Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - oλιεμπιακος 25/02/2018 19:30 NS1  (Read 6501 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - oλιεμπιακος 25/02/2018 19:30 NS1
« Reply #140 on: March 02, 2018, 21:58:15 »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν πρόκειται για την εκδίκαση τόσο σοβαρών υποθέσεων
ο τόπος εκδίκασης δεν αλλάζει. Και που ξέρω π.χ. αν ο άντρας αυτής της δικαστίνας δεν είναι γάβρος
και ήρθε σήμερα καβλωμένη να μας πηδήξει. Στα ποινικά δικαστήρια πως γίνεται αλλαγή τόπου εκδίκασης
και δεν γίνεται στα αθλητικά. Δεν υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία. Αλήθεια πως αισθάνονται οι ΠΑΟΚτσήδες
που διαδήλωσαν μαζί με τους πουστόγαβρους στο συλαλιτήριω και μάλιστα προτίμησαν να μην πάνε στο γήπεδο?
Το "ελλάς ελλάς η χώρα τη πουστιάς" από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να κατέβει από κανένα γήπεδο που παίζει ο ΠΑΟΚ
σε κάθε άθλημα. Άκου συμπληρωματική έκθεση του αρετόπουλου...!!! Δεν τους έκανε το πρώτο φ.α., άρα δίκαια φωνάζαμε
σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και πήγανε και το "διορθώσανε" για να τους βολεύει. Πέρυσι με την υπόθεση ίβιτς τι έγινε?
Έδωσε ο διαιτητής συμπληρωματική έκθεση? Γιατί μας τα πρήξανε. Το καρα-ξεχείλωσαν.
Η συμπληρωματική έκθεση είναι η απόδειξη της αθωότητάς μας. Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα. Στο CAS θα πάει αυτή η υπόθεση.
Η παε θα πρέπει από τώρα να συντονίσει την θέση της για την κατοχύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο τέλος
για κάθε σενάριο. Και επίσης, με βάση το δεδικασμένο νταλούκα, πρέπει ο αρετόπουλος να σταματήσει να σφυρίζει χθες.
Για να δούμε αν πράγματι άλλαξαν τα πράγματα. Γιατί αυτό που βλέπουμε είναι ότι το ωραιότερο πρωτάθλημα των τελευταίων δεκαετιών
τινάσσεται στον αέρα εξαιτίας μιας εγκληματικής οργάνωσης που έχει ακόμα τεράστια δύναμη.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #141 on: March 02, 2018, 23:58:29 »
έπρεπε να αλλάξει με τη συμπληρωματική ώστε να σωθεί αυτός και να τη φάμε εμείς.

Εδω ειναι ολο το ζουμι. Πως θα μπορουσε να αθωωθει ο ΠΑΟΚ;  Αν το δικαστηριο αποδεχοταν ειτε οτι κακως αλλάχθηκε η λιστα και μπηκε ο Γκαρσια ειτε οτι κακως τους αφησε να φγουν και δεν ξεκινησε το ματς. Ποιος θα την πληρωνε σε αυτη την περιπτωση; Ο Αρετόπουλος! Ο οποιος με τη συμπληρωματική εκθεση εκανε αυτο που επρεπε για να σωσει το τομαρι του (και κατ'επέκταση το γαυρο)

