Author Topic: Σύλλογος ''Χρυσός Δικέφαλος'' (ανακοινώσεις, νεα, σχόλια) www.xdikefalos.gr  (Read 4820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poet

• Guest
Edit Δικέφαλος:
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.

ώχου μωρέ και σύ ... τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω ... το παιδί εκείνη την ώρα είχε έφεση στην ποίηση, τί το χαλάς;  ;D
« Last Edit: November 21, 2006, 17:56:37 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
με 15000 κόσμο μερικοί θεωρούν τη Τούμπα μισο-γεμάτη, άλλοι μισο-άδεια...
 ;D

« Last Edit: November 21, 2006, 17:56:04 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

chris

• Guest
nai bre paidia.kaloproaireta to sxoliazo entaksei 8)

Offline arwstos

• Αλλαγή
η ανακοινωση του Χρυσου Δικεφαλου, η οποια πρεπει να βγηκε πριν 1 εβδομαδα περιπου:
http://www.xdikefalos.gr/announsements/anakoinosi_noemvriou_2006(2).htm

ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ με αφορμή τις νεότερες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τις συνεχείς παλινωδίες των νυν μεγαλομετόχων και στην προσπάθεια του να αποκωδικοποιήσει και να ερμηνεύσει αυτές, κρίνει ότι όλα αυτά έχουν ως σκοπό την διαιώνιση του νυν καθεστώτος, αφ'ενός μέχρι την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 18/12/2006, επιζητώντας την απαλλαγή των μετόχων (δηλαδή των ιδίων), και αφετέρου μέχρι την ενδεχόμενη καταληκτική παράταση που μπορεί να πάρει η διαρκούσα σήμερα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ παρόλη την διαφορετικότητα των απόψεων του με κάποιους εκ των έντεκα της πλευράς Γούμενου, και μπροστά στην γενική σύγχυση που επικρατεί ΣΤΗΡΙΖΕΙ τα έντεκα προτεινόμενα άτομα, προτείνοντας όμως σε αυτά να απευθυνθούν και στον έτερο μεγαλομέτοχο κ. Παγώνη και να του ζητήσουν τις μετοχές του σε μια προσπάθεια παντελούς απογύμνωσης των επιχειρημάτων της μίας αδιαίρετης και αδιάσπαστης δυάδας των κ.κ Γούμενου, Παγώνη σε περίπτωση αρνήσεως του, ενώ σε περίπτωση αποδοχής εκ μέρους του κ. Παγώνη θα έχει αρχίσει επιτέλους η απομάκρυνση των δύο από το μετοχικό και διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΛΕΙ τον Α.Σ ΠΑΟΚ δεύτερο την τάξη μεγαλομέτοχο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προτείνει διοίκηση πρωτοδικείου με ημερομηνία λήξεως τουλάχιστον την 29/12/2006, οπότε και λήγει η παράταση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θέτοντας κριτήρια στελέχωσης αυτής ( οικονομικά, διοικητικά , τεχνοκρατικά).

ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε ενότητα πάνω από προσωπικές πικρίες και διαφορές , όπως πάγια και διαχρονικά πράττουμε και προτείνουμε ως σωματείο ασχολούμενο με τα κοινά του ΠΑΟΚ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

...
1. Δεν είμαι πλέον μέλος του Χρυσού Δικέφαλου έχω διαγραφεί.
...

Poet αν δεν εχεις προβλημα θα ηθελα να μας εξηγησεις
τι σε ενοχλησε στον Χρυσο Δικεφαλο και αποχωρησες.

ευχαριστω εκ τον προτερων
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Rota ton kalitera tin TOUS enwxlise kai ton diagrapsan,apo oti vlepw o filos Poet leei oti diagrafike oxi ot apoxorise
(oxi oti exei megali simasia)
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Poet

• Guest
Quote from: arwstos
Quote from: Poet
...
1. Δεν είμαι πλέον μέλος του Χρυσού Δικέφαλου έχω διαγραφεί.
...

Poet αν δεν εχεις προβλημα θα ηθελα να μας εξηγησεις
τι σε ενοχλησε στον Χρυσο Δικεφαλο και αποχωρησες.

ευχαριστω εκ τον προτερων

Δεν διαγράφηκα επειδή το ήθελα εγώ. Διαγράφηκα με πειθαρχική απόφαση του Δ.Σ.

