Προσωπικα, εμενα με εξοργιζει, πρωτιστως γιατι ειναι προδοσια απεναντι σε συνοπαδο (αν δεχθουμε οτι αυτος που εδωσε το βιντεο ειναι συνοπαδος και οχι κανας "φυτεμενος" να δημιουργησει θεματα), την στιγμη που ο βλαξ ρολο-πελταστης, παλευει με την δικαιοσυνη, δευτερευοντως γιατι θιγει ολους τους ΠΑΟΚτσηδες με το να δινει στεγνα συνοπαδο, στον βωμο της κοινωνικης κατρακυλας, ολων των μορφων (οικονομικη, αυτοπροβολη, ψυχολογικα κλπ), τριτευοντως γιατι αυτος ο γελοιος θα παει να πουλησει ΠΑΟΚτσηδιλικι αυριο μεθαυριο, αφου ισως κανεις δεν γνωριζει ποιος ειναι και ανετα θα το παιζει ΠΑΟΚαρας κλπ κλπ κλπ, σε παιδια που θα εδιναν ο,τι ειχαν και δεν ειχαν για τον ΠΑΟΚ, οχι να προσπαθουν να εκμεταλλευθουν κιολας την ομαδα που εχουν ως θρησκεια. Και τελευταια, γιατι η παε, εχει κανει ολοκληρο πολεμο για να αποδειξει οτι δεν υπηρχε προθεση, οτι ηταν ενα τυχαιο γεγονος, προσπαθωντας να ριξει οσο γινεται στα μαλακα την οποια τιμωρια και να μην χασουμε πολυτιμους βαθμους στα χαρτια, για τον στοχο που δικαιουμαστε απολυτως, φετος.
Οχι, δεν ειμαι τιτλο-λαγνα, αλλα αυτο που δικαιουμαι, το θελω ρε φιλε, δεν ανεχομαι να μου το στερου επειδη μπορουν. Το ιδιο εγινε και το 2010 με το πρωταθλημα που πηρε ο βαζελος, εχοντας στησει απιστευτα σκηνικα (δεν ηταν μονον ο σπαναθας, το ματς με κουλα που ακολουθησε κλπ, αν βαλει κανεις τους βαθμους που χασαμε απο ν. σμυρνη, τριπολη κλπ, στην αρχη του πρωταθληματος, με τις εντεχνες σφαγες που υπεστη ο ΠΑΟΚ, θα διαπιστωσει οτι βαθμολογικα, ακομη και μετα σπαναθα, το πρωταθλημα θα ηταν δικο μας).
Φτανει με τα μαγειρεματα υπερ καποιου και εις βαρος καποιου αλλου, οποιοι και αν ειναι αυτοι οι "καποιος" και "καποιος αλλος". Πενηνταρισια πραγματα, δικαια, παντελονατα.
Τελος, το βιντεο το εν λογω, εχει και ενα θετικο: οτι βλεπουμε την αληθεια και δεν παραμυθιαζομαστεοτι ησαν ολοι μεσα στο γηπεδο παναγιες. Βλεπουμε οτι υπηρχε προθεση να ριφθει αυτο το ρολο προς μελη της αποστολης του γαυρου, ακομη και αν δεν ειχε σκοπο να χτυπησει καποιον, ηταν εσκεμμενη η ριψη, υπηρχε προθεση. Εριφθη διαγωνια, οχι καθετα εμπροσθεν του ριψαντος. Επομενως, φυγανε οι παρωπιδες οτι το παιδι εκανε ο,τι εκαναν ολοι οι υπολοιποι, λιγο πριν, οπου απλως δημιουργουσαν ατμοσφαιρα. Δεν ηθελε να χτυπησει, θεωρω, αλλα ηθελε σιγουρα να προκαλεσει, τους γαυρους.
Επιπροσθετως, τελικα, πρεπει να αντιληφθουμε οτι η συνοπαδικη αγνοτητα και αλληλλεγγυη που υπηρχε, εχει αφησει την θεση της στον τυχοδιωκτισμο, φευγουν οι παρωπιδες και σε αυτο, πρεπει να ξερουμε με τι και ποιον εχουμε να κανουμε αυτην την νεα εποχη οπου σχεδον το καθε τι, εχει την τιμη του. Φανηκε πλεον οτι καποιοι που αυτοαποκαλουνται παοκαρες, που μπορει να εχουν βρεθει διπλα σου στο γηπεδο και να εχετε βγαλει λαρυγγια μαζι, να εχετε παιξει ξυλο με αλλοθρησκους παρεα, να εχετε χαρει και πονεσει, ισως τελικα να μην ειναι ο αδερφος που νομιζες (αν δεν τον ξερεις καλα) και να ειναι τελικα καποιος τυχοδιωκτης, που δεν δισταζει σε τιποτε, ακομη και να πουλησει συνοπαδο, ομαδα κλπ με καποιο αντιτιμο.
Δεν ξερω αν συνεβαινε ανεκαθεν αυτο, παντοτε θεωρουσα πως αυτος ο λαος, οταν χρειαζεται, γινεται ολοκληρος μια γροθια και δεν μπορει κανεις να διαβαλει ουτε καν επιμερους στοιχεια του, νομιζα οτι ακομη και χαζομαρες να εχουν γινει απο ορισμενους, οπως αυτη την περασμενη κυριακη, εγιναν απο στιγμιαια αφελεια, μα στιγμη που η αγαπη για τον ΠΑΟΚ και η ενταση/ή και αγανακτιση, θολωσαν λιγακι το μυαλο. Ακομη και σε αντιπαραθεσεις, ακομη και σε εντονες αντιπαραθεσεις μεσα στον ιδιο τον λαο και τον οργανισμο ΠΑΟΚ, παντα εχω στο μυαλο μου οτι οι προθεσεις εκατερωθεν ειναι αγνες, απλως αντικρουομενες και η καθε πλευρα προσπαθει να επιβληθει της αλλης, οπως μπορει. Αλλα με καθαροτητα καρδιας και ψυχης, οχι συμφεροντολογικα.
Δεν φανταζομουν ομως ποτε τετοια προδοσια. Γιατι ξαναλεω πως, ο ριψας εχει την δικαιολογια της βλακειας, ο προδωσας ομως, ΟΧΙ. Αν συνεβαινε αυτο σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα, θα γελουσα χαιρεκακα με τετοιους οπαδους που ξεπουλουν συνοπαδους και ομαδα, θα ελεγα οτι ευτυχως αυτο, δεν θα μπορουσε ΠΟΤΕ να συμβει στον ΠΑΟΚ. Ελα μου ομως που συνεβη... Ακομη δεν το εχω χωνεψει καλα καλα, δυσκολευομαι να το συνειδητοποιησω.
Μου χαλασε το πιο ωραιο ονειρο, ωραιοτερο και απο αυτο των τιτλων κλπ. Και ειναι δυσκολο να πεφτεις απο το συννεφακι...