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #142 on: March 03, 2018, 00:07:37 »
Να κάνουμε και λιγο αυτοκριτική; Αυτα περι "σερπαντίνας" που δεν τον βρήκε καν ή βρήκε μονο την κουκούλα ειναι για γέλια. Ακους τα ραδιόφωνα της πολης και εχουν φτάσει στο αλλο άκρο. Ειπαμε να πολεμήσουμε την προπαγάνδα των κατω αλλά οχι και να κατασκευάζουμε τη δική μας εικονική πραγματικότητα. Εμενα αυτο με ενόχλησε γιατι αποπροσανατολίζει απο τα πραγματικά επιχειρήματα. Σε μια δίκη καλυτερα να επικεντρωθείς σε 1-2 σοβαρα επιχειρήματα παρά σε καμια δεκαριά σάθρα. Τελικα δυστυχώς θα αποδειχθεί οτι με το γραμμα το νομου είμαστε "σφιχτα" οπως το ειχα προβλέψει (μακαρι να διαψευσθώ). Η ταινία τον βρισκει και του προκαλει μια αμυχη (εστω εσωτερική). Ειναι ικανη να τον αποτρεψει απο το να ασκήσει τα καθήκοντα του; Οχι βεβαια, αλλά αυτός, όντας δασκαλεμένος, επικαλείται ζαλάδες, και άντε μετά τρεχα να αποδείξεις εσύ οτι δεν εισαι ελέφαντας. Ήταν να μη γίνει, απο τη στιγμή που έγινε, στην ειχαν στημένη.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #143 on: March 03, 2018, 00:33:14 »
Θέμη μπες στον johnyhatz sto fb και θα δεις σε κοντινή αργή ότι δεν τον βρίσκει στο πφοσωπο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #144 on: March 03, 2018, 00:37:54 »
Θεμη σόρρυ κιόλας αλλά αν κατηγορείς αδερφό για το χαρτάκι να αλλάξεις ομάδα κ να γίνεις γαύρος.αντε με τα μουνοπανα ολα

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #145 on: March 03, 2018, 01:22:19 »
Θέμη φαντάζομαι μιλάς για την πληγή που φαίνεται στις φωτογραφίες. Λοιπόν η πληγή αυτή ούτε μια στο εκατομμύριο δύναται να προκληθεί από την κορδέλα. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Επέτρεψε μου να ξέρω και ξέρεις γιατί.
Ο Γκαρσία ήταν ταραγμένος, μπήκε στο γήπεδο και κατάλαβε ότι είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο λόγω της ήττας που έρχεται. Ταράχτηκε που ένιωσε κάτι να τον ακουμπάει και δάγκωσε το χείλος του. Το δάγκωμα στο χείλος πονάει, κανείς γκριμάτσα πόνου δηλαδή όπως κι έκανε. Ήταν και δασκαλεμενος από τους ελεεινους του πουστη κι έκανε τον νεκρό.
Αυτοκριτική σαν λαος έχουμε κάνει άπειρες φορές , γι'αυτό και φτάσαμε να μην ανάβει ούτε ένας πυρσός σε παιχνίδι με τον πουστη.
Όταν Θέμη προσπαθούν να σε σβήσουν από το χάρτη για μια κορδέλα δεν κάνεις αυτοκριτική. Παίρνεις τα όπλα και περνάς στην αντεπίθεση. Αν σου απειλούν το παιδί, δεν κάθεσαι να του λες ότι έβαλε κοντή φούστα και τα θέλει και τα παθαίνει. Όταν καταλαγιάσει η φάση τότε κάνε ότι θές.
Και να σου πω και το τελευταίο. Εχουνε φτάσει στο σημείο να ποινικοποιήσουν τα χαρτακια και τις κορδέλες γιατί έτσι προτάσσει το modern football. Όχι φίλε, στο συγκεκριμένο θέμα δεν βλέπω κανένα φταίξιμο από κανέναν δικό μας

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: March 03, 2018, 02:35:25 »
http://www.sport-fm.gr/videos/24085789