Ο λόγος ήταν η ιστορία με την ανακοίνωση των 82 για μείωση της συνδρομής στον Α.Σ. και τη στήριξή εκείνης της προσπάθειας. Αυτά που έγραψα στο forum προκειμένου να ενημερώσω και εσένα που μου το είχες ζητήσει και τα παιδιά που διαβάζουν, θεώρησαν ότι ήταν προδοτικό απο μέρους μου να σας τα πώ, ότι τους ρουφιανεύω στο internet, πως ότι γίνεται εκεί μέσα το μεταφέρω, τους πείραξε ακόμα και η ώρα που ποστάρησα το μήνυμα που έλεγα για το τί έγινε στη συζήτηση γι'αυτό το θέμα, ότι δεν κρατιόμουν απο την ανάγκη μου να τους ρουφιανέψω, λες και αυτό ακόμα το μήνυμα που στέλνω είναι σε καλύτερη ώρα ... αυτά βέβαια ήταν αυτά που επικαλέστηκαν, στην πραγματικότητα υπήρχαν και κάποιες προσωπικές αντιπάθειες, διαστρέβλωσαν αυτά που έγραψα, τα παρουσίασαν ότι τα έγραψα απο πρόθεση να δυσφημίσω τον Χρυσό Δικέφαλο. Η συζήτηση για το τί έγραψα και πώς το έγραψα, έγινε στη μία και μοναδική συνεδρίαση που έτυχε να απουσιάσω το τελευταίο 5μηνο και χωρίς να κληθώ ουδέποτε σε απολογία. Η απολογία κρίθηκε μη απαραίτητη ... τί να ακούμε τώρα αντίλογο μωρέ ... γραμμένα είναι, επικαλέστηκαν το καταστατικό ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι απαραίτητη η απολογία και έτσι έβγαλαν απόφαση πριν απο μένα για μένα, φυσικά παίρνοντας αποσπασματικά κομμάτια απο αυτά που έγραψα, παραπλανόντας στην ουσία όσους συντρόφους ή μέλη του Δ.Σ. ήταν ανυποψίαστα ... και με έστειλαν!!!  ;D ;D ;D

Φυσικά και δεν μετάνοιωσα, ούτε για τη στάση μου να στηρίξω την κίνηση των 82, ούτε για το ότι ήμουν απόλυτα ειλικρινής τόσο απέναντί σου, όσο και απέναντι σε όλους ... είτε μέσα στο Χρυσό Δικέφαλο, είτε εδώ μέσα στο PAOKWORLD. Διπλή γλώσσα ποτέ δεν χρησιμοποίησα ούτε πρόκειται. Επίσης ουδέποτε υποτίμησα κάποιον, επειδή απλά είναι ένα ψευδώνυμο στο internet. Πίσω απ'τα ψευδώνυμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε την ίδια αγάπη για τον ίδιο σύλλογο ... την ίδια τρέλλα. Στο Χ.Δ. επειδή κανένας άλλος δεν ασχολείται με το internet και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν περι τίνος πρόκειται, δεν έχουν την αίσθηση αυτή, της ομάδας, της κοινωνίας μέσω του internet, που έχουμε εμείς ... ότι δηλαδή εδώ μέσα είμαστε 600 άτομα που έχουμε την ίδια τρέλλα και θέλουμε το ίδιο πράγμα και δεν διαφέρει και πολύ απο μιά άλλη κοινωνία αντίστοιχη, 25, 30 ατόμων που είναι στις συνεδρίες του Χ.Δ. επειδή απλά εκεί υπάρχει φυσική παρουσία των ατόμων. Ο σαρανταπεντάρης και ο πενηντάρης, αυτό που βάζει στο μυαλό του είναι ότι εδώ είναι τρελλαμένα 20χρονα πιτσιρίκια που παίζουν με τα κουμπάκια ... αυτή την άποψη έχουν ... φυσικά όσοι είναι αμαθείς ... ή χειρότερα ημιμαθείς!!! Πριν μερικά χρόνια λέγαμε ότι σε λίγο καιρό, όποιος δεν γνωρίζει απο υπολογιστές, θα είναι σαν αναλφάβητος. Ε, λοιπόν, σήμερα αυτό το ζούμε ... άντε δώσε τον αμαθή απο υπολογιστές ... τον σημερινό αναλφάβητο ...  να καταλάβει!!!

