Author Topic: Γραφείο τύπου /υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 2465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μετά την αποχώρηση του κυρ κυρ, απαραίτητη είναι η στελέχωση αυτού του τμήματος. Εκπληκτική η δουλειά στα σοσιαλ μηντια αλλά εδώ χρειάζεται δυνατός επικοιωνιακος μηχανισμος με άτομα που μετράνε, ειδικά στον επερχόμενο πόλεμο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Πολύ σημαντική επισήμανση ιδιαίτερα που φέτος όλοι οι αντίπαλοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να μας πλήξουν. Γαύροι σκώλικες χανούμια αλλά και βάζελοι θα παίζουν τελικούς μαζί μας. Για να μην μιλήσω για Κούλη και λοιπό ποδοσφαιρικό ελληνικό σύστημα...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Για την ώρα συνεχιζουμε με αρωνιάδης παρόλο που υπήρχε φημη για αφθαρτο πρόσωπο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παρατηρώ άρθρα αλλοθρησκων αρδ για την ερτ, ποικιλου περιεχομένου, και ταυτόχρονα πλήρη απουσία δικών μας δημοσιογράφων να γράψουν, να θυμίσουν, να υπερασπιστουν στην τελικη την ομάδα μας. Εκτός από τον κολκα που έχει γράψει 3-4 φορές σχετικά και τα λέει με το όνομα τους, δεν έχω δει τίποτα σχετικό. Για ραδιόφωνο δε ξερω αφού λείπω από την πόλη εδώ και 20 μέρες περίπου, αλλά και να αναδεικνύεται το θέμα τι αξία έχει να τα λέμε εμείς και να τα ακούμε εμείς?Κι εμείς εδώ μέσα κάνουμε κουβέντα, το ίδιο και σε κάνα άλλο σαιτ και φουμπου αλλά και πάλι βλέπω σαν τελικό συμπέρασμα έλα μωρέ εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, έχουμε Ιβαν με λεφτά και το οπεν καβατζα. Εγώ όμως αλλιώς τα βλέπω, νομιζω οτι έχουμε ήδη θέμα εσόδων που επηρεάζει το FFP και τελικά τις μεταγραφές της ομάδας.
Το έθνος στην καθημερινή του έκδοση έκλεισε προχθές, πριν λίγες μέρες άλλος ένας ραδιοφωνικός σταθμός εκτός συστήματος, αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστα μέσα αντιπολίτευσης και ακόμα λιγότερα μέσα να πολεμήσουν την παράγκα.
Ξαναλέω λοιπόν ότι είναι μεγάλη η ανάγκη στελέχωσης και μπόλιασματος κάποιων μέσων μαζικής ενημέρωσης με παοκτσηδικες φωνές που θα υπηρετούν με μια κεντρική φωνή τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν η ναυαρχίδα των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ να είναι ο κολκας, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια λειψανδρεια. Αλλά εδώ θα μου πεις έχουμε το δούρειο ίππο του μετροπολις μες στο σπίτι μας.
Θα τολμήσω να προτείνω στην ΠΑΕ να αξιοποιήσει κάποιους οπαδούς. Υπάρχουν άτομα που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον ιδεολογικό πόλεμο που υπάρχει και που αναμένεται να είναι ακόμα πιο λυσσαλεος μελλοντικά. Μπορεί να μην έχουν πτυχία δημοσιογράφιας αλλά είναι 10 φορές καλύτεροι από κάτι ντεμεκ δημοσιογράφους. Ακόμα ακόμα πιστεύω ότι και κάτι πιτσιρικάδες θα μπορούσαν να γίνουν από κατάσκοποι μέχρι data miners και σαμποτερ της εχθρικής προπαγάνδας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Δούκας.

