...
1. Δεν είμαι πλέον μέλος του Χρυσού Δικέφαλου έχω διαγραφεί.
...
Poet αν δεν εχεις προβλημα θα ηθελα να μας εξηγησεις
τι σε ενοχλησε στον Χρυσο Δικεφαλο και αποχωρησες.
ευχαριστω εκ τον προτερων
Δεν διαγράφηκα επειδή το ήθελα εγώ. Διαγράφηκα με πειθαρχική απόφαση του Δ.Σ.
Ο λόγος ήταν η ιστορία με την ανακοίνωση των 82 για μείωση της συνδρομής στον Α.Σ. και τη στήριξή εκείνης της προσπάθειας. Αυτά που έγραψα στο forum προκειμένου να ενημερώσω και εσένα που μου το είχες ζητήσει και τα παιδιά που διαβάζουν, θεώρησαν ότι ήταν προδοτικό απο μέρους μου να σας τα πώ, ότι τους ρουφιανεύω στο internet, πως ότι γίνεται εκεί μέσα το μεταφέρω, τους πείραξε ακόμα και η ώρα που ποστάρησα το μήνυμα που έλεγα για το τί έγινε στη συζήτηση γι'αυτό το θέμα, ότι δεν κρατιόμουν απο την ανάγκη μου να τους ρουφιανέψω, λες και αυτό ακόμα το μήνυμα που στέλνω είναι σε καλύτερη ώρα ... αυτά βέβαια ήταν αυτά που επικαλέστηκαν, στην πραγματικότητα υπήρχαν και κάποιες προσωπικές αντιπάθειες, διαστρέβλωσαν αυτά που έγραψα, τα παρουσίασαν ότι τα έγραψα απο πρόθεση να δυσφημίσω τον Χρυσό Δικέφαλο. Η συζήτηση για το τί έγραψα και πώς το έγραψα, έγινε στη μία και μοναδική συνεδρίαση που έτυχε να απουσιάσω το τελευταίο 5μηνο και χωρίς να κληθώ ουδέποτε σε απολογία. Η απολογία κρίθηκε μη απαραίτητη ... τί να ακούμε τώρα αντίλογο μωρέ ... γραμμένα είναι, επικαλέστηκαν το καταστατικό ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι απαραίτητη η απολογία και έτσι έβγαλαν απόφαση πριν απο μένα για μένα, φυσικά παίρνοντας αποσπασματικά κομμάτια απο αυτά που έγραψα, παραπλανόντας στην ουσία όσους συντρόφους ή μέλη του Δ.Σ. ήταν ανυποψίαστα ... και με έστειλαν!!!
Φυσικά και δεν μετάνοιωσα, ούτε για τη στάση μου να στηρίξω την κίνηση των 82, ούτε για το ότι ήμουν απόλυτα ειλικρινής τόσο απέναντί σου, όσο και απέναντι σε όλους ... είτε μέσα στο Χρυσό Δικέφαλο, είτε εδώ μέσα στο PAOKWORLD. Διπλή γλώσσα ποτέ δεν χρησιμοποίησα ούτε πρόκειται. Επίσης ουδέποτε υποτίμησα κάποιον, επειδή απλά είναι ένα ψευδώνυμο στο internet. Πίσω απ'τα ψευδώνυμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε την ίδια αγάπη για τον ίδιο σύλλογο ... την ίδια τρέλλα. Στο Χ.Δ. επειδή κανένας άλλος δεν ασχολείται με το internet και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν περι τίνος πρόκειται, δεν έχουν την αίσθηση αυτή, της ομάδας, της κοινωνίας μέσω του internet, που έχουμε εμείς ... ότι δηλαδή εδώ μέσα είμαστε 600 άτομα που έχουμε την ίδια τρέλλα και θέλουμε το ίδιο πράγμα και δεν διαφέρει και πολύ απο μιά άλλη κοινωνία αντίστοιχη, 25, 30 ατόμων που είναι στις συνεδρίες του Χ.Δ. επειδή απλά εκεί υπάρχει φυσική παρουσία των ατόμων. Ο σαρανταπεντάρης και ο πενηντάρης, αυτό που βάζει στο μυαλό του είναι ότι εδώ είναι τρελλαμένα 20χρονα πιτσιρίκια που παίζουν με τα κουμπάκια ... αυτή την άποψη έχουν ... φυσικά όσοι είναι αμαθείς ... ή χειρότερα ημιμαθείς!!! Πριν μερικά χρόνια λέγαμε ότι σε λίγο καιρό, όποιος δεν γνωρίζει απο υπολογιστές, θα είναι σαν αναλφάβητος. Ε, λοιπόν, σήμερα αυτό το ζούμε ... άντε δώσε τον αμαθή απο υπολογιστές ... τον σημερινό αναλφάβητο ... να καταλάβει!!!
Το χειρότερο κομμάτι απ'όλα και αυτό που μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, είναι ότι δεν λογάριασαν ούτε τις προσωπικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν τόσο καιρό. Αυτό είναι κάτι που με προβλημάτισε στο βάθος του, μου έδωσε όμως και δύναμη, γιατί τελικά ίσως είχα υπερεκτιμήσει τον Χ.Δ. τόσο καιρό. Ανυπόκριτα τους θεωρούσα όλους εν δυνάμει φίλους μου, ομόσταυλούς μου, παρέα μου. Αυτό βέβαια, κατόπιν εορτής κατάλαβα ότι δεν ήταν αμφίδρομο. Μιά εβδομάδα πριν γίνει αυτό το γεγονός, είχα έρθει σε ρήξη με το ίδιο άτομο που ήρθε σε ρήξη ο Τάσος ο μασκοφόρος. Στην περίπτωση του Τάσου, ο Τάσος πρόλαβε να αποχωρήσει, ίσως επειδή ήταν πιό έμπειρος και γνώριζε περισσότερα απο εμένα. Ειδικά στην τελευταία ανακοίνωση, η τελευταία παράγραφος, μετά απο τόσα που έχω πλέον δει και μάθει, μου είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστική :
"ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε ενότητα πάνω από προσωπικές πικρίες και διαφορές , όπως πάγια και διαχρονικά πράττουμε και προτείνουμε ως σωματείο ασχολούμενο με τα κοινά του ΠΑΟΚ" Ειδικά αυτό, το είδα στην πράξη κατα πόσο εννοείται!!! Είχε απόλυτη εφαρμογή αυτή η "ενωτική" πρακτική, υπεράνω απο προσωπικές πικρίες και διαφορές,
, σε εμένα!!!!

Προφανώς τελικά κάποια πράγματα λέγονται για να λέγονται, χωρίς να εννοούνται ... τα λόγια είναι τζάμπα!!!
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ (μόνο όμως όπως την εννοεί ο καθένας μας για την πάρτη του!!!!!!!)