Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. Volleyball Α1 Ανδρών (2018-2019)  (Read 3748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Απ: Π.Α.Ο.Κ. Volleyball Α1 Ανδρών (2018-2019)
« Reply #40 on: April 11, 2019, 13:05:14 »
Θα στο πω gianniwtis4 αλλιώς.

Όταν οι αδερφοί Παπουτσή είχαν σκοτώσει τον ποδηλάτη τον Δημητριάδη, για 20 χρόνια τα σκουλίκια το πλήρωσαν με απίστευτο αίμα.

Δεν λέω να σκοτώσουμε, αλλά καλό είναι να αποκτήσει πολύς κόσμος ψυχολογικά ή/και σωματικά κουσούρια όπως τότε. Καλύτερα να μένουν ζωντανοί και σακατεμένοι, να σέρνουν τα γεματα πληγές κορμιά τους στα μίζερα καφενεία μέχρι να ψοφήσουν.

Στο ξαναλέω, ΔΕΝ το επιλέξαμε εμείς. Εμείς αυτήν την στιγμή είμαστε αμυνόμενοι σε μία φάση που σκουλήκια, γριές, χανούμια και γάβροι μας έχουν αναγάγει σε νο1 εχθρό οπαδικά και δεν κάνουν εξαιρέσεις ούτε σε παιδάκια, ούτε σε γυναίκες, ούτε σε γερόντια και άκυρους. Αν δεν το βλέπεις αυτό τι να σου πω.

Δεν θα κάτσεις έτσι φίλε και το ξέρεις, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν είναι τέτοιος. Θα γαμηθούν όλοι και για πολλά χρόνια.

Και ναι, το χρώμα ενός παίκτη δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Αλλά αυτός ο παίκτης χθες προκάλεσε, και τυγχάνει να παίζει σε αυτούς τους πουτάνας γιούς. Δεν το πιστεύω ότι αυτοί που τον κράξαν έτσι είναι ρατσιστές, απλά χρησιμοποίησαν την υστατη καφρίλα επειδή απέναντι τους βλέπαν τα πουτανογεννήματα της γριάς.

Δεν μπορείς να περιμένεις ψυχραιμία ενώ υπάρχει νεκρός. Δεν μπορείς να περιμένεις ψυχραιμία από την στιγμή που η δολοφονία του Νάσου ΣΥΓΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, με τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ. Γιατί εδώ μιλάμε για την πραγματικά συστημική ομάδα της Θεσσαλονικης,με πρόσβαση καθαρά στην παλιά αστική τάξη που έκαναν τα πάντα για να περάσει η δολοφονία στο ντούκου. Θες και άλλα? Ότι είναι τόσο πουτάνες που εδω και 2 χρόνια βγάζαν φήμες ότι ήταν α)αναρχικοί από Αθήνα που θέλαν να χτυπήσουν "φασίστες" ΠΑΟΚτσηδες β) σκουλήκια γ) πρεζάκια που πήγαν να τον ψυρίσουν?

Και περιμένεις αυτοσυγκρατηση και ψυχραιμία με αυτούς? Που χθες ο ένας χαχάνιζε στο κατηγορητήριο? Που προσλάβανε τα μπουρδέλα μπράβους για να είναι περιμετρικά τους?

Δεν γίνεται φίλε, πάρτο χαμπάρι. Στο ξαναλέω, και εγώ είμαι 100% ενάντιος στα ρατσιστικά συνθήματα. Αλλά εδώ το πράγμα έχει ξεφύγει.

edit: Μιλάς για κατάντια του ΠΑΟΚτση και δεν βλέπεις γύρω σου που σε έχουν αναγάγει ΟΛΟΙ στον νο1 εχθρό και μπορούν να φτάσουν στην υστατη πουστιά για να σε βλάψουν. Ε λοιπόν αν εμείς έχουμε κατάντια 1 φορά, οι άλλοι έχουν 200.

edit στο edit

« Last Edit: April 11, 2019, 13:15:09 by crass »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #41 on: April 11, 2019, 13:43:07 »
Ρε crass, από τη μια γράφεις ότι είσαι "100% ενάντια στα ρατσιστικά συνθήματα" και από την άλλη γράφεις μισή σελίδα κατεβατό για να τα δικαιολογήσεις... Δεν βλέπεις το παράλογο του πράγματος; 

Μιλάς για τη δολοφονία του παιδιού και τσουβαλιάζεις όλες τις γριές ανεξαιρέτως μέσα στον "πόλεμο". Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν έχει νόημα και δεν βγάζει πουθενά γιατί ένας δολοφόνος είναι πάντα δολοφόνος ανεξάρτητα από το αν φοράει κόκκινα, κίτρινα, μπλε...

