Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Γιάννενο (15η αγων - Superleague) Τετάρτη 30/01/19 ώρα 17:15 (NS2)  (Read 1077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Τρίτο σερί εντός για το πρωτάθλημα, πριν την κάθοδο στη χαβούζα για το ντέρμπι με το νούμι και η νίκη πρέπει να έλθει πάση θυσία για να κατέβουμε κάτω με το 17/18. Η ομάδα μοιάζει να μπαίνει σε ένα διαφορετικό (καλύτερο) φεγγάρι, ιδίως μετά τη φυγή Πρίγιοβιτς. Ο Άκπομ διαθέτοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά, έχει συντελέσει στην καλύτερη & συνάμα ταχύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Περιμένουμε τα πρώτα δείγματα και από τους 2 νεοαποκτειθέντες. Ο Μάτος επιτέλους αρχίζει να φορμαρίζεται, το ίδιο και ο Βιερίνια. Το ποδοσφαιρικό θέαμα των τελευταίων αγωνιστικών είναι εν γένει ελκυστικότερο.
Από εκεί και μετά, τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν στα 2 μεθεπόμενα ματς με νούμι εκτός και γαύρο εντός. Το νούμι θεωρώ πως σμπρώχνεται ποικιλοτρόπως, ούτως ώστε να αποκτήσει κίνητρο και ψυχολογία και να τα δώσει όλα στο ματς της Κυριακής εναντίον μας προκειμένου να μας κόψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Το ματς με το γαύρο είναι 6ποντο και βλέποντας το πρόγραμμά τους, δεν τους βλέπω να χάνουν αλλού βαθμούς, παρά μόνον ίσως με τη ζέλα. Οπότε όλα λογικά θα κριθούν στην Τούμπα στις 9 Φλεβάρη.
Ας μην προτρέχουμε τόσο όμως.

ΥΓ. Για τα συνεχιζόμενα αίσχη της κερκίδας μας, το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο σε όσους εξακολουθούν και αντιστέκονται ακόμα απέναντι στον φασισμό εκεί στον πυρήνα της 4Α.
« Last Edit: January 28, 2019, 19:27:22 by banis »

Offline agraf

• Αλλαγή
Συγκίνηση τα γυρισμένα μπουφάν στην Θ4Α. Μακάρι ν'αυξηθούν με τα Γιάννενα.

Υ.Γ. Παρωδία το παιχνίδι στην Τρίπολη, και ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Οι δηλώσεις κάποιων παλαίμαχων στο Μέτροσπορτ ότι θα πάρουμε περπατώντας το πρωτάθλημα ήταν απλά για να χαλαρώσουμε (και μάλλον λίγο πιάσανε, κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες δεν έχουν καταλάβει τί έρχεται).

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ολοι πορτοκαλι με τα Γιαννινα στην 4
οποιος εχει βεβαια, οποιος το κρατς

Offline bane

• Αλλαγή
πολυ βροχη δινει αυριο ,δυσκολευει λιγο το εργο της ομαδος,ελπιζω να παρουμε το ματς χωρις απωλειες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΓΟΥΡΑ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μόνο νίκη στο δρόμο για το πρωτάθλημα.
ΛΥΣΣΑ απ' όλους σε όλα τα ματς.

Πάμε ΠΑΟΚ!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ξανα γαλανολευκη κερκιδα, να νομιζουν τα παγουρια οτι παιζουν στην εδρα τους και να ξανοιχτουν. Δαιμονια παγιδα, ανταξια των απογονων του Βουκεφαλα.
Ελπιζω μονο να ειναι καλος ο καιρος, γιατι τα γονιδια των αρχαιοι ελληνες δειχνουν να μη την παλευουν ιδιαιτερα στη βροχη. 'Παλι βρεχει γαμω ντη μπαναγια μου', οπως ειχε πει και ο Μεγκαλεξαντρο, και αρπαξε μια ξεγυρισμενη πνευμονια, και παρτον κατω τον βασιλευς.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πράγματι αύριο 5,15 με βροχή, αν είμαστε 10 χιλιάδες θαύμα θα είναι και πάμε για πρωτάθλημα, αν ήμασταν σαν την κούλα μπορεί και 3 χιλιάδες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
Ένταξει αξίζει γενικά μεγαλύτερη παρουσία στο γηπεδο από αυτά τα 20 χιλιάρικα σε κάθε αγώνα αλλά ας μην κραζουμε τον κόσμο που δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο γηπεδο μέσω βδομάδα. Εγώ ψαχνω τρόπο και ακόμη δεν τον βρηκα για να πάω γηπεδο.