Το χειρότερο κομμάτι απ'όλα και αυτό που μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, είναι ότι δεν λογάριασαν ούτε τις προσωπικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν τόσο καιρό. Αυτό είναι κάτι που με προβλημάτισε στο βάθος του, μου έδωσε όμως και δύναμη, γιατί τελικά ίσως είχα υπερεκτιμήσει τον Χ.Δ. τόσο καιρό. Ανυπόκριτα τους θεωρούσα όλους εν δυνάμει φίλους μου, ομόσταυλούς μου, παρέα μου. Αυτό βέβαια, κατόπιν εορτής κατάλαβα ότι δεν ήταν αμφίδρομο. Μιά εβδομάδα πριν γίνει αυτό το γεγονός, είχα έρθει σε ρήξη με το ίδιο άτομο που ήρθε σε ρήξη ο Τάσος ο μασκοφόρος. Στην περίπτωση του Τάσου, ο Τάσος πρόλαβε να αποχωρήσει, ίσως επειδή ήταν πιό έμπειρος και γνώριζε περισσότερα απο εμένα. Ειδικά στην τελευταία ανακοίνωση, η τελευταία παράγραφος, μετά απο τόσα που έχω πλέον δει και μάθει, μου είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστική :

"ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε ενότητα πάνω από προσωπικές πικρίες και διαφορές , όπως πάγια και διαχρονικά πράττουμε και προτείνουμε ως σωματείο ασχολούμενο με τα κοινά του ΠΑΟΚ"

Ειδικά αυτό, το είδα στην πράξη κατα πόσο εννοείται!!! Είχε απόλυτη εφαρμογή αυτή η "ενωτική" πρακτική, υπεράνω απο προσωπικές πικρίες και διαφορές,  ;D ;D ;D ;D, σε εμένα!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Προφανώς τελικά κάποια πράγματα λέγονται για να λέγονται, χωρίς να εννοούνται ... τα λόγια είναι τζάμπα!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

(μόνο όμως όπως την εννοεί ο καθένας μας για την πάρτη του!!!!!!!)
« Last Edit: December 02, 2006, 19:06:52 by Poet »

northeagle_4

• Guest
ti na leme tora file,ine adiko pera gia pera afto pou egine me esena.an kai den milisame pote prosopika apo ta grapta sou ke mono o X.D mou edine tin entyposi oti ine ena sovaro somatio me agnous paoktsides ke anevike arketa stin ektimisi mou ....fenete itan ofthalmapati ke vevea gia afto den ftes esy.
  prosopika den asholithika pote me to poion tou sigekrimenou somatiou ke isos na ine kai aftos enas logos.stin teliki aftoi chanoun file Poet,esy ekanes to sosto ektos ke an ektimoun oti ston X.D i polyfonia ke atomiki ektimisi ke gnomi den epitreponde.oloi mas krinomaste kapoia stigmi....

IronEagle

• Guest
Apo to proto sou post file mou, opou anaferes ti ginete me tin protasi ton 82 ston X.D., mou eixe karfo8ei sto myalo oti 8a exei synepeies gia sena ayta pou grafeis !!! Gia ton kyrio logo, oti stin ousia Diafoneis me ton X.D., kai metafereis pros ta ekso tin antipara8esi sou !!!  Alla to na se diagrapsoun eilikrina DEN to perimena !!!!

Ap'oti ksero exoun xroniaia syndromi 100 Eyro !!! 8a sou dosoun toulaxiston piso ta lefta pou edoses gia na grafteis ? ? ?  Kai min to pareksigisei kapoios tora oti kano etsi gia ta lefta, alla stin teliki einai gia to GAMOTO !!!
Kyrie me diagrafeis epeidi eimai anti8etos me tis apopseis, na exeis toulaxiston to s8enos na mou epistrepseis kai ta lefta pou prosfera, gia na mou dinete to dikaioma oste na MHN simfono mazi sou !!!!

Telos panton !!!!  Krima......!!!!

Poet

• Guest
Apo to proto sou post file mou, opou anaferes ti ginete me tin protasi ton 82 ston X.D., mou eixe karfo8ei sto myalo oti 8a exei synepeies gia sena ayta pou grafeis !!! Gia ton kyrio logo, oti stin ousia Diafoneis me ton X.D., kai metafereis pros ta ekso tin antipara8esi sou !!!  Alla to na se diagrapsoun eilikrina DEN to perimena !!!!