Επίσης (και χωρίς να θέλω να εξισώσω διαφορετικά γεγονότα, αλλά κάποια μικρή αναλογία υπάρχει), είναι "κάπως" να μιλάς έτσι πριν από το ματς μας στον κάμπο, όπου σκοτώθηκε κάποτε ένας άνθρωπος (όχι επίτηδες προφανώς, αλλά σίγουρα από εγκληματική αμέλεια θα έλεγα). Οπότε ας χαμηλώσουμε καλύτερα τους τόνους.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #42 on: April 11, 2019, 14:04:35 »
Θεμης,

α) Ναι, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Μπορώ όμως να καταλάβω καποιους που πάνω στην τεράστια φόρτιση που έχουν για αυτό το κωλοσωματείο, γιατί το έκαναν. Ναι, είναι μαλακία, όπως ήταν και η μπανάνα στον Σαλίνο.

β) Φυσικά και τους τσουβαλιάζω ΟΛΟΥΣ τους φίλε, γιατί ΟΛΟΙ τους αναπαράγουν εδω και μία δεκαετία μία ρητορική απίστευτου μίσους για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Και αν δεν είναι όλοι, άντε να ξεφεύγει ένα 1%. Δεν είμαι στατιστιτικολόγος, αλλά αυτά τα σιχάματα είναι η ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Νάσου. Αυτοί όπλιζαν κάθε μέρα τα χέρια των δολοφόνων με τα λόγια τους, με τα status στο facebook (τα οποία αν θέλεις να ξέρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ μόλις δολοφονήθηκε ο Νάσος), με τα τηλέφωνα τους στα fm, με τις προκλητικές ανακοινώσεις.

Στην περίπτωση τους ο δολοφόνος δεν έτυχε να ήταν γριά. Το ψάχνανε χρόνια. Κάθε τους επίθεση ήταν με σφυριά και σιδηρογροθιές σε άκυρους, 10 σε έναν, με ενέδρα. Και όταν καποιοι τους ζήτησαν ραντεβού γύρισαν και είπαν "ραντεβού με εσάς δεν δίνουμε, δεν θα γίνουμε Σερβία επειδή το θέλετε εσείς". Και συνέχιζαν το ίδιο βιολί, κρυμμένοι μια ζωή. Δεν είναι τυχαίο ότι τα βρήκαν σε κάποια φάση με τα χανούμια, τα οποία είναι ακριβώς ίδια φάση με αυτούς όσο αφορά το πως μας βλέπουν.

Επίσης την συγκάλυψη της δολοφονίας δεν πήγα να την κάνω εγώ ή εσύ, την έκαναν 2 χρόνια με πιέσεις η "αστική τάξη" της Θεσσαλονίκης,οι παλιές γριές, με τις ευλογίες φυσικά ΟΛΩΝ των γριών.

γ) Καμία σχέση αυτό που έγινε με τον Μπλιώνα, με αυτό που έγινε με τον Νάσο. Σε παρακαλώ δηλαδή...
« Last Edit: April 11, 2019, 14:09:54 by crass »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #43 on: April 11, 2019, 19:55:00 »
Μάλλον δεν ειμαι σωστος ευθυμη και προσπαθω να με γεμισω με τύψεις.η προσωπική μου γνωμη ειναι οτι βαρέθηκα τα ευχολόγια τις δικαιολογίες και τα θα δούμε.απο τα λιγα που ξερω δεν ειναι τοσο ωραιοποιημενα τα πράγματα
Ηταν 5-10 μαλακες,οι υπόλοιποι στο γήπεδο τι κανανε;
Γενικα ολοι μας τι κάνουμε οταν οι φασίστες οι εθνικιστές και οι ρατσιστές έχουν πάρει φαλαγγι την κερκιδα του ΠΑΟΚ;
Τουμπεκι...

