Author Topic: ΠΑΟΚ-αεχ2014 τελικός κυπέλλου αιλάδος 12/5/2018 20:30  (Read 4283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γάμα το χαρταετό και φέρε μας το πελοκύ στον Πύργο το λευκό

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ματος πρόσεχε εσένα θα θελήσουν να φάνε με κόκκινη. Λουτσεσκου κάνε τα αυτονόητα, δες σωστά το παιχνίδι, δες ποιοι προσφέρουν και ποιοι όχι μέχρι τώρα. Κάτι ακούω αλλά ελπίζω να σε φωτίσει ο Θεός να κάνεις το σωστό. Πριγιο αγόρι μου ετοιμάσου για πολύ ξύλο. Αντελινο ακονισε την, έχω προαίσθημα με σένα. Γενικά όποιος και να παίξει πρεπει να τρώει σίδερα. Αλλά και με μυαλό, πολύ μυαλό σε όλους, έτσι μαουρισιο? Και βέβαια πολύ μυαλό σε όλους μας στην κερκίδα, όχι άλλες μπανανοφλουδες. Μυαλό...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
.... ΚΑΙ ΦΩΝΗ, ΠΟΛΥ ΦΩΝΉ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΛΟΓΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Αυτό ήθελα να γράψω ΗΟΜΟ, η αναλογία θα είναι 3/1 αύριο εναντίον μας. Αυτοι δεν θα είναι λιγότεροι από 30000 κι εμείς με τίποτα πάνω από 10-12000.
Ομως...
Πότε δεν μασησαμε, πότε δεν κρυφτηκαμε. 1000 είμασταν στο ΣΕΦ με 12000 γαύρους κάποτε και δεν ακουγόταν τίποτα παρά ΠΑΟΚ και ΑΜΠΑΛΑΕΑ συνέχεια.
10000 ουρουκ-χαι στην κερκίδα και δεν φοβάμαι τίποτα.
Εμπρός Μεγάλε ΠΑΟΚ για τον Λαό Σου καί την Ιστορία Σου

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
https://youtu.be/zEy52xXu6Mc ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

....ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ,
τέλειο!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
.... ΚΑΙ ΦΩΝΗ, ΠΟΛΥ ΦΩΝΉ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΛΟΓΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Αν αρχίσουν 3 ώρες πριν το ματς... με το σφύριγμα της έναρξης οι μισοί θα είναι πεθαμένοι από τα ξύδια και τα μπάφα και οι άλλοι μισοί δεν θα έχουν λαρύγγια.. γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Θελω να πω κάτι μεσα απο την καρδιά μου, ετσι οπως μου βγαινει περιπου 20 ωρες πριν τον τελικο. Τα πραγματα ειναι δυσκολα, η ατομοσφαιρα μυριζει μπαρούτι, πολυς κοσμος δεν το αποφάσισε να κατέβει (ισως δικαιολογημένα). Εγω θελω απλα να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους, οργανωμένους ή μεμονωμένους, θα κρατησουν ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ αυριο στην Αθήνα.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Μεσολόγγι ο Πανελλήνιος. 1000 άτομα από Εξάρχεια προσπάθησαν να πλησιάσουν. Πρέπει να έχουν μαζευτεί όλα τα μπουμπούκια της 7, της 13 και της φλωριτζιναλ μαζί.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Μπράβο σ'αυτά τα παιδιά που ξενυχτάνε και μάχονται κρατώντας τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά,  κόντρα στις κότες του ποκ που ενωμένοι πλέον και οπαδικά, γιατί νιώθουν το κοινό τους στοιχείο και κατάλαβαν οτι είναι ίδιοι, πέτσινοι και χάρτινοι.

Γράφεται ιστορία και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πανελλήνιο.. τα υπόλοιπα αύριο.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Γαμώ της α γαμώ της αεχ το λαό, που ´ναι όλοι, που ´ναι όλοι ρουφιάνοι, τον γαύρων υπηρέτριες, του ποκ οι δραγουμάνοι

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μεσολόγγι ο Πανελλήνιος. 1000 άτομα από Εξάρχεια προσπάθησαν να πλησιάσουν. Πρέπει να έχουν μαζευτεί όλα τα μπουμπούκια της 7, της 13 και της φλωριτζιναλ μαζί.

ουτε στ ονειρο τους 1000 (και μαζι με τους ντοπιους μπαρουτοκαπνισμενους των εξαρχειων ). καμια 200αρα απ τους οποιους οι 50 μπροστα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
δεν περνά η πουτάνα η ώρα
ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ..

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ... ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ..

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ευχαριστούμε μεγάλε ΠΑΟΚ, τιμή και δόξα σε όποιον ήταν στην αθήνα για τον τελικό και όχι μόνο, ντροπή σε μας που αδειάσαμε και κιοτέψαμε και καθίσαμε στον καναπέ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Ντροπή στην ομάδα. Με την εμφάνισή της μου προκάλεσε μια αδιανόητη στύση και αύριο έχω μια υποχρέωση που πρέπει να φορέσω τζιν.