Ap'oti ksero exoun xroniaia syndromi 100 Eyro !!! 8a sou dosoun toulaxiston piso ta lefta pou edoses gia na grafteis ? ? ?  Kai min to pareksigisei kapoios tora oti kano etsi gia ta lefta, alla stin teliki einai gia to GAMOTO !!!
Kyrie me diagrafeis epeidi eimai anti8etos me tis apopseis, na exeis toulaxiston to s8enos na mou epistrepseis kai ta lefta pou prosfera, gia na mou dinete to dikaioma oste na MHN simfono mazi sou !!!!

Telos panton !!!!  Krima......!!!!

Ρε Iron ... δεν είναι θέμα χρημάτων και ανάγκη τα λεφτά δεν τα έχω ... δόξα τω Θεώ. Εξ'άλλου όσες φορές μπορώ έχω βοηθήσει με πολύ περισσότερα χρήματα τον ΠΑΟΚ και θα το κάνω και στο μέλλον αν είμαι γερός και συνεχίζω να μπορώ. Εξ'άλλου ακόμη και αυτά τα λεφτά που αναφέρεις, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πάλι στον ΠΑΟΚ καταλήγουν, οπότε, δεν τίθεται θέμα.

IronEagle

• Guest
(...)
Kai min to pareksigisei kapoios tora oti kano etsi gia ta lefta, alla stin teliki einai gia to GAMOTO !!!
(...)

DEN einai gia ta lefta re file mou, sou to grafo kai sto post mou prin !!!
Oute eipa oti exeis kapoio oikonomiko problima !!!!
Telos panton !!!!!
« Last Edit: December 02, 2006, 13:12:23 by IronEagle »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Dystyxos anadeiknyetai provlhma dhmokratias ston XD. Exo kapoies plhrofories gia antistoixo provlhma kai sto Metopo Laikhs Vashs.Oi plhrofories toso gia to ena oso kai ta allo den prokyptoyn apo ayto poy synevh ston @Poet, einai palioteres. Kai einai krima. Syllogoi oi opoioi eyaggelizontai Laikh Symmetoxh ston AS kai krazoyn ton Katsarh gia antidhmokratikes praktikes, EINAI OI PROTOI POY PREPEI NA DINOYN TO KALO PARADEIGMA STA TOY OIKOY TOYS.
Eidika gia ton XD poy syzhtame tora exo ma8ei pos oi (off the record) apopseis toy Isaiadh einai arketa elitistikes. 8eorei pos melh ston AS prepei na einai PAOKtshdes poy throyn kapoia krithria "oikonomikhs aneshs", pragma me to opoio diafono ka8eta. ALIMONO! YPARXOYN TOSOI PAOKTSHDES ME TOSES IDEES KAI DYNATOTHTES!
Apo thn allh kalo 8a htan o XD na einai entelos kseka8aros pros thn koinh gnomh kai na mas ekshghsei toys logoys gia toys opoioys exei aythn thn apopsh. OLA PREPEI NA EINAI KSEKA8ARA, KAI APO PLEYRAS DIOIKHSHS TOY AS PAOK ALLA KAI APO PLEYRAS ANTIPOLITEYSHS.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest
Dystyxos anadeiknyetai provlhma dhmokratias ston XD. Exo kapoies plhrofories gia antistoixo provlhma kai sto Metopo Laikhs Vashs.Oi plhrofories toso gia to ena oso kai ta allo den prokyptoyn apo ayto poy synevh ston @Poet, einai palioteres. Kai einai krima. Syllogoi oi opoioi eyaggelizontai Laikh Symmetoxh ston AS kai krazoyn ton Katsarh gia antidhmokratikes praktikes, EINAI OI PROTOI POY PREPEI NA DINOYN TO KALO PARADEIGMA STA TOY OIKOY TOYS.
Eidika gia ton XD poy syzhtame tora exo ma8ei pos oi (off the record) apopseis toy Isaiadh einai arketa elitistikes. 8eorei pos melh ston AS prepei na einai PAOKtshdes poy throyn kapoia krithria "oikonomikhs aneshs", pragma me to opoio diafono ka8eta. ALIMONO! YPARXOYN TOSOI PAOKTSHDES ME TOSES IDEES KAI DYNATOTHTES!
Apo thn allh kalo 8a htan o XD na einai entelos kseka8aros pros thn koinh gnomh kai na mas ekshghsei toys logoys gia toys opoioys exei aythn thn apopsh. OLA PREPEI NA EINAI KSEKA8ARA, KAI APO PLEYRAS DIOIKHSHS TOY AS PAOK ALLA KAI APO PLEYRAS ANTIPOLITEYSHS.