Στο όνομα του ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να τσαλακωνουμε τον ΠΑΟΚ

ωραια, να μιλησουμε καθαρα λοιπον, γιατι τοσο καιρο για προβλημα ακουω και λυσεις δεν βλεπω

τι μπορει να κανει ο απλος κοσμος (ας μην πιασουμε τους συνδεσμους καλυτερα); ειμαστε σε θεση να κανουμε τις ρατσιστικες βρισιες τοσο ταμπου οσο ειναι σημερα η εξυβριση νεκρων ή μας αρκει να εχουμε δικαιο στα λογια; φταιμε που παμε να δουμε μονο το ανδρικο ποδοσφαιρικο τμημα ή φταινε οι αλλοι που υπαρχουν; να ειμαστε ετοιμοι να αρπαχτουμε στην κερκιδα μας με οσους βριζουν ρατσιστικα;

αφου το ξερουμε ολοι οτι ανεδειξαν το θεμα για να περασουν στο ντουκου τα δικα τους στο δευτερο παιχνιδι και τη δικη για τον Νασο

ειχαν μια σκασιλα οι γριες για τον ρατσισμο, θα επαιρναν πιπες στον χιτλερ αν αυτο σημαινε την εξαφανιση μας, το βλεπουμε χρονια τωρα

ας μην λεμε ευκολα λεξεις οπως καταντια

αρκετα προσπαθει ολο το γιουναν να μας κανει να ντρεπομαστε γι΄αυτο που ειμαστε
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #44 on: April 11, 2019, 22:40:30 »
crass πολυ φιλικα,η λογικη σου εξηγει γιατι σηκωνονται τα πανια για την μακεδονια,γινονται συλλαλητηρια και κρεμιουνται ελληνικες πολεμικες στην κερκιδα
επειδη οι πουτανες οι γριες δηλωνουν αντιφα(της πουτσας) και εμεις αντιδραμε στους ανυπαρκτους με φασιστικες πραξεις

θες να μιλησουμε σοβαρα φιλε;

δυο χρονια ουτε και κανενας απο μας εκανε κατι σοβαρο για να απαντησει στις πουτανες.ακομα υπαρχουν στην πολη.αν σκοτωναν κανενα παιδι που να ανηκε στα 150-200 ατομα δεν θα υπηρχε γρια στην πολη οχι σημερα μετα απο δυο χρονια,την επομενη στιγμη

ολη αυτη η κουβεντα ειναι τερμα ασχετη με οτι εγινε.10 μαλακες σπιλωσαν εναν λαο σε ασχετη φαση σε εναν αγωνα βολει.την μπανανα στον σαλινο μπορω να την δικαιολογησω με οσα γραφεις και να πω κι αλλα χιλια.αυτο που γινε στο βολει οχι.προχθες αλλοι 100 ειπανε ειμαστε οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ και κανουμε συλλαλητηριο για την πουτανα λεσβια.και πιο πριν βαζαν συνδεσμους σε ανακοινωση χωρις καν να ρωτησουν

τιποτα απο αυτα δεν εχει να κανει με τον Νασο ξαναλεω μεταξυ μας μην λεμε μαλακιες...

ευθυμη τι ακριβως σε χαλαει αγορι μου στην λεξη καταντια;δεν εβγαλα ανακοινωση μια αποψη εκφραζω

εμενα προσωπικα σαν γιαννιωτης δεν με ενδιαφερει καμμια γρια κανενα χανουμι κανενας στον κοσμο ολο.ο ΠΑΟΚ με νοιαζει

οταν γινεται ρατσιστικη ενεργεια απο την κερκιδα δεν με νοιαζει ποιος με περιμενει στην γωνια
οταν την πεφτουν ατομα σε αυτοργανωμενη ομαδα γιατι ετσι δεν γουσταρουμε τους αντιφα ειναι ολοι γριες δεν με ενδιαφερει ποιος γραφει ανυπογραφα στο σαιτ του μαρινακη
οταν συνδεσμος σου ο πιο δυνατος ισως σημερα βγαζει ανακοινωσεις με πολιτικοεθνικο περιεχομενο και προτρεπει σε συμμετοχη σε συλλαλητηρια εν ωρα αγωνα δεν με ενδιαφερει τι καιρο κανει εξω
αυτα ολα και αλλα τοσα που χουν γινει για μενα ειναι καταντια
εσυ μπορεις να κανεις την στρουθοκαμηλο