Εδω φαινεται καθαρα οτι ο τυπακος ειχε προθεση να κανει κατι εναντιον οποιουδηποτε εκ της αποστολης του γκει. Δεν εχει στοχο τον γκαρσια, αλλα γενικα την ομαδα ατομων του γαυρου που βρισκοταν σε εκεινο το σημειο, μαλλον για καζουρα ή και για σπασιμο νευρων. Δεν ειναι ομως το αθωο περιστερακι που παρουσιαζει η παε, προκαλει και δυστυχως για τον ΠΑΟΚ πρωτα και τον λαο του, και επειτα για τον ιδιο τον τυπακο, θα πληρωσουμε σπασμενα... Γιατι δυστυχως, το ρολο αυτο, βρισκει στοχο. Δηλαδη, ο τυπακος,ειναι και ηλιθιος, ειναι και γκαντεμης...
Αυτο ομως που με καιει εμενα, βλεποντας το παραπανω βοντεο, ειναι το εξης: Ποιο μαλακιστηρι πηγε και εδωσε το βιντεο αυτο σε γαυροσαϊτ το οποιο μαλιστα, βγαζει χολη εναντιον του ΠΑΟΚ και πριν τον αγωνα με τον γκει, δημοσιευοντασ ψευδη;
Αυτο το μαλακιστηρι που (προφανως) πουλησε το βιντεο στο κωλογαυροσαϊτ, καλο θα ηταν να βρεθει και να υποστει ο,τι δεν υπεστη το βλημμα που πεταξε το ρολο. Ο ενας συγχωρειται λογω βλακειας, ο δευτερος ομως, ΟΧΙ. Ο δευτερος ειναι τερμα σαπιος, πιο σαπιος και απο κωλογαυρους. Αναθεμα την ωρα που στερησε απο αλλον αγνο ΠΑΟΚτση την θεση αυτη στο γηπεδο, σε ενα τετοιο ματς και διπλαναθεμα την ωρα που πηγε και εδωσε στους εχθρους το βιντεο αυτο.

υγ: γιατι ρε πστ μου δεν εμφανιζει εικονιδιο του βιντεο για απευθειας προβολη; δοκιμασα ολους τους πιθανους τροπους με εισαγωγη συνδεσμου, φλασ κλπ αλλα τιποτε...
« Last Edit: March 03, 2018, 02:40:53 by ELENH »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #147 on: March 03, 2018, 08:38:26 »
Θεμη σόρρυ κιόλας αλλά αν κατηγορείς αδερφό για το χαρτάκι να αλλάξεις ομάδα κ να γίνεις γαύρος.αντε με τα μουνοπανα ολα

Όταν Θέμη προσπαθούν να σε σβήσουν από το χάρτη για μια κορδέλα δεν κάνεις αυτοκριτική. Παίρνεις τα όπλα και περνάς στην αντεπίθεση. Αν σου απειλούν το παιδί, δεν κάθεσαι να του λες ότι έβαλε κοντή φούστα και τα θέλει και τα παθαίνει. Όταν καταλαγιάσει η φάση τότε κάνε ότι θές.
Και να σου πω και το τελευταίο. Εχουνε φτάσει στο σημείο να ποινικοποιήσουν τα χαρτακια και τις κορδέλες γιατί έτσι προτάσσει το modern football. Όχι φίλε, στο συγκεκριμένο θέμα δεν βλέπω κανένα φταίξιμο από κανέναν δικό μας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #148 on: March 03, 2018, 10:23:20 »
αγριο δουλεμα σε ολα τα γαυροβαζελοχανουμα και τις μειονοτητες ορισμενων συνοικιων της Θεσσαλονικης

συνεχιζουμε εναμιση μηνα ακομα με το γκαζι πατημενο σε μια χρονια χωρις ιδιαιτερη καταπονηση λογω ελλειψης ευρωπαϊκων υποχρεωσεων και τελος

Η ιστορια θα γραψει ΠΑΟΚ πρωταθλητης 2018 ειτε το αποτελεσμα ενος παιχνιδιου ειναι 3-0 αγωνιστικα ειτε 0-3 εξωαγωνιστικα

θα τους κανουμε να παρακαλανε να περναει ο ΠΑΟΚ τα προκριματικα του καλοκαιριου, οπως κανει σχεδον παντα δηλαδη, για να μην ειναι ακονισμενη η πουτσα του ολη την υπολοιπη χρονια

ηδη μας μισουν που υπαρχουμε, γιατι αλλος λογος να μας μισουν αντικειμενικα δεν υπαρχει
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #149 on: March 03, 2018, 11:07:47 »

Αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ να πας να την πεις σε αλλους οχι σε μένα, δε θα το κανουμε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ το φορουμ γαμω τη πουτάνα μου! Εχω τη γνώμη μου και εχεις τη δικη σου. ΑΛΛΟΙ οπαδοι εχουν μονο ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ και "approved" ΓΡΑΜΜΗ, οχι εμείς. Αμα θέλετε να τα βλεπετε τα πραγματα μονοπλευρα και 100% ασπρόμαυρα, να διαβάζετε μονο FORZA....

