Author Topic: ΠΑΟΚ-αεκ 11/3/18 19.30  (Read 6129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ-αεκ 11/3/18 19.30
« Reply #100 on: March 12, 2018, 08:58:26 »
Το ΦΑ αναφέρει ότι το ματς διεκόπη με υπαιτιότητα δική μας, του Ιβάν δηλαδή και του Μίχελς.
Καλή δύναμη σε όλους πλέον. Μας διέλυσαν σε 3 βδομάδες μέσα.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: March 12, 2018, 09:49:11 »
Ο ΠΑΟΚ υποδεχεται τη ξαδερφη και για ενα ρολο-χαρτι, αντι να ειναι τουλαχιστον στο +2, ειναι στο -2 και παιζει για ΕΝΑ αποτελεσμα. Κι ομως...μεχρι το 89' μιλουσε το ΠΑΟΚτσηδικο DNA μου (δλδ αγνοω το πεναλντι στο Πριγιοβιτς επειδη τετοιες φασεις για μενα ειναι ''δεδομενες'', κι επειδη θελω να δωσω ενα μαθημα στη ξαδερφη που δεχεται το ανθρωπινο λαθος του Γλυκου και του εποπτη του Κακου το 2011 αλλα οχι του παραιτημενου πλεον Καλφογλου) για κοτες λιρατες που δε μπορουν να κερδισουν το Μπακασετα και το Μπακακη 4-0 για να δειξουν ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ. Μπαινει καθαρο γκολ αλα Γκουερινο 1976, με τον ιδιο αντιπαλο, και στην ιδια εστια. Το πρωτο βλεμμα στο κορακι γιατι η πρωτη σκεψη που ερχεται στο μυαλο ειναι ο Τακολα το 1998. Κι ομως, δειχνει σεντρα. Δακρυα στα ματια. Ειναι αληθεια. Το μετρησε. Ο εποπτης τρεχει στη σεντρα κι εγω αναπνεω με το ζορι απο τη χαρα μου. Κι ομως...το ακυρωνει ο Λυμπεροπουλος κι ο Δημητριαδης λεγοντας ψεματα μπροστα στις καμερες (''ο Μαουριτσιο ειναι μπροστα του''), ο κοσμος δε κανει ντου να τους παρει το κεφαλι και φωναζει πουλημενε-πουλημενε λες και παιζουμε σε γυμνασιακο πρωταθλημα ή ακυρωθηκε γκολ της Ξανθης που κρινει ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αλλα κανει ντου ο Σαββιδης με το περιστροφο στη τζεπη να παρει την ομαδα να φυγει (γιατι με το οπλο ρε Ιβαν, γιατι). Ο Βιερινια του λεει οχι-οχι, οι ομαδες φευγουν, η Τουμπα αδειαζει, ο Κομινης λεει 0-0 και το ματς θα συνεχιστει (για την επισημη αεκ ΔΕΝ υπαρχει τρομοκρατια τωρα), μετα λεει 1-0 και διακοπη με υπαιτιοτητα της ξαδερφης (επειδη δε βγαινει να παιξει επειδη τωρα ΥΠΑΡΧΕΙ τρομοκρατια), μετα λεει ενταξει 1-0 αλλα διακοπη λογω εισβολης Σαββιδη-Μιχελ. ''Ξυπνας'' το πρωι (ενω δε κοιμηθηκες) και διαβαζεις τον πουτανας γιο το Κυρτσο, επισημο ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, σε χωρα που ο Πουλιδο πουληθηκε καμια 10αρια εκατομυρια σε ομαδα καρτελ ναρκωτικων στο Μεξικο, οτι δε παει αλλο κι οτι η κυβερνηση στηνει το πρωταθλημα υπερ ΠΑΟΚ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?? Ειναι αληθεια αυτα που ζουμε?

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.-

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: March 12, 2018, 10:22:00 »
Το ΦΑ αναφέρει ότι το ματς διεκόπη με υπαιτιότητα δική μας, του Ιβάν δηλαδή και του Μίχελς.
Καλή δύναμη σε όλους πλέον. Μας διέλυσαν σε 3 βδομάδες μέσα.

Βασικά στήθηκε η απόλυτη παγίδα. Μέτρησαν το γκολ για να μην μπορούμε να πούμε τίποτα, και μετά διακοπή υπαιτιότητά μας. Σαν το παο-ΠΑΟΚ πέρισυ
δηλαδή στα play off.
Και καταλήγουμε στο ότι και το πρωτάθλημα χάθηκε και στο συμπέρασμα στην κοινή γνώμη οτι είμαστε κάργα ευνοημένοι.