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #45 on: April 11, 2019, 22:43:44 »
ΟΚ, λέμε ότι είναι δύσκολο να γίνει κάτι και συμφωνώ ότι στην κερκίδα, εκείνη την ώρα, είναι δυσκολο να επέμβει κάποιος. Από την άλλη όμως, η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ; Ήταν ανακοίνωση αυτή προς τη σωστή κατεύθυνση; Ότι καταδικάζουμε όλα τα υβριστικά συνθήματα, κλπ., κλπ.. Δηλαδή το ιδιο τα ρατσιστικά με το "αντε και γαμήσου παλιομαλάκα"; Το ίδιο και τα αντεθνικά και για νεκρούς κλπ.; Τα τσουβαλιάζουμε όλα στο πνεύμα της "ατμόσφαιρας" των ελληνικών γηπέδων.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #46 on: April 12, 2019, 07:00:36 »
ευθυμη τι ακριβως σε χαλαει αγορι μου στην λεξη καταντια;δεν εβγαλα ανακοινωση μια αποψη εκφραζω

εμενα προσωπικα σαν γιαννιωτης δεν με ενδιαφερει καμμια γρια κανενα χανουμι κανενας στον κοσμο ολο.ο ΠΑΟΚ με νοιαζει

οταν γινεται ρατσιστικη ενεργεια απο την κερκιδα δεν με νοιαζει ποιος με περιμενει στην γωνια
οταν την πεφτουν ατομα σε αυτοργανωμενη ομαδα γιατι ετσι δεν γουσταρουμε τους αντιφα ειναι ολοι γριες δεν με ενδιαφερει ποιος γραφει ανυπογραφα στο σαιτ του μαρινακη
οταν συνδεσμος σου ο πιο δυνατος ισως σημερα βγαζει ανακοινωσεις με πολιτικοεθνικο περιεχομενο και προτρεπει σε συμμετοχη σε συλλαλητηρια εν ωρα αγωνα δεν με ενδιαφερει τι καιρο κανει εξω
αυτα ολα και αλλα τοσα που χουν γινει για μενα ειναι καταντια
εσυ μπορεις να κανεις την στρουθοκαμηλο

Δεν είσαι σύνδεσμος και μιλάς μόνο για τον εαυτό σου, όπως κι εγώ φυσικά

Χρόνια τώρα συζητάμε εδώ μέσα το ενδεχόμενο εμφυλίου και δύο πυρήνων στην Τούμπα

Εγώ θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνει στην πρώτη αγωνιστική κρίση του ποδοσφαιρικού τμήματος

Το θέμα είναι άσχετο με τον Νάσο και τη γενικότερη λάσπη εναντίον μας μόνο για σένα

Γι'αυτούς είναι ευκαιρία να απαξιώσουν έναν νεκρό και να έχουν ηθικό πάτημα να κάνουν τα ίδια στο μέλλον

Είναι εύκολο να κραζουμε ένα μικρό κομμάτι του αποτελέσματος και να αυτομαστιγωνομαστε

Με την αιτία θα κάνουμε κάτι; Θα μιλήσουμε για το οτι η διαβρωση των συνδεσμων ξεκινησε το 2010; Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σηκώσουμε πρώτοι χέρι ή κάνουμε αβαβά για το πρωτάθλημα; Όλα τα άλλα είναι σάλια