Πάμε με λυσσα ρε ΠΑΟΚαρα

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@t.b. Η Σαλονικη εχει 1 εκατομμυριο+, και 3-4 πολεις βαμμενες ασπρομαυρες στα 40-50 χιλομετρα. Αλλα ασε την επαρχια. Ποσους οπαδους εχει ο ΠΑΟΚ εντος Σαλονικης, ποσοι ειναι σαν εσενα να μη μπορουν πραγματικα; Που δεν ειναι Αθηνα να φας τη ζωη σου στο δρομο, σε 20' εχεις παει απο τη μια ακρη στην αλλη. Εγω που δεν ειμαι χιλιομετροφαγος, αλανι, εκδρομες, ναρκωτικα, εχω παει ποσες φορες καρφι μετα τη δουλεια και Νεα Σμυρνη, και Περιστερι, και Καλλιθεα, ξεμπαρκος, που στην τελικη παιζει ανετα να φας και κανα πεσιμο, και οσοι ζουν στη χαβουζα ξερουν τι γινεται στους δρομους οταν σχολανε οι εταιριες.
Το 80% αυτων που πανε Τουμπα δεν ειχαν γεννηθει στο τελευταιο πρωταθλημα, εχουν μεινει αλλα 6-7 παιχνιδια εντος, και θα εχει μισοαδειο γηπεδο; Κοροιδευομαστε μεταξυ μας;
Αμα παιζαμε με το γαυρο και ειχε λιακαδιτσα, θα παρακαλουσαν τον ξαδερφο τους, που εχει ενα συμφοιτητη, που ηταν προπερσυ σε συνδεσμο, να κανει τα κουμαντα για εισιτηριο. Πανηγυρτζηδες αδερφε, καμια δικαιολογια.
Δε μπορω καν να μπω στην ψυχοσυνθεση αυτης της μαζας. Θα ηταν δηλαδη η εδρα του ΠΑΟΚ 5 τετραγωνα απο το σπιτι μου, ή τη δουλεια μου, και δε θα πηγαινα γηπεδο επειδη ειναι Τεταρτη, ή επειδη θα βρεξει, ή επειδη περναει ο κομητης του Χαλει. Γελαει ο κοσμος.

Να τα σκεφτονται αυτα οσοι ονειρευονται νεες Τουμπες με 80 χιλιαδες καρεκλακια και υδρομασαζ για τις πατουσες. Ξεφτιλα θα γινουμε. Ενας εδω, ενας εκει, για να φαινομαστε πολλοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
1ον.Οι σαλονικεις ποτέ δεν θα καταλαβουν πως νιωθουμε εμεις απο τις αλλες πολεις-χωρες για τον ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ ειναι παγκοσμιος και αυτο ειναι το μεγαλειο του.
2ον.Το νεο γηπεδο ΤΟΥΜΠΑΣ θα πρεπει να εχει 40.000 καρεκλες.
3ον.Λυσσα για τον τιτλο που τοσο πολυ θελουμε οχι γιατι ειμαστε τιτλακηδες αλλα για ενα εκατομμυριο λογους.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ο τίτλος θα είναι κυρίως για όσους ειμασταν 1 από τα 350 εισητηρια με Δόξα, τα 800 με ιωνικό κτλ...κι όταν λέω κυρίως για μας εννοώ ότι εμείς θα το νιώσουμε περισσότερο....
Εμπρός Μεγαλε ΠΑΟΚ για τον Λαό Σου και την Ιστορία Σου

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Εμπρός Μεγαλε ΠΑΟΚ για τον Λαό Σου και την Ιστορία Σου