Που τον κατηγόρησα, επειδή είπα οτι εκανε βλακεια; Ναι, βλακεια ηταν, δεν ηταν; Ανεξαρτητως προθεσης.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #150 on: March 03, 2018, 11:11:03 »
Θέμη μπες στον johnyhatz sto fb και θα δεις σε κοντινή αργή ότι δεν τον βρίσκει στο πφοσωπο

Το εχω δει πανω απο δεκα φορές το συγκεκριμένο. Μου φαίνεται οτι τον βρισκει λιγο στο προσωπο και αλλάζει πορεια. Δεν ειμαι σιγουρος, αλλά ετσι μου φαινεται μετα απο καρέ-καρέ επαναλήψεις. Βασικά, ακομα και απο αυτο που εχει πιο κοντινη ληψη, ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να πει καποιος με σιγουριά 100% που τον πετυχαίνει.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #151 on: March 03, 2018, 11:15:20 »
Θέμη φαντάζομαι μιλάς για την πληγή που φαίνεται στις φωτογραφίες. Λοιπόν η πληγή αυτή ούτε μια στο εκατομμύριο δύναται να προκληθεί από την κορδέλα. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Επέτρεψε μου να ξέρω και ξέρεις γιατί.
Ο Γκαρσία ήταν ταραγμένος, μπήκε στο γήπεδο και κατάλαβε ότι είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο λόγω της ήττας που έρχεται. Ταράχτηκε που ένιωσε κάτι να τον ακουμπάει και δάγκωσε το χείλος του. Το δάγκωμα στο χείλος πονάει, κανείς γκριμάτσα πόνου δηλαδή όπως κι έκανε. Ήταν και δασκαλεμενος από τους ελεεινους του πουστη κι έκανε τον νεκρό.
Αυτοκριτική σαν λαος έχουμε κάνει άπειρες φορές , γι'αυτό και φτάσαμε να μην ανάβει ούτε ένας πυρσός σε παιχνίδι με τον πουστη.

Δε διαφωνώ στην ουσία. Πόλεμο εχουμε και ειμαστε ολοι συστρατευμένοι σε αυτόν. Δε νομίζω ομως οι συζητήσεις και η αυτοκριτικη που μπορει να κανουμε εμεις εδω μεταξύ μας, να επηρεάζει τον πολεμο που κανουμε με τους εξωτερικούς εχθρους. Επίσης, αν διαβάσεις προσεκτικά το ποστ μου, θα δεις, οτι η αυτοκριτική μου ειναι για τα σενάρια που βγήκαν τις τελευταίες μέρες σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή, όχι για την κορδέλα αυτη καθεαυτή.

Offline jimbo43

• Αποστολή
  • **
« Reply #152 on: March 03, 2018, 12:35:46 »
http://www.sport-fm.gr/videos/24085789

υγ: γιατι ρε πστ μου δεν εμφανιζει εικονιδιο του βιντεο για απευθειας προβολη; δοκιμασα ολους τους πιθανους τροπους με εισαγωγη συνδεσμου, φλασ κλπ αλλα τιποτε...

για απευθείας προβολή: http://resources.sport-fm.gr/sportfm/multimedia/flvs/18/03/02/152815.mp4

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #153 on: March 03, 2018, 13:13:37 »
όταν έχεις να κάνεις με εγκληματικές συμμορίες πρέπει να τα περιμένεις αυτά. Ανέβηκαν επάνω προετοιμασμένοι και δασκαλεμένοι.
Βρέθηκε ο "πρόθυμος" μαλάκας στην αρχή, αν δεν τους καθόνταν αυτό θα έβρισκαν κάποιον άλλον στην πορεία του αγώνα.
Ακόμα και η αναβολή της έφεσής τους ήταν στρατηγικά προετοιμασμένη, όταν εσύ πας με χαλβατζούληδες και αιώνιους χασοδίκες.

