Καποιοι τα βαζουν με το Φουτσινι, ετοιμοι να του κολλησουν τη ρετσινια του προδοτη. Πριν απο περισσοτερο απο ενα μηνα ομως ο Φουτσινι αρνηθηκε να υπογραψει το χαρτι της ΠΑΕ προς την ΕΕΑ, δειχνοντας την ενοχληση του για την παρατεταμενη οφειλη.Εισεπραξε υποσχεσεις... Κατοπιν εστειλε εξωδικο διαμαρτυρια ζητωντας παλι τα οφειλομενα του. Και παλι κλασιμο. Τελικα μη βλεποντας χαϊρι κατεφυγε στην υστατη λυση της προσφυγης. 10 μερες ειχε προθεσμια ο ΠΑΟΚ να τον δεσει και να κλεισει το θεμα οριστικα, οποτει για μενα ακομα και αν αρχισε να αλληθωριζει προς Παιανια, ειναι δικαιολογημενος.Γιατι ακομα και τα γαιδουρια δεν εχουν απειρη υπομονη.
ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ Ή ΒΛΑΞ?
Το διαχρονικο ερωτημα τιθεται αυτη τη φορα για τον προεδρο τησ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ας παρω οτι ισχυει το ΒΛΑΞ. Δηλαδη εξ αιτιας της ανικανοτητας, της ασχετοσυνης και της οικονομικης δυσπραγιας, καταφεραν να φτασουν στο παρα πεντε την ανανεωση του Φουτσινι, να μη καταφερουν να βαλουν τα λεφτα στο Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων, ουτε στον τραπεζικο λογαριασμο του παιχτη.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.
ΑΝ ομως ισχυει το ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι φαινονται. Την Παρασκευη ειδαμε τον winner δικηγορο κο Σταμο, να ορυεται οτι ο Φουτσινι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ εκλεισε το λογαριασμο του. Για τη ευθυνη της ΠΑΕ να ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ την υπαρξη ή οχι λογαριασμου, ψελισε ενα εεεε, ναι φταιμε κι εμεις και αμεσως κορωνες κατα του Φουτσινι για εμπαιγμο κλπ. Στην ερωτηση ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ στο ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ (συνηθης πρακτικη σε αναλογες υποθεσεις) στην αρχη απεφυγε να απαντησει και στο τελος μουρμουρισε αοριστα οτι υπηρχε μια "δυσλειτουργια" λογω της απεργιας των Τραπεζων και οποιος καταλαβε, καταλαβε (τι να καταλαβει δηλαδη...), αλλαζοντας παλι θεμα και δωσ' του παλι κορωνες για εμπαιγμο, για αθετηση υποσχεσης περι αποσυρσης της προσφυγης, εκβιασμο κλπ. Βεβαια ο manager του παιχτη ΔΙΕΥΨΕΥΔΕ οτι υπηρξε συμφωνια για αποσυρση της προσφυγης, αλλα και παλι ο Σταμος σε ρολο υπερασπιστη της τιμης του ΠΑΟΚ και του Προεδρου του διαφημιζοντας συνεχως τις κινησεις και τους χειρισμους της ΠΑΕ προπαγανδιζε συνεχως κατα της πλευρας του παιχτη. Εμενα παντως δεν με επειθε. Και γιατι να μη σκεφτω εγω οτι αυτη η παντελως σκληρη και επιθετικη σταση, χωρις κανεναν διπλωματικο χειρισμο ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΥΤΣΙΝΙ ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ? Οποιος ακουσε σημερα τον Αντιπροεδρο Κασιμματη (γνωστο το ποιον του) στο ραδιο, να εκπεμεπει στο ιδιο μηκος κυματος, να επικαλειται ραντεβου στα οποια δεν εμφανιστηκε η πλευρα του παιχτη και τον δικηγορο του να διαψευδει την υπαρξη τετοιου ραντεβου, εχει βγαλει τα συμπερασματα του. Σημερα ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 182000 ΕURO METRHTA ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τελικα δεν ηταν τοσο μετρητα, αλλα και επιταγες... Προσωπικα νομιζω οτι υπαρχει μια ενορχηστρωμενη εκστρατεια να πειστει ο κοσμος οτι φταιει ο παιχτης, ο ΠΑΟΚ τον ηθελε και εκανε τα παντα για να τον κρατησει. Εγω δεν πειθομαι, γινεται τοσο χοντροκομμενα και εξωφθαλμα, ειμαι πλεον και εκπαιδευμενος απο τον ...Μπατατουδη, νομιζω πως δεν πιανομαι κορόιδο πλεον τοσο ευκολα οσο παλια. Αυτα τα κουτοπονηρα κολπα, αυτες οι μεθοδοι, εχουν ημερομηνια ληξης. Και ακομα και τα γνωστα παπαγαλακια-φερεφωνα, αρχιζουν πλεον να αλλαζουν σταση μην μπορωντας να κρυψουν αυτα που βγαζουν ματι.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.
ps: καποιος υποστηριξε οτι οι παιχτες που κανουν προσφυγη ΠΑΝΤΑ κλεινουν τον τραπεζικο λογαριασμο τους μεχρι την εκδικαση της προσφυγης. σαν παραδειγμα αναφερθηκε ο Οκκας, ο Γ.Χ και αλλοι. Ο λογος? Ας πουμε οτι εγω κανω προσφυγη ζητωντας 10 δραχμες που μου οφειλονται. Αν πριν την εκδικαση μου βαλουν στο λογαριασμο 1 δραχμη, τοτε μου οφειλονται 9, επομενως η προσφυγη μου διεκδικησης 10 δραχμων καθισταται αβασιμη. Πρεπει να κανω νεα προσφυγη οπου θα ζηταω ...9 δραχμες. Δε ξερω αν ισχυει κατι τετοιο ή ειναι μαλακια..