Pavlosk symfwnw en merh...
ok...tou vjale o Joumenos to ladh ta teleutaia 2 xronia mexri na ton plhrwsei kai parola auta o Foutsini
timise th fanela kai mas eswse kai polles fores vathmous...mexri edo tou vjazoume to kapelo... 
Ayta ta karakgiozlikia omws tou styl:
1. "fovamai tous opadous kai ji auto den pataw Salonika"
2. kleinw ton ews mexri protistwn enerjo lojariasmo mou sthn trapeza, jia na mi mporei kanenas na me plirwsei
3. kryfosynenohseis me ena syllojo pou a) einai pamploutos, opote den exei anagkh tetoia jyftopazara kai b) einai jia tous opadous
ths mexri twra omadas sou E-X-8-P-O-S kai jia to mexri tora afentiko sou toulaxiston A-N-T-A-J-O-N-I-S-T-H-S...
esena ti sou lene? Estw kai ta misa na einai alh8eia apo ta parapano (kai den evala ta panta pou akoustikan kai jrafthkan ji auton tis teleutaies meres...)
Για το 1) δεν έχω ακούσει, δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Αλλα και έτσι να είναι απλά βρήκε δικαιολογίες.
για το 2) από που προκύπτει ότι το έκανε για να ξεφτιλίσει τον ΠΑΟΚ ; 2 χρονάκια τους κοροϊδεύει ο Γούμενος και αλλα ποσα πριν ο μπάτμαν. Βρήκε ευκαιρία λοιπόν ο Φουτσίνι και πολύ καλά του έκανε του Γούμενου.
για το 3α) πάμπλουτοι είναι όχι μαλακες, εάν μπορούν να πάρουν το παίκτη στις εκπτώσεις γιατί να πληρώσουν; Aσε που μπορεί να παίζει και το άλλο, να προτιμήσουν να δώσουν δηλαδή 200.000 ακατέβατα στον Φουτσίνι και τίποτα στον ΠΑΟΚ. Έτσι ο παίκτης έχει πολλά κίνητρα και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ μαραζώνει.
για το 3β) αυτό το εχθρός δεν το έχω καταλάβει και πολύ. Όλοι γίνονται κοκόρια με τον γαύρο, με τον βάζελο δεν θα το έλεγα ότι είναι και τόσο ιδαίτερο το μισος.
Όσο για το ανταγωνιστής ε και; δεν έχει σημασία, άλλωστε ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανταγωνιστής του βάζελου. Εμείς εδώ και αρκετό καιρό, de facto, έχουμε ανταγωνιστή την Ξανθη, τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ και τελευταία και το Αιγάλεω, πάντα αγωνιστικά μιλάμε!!
pavlosk
Y.Γ.: αλήθεια τα τελευταία χρονια πόσους από τους παίκτες του και δη από τα αστερια του ο ΠΑΟΚ τα μοσχοπούλησε? Βενετίδης, Καφές, Οκκάς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Θεοδωρίδης. 1 στους 6 δεν είναι και άσχημα και εις ανωτερα!