Το χθεσινό βίντεο δε και η ιατροδικαστής φανερώνουν ότι υπάρχει και 5η φάλαγγα στην πόλη...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - oλιεμπιακος 25/02/2018 19:30 NS1
« Reply #154 on: March 03, 2018, 14:24:10 »

Αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ να πας να την πεις σε αλλους οχι σε μένα, δε θα το κανουμε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ το φορουμ γαμω τη πουτάνα μου! Εχω τη γνώμη μου και εχεις τη δικη σου. ΑΛΛΟΙ οπαδοι εχουν μονο ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ και "approved" ΓΡΑΜΜΗ, οχι εμείς. Αμα θέλετε να τα βλεπετε τα πραγματα μονοπλευρα και 100% ασπρόμαυρα, να διαβάζετε μονο FORZA....

Που τον κατηγόρησα, επειδή είπα οτι εκανε βλακεια; Ναι, βλακεια ηταν, δεν ηταν; Ανεξαρτητως προθεσης.
  :'( :'( να χαρεις τοτε οταν θα φαει καγκελο για το ρολο..

Υ.Γ. ξερεις τι λεγαμε καποτε ε? αδερφος για αδερφο..αλλα πλεον το πρωταθλημα πανω απ ολα..κριμα απλα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - oλιεμπιακος 25/02/2018 19:30 NS1
« Reply #155 on: March 03, 2018, 14:45:06 »

:'( :'( να χαρεις τοτε οταν θα φαει καγκελο για το ρολο..

Υ.Γ. ξερεις τι λεγαμε καποτε ε? αδερφος για αδερφο..αλλα πλεον το πρωταθλημα πανω απ ολα..κριμα απλα

Καλά ρε θα με τρελάνεις τελείως;  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ   ???

Αν δηλαδή θεωρώ οτι αυτο που εκανε ηταν βλακεια γιατι τους εδωσε πατημα, σημαινει οτι θελω να τον δω πισω απο τα καγκελα;  Για ενα ρολό;  ???
Καλα ρε, εχετε χαζεψει τελείως μερικοί; Αν δεν μπορούμε να συζητησουμε σοβαρά (και να διαφωνησουμε) μεταξύ μας, να το κλεισουμε τοτε το φορουμ, ποιος ο λογος να υπάρχει; Αν ειναι να πλακωνόμαστε σαν ηλιθιοι οπως γινεται στα σχόλια ολων των αθλητικων σαιτ, σαν ενα ειδος συζητησης μεταξύ "κουφών"...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #156 on: March 03, 2018, 21:05:57 »
εγω δεν καταλαβαινω γιατι εκανε βλακεια.διαφωνω σε αυτο.δεν μπορω να δεχτω οτι ενα ρολο ταμειακης ειναι βλακεια.βλακεια ειναι οταν θα πεταξεις κατι το οποιο γνωριζεις εξαρχης οτι προκαλει ζημια η τρομο(που και παλι σε ορισμενες περιπτωσεις μερικα κεφαλια θα πρεπε να τρωγανε τονους πραγματων για το δουλεμα που μας εριχναν η μας ριχνουν αλλα αυτη ειναι εξτρεμιστικη αποψη)

το χαρτι γνωριζεις εξαρχης οτι δεν προκαλει τιποτα.και δεν ειναι οτι το γνωριζω εγω.το γνωριζουμε ολοι μας.το να αναπαραγουμε σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ οτι καποιος που πεταξε χαρτι εκανε βλακεια ειναι σαν να συναινουμε στην καταδικη του "βλακα"

τελος θεμη σωστα γραφεις πως ειναι φασιστικο να υπαρχει γραμμη σε καποια αποψη,στο κατω κατω ολοι εχουμε ελευθερια αποψης αλλα και για την δικη μου λογικη ειναι πολυ πιο φασιστικο το να προσπαθουν να με πεισουν οτι καποιος εκανε βλακεια επειδη πεταξε χαρτι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #157 on: March 03, 2018, 21:52:15 »
γιατι φιλε γιαννιωτη ο πειθαρχικος κωδικας λεει:

Η ρίψη πάσης φύσεως αντικειμένου στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή από μία κερκίδα σε άλλη, ιδιαίτερα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:.......

