Author Topic: Γραφείο τύπου /υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 2464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Όντως για τον π@@τσο η πρώτη τοποθέτηση του Δούκα. Αντιθετα η τελευταία για Νοβα, ΠΑΟΚ tv πολύ καλή

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δουκα, η Τεταρτη Δημοτικου ρωταει και ανησυχει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
Δουκα, η Τεταρτη Δημοτικου ρωταει και ανησυχει

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Καλα το λες για τετάρτη. Τρίτη την έχει έχω παιδί εκεί στο συντακτικό είναι καλύτερος. Τετάρτη είναι ότι πρέπει. :'( :'( :'( :'(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Geo

• Αλλαγή
Δούκα ο μίρτσος αυτή τη στιγμή οχετολογεί για τον Πασχαλάκη και βγαίνουν αβέρτα στημένοι ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες και αβαντάρουν.
Θα κάνει κάτι η παε ΠΑΟΚ για αυτόν τον βόθρο της παραπληροφόρησης?
Θα ονοματίσετε επιτέλους τους συγκεκριμένους από τα μμε της πόλης που κάνουν πόλεμο φανερά και παρασκηνιακά στον ΠΑΟΚ?

Σιγά ρε μίρτσο κόψε λάσπη, πιες κανένα τζακ....και ασχολήσου με τον Γιασίν της θεσσαλονίκης τον ..... Κουέστα

κάτι τέτοια ακούμε και λέμε στους παίχτες μας ....ρίξτε τους ένα ξεγυριμένο τετράμπαλο να χωθούνε ξανά στις τρύπες τους.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Να αγιάσει το πρωί στοματάκι σου για μυρτσο σχετικά με πασχαλακη. Και τον... Κουεστα...
Αλλά για μυρτσο θα επανέλθω όταν έχω χρόνο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Δε φταίει ο Μίρτσος, ο Πασχαλάκης φταίει που δεν του αφήνει μια μπέρτα Σούπερμαν να βρει στην ντουλάπα της γυναίκας του όταν γυρίσει σπίτι

Offline Geo

• Αλλαγή
Και άλλος δικαστής παραιτήθηκε από την υπόθεση noor 1.
Ενα ακόμη σκάλωμα της υπόθεσης......στα τόσα.
Για τον λαλίστατο πρεζέμπορα που έκανε ομάδα από τους 2 τόνους ηρωϊνης θα βγει κανά σχόλιο?

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΔΟΥΚΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ

Offline banis

• Αλλαγή
Και άλλος δικαστής παραιτήθηκε από την υπόθεση noor 1.
Ενα ακόμη σκάλωμα της υπόθεσης......στα τόσα.
Για τον λαλίστατο πρεζέμπορα που έκανε ομάδα από τους 2 τόνους ηρωϊνης θα βγει κανά σχόλιο?

Αυτά ήταν δεδομένα. Και δε φταίει μόνο ο Δούκας που δεν κάνει σχόλιο, αλλά όλα τα αγκυλωμένα μυαλά που ψήφισαν Μ(ητσο)αρινάκη στις 7 του Ιούλη.

Offline Geo

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ: «Ας συνεννοηθεί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με τον προπονητή του»
Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 2-2 του Ολυμπιακού επί της Τότεναμ.

Άμεση ήταν αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες. Την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών, ας την αναζήτησει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του «δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Δηλωση που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν. Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών. Και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν.

Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα για το «αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο» λόγω της καταστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική».

onsports.gr

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΚΑ??

ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ.. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
ΔΟΥΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Δούκα να ξέρεις τέτοια ποστς έκανα όταν ήμουν 15 χρονων και έγραφα στο φόρουμ του γκεημπρο, απλά λέω

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
αμα δειτε τα δυθιραμβικα σχολια στο φβ θα φριξετε...ολοι γουσταρουν που βγαζει τετοιες ανακοινωσεις ο δουκας

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ τη μια σκέφτομαι επιτέλους κάποιος σηκώνει το γάντι και απαντάει όπως πρέπει στους δούλους και τ αφεντικά τους. Αυτό όμως δημιουργεί μια πρόσκαιρη ικανοποίηση που "τους την είπαμε" και νομίζω μακροπρόθεσμα δεν οδηγεί κάπου και δεν ωφελεί τον ΠΑΟΚ.

Νομίζω ότι προτιμώ την ηπιότητα-σοβαρότητα του κυρκυρ.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline agraf

• Αλλαγή
Εμένα η τελευταία ανακοίνωση μου φάνηκε καλή. Πολύ καυστική χωρίς να καταντάει πεζοδρομιακή.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Απ τη μια σκέφτομαι επιτέλους κάποιος σηκώνει το γάντι και απαντάει όπως πρέπει στους δούλους και τ αφεντικά τους. Αυτό όμως δημιουργεί μια πρόσκαιρη ικανοποίηση που "τους την είπαμε" και νομίζω μακροπρόθεσμα δεν οδηγεί κάπου και δεν ωφελεί τον ΠΑΟΚ.

Νομίζω ότι προτιμώ την ηπιότητα-σοβαρότητα του κυρκυρ.

+1926 φίλε

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Βγάλτε μια ανακοινωση επιτελους για την κλοπη του Σιδηροπουλου απο το ΒΑΡ στο 2ο γκολ της αεκ και ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ξενους διαιτητες παντου
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Κανένα σχόλιο για την πουτάνα τη ΝΟΒΑ;;;; Ακόμη περιμένουμε γραμμή στο ακυρωθέν γκολ της κούλας.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..