Θεμης,
α) Ναι, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Μπορώ όμως να καταλάβω καποιους που πάνω στην τεράστια φόρτιση που έχουν για αυτό το κωλοσωματείο, γιατί το έκαναν. Ναι, είναι μαλακία, όπως ήταν και η μπανάνα στον Σαλίνο.
β) Φυσικά και τους τσουβαλιάζω ΟΛΟΥΣ τους φίλε, γιατί ΟΛΟΙ τους αναπαράγουν εδω και μία δεκαετία μία ρητορική απίστευτου μίσους για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Και αν δεν είναι όλοι, άντε να ξεφεύγει ένα 1%. Δεν είμαι στατιστιτικολόγος, αλλά αυτά τα σιχάματα είναι η ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Νάσου. Αυτοί όπλιζαν κάθε μέρα τα χέρια των δολοφόνων με τα λόγια τους, με τα status στο facebook (τα οποία αν θέλεις να ξέρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ μόλις δολοφονήθηκε ο Νάσος), με τα τηλέφωνα τους στα fm, με τις προκλητικές ανακοινώσεις.
Στην περίπτωση τους ο δολοφόνος δεν έτυχε να ήταν γριά. Το ψάχνανε χρόνια. Κάθε τους επίθεση ήταν με σφυριά και σιδηρογροθιές σε άκυρους, 10 σε έναν, με ενέδρα. Και όταν καποιοι τους ζήτησαν ραντεβού γύρισαν και είπαν "ραντεβού με εσάς δεν δίνουμε, δεν θα γίνουμε Σερβία επειδή το θέλετε εσείς". Και συνέχιζαν το ίδιο βιολί, κρυμμένοι μια ζωή. Δεν είναι τυχαίο ότι τα βρήκαν σε κάποια φάση με τα χανούμια, τα οποία είναι ακριβώς ίδια φάση με αυτούς όσο αφορά το πως μας βλέπουν.
Επίσης την συγκάλυψη της δολοφονίας δεν πήγα να την κάνω εγώ ή εσύ, την έκαναν 2 χρόνια με πιέσεις η "αστική τάξη" της Θεσσαλονίκης,οι παλιές γριές, με τις ευλογίες φυσικά ΟΛΩΝ των γριών.
γ) Καμία σχέση αυτό που έγινε με τον Μπλιώνα, με αυτό που έγινε με τον Νάσο. Σε παρακαλώ δηλαδή...