Αρα ό,τι αντικειμενο και να ριξεις θεωρητικα ΞΕΚΙΝΑΕΙ να γραφει η ταριφα, από απλο πρόστιμο ως αυτο που θα φαμε εμεις!

Σε αυτο το ματς που ολοι καταλαβαμε οτι μας την ειχαν στημενη και πρωτη η παε ΠΑΟΚ, η οποία ΕΠΕΙΣΕ (αποδεικνυεται απο τη συμπεριφορα του πεταλου) και τους συνδεσμους, πεταχτηκε αντικειμενο στον αγωνιστικο χωρο - κυριως χωρο πες τον οπως θες.

και πουπουλο να ηταν, αν εβρισκε τον οποιονδηποτε (και βρηκε τον προπονητη γαμω την ΠΑΟΚ καταδικη μου, ενω ουτε καν ηταν στο οπτικο πεδιο του ριπτη την ωρα που το εριχνε) θα εκανε το νεκρο και μετα ο διαιτητης, παρεα με τον ιατροδικαστη και το δικαστη θα μας σταυρωνανε όπως και κανουνε.

Το παιδι ουτε βλακας, ουτε χαζος, ουτε ενοχος, ουτε τιποτα. Μακαρι να αθωωθει που ετσι πιστευω, αν και για να δεσει το γλυκο απ ολες τις μπαντες, θα φαει πιθανον μια ποινη για να μην εκθεσει ολους τους αλλους στημενους, αφου ολοι ενα κυκλωμα ειναι. Το παιδι πηρε ρισκο σε ενα σαπιο συστημα που οι νομοι εφαρμοζονται κατα το δοκουν και τωρα τραβιεται για ένα γεγονος που μεχρι τωρα ηταν τιποτα πρακτικα, αν και θεωρητικα πάντα ηταν αδικημα [όχι ισως ποινικο για τον ιδιο (θα δουμε βεβαια τι θα πει το δικαστηριο), αλλα σιγουρα πειθαρχικο για την ομαδα] .

Όσον αφορα στο βιντεο που έχει προκαλέσει τόσες αντιδρασεις,  μας τσατιζει το οτι τραβήχτηκε μεσα απ τις κερκιδες μας και πηγε σε χερια γαυρων (αφελης ΠΑΟΚτσης ή προβοκατορας που του επιτρεψαμε να ζησει) για δικη τους προπαγανδα ή μας τσατιζει γιατι επιβεβαιώνει (μας ρουφιανευει) ότι πεταχτηκε σκοπιμα στον κυρίως χώρο σε περιοχή που κινουνταν αντιπαλοι και καταριπτει το επιχειρημα 1 απο τα 10000 χαρτακια στην εκκλησια?

