Εγω τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον θεωρώ πολύ λίγο για πρωταθληματικό ΠΑΟΚ. Με δεσμεύει όμως το οτι τον ήθελε ο προπονητής του κ ο προπονητής του ήξερε καλύτερα και απο μένα κ απο τον καθένα μας. Λάθος λοιπόν φεύγει Γενάρη μήνα γτ αδειάζει το ρόστερ όταν είμαστε μολις +8 απο τον δεύτερο και με αγωνες φωτιά : 2 σε ΟΑΚΑ με ομάδες που θα ψοφήσουν για να σε κόψουν, τη στιγμή που ο διεκδικητής πάει καλά αγωνιστικά και εμφανίζεται καλύτερος απ ό, τι στο πρώτο μισό.
Απο την άλλη, δε γίνεται να μην σχολιάσω πως το πουστράκι αυτό απο το καλοκαίρι ήδη, σε κάθε ευκαιρία, διέρρεε οτι θέλει να φύγει, θέλει να πάει στην Ιταλία (καριέρα στο άθλιο πια καμπιονάτο έκανε μέχρι κ ο Κονέ), θέλει να ναι στην οικογένεια κοντά. Δίκαια λοιπόν γεννάται το ερώτημα γτ ήρθε απο τη πρώτη στιγμή? Ήταν καλός τότε ο ΠΑΟΚ και το ένα τούβλο για να φορμαριστεί η ομάδα με τον τραυματισμό του Γενάρη μηνα πέρυσι? Μιλάμε για τον πλέον αχάριστο και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που χει περάσει την τελευταία τριετία - ορισμός της αποτυχημένης μεταγραφής, σε σχεση πάντα με τα λεφτά που δόθηκαν.
Θελω να φυγω θέλω να φυγω θέλω να φύγω ε μας έσπασες τ αρχίδια ρε άοσμε, τραβα γαμήσου κ συ κ η Ιταλία σου