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #47 on: April 12, 2019, 10:15:26 »
Επειδή αναφέρθηκε κάπου στη συζήτηση (οφ τοπικ) σας ο Μπλιώνας, να σχολιάσω τον ΕΜΕΤΟ που μου ρθε διαβάζοντας το άρθρο του "Παοκτση" Σακίσογλου-πως το λένε- σε αθλητικό "μας" σαιτ, όπου φόρα παρτίδα μας ζητάει λέει τη Κυριακή να ζητήσουμε κ συγνώμη για τον Μπλιώνα. Ακου λογική, να ζητήσουμε συγνώμη λέει, επειδή η βολίδα έσκασε στο κάγκελο κ εξοστρακίστηκε. Εγω λέω να ζητήσουμε συγνώμη και για την κωλοτούμπα Τσίπρα, να ζητήσουμε συγνώμη για το λιώσιμο των πάγων, να ζητήσουμε συγνώμη για την Παλαιστίνη, να ζητήσουμε συγνώμη για την εξαφάνιση του λύγκα, να ζητήσουμε συγνώμη για την αποτυχία του κινήματος Τουπαμάρος, να αναλάβουμε την ευθύνη για τον Μοριά και τη Μανωλάδα, να πάψουμε επιτέλους να επαιρόμαστε για το σκηνικό με την Παρί Σ.Ζ., να ζητήσουμε συγνώμη και απο το μουνί της μάνας τους.

ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΖΗΘΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΣΑΚΙΣΟΓΛΟΥ-ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ

@@Κάποιος να μεταφερει την ολη κουβεντα γτ ειναι εκτός τοπικ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #48 on: April 12, 2019, 18:08:38 »
Και τον πριν-40-χρονια μπλιωνα θα θυμηθουνε, και τον καποδιστρια θα θυμηθουνε που τον καθαρισε συνοπαδος γιατι ειχε αλογο με αθηναικες πινακιδες, και ο τσιπρας μας χαριζει πρωταθλημα και οι πρεσπες και η λιμνη ονταριο, και μακαρυ να τρωτε τα λυσσακα σας για πολλα χρονια ακομα που η τσαπου του ΠΑΟΚση θα φτανει στον οισοφαγο σας. Και πιο πολυ ηδονιζομαι με τους αρδ που φιλοδοξουν να καλυψουν το κενο του μπουζα και τον εχουν πιει πατοκορφα απο τοτε που η ελληνεζικη μαφια πηρε μπουλο απο την ομαδα μας. Βγαλτε τις μανες σας στο κλαρι για 10 κλικ γιουσουφακια

Υ.Γ. Δεν εχω ιδεα απο βολευ, μονο γυναικειο στην παραλια βλεπω
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #49 on: April 12, 2019, 18:58:55 »
Εγω στο γηπεδο παντως οποιον βλεπω να κανει την μαιμου πιο πολυ αυτος που το κανει μου φαινεται πως ειναι ο πιθικος παρα αυτος που θελει να μειωσει και να περιπαιξει στον αγωνιστικο χωρο. Δεν ειναι θεμα ρατσισμου πιστευω αυτη η συμπεριφορα αλλα αγωγης χαρακτηρα. Λογικα μιλαμε για ατομα μηδενικου IQ που  το μυαλο τους φτανει μεχρι το σημειο να κανουν τον πιθηκο αντι να ριξουν μια χριστοπαναγια να ξεχαρμανιασουν

ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #50 on: April 14, 2019, 12:40:46 »
καλο ειναι να αντιδραμε σε τετοιες ηλιθιοτητες, οπως θα αντιδρουσαμε (ναι οκ θελω να το πιστευω) αν καποιος αρχιζε το παλιο συνθημα για τους νεκρους της θυρας 7

αν οι γριες επιδειξουν παρομοια... ευαισθησια οταν δεν εχουν χεσμενη τη φωλια τους, ας τους παρουμε στα σοβαρα

σπανια απευθυνομαι προσωπικα σε αλλο μελος και ζητω συγγνωμη αν ενοχλησα

ελπιζω να με διαβαζω μετα απο εναν χρονο και να αναρωτιεμαι γιατι ημουν τοσο παπαρας τοτε και κοιτα με τι καθομουν και ανησυχουσα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #51 on: April 14, 2019, 15:03:15 »
Θα μπορουσα να πω πολλα σ αυτο το θεμα γιατι ημουν μπροστα και γιατι το βιωσα κ μετα το ματς στο πετσι μου.αλλα για την ωρα θα πω το εξης..