Μπάα, όχι ... έχεις λάθος πληροφορίες για τον Ησαϊάδη. Ο Ησαϊάδης είναι εντάξει.
« Last Edit: December 02, 2006, 18:57:59 by Poet »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Oxi, epimeno.Sxetika me me ayto poy leo peri "oikonomikhs aneshs"

ps: poy phge to prohgoymeno katevato? Giati to esvhses? Htan poly endiaferon.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest
Oxi, epimeno.Sxetika me me ayto poy leo peri "oikonomikhs aneshs"

ps: poy phge to prohgoymeno katevato? Giati to esvhses? Htan poly endiaferon.

Και εγώ επιμένω και εμπιστέψουμε, τον ξέρω καλά ... πολύ καλύτερα φαντάζομαι απ'ότι άκουσες.

Εεε, τα κατεβατά μόνο με pm!!!  :P

champloo

• Guest
file homo auto pou les einai telios lathos! o isaiadis to mono pou pisteue kai mporei na theorithei elitistiko einai oti den hthele miosi stis sindromes kai eimai atomo tou polliiiii stenou tou kiklou kai pisteuw kai o poet auto kserei gia ton isaiadi...aplos mhn empisteuese panta tis piges sou homo giati auti h phgh mallon eixe kapio misos apenanti ston isaiadi

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Den leo kati poly diaforetiko apo ayto poy les esy. Den h8ele meiosh, alla kai akrivotera na htan h syndromh DEN 8a ton peiraze. Ara?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Iskander

• Guest
Συγνώμη, εγώ γιατί πιστεύω ότι διαιωνίζετε τον κόνωπα τώρα; Το θέμα δεν είναι τί πιστεύει ο Ισαϊάδης, το θέμα είναι τί πιστεύει το Διοικητικό Σχήμα στον Χρυσό Δικέφαλο. Και μήν μου πείτε ότι ο Ισαϊάδης είναι το "αφεντικό" στον Χ.Δ γιατί κάτι τέτοιες απόψεις θάβουν τον ίδιο τον σύλλογο. Ο Ισαϊάδης δεν ήταν ποτέ κατά της μείωσης της συνδρομής, απλά πάντα έλεγε ότι προέχουν άλλα πρώτα πρίν την μείωση της συνδρομής. Προσωπικά, το μέλέτησα το θέμα απο την ανάποδη. Φανταστείτε να είχαμε συνδρομή 10ευρώ, και να υπήρχαν 10.000μέλη στη Συνέλευση. Ποιός πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης έχει την οργάνωση, την εσωτερική ζύμωση, να αντέξει μια συνέλευση με τόσα μέλη; Θέλετε να σας θυμίσω τί έγινε στην τελευταία Συνέλευση;
Επομένως, αν και είμαι μέλος του Μετώπου, αν και επιμένω στην αθρόα μάζωξη ΠΑΟΚτσίδων στον Α.Σ μέσω μειωμένης συνδρομής, αρχίζω να σκεύτομαι την άποψη του Ισαϊάδη, ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πρώτα στο καταστατικό, στην λειτουργία και στην οργάνωση του Α.Σ για να μπορέσει να αντέξει μαζικές παρουσίες σε Συνελεύσεις..