Νομίζω ότι η καλύτερη εξέλιξη για μας στην παρούσα φάση είναι να έχουμε οριστική διακοπή πρωταθλήματος

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: March 12, 2018, 15:24:25 »
τελείως λάθος προσέγγιση της φάσης. Το ότι ο μαουρίσιο είναι πιο μπροστά είναι αδιαμφισβήτητο. Με το να κάνουμε το άσπρο μαύρο χάνουμε την ουσία της υπόθεσης, που
είναι ότι τελικά δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα.

Γενικά σαν σύλλογος έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων, κυρίως λόγω ακαταλληλότητας όλων όσοι στελεχώνουν την ΠΑΕ  αλλά και
γιατί οι δημοσιογράφοι της β. ελλάδος είναι επιπέδου νηπιαγωγείου.

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: March 12, 2018, 19:49:03 »
Στο 89ο λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδας αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιντ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β' βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη, (οφσάιντ ή όχι) αποφάσισα την κατακύρωσή του.

Δηλαδή στην αρχή το μέτρησαν, μετά το ακύρωσαν επειδή έκαναν διαβουλεύσεις επειδή οι πουταναζγιοι έσκουζαν στον πάγκο αλλά το μετάνιωσαν γρήγορα και το μέτρησαν πάλι, απλά δεν πρόλαβαν να το πουν και έγινε το ντου. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Ψόφος, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ.

« Last Edit: March 12, 2018, 20:10:37 by TheKingOfNothing »

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #106 on: March 12, 2018, 21:13:57 »
οπως λεει και ο γιαννιωτης στο τοπικ του ΙΒΑΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ δε λεει σημερα οτι το γκολ μετρησε κανονικοτατα και μετα 10-15 δευτερολεπτα αρχισαν να μαζευνται μεχρι στο τελος να το ακυρωσουν, κι ας φαινεται σε ολες τις φωτο και τα βιντεο. Κανένας δε λεει για το μαρς πεναλντυ στον πριγιοβιτς που μεχρι και οι βασιλακηδες ειδανε εκτος του κομινη. ουτε η πουτανα η νοβα η σχολαστικη γι αλλα κι αλλα σχολιασε να πει τον κραταει ρε πουστη, τιποτα.

αλλα αφου ολοι λενε το ακυρωσε και μετα τον απειλησε ο ιβαν να το μετρησει μαλλον ετσι εγινε

αλλα αφου λενε ολοι οφσαιντ το γκολ μαλλον οφσαιντ ηταν

αλλα αφου λεει ο κομινης οτι αμέσως το ακυρωσε αλλα λιγο πριν μπει ο ιβαν ειχε στο μυαλο του να το μετρησει και με το που μπηκε ο ιβαν τον τρομαξε και το διεκοψε, μαλλον κι ετσι εγινε

αλλα αφου ειπε ο λυμπεροπουλος μπροστα του ειναι, ε μαλλον μπροστα του ηταν κι ας βλεπουν ολοι κατι αλλο στην εικονα. ποιος θα το θυμαται μετα απο μερικα χρονια? οσοι θυμουνται τις δυο συνεχομενες κιτρινες στο γεωργιαδη, η την αποβολη του βρυζα η το πεναλντυ φαντασμα του νινιαδη κλπ.

Παντα η αληθεια είναι ο,τι λενε οι αλλοι, μονα ζυγα δικα τους. εμεις παντα γραφικοι κομπαρσοι

ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ βρισιες φτυσιες μπουνιες στους δηθεν "ουδετερους" καλοπιασακηδες αλλοθρησκους και "ομοθρησκους"
αντε σιχτιρ ολοι γαμιολες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #107 on: March 12, 2018, 21:36:37 »
Παίδες δυστυχώς έρχονται δύσκολες μέρες .

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #108 on: March 12, 2018, 21:45:38 »
Ο ΠΑΟΚ χθες νίκησε και στο γήπεδο με το καθαρό γκολ, αλλά και στα χαρτιά. Μυξοκλαίνε οι Αλαφούζοι και οι Μαρινάκηδες λες και είχαμε κανά πρωτάθλημα της προκοπής. Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν άψογος οικοδεσπότης και ο Κομίνης πήγε να του ακυρώσει γκολ, το οποίο ο επόπτης έκρινε σωστό και έτρεξε στη σέντρα! Ούτε στην Αφρική δεν γίνοναι αυτά. Τον ΠΑΟΚ θα τον σέβονται. Οι καρπαζιές τέλος.