Θελω να βγει ενας κ να μου πει μπεσα ομως οτι ακουσε καποιος να λεει monkey στον παικτη του ηρακλη.να τον ειδε ομως οχι να το ακουσε απο αλλον.μεχρι στιγμης ολοι ξερουν οτι εγινε κατι τετοιο αλλα κανεις δεν ειδε κ δεν ακουσε τιποτα.και ξαναλεω για το  monkey οχι για το να μιμούνται τις μαιμούδες με κινήσεις και ήχους.αλλο το ενα αλλο το αλλο

αν παλι καποιος τον ειδε οντως  εκεινη την ωρα γιατι δεν τον σβερκωσε να τον πεταξει εξω και εκανε την παπια?

ακομα ομως και να εγινε ετσι για εναν μαλακα δεν μπορει κανεις να φακελωνει ολους τους υπολοιπους που ειναι εκει.δεν μπορεις να αποκαλεις ρατσιστες ατομα που δεν σε εχουν δωσει δικαιωμα τοσα χρονια  γιατι πηγε ενας δυο τρεις δεν ξερω ποσοι κ εκατσαν στο συγκεκριμενο σημειο γιατι ετσι τους καυλωσε.

Εγω ξερω οτι εχουμε και μαυρους στον ΠΑΟΚ και ασπρους και ολοι μας τους αγαπαμε.
.Ακομα και ενα μεμονομενο γεγονος να εχει γινει εμεις πρεπει να ειμαστε ενωμενοι...απο πισω ολοι μας  ξερουμε πως θα το διευθετησουμε το θεμα με το καθενα για να λυθει ενα προβλημα η μια συμπεριφορα.
προς τους εξω ομως σε ολα αυτα τα τσακαλια που μισουν τον ΠΑΟΚ κ σε περιμενουν στην γωνια να τους δωσεις την τροφη που θελουν πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.και οχι να βγαζουμε στα φεις και στα μειτ την απολαυση οτι φαγωνομαστε  μεταξυ μας.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #52 on: April 14, 2019, 18:09:03 »

Θελω να βγει ενας κ να μου πει μπεσα ομως οτι ακουσε καποιος να λεει monkey στον παικτη του ηρακλη.να τον ειδε ομως οχι να το ακουσε απο αλλον.μεχρι στιγμης ολοι ξερουν οτι εγινε κατι τετοιο αλλα κανεις δεν ειδε κ δεν ακουσε τιποτα.και ξαναλεω για το  monkey οχι για το να μιμούνται τις μαιμούδες με κινήσεις και ήχους.αλλο το ενα αλλο το αλλο

OK, το ξέρω οτι το εχουμε κουρασει το θέμα (και είμαστε και εκτός θέματος) αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω γιατι πραγματικά κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ   ???

Πες μου οτι το λες για πλακα το απο πάνω...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #53 on: April 14, 2019, 18:20:19 »
Το άκουσες?Το είδες?ήσουν μπροστά?Αυτό πες μου μονο