http://www.paokfc.gr/nea/20190910-anakoinosi-pae-paok/?fbclid=IwAR1KXBMbCp9pFa3b4067oqOCkhBsgJUeR2eEf4tanGr4osiE7B4ChCpzZEo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
 :D  :D   :D

for the festivals
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
λευκη πετσετα. κριμα. εκλασε ο μαρινακης και τα καναμε πανω μας.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
αυτος που για να πλησιασει κεκλεισμενων τη ΤΟΥΜΠΑΡΑ ρε μουνια μπηκε σε καροτσα

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Ο τύπος που για τον αγώνα στο Άμστερνταμ έγραψε "ναι οκ μας έσφαξαν αλλά" και μετά έναν εμετό για να πει δεν ξέρω κι εγώ τι και για τον Μπίσεσβαρ που έβαλε το χέρι του χορεύοντας καρσιλαμά. Για αυτόν λέμε, ναι; Μπράβο, καλά που δεν έβαλαν τον Ψύχρα ξέρω γω.

Offline banis

• Αλλαγή
Ξεκάθαρα είναι μία επιλογή οπισθοδρόμησης από όλες τις απόψεις. Και γιατί μας επαναφέρει στο αμαρτωλό παρελθόν, αλλά και επειδή είναι αντιφατική με την πολιτική και τις κινήσεις της ΠΑΕ των τελευταίων 2-3 ετών. Την παρομοιάζω με εκείνη της επαναπρόσληψης Άνχελ στον πάγκο της ομάδας πριν χρόνια, που φυσικά και πήγε άκλαυτος.
Συνήθως οι επιχειρηματίες/μεγαλομέτοχοι των ομάδων καταφεύγουν σε τέτοιες κινήσεις όταν αισθάνονται πως το παιχνίδι είναι εντελώς χαμένο. Από τη στιγμή που ο Λαός του Π.Α.Ο.Κ. χάρισε απλόχερα τη διακυβέρνηση της χώρας στον Μαρινάκη στις 7 του Ιούλη, εκτιμώ πως θα δούμε και άλλες τέτοιες στο προσεχές μέλλον.

ΥΓ. Αν μη τι άλλο θα καιγόμαστε ολημερίς και οληνυκτίς στα σόσιαλ νετγουορκζ, καθότι το δίδυμο Γκιόργκις - Δούκας προμηνύεται φωτιά.  :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ïôáí åé÷å êáñáðáðáäåò ï ãáõñïò åìåéò êñáæáìå êõñéáêï
Ôùñá áõôïé âáëáí åíáí ÷ëå÷ëå êáé ìåéò åíáí åðéðåäïõ êáñáðáðá
Äåí åéìáé õðåñ áôïìùí ôõðïõ äïõêá
Åéìáé õðåñ áôïìùí óôï óõãêåêñéìåíï ðïóôï ôçí êáôáëëçëç óôéãìç
Ìå äïõêá «ëïãéêá» èá ÷åé ãëåíôé
Óôçí ôåëéêç äå èá ãéíåôáé ñåæéëé ï ãéùñãçò îåñù ãù
•Íá ÷áìå óôá ðñùôá äåêá ôüðéê ôåôïéï èåìá ôï 2005 :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μια χαρά είναι ο δούκας, πέρσι βρίζαμε που άφηνε η παε μόνο του τον λουτσι να μαλώνει με όλο το ποκ, τώρα που φέραν έναν ανισοροπο θέλουμε τον λαρι κινγκ να παράξει έργο επικοινωνιακο στον βουρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου;
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Πως να διαφωνησω με Τασουλη οταν ποσταρει στις 19:26
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline Euthemes