« Last Edit: March 03, 2018, 22:01:19 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #158 on: March 04, 2018, 00:36:28 »
Προσωπικα, εμενα με εξοργιζει, πρωτιστως γιατι ειναι προδοσια απεναντι σε συνοπαδο (αν δεχθουμε οτι αυτος που εδωσε το βιντεο ειναι συνοπαδος και οχι κανας "φυτεμενος" να δημιουργησει θεματα), την στιγμη που ο βλαξ ρολο-πελταστης, παλευει με την δικαιοσυνη, δευτερευοντως γιατι θιγει ολους τους ΠΑΟΚτσηδες με το να δινει στεγνα συνοπαδο, στον βωμο της κοινωνικης κατρακυλας, ολων των μορφων (οικονομικη, αυτοπροβολη, ψυχολογικα κλπ), τριτευοντως γιατι αυτος ο γελοιος θα παει να πουλησει ΠΑΟΚτσηδιλικι αυριο μεθαυριο, αφου ισως κανεις δεν γνωριζει ποιος ειναι και ανετα θα το παιζει ΠΑΟΚαρας κλπ κλπ κλπ, σε παιδια που θα εδιναν ο,τι ειχαν και δεν ειχαν για τον ΠΑΟΚ, οχι να προσπαθουν να εκμεταλλευθουν κιολας την ομαδα που εχουν ως θρησκεια. Και τελευταια, γιατι η παε, εχει κανει ολοκληρο πολεμο για να αποδειξει οτι δεν υπηρχε προθεση, οτι ηταν ενα τυχαιο γεγονος, προσπαθωντας να ριξει οσο γινεται στα μαλακα την οποια τιμωρια και να μην χασουμε πολυτιμους βαθμους στα χαρτια, για τον στοχο που δικαιουμαστε απολυτως, φετος.
Οχι, δεν ειμαι τιτλο-λαγνα, αλλα αυτο που δικαιουμαι, το θελω ρε φιλε, δεν ανεχομαι να μου το στερου επειδη μπορουν. Το ιδιο εγινε και το 2010 με το πρωταθλημα που πηρε ο βαζελος, εχοντας στησει απιστευτα σκηνικα (δεν ηταν μονον ο σπαναθας, το ματς με κουλα που ακολουθησε κλπ, αν βαλει κανεις τους βαθμους που χασαμε απο ν. σμυρνη, τριπολη κλπ, στην αρχη του πρωταθληματος, με τις εντεχνες σφαγες που υπεστη ο ΠΑΟΚ, θα διαπιστωσει οτι βαθμολογικα, ακομη και μετα σπαναθα, το πρωταθλημα θα ηταν δικο μας).
Φτανει με τα μαγειρεματα υπερ καποιου και εις βαρος καποιου αλλου, οποιοι και αν ειναι αυτοι οι "καποιος" και "καποιος αλλος". Πενηνταρισια πραγματα, δικαια, παντελονατα.
Τελος, το βιντεο το εν λογω, εχει και ενα θετικο: οτι βλεπουμε την αληθεια και δεν παραμυθιαζομαστεοτι ησαν ολοι μεσα στο γηπεδο παναγιες. Βλεπουμε οτι υπηρχε προθεση να ριφθει αυτο το ρολο προς μελη της αποστολης του γαυρου, ακομη και αν δεν ειχε σκοπο να χτυπησει καποιον, ηταν εσκεμμενη η ριψη, υπηρχε προθεση. Εριφθη διαγωνια, οχι καθετα εμπροσθεν του ριψαντος. Επομενως, φυγανε οι παρωπιδες οτι το παιδι εκανε ο,τι εκαναν ολοι οι υπολοιποι, λιγο πριν, οπου απλως δημιουργουσαν ατμοσφαιρα. Δεν ηθελε να χτυπησει, θεωρω, αλλα ηθελε σιγουρα να προκαλεσει, τους γαυρους.