Offline DEATH-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: April 15, 2019, 00:46:54 »
Ρε φιλαρακο,εσυ δυο ποστ πιο πανω,μαθε να διαβαζεις με τα ματια και το μυαλο και οχι με τ αυτια, και να μην απομονωνεις οτι γουσταρεις κατα το δοκουν.
Αυτο που θελει να πει η ΚΑΤΙΣΙ ειναι οτι  ολη η μανουρα εγινε γιατι καποιος ειπε μαιμου τον παιχτη της γριας, και οχι για κατι αλλο.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γι αυτο.δεν αθωωνει η παραβλεπει ως μη καταδικαστεα την βλακεια του να αναπαριστας κινησεις μαιμους η να μιμεισαι οτι τρως μπανανα η οποιαδηποτε τετοια παπαρια.απλα στεκεται στη λεξη,γιατι γι αυτη εγιναν ολα.
Και στεκεται σ αυτο γιατι γι αυτη την κατηγορια, τη χρηση της λεξης μαιμου,την οποια ομως οποιον κι αν ρωτησεις,ως εκ θαυματος κανεις δεν ακουσε,κανεις δεν ειδε,δημιουργηθηκε προβλημα,το οποιο βεβαια εσενα απ τον καναπεδακο σου στ αρχιδια σου,γιατι δε σε νοιαζει.στεκεται σ αυτη τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατηγορια γιατι τσουβαλιαστηκαν,απο πολλους, και στοχοποιηθηκαν αδικως ατομα που δεν χρειαζεται καν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.και η στοχοποιηση και το τσουβαλιασμα εγινε χωρις κανενας να ειδε η να ακουσε τιποτα.απλα ετσι..
Εσυ απομονωσες και ερμηνευσες μια φραση οπως σε βολεψε για να πεις την εξυπναδα σου περι κρυφτου πισω απο δαχτυλα κι αυτα τα ξυπνητζιδικα,χωρις να διαβασεις ολο το ποστ,που εχει εντελως αλλο νοημα.
Αλλα που να καταλαβεις τι γραφει και τι εννοει το ποστ της ΚΑΤΙΣΙ.
παρολα αυτα στο πολυ χαλαρο και συ κατηγορεις για υποκρισια  καποια ατομα χωρις να ξερεις,να ειδες,να ησουν εκει.αφηνεις αιχμες και  μετα καναπε..
Που να ξερες ρε τυπε.
Απεκτησε σωστη κριση και μετα ξανασχολιασε για φασεις που δεν ξερεις.και μην αφηνεις αιχμες για ατομα που δεν ξερεις.ξεκινα απ το δικο μου ποστ το μαθημα.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: April 15, 2019, 01:44:39 »
επιτελους κ ενας που καταλαβε τι γραφω...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #56 on: April 15, 2019, 15:10:03 »
Ρε φιλαρακο,εσυ δυο ποστ πιο πανω,μαθε να διαβαζεις με τα ματια και το μυαλο και οχι με τ αυτια, και να μην απομονωνεις οτι γουσταρεις κατα το δοκουν.
Αυτο που θελει να πει η ΚΑΤΙΣΙ ειναι οτι  ολη η μανουρα εγινε γιατι καποιος ειπε μαιμου τον παιχτη της γριας, και οχι για κατι αλλο.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γι αυτο.δεν αθωωνει η παραβλεπει ως μη καταδικαστεα την βλακεια του να αναπαριστας κινησεις μαιμους η να μιμεισαι οτι τρως μπανανα η οποιαδηποτε τετοια παπαρια.απλα στεκεται στη λεξη,γιατι γι αυτη εγιναν ολα.
Και στεκεται σ αυτο γιατι γι αυτη την κατηγορια, τη χρηση της λεξης μαιμου,την οποια ομως οποιον κι αν ρωτησεις,ως εκ θαυματος κανεις δεν ακουσε,κανεις δεν ειδε,δημιουργηθηκε προβλημα,το οποιο βεβαια εσενα απ τον καναπεδακο σου στ αρχιδια σου,γιατι δε σε νοιαζει.στεκεται σ αυτη τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατηγορια γιατι τσουβαλιαστηκαν,απο πολλους, και στοχοποιηθηκαν αδικως ατομα που δεν χρειαζεται καν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.και η στοχοποιηση και το τσουβαλιασμα εγινε χωρις κανενας να ειδε η να ακουσε τιποτα.απλα ετσι..
Εσυ απομονωσες και ερμηνευσες μια φραση οπως σε βολεψε για να πεις την εξυπναδα σου περι κρυφτου πισω απο δαχτυλα κι αυτα τα ξυπνητζιδικα,χωρις να διαβασεις ολο το ποστ,που εχει εντελως αλλο νοημα.
Αλλα που να καταλαβεις τι γραφει και τι εννοει το ποστ της ΚΑΤΙΣΙ.
παρολα αυτα στο πολυ χαλαρο και συ κατηγορεις για υποκρισια  καποια ατομα χωρις να ξερεις,να ειδες,να ησουν εκει.αφηνεις αιχμες και  μετα καναπε..
Που να ξερες ρε τυπε.
Απεκτησε σωστη κριση και μετα ξανασχολιασε για φασεις που δεν ξερεις.και μην αφηνεις αιχμες για ατομα που δεν ξερεις.ξεκινα απ το δικο μου ποστ το μαθημα.