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #109 on: March 12, 2018, 23:28:51 »
Παίδες δυστυχώς έρχονται δύσκολες μέρες .
Πότε ηταν ευκολες οι μερες?Γαμω την χωρα που ζεις και ζω.(δεν ειμαι ουτε μισελληνας ουτε αναρχικος το νου σου)
Και λεω παλι ελλας ελλας η χωρα της πουστιας,βρωμιας,σαπιλας,του πανδοκ,του ξυριζα,του χρυσου αβγου και οτι αλλο εχει καταντησει...
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #110 on: March 13, 2018, 07:59:21 »
ακυρωθεν γκολ πρωταθλημα στο 90
μακαρι να ναι παντα ετσι τα δυσκολα
ολοι μαζι αδερφια

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #111 on: March 13, 2018, 11:21:56 »
Εγώ ξέρω οτι το πεντακάθαρο γκολ του Βαρέλαρου έχει τρομακτικη ομοιοτητα με εκείνο του Γκουερίνο.
Κοντρα στην ιδια ομάδα, περίπου στο ίδιο λεπτό, στην ίδια εστία, στην ίδια γωνία εστίας, από στημένη φάση.

Η νέα φωτογραφία που θα γινόταν αφήσα σε κάθε παιδικό δωμάτιο με τον Βαρελα στα καγκελα σαν άλλος Γκουερίνο...

Αυτό το πράγμα μου το έκλεψαν για άλλη μια φορά οι τσάτσοι του κατεστημένου.. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #112 on: March 13, 2018, 13:05:07 »
Μπουκάλι και βενζίνη
Σε κάθε Κομίνη

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: March 13, 2018, 13:14:47 »
Ας αλλάξουμε θέμα για να χαλαρώσουμε λίγο, πάμε για κάνα καφεδάκι.
Ξέρω μια καλή καφετέρια στην Ηγουμενίτσα για οποίο ΠΑΟΚτσακι φύγει προς τα εκεί για διακοπές. Μοσι-Μοσι το λένε. Να δεις πως τον λένε τον ιδιοκτήτη, καμινη, κομινη κάπως έτσι. Σούπερ καφέ μιλάμε
4
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 41 λεπ.
Looper5
Looper5 Link tripadvisor δωσε φιλε. Κ σελιδα φβ. Ας γραψουμε καμια κριτικη, αμα ειναι τοσο καλο μαγαζι

https://www.facebook.com/pg/MOSHI-espresso-bar-338287332870117/reviews/

· πριν από 12 λεπτά
το χειροτερο μαγαζι που εχω παει.. εχει μια εντονη και μονιμη δυσωδια, τα ποτηρια σα να μην πλυθηκαν ποτε και οσες φορες πηγα βρηκα τριχες στον καφε μου μεσα.. ελεος προσεχετε λιγο ρε βρωμιαρηδες

· πριν από 15 λεπτά
Πολύ βρώμικο και βρήκα μια τρίχα μέσα στο καφέ μου..Απαράδεκτο μαγαζί και το προσωπικό πολύ αγενέστατοι.Δεν κόβει ποτέ αποδείξεις και η τουαλέτα ήταν χειρότερη και από χοιροστάσιο!

· πριν από 16 λεπτά
Μεσα στη βρωμα, κατσαριδες διπλα στον καφε μου, μυγες μεσα στην εσπρεσιερα, αγενεστατος ιδιοκτητης.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: March 13, 2018, 17:38:10 »

Να μη ξεχάσουμε κι αυτό το πουστοπαιδο της νοβα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: March 13, 2018, 17:43:47 »
Τι έκανε αυτός;

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: March 13, 2018, 17:50:56 »
Αυτός είπε στον πάγκο των χανουμιων ότι ήταν οφσάιντ
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #117 on: March 14, 2018, 16:43:00 »
Χαλίφης απ'τα Lidl. Ό,τι θέλουν μας κάνουν, και μάλιστα μέσα στην Τούμπα. Αυτός ο ρουφιάνος της Νόβα.
Ο Στυλιάρας είναι της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας, της οποίας ο πρόεδρος είναι με τον Μελισσανίδη, το είπε μέσω ενδοεπικοινωνίας στον Κομίνη. Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί για ένα καθαρό γκολ, που κατακυρώθηκε 2 φορές υπέρ του. Έχω αηδιάσει.

http://www.novasports.gr/bloggers/manolis-vogiatzakis/

Είχε δίκο ο Μίχελ. Είδε από ψηλά, τη σουΐτα τί τρύπημα έγινε.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #118 on: March 15, 2018, 01:00:05 »

Αυτοι ειναι λοιπον..
Τί πιο αντιπροσωπευτικό.. να λες "Ευτυχία να είσαι κούλα"
με φωτογραφία τον Κομινη να δίνει οφσαιντ και τον Μπαρκα να πανηγυριζει το πετσινο.. ε αυτη ειναι η ευτυχία σας το ξεραμε..
Ιστορικη φωτο..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #119 on: March 15, 2018, 08:59:31 »
Γαύροι της γειτονιάς
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