@t.b. Η Σαλονικη εχει 1 εκατομμυριο+, και 3-4 πολεις βαμμενες ασπρομαυρες στα 40-50 χιλομετρα. Αλλα ασε την επαρχια. Ποσους οπαδους εχει ο ΠΑΟΚ εντος Σαλονικης, ποσοι ειναι σαν εσενα να μη μπορουν πραγματικα; Που δεν ειναι Αθηνα να φας τη ζωη σου στο δρομο, σε 20' εχεις παει απο τη μια ακρη στην αλλη. Εγω που δεν ειμαι χιλιομετροφαγος, αλανι, εκδρομες, ναρκωτικα, εχω παει ποσες φορες καρφι μετα τη δουλεια και Νεα Σμυρνη, και Περιστερι, και Καλλιθεα, ξεμπαρκος, που στην τελικη παιζει ανετα να φας και κανα πεσιμο, και οσοι ζουν στη χαβουζα ξερουν τι γινεται στους δρομους οταν σχολανε οι εταιριες.
Το 80% αυτων που πανε Τουμπα δεν ειχαν γεννηθει στο τελευταιο πρωταθλημα, εχουν μεινει αλλα 6-7 παιχνιδια εντος, και θα εχει μισοαδειο γηπεδο; Κοροιδευομαστε μεταξυ μας;
Αμα παιζαμε με το γαυρο και ειχε λιακαδιτσα, θα παρακαλουσαν τον ξαδερφο τους, που εχει ενα συμφοιτητη, που ηταν προπερσυ σε συνδεσμο, να κανει τα κουμαντα για εισιτηριο. Πανηγυρτζηδες αδερφε, καμια δικαιολογια.
Δε μπορω καν να μπω στην ψυχοσυνθεση αυτης της μαζας. Θα ηταν δηλαδη η εδρα του ΠΑΟΚ 5 τετραγωνα απο το σπιτι μου, ή τη δουλεια μου, και δε θα πηγαινα γηπεδο επειδη ειναι Τεταρτη, ή επειδη θα βρεξει, ή επειδη περναει ο κομητης του Χαλει. Γελαει ο κοσμος.
Να τα σκεφτονται αυτα οσοι ονειρευονται νεες Τουμπες με 80 χιλιαδες καρεκλακια και υδρομασαζ για τις πατουσες. Ξεφτιλα θα γινουμε. Ενας εδω, ενας εκει, για να φαινομαστε πολλοι.