Πούτσα στο χανούμι, που με ξένο διαιτήτη και την παραμικρή υποψία αντιντόπινγκ έκανε ΜΙΑ φάση στο 85'.
Τα κίτρινα μπουρδέλα όμορφα καίγονται καριόλες

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστούμε μεγάλε ΠΑΟΚ, τιμή και δόξα σε όποιον ήταν στην αθήνα για τον τελικό και όχι μόνο, ντροπή σε μας που αδειάσαμε και κιοτέψαμε και καθίσαμε στον καναπέ.

Αυτό μόνο, τιμή και δόξα σε κερκίδα και παίκτες που τους γάμησαν μέσα στην πουστροχώρα τους.

Μπουγάτσες με κρέας κερασμένες σε κάθε πούστη που μας έφαγε τη χρονιά, όλα εδώ πληρώνοονται γαμημένοι. Τα λέμε του χρόνου.

Offline banis

• Αλλαγή
Η σημερινή νίκη ήταν πολύ μεγάλη από όλες τις απόψεις.

Εντός αγωνιστικού χώρου, η ομάδα πραγματικά πάτησε τη χανούμισσα και στην ουσία απέδειξε σε ολο το ντουνιά (πλην ελαχίστων που θέλουν να φοράν παρωπίδες) πως το φετινό πρωτάθλημα αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες κλοπές στην ιστορία του αθλητισμού αυτής της κωλοχώρας. Μόνο οι υποστηρικές ομάδων του ΠΟΚ θα μπορούσαν να το πανηγυρίσουν και να θριαμβολογούν όπως και έκαμαν. Η ομάδα τους και σήμερα αποδείχτηκε εντελώς χάρτινη. Και όμως στη χώρα της πουστιάς, αυτήν η κωλομάδα του Μπακάκη, του Γαλανόπουλου και του Μπακασέτα που δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από 3 πάσες, πήρε πρωτάθλημα. Της δόθηκε το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα επίσης ξόρκισε το φάντασμα των χαμένων τελικών στο ΟΑΚΑ. Ή ακόμα αν θέλετε, γενικότερα το φάντασμα της έδρας του ΟΑΚΑ. Ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά των 2 ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, που πραγματικά αναρωτιόσουν, ποια θα ήταν η έκταση του σκορ, αν κάρφωνε το γκολ ο Πρίγιοβιτς με το πέναλτυ, ή αν θα σκόραρε ο Μπίσεσβαρ σε κάποιες από τις μεγάλες ευκαιρίες των πρώτων λεπτών. Και μέσα σε όλο αυτό θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον κόουτς βέβαια, γιατί ήταν από τους βασικούς συντελεστές.
Για τον κόσμο, επίσης ήταν μια νίκη. Τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών, καταφέραμε στους πολύ δύσκολους αυτούς καιρούς που ο κόσμος ήταν ξενερωμένος με τα όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα, αλλά και με το οικονομικό κόστος να τον βαραίνει να γεμίσουμε σχεδόν το κομμάτι μας. Πολύ σημαντικό επίσης και το γεγονός, ότι υπήρχε κόσμος που κατέβηκε στον Πανελλήνιο για να στηρίξει τα αδέλφια μας εκεί. Προσπερνάω τα σκηνικά που γίναν με τους μπάτσους γιατί δε θέλω να επισκιάσουν τη σημερινή βραδιά (όχι ότι δε με απασχολούν πάντως).
Ακόμα και ο ορισμός ξένου διαιτητή ήταν μια νίκη.
Από εκεί και μετά, υπάρχει το αύριο που ξημερώνει. Και επειδή έχουμε συνηθίσει μόλις πάμε να δημιουργήσουμε κάτι, αυτό με μιας να γκρεμίζεται συθέμελα, ας ελπίσουμε πως ετούτη τη φορά θα υπάρχει διάρκεια. 2 σερί κύπελλα άλλωστε δεν είναι τυχαίο γεγονός. Υπάρχει καλό υλικό, που σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση ούτως ώστε του χρόνου να ξεχωρίσει από το ξεκίνημα. Άλλωστε και οι άλλοι ψιλοψόφιοι φαίνονται. Και αν πήραν φέτος το πρωτάθλημα, όλοι γνωρίζουν πως το έκαμαν.
Κουράγιο λοιπόν σε όσους θα συνεχίσουν τα επόμενα χρόνια (εγώ τα παπούτσια μου τα έχω κρεμάσει εδώ και καιρό, μετά και από την αποφράδα εκείνη ημέρα του συλλαλητηρίου).

« Last Edit: May 12, 2018, 23:13:14 by banis »

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **

Αυτό μόνο, τιμή και δόξα σε κερκίδα και παίκτες που τους γάμησαν μέσα στην πουστροχώρα τους.

Μπουγάτσες με κρέας κερασμένες σε κάθε πούστη που μας έφαγε τη χρονιά, όλα εδώ πληρώνοονται γαμημένοι. Τα λέμε του χρόνου.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