Offline bane

• Αλλαγή
@t.b. Η Σαλονικη εχει 1 εκατομμυριο+, και 3-4 πολεις βαμμενες ασπρομαυρες στα 40-50 χιλομετρα. Αλλα ασε την επαρχια. Ποσους οπαδους εχει ο ΠΑΟΚ εντος Σαλονικης, ποσοι ειναι σαν εσενα να μη μπορουν πραγματικα; Που δεν ειναι Αθηνα να φας τη ζωη σου στο δρομο, σε 20' εχεις παει απο τη μια ακρη στην αλλη. Εγω που δεν ειμαι χιλιομετροφαγος, αλανι, εκδρομες, ναρκωτικα, εχω παει ποσες φορες καρφι μετα τη δουλεια και Νεα Σμυρνη, και Περιστερι, και Καλλιθεα, ξεμπαρκος, που στην τελικη παιζει ανετα να φας και κανα πεσιμο, και οσοι ζουν στη χαβουζα ξερουν τι γινεται στους δρομους οταν σχολανε οι εταιριες.
Το 80% αυτων που πανε Τουμπα δεν ειχαν γεννηθει στο τελευταιο πρωταθλημα, εχουν μεινει αλλα 6-7 παιχνιδια εντος, και θα εχει μισοαδειο γηπεδο; Κοροιδευομαστε μεταξυ μας;
Αμα παιζαμε με το γαυρο και ειχε λιακαδιτσα, θα παρακαλουσαν τον ξαδερφο τους, που εχει ενα συμφοιτητη, που ηταν προπερσυ σε συνδεσμο, να κανει τα κουμαντα για εισιτηριο. Πανηγυρτζηδες αδερφε, καμια δικαιολογια.
Δε μπορω καν να μπω στην ψυχοσυνθεση αυτης της μαζας. Θα ηταν δηλαδη η εδρα του ΠΑΟΚ 5 τετραγωνα απο το σπιτι μου, ή τη δουλεια μου, και δε θα πηγαινα γηπεδο επειδη ειναι Τεταρτη, ή επειδη θα βρεξει, ή επειδη περναει ο κομητης του Χαλει. Γελαει ο κοσμος.

Να τα σκεφτονται αυτα οσοι ονειρευονται νεες Τουμπες με 80 χιλιαδες καρεκλακια και υδρομασαζ για τις πατουσες. Ξεφτιλα θα γινουμε. Ενας εδω, ενας εκει, για να φαινομαστε πολλοι.

προσυπογραφω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή

ετσι

ενα παραπανω ειναι αδιανοητο οταν θυμασαι τι χαμος γινοταν στην Τουμπα την περιοδο 2008-2011 σε μικρα και μεγαλα παιχνιδια

περσι παιξαμε στα μισα παιχνιδια εντος εδρας χωρις κοσμο και φετος βγαινουν τυποι και λενε οτι κακως παιρνουμε ή δινουμε εισιτηρια για να δουμε τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ

μαλλον ενιωθαν ανακουφιση με την τιμωρια περσι

οι μισοι απο αυτους μπορει και να μην ηταν καν ΠΑΟΚ αν δεν υπηρχε ο συνδυασμος ομαδας και κοσμου του 1985 και το μπασκετ τη δεκαετια 1990

καμια δικαιολογια για τον κοσμο, οσοι οντως δεν μπορουν λογω δουλειας κτλ ειναι λιγοι
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή

Αυτό πρέπει να ισχύσει και για την ομάδα μπάσκετ, η ο ΠΑΟΚ είναι μόνο μπάλα; Γιατί εκτός από 5-10 νοματαίους, όλοι οι άλλοι (και μιλάμε για ΣΦ) πάνε μόνο στα πανηγύρια με γαύρο, σκουλίκι, χανούμι και βάζελο.. Το ποδόσφαιρο ανέκαθεν είχε κόσμο και θα έχει, αλλά η εικόνα στο τμήμα μπάσκετ είναι λυπηρή πλέον.. 
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline t.b

• Αλλαγή
@sky και 10 μυρια να ήταν η θεσσαλονικη αν αυτοί που πάνε στο γηπεδο είναι 20000 τόσοι θα είναι. Ούτε ένα παραπάνω εκτος από τα πανηγυρζιδικα παιχνιδια. Ας το χωνέψουμε, το 2019 η μάζα που πάει στο γηπεδο αυτή είναι. 20 στο ποδόσφαιρο, 2 χιλ στο μπασκετ(λέω πολλά;) κ από 300 στο χάντμπολ κ στο βόλεϊ.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι για το καφενείο και για να λένε ότι είναι ΠΑΟΚ σε συζητήσεις στην καθημερινότητα τους

Offline Geo

• Αλλαγή
Τελικός. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.
Νίκη για τον αγνό ΠΑΟΚτσή.

Προσοχή σε κάρτες και τραυματισμούς ενόψει της χάρτινης.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Γκολ off-side, 2 πέναλτι σε Βαρέλα και Κρέσπο, άντε και γαμηθείτε.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.