Επιπροσθετως, τελικα, πρεπει να αντιληφθουμε οτι η συνοπαδικη αγνοτητα και αλληλλεγγυη που υπηρχε, εχει αφησει την θεση της στον τυχοδιωκτισμο, φευγουν οι παρωπιδες και σε αυτο, πρεπει να ξερουμε με τι και ποιον εχουμε να κανουμε αυτην την νεα εποχη οπου σχεδον  το καθε τι, εχει την τιμη του. Φανηκε πλεον οτι καποιοι που αυτοαποκαλουνται παοκαρες, που μπορει να εχουν βρεθει διπλα σου στο γηπεδο και να εχετε βγαλει λαρυγγια μαζι, να εχετε παιξει ξυλο με αλλοθρησκους παρεα, να εχετε χαρει και πονεσει, ισως τελικα να μην ειναι ο αδερφος που νομιζες (αν δεν τον ξερεις καλα) και να ειναι τελικα καποιος τυχοδιωκτης, που δεν δισταζει σε τιποτε, ακομη και να πουλησει συνοπαδο, ομαδα κλπ με καποιο αντιτιμο.
Δεν ξερω αν συνεβαινε ανεκαθεν αυτο, παντοτε θεωρουσα πως αυτος ο λαος, οταν χρειαζεται, γινεται ολοκληρος μια γροθια και δεν μπορει κανεις να διαβαλει ουτε καν επιμερους στοιχεια του, νομιζα οτι ακομη και χαζομαρες να εχουν γινει απο ορισμενους, οπως αυτη την περασμενη κυριακη, εγιναν απο στιγμιαια αφελεια, μα στιγμη που η αγαπη για τον ΠΑΟΚ και η ενταση/ή και αγανακτιση, θολωσαν λιγακι το μυαλο. Ακομη και σε αντιπαραθεσεις, ακομη και σε εντονες αντιπαραθεσεις μεσα στον ιδιο τον λαο και τον οργανισμο ΠΑΟΚ, παντα εχω στο μυαλο μου οτι οι προθεσεις εκατερωθεν ειναι αγνες, απλως αντικρουομενες και η καθε πλευρα προσπαθει να επιβληθει της αλλης, οπως μπορει. Αλλα με καθαροτητα καρδιας και ψυχης, οχι συμφεροντολογικα.
Δεν φανταζομουν ομως ποτε τετοια προδοσια. Γιατι ξαναλεω πως, ο ριψας εχει την δικαιολογια της βλακειας, ο προδωσας ομως, ΟΧΙ. Αν συνεβαινε αυτο σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα, θα γελουσα χαιρεκακα με τετοιους οπαδους που ξεπουλουν συνοπαδους και ομαδα, θα ελεγα οτι ευτυχως αυτο, δεν θα μπορουσε ΠΟΤΕ να συμβει στον ΠΑΟΚ. Ελα μου ομως που συνεβη... Ακομη δεν το εχω χωνεψει καλα καλα, δυσκολευομαι να το συνειδητοποιησω.
Μου χαλασε το πιο ωραιο ονειρο, ωραιοτερο και απο αυτο των τιτλων κλπ. Και ειναι δυσκολο να πεφτεις απο το συννεφακι...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #159 on: March 04, 2018, 02:47:01 »
Πηγα Βρηκα Βασιλειαδη. Μια με κοσμο μπροστα εκανε χαβαλε αλλα σοβαρεψε στο τελος και μια πιο πριβε που καταλαβα οτι μας σεβεται, εχει επιγνωση τι θα γινει με μας σε περιπτωση τιμωριας ( εχει συνεδριο ο συριζα θεσσαλονικη τελη μαρτιου νομιζω χωρις να ξερω κατι επισημο, σκεφτειτε τιμωρια ΠΑΟΚ και μακεδονικο της πουτανας θα γινει στυλ εκθεση 2006)αλλα οι πολιτικοι ειναι ψευτες αλητες και θελουν ΠΙΕΣΗ. Δυσκολα ειμαστε-  αμηχανα χαμογελα μπλα μπλα κτλ.
Μονη ελπιδα να κανει κουμαντα ο ρωσος η να κανει η ομαδα 5/7 - 6/7 η 7/7 ( μη σας τρομαζει θα κανουν και οι αλλοι γκελες)

Μη μασατε αδερφια ειμαστε , πολεμαμε και ΑΝ  το πιστεψουμε πραγματικα τα σηκωνουμε και τα 2. Το πρωτο βημα ειναι συσπειρωση και πολεμος. ΗΛΙΘΙΑ σαλια μαλια στα λαιβ και στα φορουμ πεθαναν
Μπραβο σε ληνιο για παρασταση διαμαρτυριας
Καντε ΟΤΙ μπορειτε
Γαμηστε αρδ βουλευτες παραγοντες ΟΠΟΥ μπορειτε πιεστε και θα το σηκωσουμε

https://instagram.com/p/Bf4MslgFMem/
« Last Edit: March 04, 2018, 02:52:35 by dask4 »