Ευχαριστώ πολύ για το ..μάθημα, το απολαμβανω απο τον καναπέ μου....

Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Μιλάμε για ΟΠΟΙΟΝ (και ΑΝ) έκανε ό,τι έκανε. Και ΔΕΝ μιλάμε για τις κατηγορίες της γριάς αλλά μονο για την ουσια του πράγματος, απο την δικη μας σκοπιά και μόνο (επαναλαμβάνω δεν ασχολούμαι με τις γριές). Δεν μπορώ ομως να ακούω δικαιολογίες του στυλ  "ε, δεν έγινε και τίποτα, το αξίζουν οι γριές" ή το ότι "αλλο να λες καποιον μαιμού και άλλον να κανεις τον ηχο της μαιμούς και να πετάς μπανάνες". Αυτό είπα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν εχει νοημα να συζητάμε περισσότερο, δεν πρόκειται να βρούμε άκρη, ειμαστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #57 on: April 15, 2019, 18:53:37 »
κουρασε η κουβεντα ειλικρινα
δεν ξερω τι λενε οι πουτανες οι γριες δεν με νοιαζει κιολας
στο γηπεδο δεν ημουν απλα διαβασα τι εγινε σε ενα ποστ απο καποιο παιδι που ητανε
αυτο που γραφτηκε ηταν οτι καποιοι καναν τις μαιμουδες
αν καταλαβα καλα κατισι απο τα γραφομενα σου αυτο εγινε
αυτο το πραγμα ειναι ρατσιστικη ενεργεια και πανω σε αυτο σχολιαζω
τα υπολοιπα που γραφεις για καναπεδες κτλ μου ρχοταν να κλαψω απο τα νευρα μου οταν τα διαβαζα
τελος παντων ξαναλεω καταντησε κουραστικη η κουβεντα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #58 on: April 15, 2019, 20:38:10 »
Άντε να το ξαναπώ...έγιναν μηνύσεις για το monkey  κ όχι για τις κινήσεις που κάνει η μαϊμού.
Αν δεν είχε σταματήσει το παιχνίδι για το monkey κάνεις δεν θα έδινε σημασία για τις κινήσεις της.μαιμους.
Αυτό λέω.ποσο πιο ξεκάθαρα.
Για το monkey υπάρχουν τραβήγματα από τους μπάτσους...
Έγινα κατανοητή?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #59 on: April 16, 2019, 14:20:33 »
Εγώ προσωπικά monkey προφανώς και δεν άκουσα. Τα υπόλοιπα τα γράψα σε προηγούμενο ποστ, μην επαναλαμβάνομαι.
Λοιπόν, αγωνιστικά η ομάδα ανέβηκε με τον αγέλαστο τον Ουκρανό. Φάτσα Γκαρσία τέρμα ο πούστης. Διακρίνω μια άνοδο και του Σαφράνοβιτς σε εκρηκτικότητα στα τελευταία παιχνίδια. Πολύ σύνηθες για παίκτες μεγάλης ηλικίας αλλά και εμπειρίας να κάνουν διαχείριση δυνάμεων και να τα δίνουν όλα στα πλέι οφφ που παίζονται όλα. Θυμάστε και την περίπτωση του μεγάλου Ντάντε. Αντίθετα, αυτός που φαίνεται λίγος και σαν να έχει πάρει κιλά είναι ο Φιλίποφ.. Αμάν ρε Γιώργη με τις προσωπικές επιλογές σας.. Όλες μία και μία.. Χθες όταν βγήκε και μπήκε ο 40χρονος Τερζής γυρίσαμε το ματς που πήγαινε καρφί για διπλό.
Την Παρασκευή παίζουμε ημιτελικό με τους πούστηδες. Ακούγεται ότι μπορεί να μην παίξει ο ακραίος τους ο Αλεξίεφ! Μακάρι, μεγάλη απώλεια θα ναι γι αυτούς! Με την άνοδο που έχουμε σε σερβίς (καταπληκτικοί Κλάπβαικ και Μουαγκουτουτία) και μπλοκ (Όκολιτς, Τακουρίδαρος) τους έχουμε ακόμα και αν κλασσικά υστερούμε στην υποδοχή.
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