Με τιμή,
fcpaok.gr ADMIN 

Offline diegito4

• Αλλαγή
o trifonidis eipe se sinenteyksi to mesimeri oti tis simaies tou agona PAOK-stuttgardi tis plirose o mpitsianis 12000 euro apo tin tsepi tou..
giati oi simaies egrafan pano xrisos dikefalos?eixe kamia sxesi o mpitsianis me ton X.S?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Συγνώμη, εγώ γιατί πιστεύω ότι διαιωνίζετε τον κόνωπα τώρα; Το θέμα δεν είναι τί πιστεύει ο Ισαϊάδης, το θέμα είναι τί πιστεύει το Διοικητικό Σχήμα στον Χρυσό Δικέφαλο. Και μήν μου πείτε ότι ο Ισαϊάδης είναι το "αφεντικό" στον Χ.Δ γιατί κάτι τέτοιες απόψεις θάβουν τον ίδιο τον σύλλογο. Ο Ισαϊάδης δεν ήταν ποτέ κατά της μείωσης της συνδρομής, απλά πάντα έλεγε ότι προέχουν άλλα πρώτα πρίν την μείωση της συνδρομής. Προσωπικά, το μέλέτησα το θέμα απο την ανάποδη. Φανταστείτε να είχαμε συνδρομή 10ευρώ, και να υπήρχαν 10.000μέλη στη Συνέλευση. Ποιός πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης έχει την οργάνωση, την εσωτερική ζύμωση, να αντέξει μια συνέλευση με τόσα μέλη; Θέλετε να σας θυμίσω τί έγινε στην τελευταία Συνέλευση;
Επομένως, αν και είμαι μέλος του Μετώπου, αν και επιμένω στην αθρόα μάζωξη ΠΑΟΚτσίδων στον Α.Σ μέσω μειωμένης συνδρομής, αρχίζω να σκεύτομαι την άποψη του Ισαϊάδη, ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πρώτα στο καταστατικό, στην λειτουργία και στην οργάνωση του Α.Σ για να μπορέσει να αντέξει μαζικές παρουσίες σε Συνελεύσεις..

Με τιμή,
fcpaok.gr ADMIN 

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί φοβάσαι μια μαζική συνέλευση; Το οτι έγινε της πουτάνας σε μια συνέλευση ένός Α.Σ. με λίγα μέλη, αποτελεί επιχείρημα κατά των λίγων μέλων και υπερ των πολλών. Θεωρητικά τουλάχιστον.  Η άποψη μου είναι οτι ερασιτέχνης με χιλιάδες μέλη, σημαίνει ανεξέλεγκτες καταστάσεις για διάφορες κατσαρίδες που χρόνια λυμαίνονται τον ΠΑΟΚ και ο μόνος λόγος που ο Α.Σ. δεν ανοίγει για τους πολλούς είναι αυτός,Κάποιοι φοβούνται πως θα χάσουν την εξουσία που έχουν. Ποιος είσαι εσύ και ποιος είναι ο Ησαϊάδης που θα κρίνεται πόσους και ποιους αντέχει ο Α.Σ. της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδος με εκατομμύρια λαού σε ελλάδα και εξωτερικό;   
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Exoun dikio avoi pou lene oti to yparxon katastatiko den sikwnei polla meli.

As kanoume mia ypothesi ergasias pou leei :

Meli tou AS einai 10.000
Apo avta :
4.000 Nomos Thessalonikis
2.000 Ekswteriko (Germania, Avstralia,Ameriki, Afriki, Agglia, Kosovo, Voulgaria ktl.)
4.000 ektos nomou Thessalonikis ( px. Kriti, Athina, Agrinio, Giannena, Rodo, Alexandroupoli)

Gia tin apofasi px. Neas Toumbas xreiazontai ta 2/3 twn eggegrammenwn melwn, diladi 6.666 .  Einai re paidia dynaton na mazevtei tosos kosmos apo kathe gwnia tis Ellados i tou planiti?

Einai kaneis pou tha skeftei, pws  o katoikos tou ektos Thessalonikis, akoma se kai ena tetoio simantiko thema, tha plirwsei eisitiria, tha parei adeia apo tin douleia gia na  na psifisei?

Kai pes mia tetoia synelevsi isws den ginei kai pote, ti ginetai me tis alles synelvseis?

Kateme prwta prepei na allaksei to katastatiko kai meta i meiwsi tis syndromis. Etsi wste to Swmateio na min antimetwpisei kanena provlima stin leitourgia tou.

Avtoi pou einai yper tis meiwsis, as protinoun tropous allagis tou katastatikou.

PX. Ta 2/3 i ta 3/4 twn melwn prepei na einai katoikoi nomou Thessalonikis, gia na diasfalizetai pws panta tha yparxei ikanopoiitiki symmetoxi stis synelvseis.

Etsi exoume 10.000 meli :

6.700 Nomos Thessalonikis
3.300 ekswteriko kai ektos nomou Thessalonikis.

Prepei dld na mpei mia dikleida, oti gia kathe nea 3 meli, ta dyo prepei na einai katoikoi nomou Thessalonikis.