Παρατηρώ άρθρα αλλοθρησκων αρδ για την ερτ, ποικιλου περιεχομένου, και ταυτόχρονα πλήρη απουσία δικών μας δημοσιογράφων να γράψουν, να θυμίσουν, να υπερασπιστουν στην τελικη την ομάδα μας. Εκτός από τον κολκα που έχει γράψει 3-4 φορές σχετικά και τα λέει με το όνομα τους, δεν έχω δει τίποτα σχετικό. Για ραδιόφωνο δε ξερω αφού λείπω από την πόλη εδώ και 20 μέρες περίπου, αλλά και να αναδεικνύεται το θέμα τι αξία έχει να τα λέμε εμείς και να τα ακούμε εμείς?Κι εμείς εδώ μέσα κάνουμε κουβέντα, το ίδιο και σε κάνα άλλο σαιτ και φουμπου αλλά και πάλι βλέπω σαν τελικό συμπέρασμα έλα μωρέ εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, έχουμε Ιβαν με λεφτά και το οπεν καβατζα. Εγώ όμως αλλιώς τα βλέπω, νομιζω οτι έχουμε ήδη θέμα εσόδων που επηρεάζει το FFP και τελικά τις μεταγραφές της ομάδας.
Το έθνος στην καθημερινή του έκδοση έκλεισε προχθές, πριν λίγες μέρες άλλος ένας ραδιοφωνικός σταθμός εκτός συστήματος, αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστα μέσα αντιπολίτευσης και ακόμα λιγότερα μέσα να πολεμήσουν την παράγκα.
Ξαναλέω λοιπόν ότι είναι μεγάλη η ανάγκη στελέχωσης και μπόλιασματος κάποιων μέσων μαζικής ενημέρωσης με παοκτσηδικες φωνές που θα υπηρετούν με μια κεντρική φωνή τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν η ναυαρχίδα των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ να είναι ο κολκας, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια λειψανδρεια. Αλλά εδώ θα μου πεις έχουμε το δούρειο ίππο του μετροπολις μες στο σπίτι μας.
Θα τολμήσω να προτείνω στην ΠΑΕ να αξιοποιήσει κάποιους οπαδούς. Υπάρχουν άτομα που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον ιδεολογικό πόλεμο που υπάρχει και που αναμένεται να είναι ακόμα πιο λυσσαλεος μελλοντικά. Μπορεί να μην έχουν πτυχία δημοσιογράφιας αλλά είναι 10 φορές καλύτεροι από κάτι ντεμεκ δημοσιογράφους. Ακόμα ακόμα πιστεύω ότι και κάτι πιτσιρικάδες θα μπορούσαν να γίνουν από κατάσκοποι μέχρι data miners και σαμποτερ της εχθρικής προπαγάνδας.