• Αλλαγή
ως εκτελεστικο οργανο κατι θα καταφερει

ξημεροβραδιαζεται σε σοσιαλ μιντια και τετοια

συμφωνω με αυτο που λετε πιο πανω

σιγα που χρειαζομαστε κανενα δημοσιογραφαρο για υπευθυνο τυπου

λες και θα παψουν να μας λενε ορκ ή λες και μας νοιαζει να παψουν να μας λενε

οταν απευθυνεσαι στους πιθηκους των αλλων ομαδων, χρειαζεσαι θηριοδαμαστη, οχι φιλολογο
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Λίγος. Αλλά γενικά υπάρχει έλλειψη προσώπων.
Περίμενα πώς και πώς ανάληψη αυτού του ποστου , απογοήτευση τελικά.
Η παρτίδα σώζεται αν ο δούκας πλαισιωθεί και με άλλους, αφανείς, αθόρυβους, μεθοδικους. Και τέτοιοι υπάρχουν νομίζω.
Όπως και να χει από το τίποτα καλός είναι. Στηρίζω. Έχουμε πόλεμο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
sdna, psyxras και Δουκας αυτος ειναι ολος ο ΠΑΟΚ επικοινωνιακα δυστυχως απεναντι στην λαιλαπα.. διαλεξαν και βαλαν τον Δουκα γιατι ο Κολκας προς τιμην του αρνηθηκε και γιατι δεν υπαρχει κανεις αλλος(ο Μποτσαρης θα λεγα εγω αλλα ο μαν ειναι γυρναω και απ το δεξι μαγουλο οταν με βαρεσεις στο αριστερο.. δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα δεν ψαχνουμε αυτο το πραγμα την δεδομενη χρονικη στιγμη)

Επειδη σιγουρα διαβαζεις εδω μεσα..καμια ανοχη σε φασιστες το νου σου.. το ονομα του ΠΑΟΚ δεν θα διανοηθεις να το μπλεξεις με αυτα που εχεις στο κεφαλι σου πολιτικα

« Last Edit: September 11, 2019, 06:16:09 by biv »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Τον πήραν να παίξει μαν του μαν τον Καραπαππάρα. Ένα μονάκι οι δυο τους.
Μου φτάνει προς το παρόν να απαντάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα συνεχή ξεράσματα του γάβρου και του πληρωμένου στρατού του. Έφυγε ο προηγούμενος από Μάιο και έπρεπε να φτάσει Σεπτέμβριος για να ανακοινωθεί ο επόμενος. Αυτή η κωλυσιεργία στα πάντα στον ΠΑΟΚ εκτός από τμήμα το δημιουργικό (με τα βιντεάκια κλπ) είναι εκνευριστική και πρέπει επιτέλους να αλλάξει.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Επειδη σιγουρα διαβαζεις εδω μεσα..καμια ανοχη σε φασιστες το νου σου.. το ονομα του ΠΑΟΚ δεν θα διανοηθεις να το μπλεξεις με αυτα που εχεις στο κεφαλι σου πολιτικα

?   Για τον Ψύχρα ξέρω, κι ο Δούκας τα ίδια σκατά;

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
o δουκας εβγαλε δυο ανακοινωσεις ειρωνιες που μαλλον το πηγαινε για  "ψαγμενες και καλα" ομως για να πω την αληθεια ειναι ακαταλαβιστικες και εξυπναδιστικες

Offline babis36

• Αλλαγή
Κι εγω για να τις καταλαβω χρειάζεται να τις διαβάσω δυο φορές και στο τέλος  όταν τις καταλάβω να πω τι μλκια έκανα που σπατάλησα 15δευτερα της μερας μου προσπαθώντας να τον διαβάσω. Αν είναι για να μαλώνει με τον Καραπαπα μια χαρα ειναι αλλά μονο οι δυό τους. Οι αλλοι δεν χρειάζεται να συμμετέχουν.
Φοβάμαι οτι θα έχουμε υπερβολικά μεγάλη πίεση από παντου γιατί αυτοί που κυβερνάνε είναι δούλοι και υπάλληλοι του χονδρέμπορα ηρωίνης  και πρέπει οπωσδήποτε να αντέξουμε σαν οργανισμός. Χρειαζόμαστε συμμαχίες που σήμερα δεν τις έχουμε από πουθενά.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα