαία του ΠΑΟΚ (με το μυαλο σου) , ο καλύτερος παίκτης της ομάδας (με το μυαλο σου) και ο ΠΡΩΤΟΣ σκόρερ του πρωταθλήματος! Ο μόνος που κατάφερε να παίξει καλή μπάλα σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα φέτος (με το μυαλο σου). Ο μόνος που είχε πρόταση και από τις τρεις ομάδες του ΠΟΠ και δεν έκατσε καν να το σκεφτεί (το να φύγει από την ομάδα) (με το μυαλο σου, και που εισαι ΠΟΚ ειναι το σωστο, αλλα που να ξερεις εσυ). Ο μόνος που μπορεί και έχει δίκιο να σας ζητάει (και να μας ζητάει...) να το βουλώσετε. Είναι το λιγότερο που μπορούσε να σας κάνει. Αν ήταν άλλος στην θέση του μπορεί να έκανε πολλά περισσότερα... (να μας εδειχνε τα @@ του?)
Θα χαρώ πολύ αν ακούσω πως ο πρόεδρος θα κλείσει την 4Α για λίγο καιρό. Δεν χρειάζεται έτσι και αλλιώς. Μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ . Να αλλάξετε μυαλά. Να αλλάξετε ηγέτες και ιδέες αν θέλετε να τα πάτε καλά με τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ! Δεν ανήκετε στην οικογένειά μας. Ξέρω ότι με αυτά που γράφω δεν συμφωνούν πολλά από τα μέλη του Χρυσού Δικεφάλου και το λέω όπως και το έχω πει σε πολλά κείμενά μου... Μιλάω καθαρά προσωπικά και εκφράζω μόνο τον εαυτό μου! Είσαστε ΒΛΑΚΕΣ όλοι όσοι προκαλέσατε όλον αυτό τον σαματά. ΜΠΡΑΒΟ στον ΚΥΡΙΟ ΓΟΥΜΕΝΟ που έδωσε τις φωτογραφίες! Πάντα τέτοια! Το λέω και το εννοώ! Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες! Έτσι κάνουν οι μεγάλοι πρόεδροι! Τον είχα αδικήσει πολλές φορές αλλά πάντα αναγνώριζα το έργο του! Ό,τι του ζητήσατε σας το έφερε! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ! Φέτος είσαι ο καλύτερος παράγοντας στην Ελλάδα! Το εννοώ μέσα από την καρδιά μου! .
η τελευταια παραγραφος, δεν χρειαζεται σχολιασμο. τα λεει ολα μονη της. και καλα ξεκιναμε απο τα παιδακια, για να πουμε το παραμυθακι οτι για ολα φταιει η θ4 (ο συνδεσμος βεβαιως). και καλα ειναι προσωπικα σχολια. εγω λεω οτι δεν ειναι. απαιτησεις απο το συγκεκριμενο χωριατοπαιδο δεν μπορει να εχει κανεις. αναθεμα αν εχει δει παιχνιδι του ΠΑΟΚ πριν το '99. οσο για την τριτη φαλλαγα του Κατσαρη, το χρυσοποικιλτο δικεφαλο, ολοι γνωριζουν οτι ξεκινησε με 100 ατομα, και κατεληξε μια παρεα 20 ατομων, απο τους οποιους οι μισοι εχουν διοριστει εφοροι και υπευθυνοι σε διαφορα τμηματα, και οι αλλοι μισοι περιμενουν να διοριστουν μετα τις νεες εκλογες στον ΑΣ. οσο για τον προεδρο τους, τον κοιλαρα, ζαχαροπλαστη ισαϊαδη, οσοι θυμουνται τις παλιες καλες μεταμεσονυχτιες εποχες του καφενειου των φιλαθλων με τον γεωργιου, καταλαβαινουν για τι ατομο μιλαμε...
και αλλη μια παρατηρηση. στην τελευταια ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ τον Ιουνιο, οπως θυμουνται οσοι παρεβρεθηκαν, μιλησε πρωτα ο Γουμενος και μετα πηρε τον λογο ο Κατσαρης για την υποθεση του Γηπεδου. οταν αρχισαν οι ερωτησεις να πεφτουν βροχη για την κοροιδια και τους χειρισμους στην υποθεση Γηπεδου, σηκωθηκε ενα ταγαρι που καθοταν διπλα απο τον προεδρου του χρυσου δικεφαλου τον κοιλαρα, ζαχαροπλαστη ισαϊαδη και ειπε το εξης αμιμητο:
το προβλημα ειναι οτι ο ΑΣ δεν κανει μηνυσεις σε οσους συλλαμβανονται για επεισοδια. να μην κανει λεει μονο η παε να κανει και ο ΑΣ. και μας πεσανε ολονων τα μαλλια. για να παρετε χαμπαρι τι ρολο παιζουν και ποιον εξυπηρετουν οι κυριοι.