Ο ΠΑΟΚ υποδεχεται τη ξαδερφη και για ενα ρολο-χαρτι, αντι να ειναι τουλαχιστον στο +2, ειναι στο -2 και παιζει για ΕΝΑ αποτελεσμα. Κι ομως...μεχρι το 89' μιλουσε το ΠΑΟΚτσηδικο DNA μου (δλδ αγνοω το πεναλντι στο Πριγιοβιτς επειδη τετοιες φασεις για μενα ειναι ''δεδομενες'', κι επειδη θελω να δωσω ενα μαθημα στη ξαδερφη που δεχεται το ανθρωπινο λαθος του Γλυκου και του εποπτη του Κακου το 2011 αλλα οχι του παραιτημενου πλεον Καλφογλου) για κοτες λιρατες που δε μπορουν να κερδισουν το Μπακασετα και το Μπακακη 4-0 για να δειξουν ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ. Μπαινει καθαρο γκολ αλα Γκουερινο 1976, με τον ιδιο αντιπαλο, και στην ιδια εστια. Το πρωτο βλεμμα στο κορακι γιατι η πρωτη σκεψη που ερχεται στο μυαλο ειναι ο Τακολα το 1998. Κι ομως, δειχνει σεντρα. Δακρυα στα ματια. Ειναι αληθεια. Το μετρησε. Ο εποπτης τρεχει στη σεντρα κι εγω αναπνεω με το ζορι απο τη χαρα μου. Κι ομως...το ακυρωνει ο Λυμπεροπουλος κι ο Δημητριαδης λεγοντας ψεματα μπροστα στις καμερες (''ο Μαουριτσιο ειναι μπροστα του''), ο κοσμος δε κανει ντου να τους παρει το κεφαλι και φωναζει πουλημενε-πουλημενε λες και παιζουμε σε γυμνασιακο πρωταθλημα ή ακυρωθηκε γκολ της Ξανθης που κρινει ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αλλα κανει ντου ο Σαββιδης με το περιστροφο στη τζεπη να παρει την ομαδα να φυγει (γιατι με το οπλο ρε Ιβαν, γιατι). Ο Βιερινια του λεει οχι-οχι, οι ομαδες φευγουν, η Τουμπα αδειαζει, ο Κομινης λεει 0-0 και το ματς θα συνεχιστει (για την επισημη αεκ ΔΕΝ υπαρχει τρομοκρατια τωρα), μετα λεει 1-0 και διακοπη με υπαιτιοτητα της ξαδερφης (επειδη δε βγαινει να παιξει επειδη τωρα ΥΠΑΡΧΕΙ τρομοκρατια), μετα λεει ενταξει 1-0 αλλα διακοπη λογω εισβολης Σαββιδη-Μιχελ. ''Ξυπνας'' το πρωι (ενω δε κοιμηθηκες) και διαβαζεις τον πουτανας γιο το Κυρτσο, επισημο ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, σε χωρα που ο Πουλιδο πουληθηκε καμια 10αρια εκατομυρια σε ομαδα καρτελ ναρκωτικων στο Μεξικο, οτι δε παει αλλο κι οτι η κυβερνηση στηνει το πρωταθλημα υπερ ΠΑΟΚ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?? Ειναι αληθεια αυτα που ζουμε?
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.-