Το τόπικ είναι του καντουρί και προσπαθείς να θολώσεις τα νερά αναφέροντας άσχετα πράγματα, επίσης βάζεις λόγια για κάποιον λόγο.
Ανέφερα παραδείγματα ρέτσου, λιμνιού, κουλούρη για τα χρήματα μεταγραφών και το πνίγεις. Για τα λεφτά μιας μεταγραφής ευθύνονται πολλές μεταβλητές. Με την λογική σου ο Πέλκας είναι χειρότερος όλων αφου δεν έφερε πολλά λεφτά. Μόνος σου ρίχνεις τον παίκτη.
Ο Γιαννούλης το πόσο σεβάστηκε την ομάδα το απάντησε μόνος του σε συνεντευξη που έδωσε για την μεταγραφή που δεν έγινε πριν τον αγώνα με την Κρασνονταρ.
Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει στη Νόριτς. Σιγουρα δεν θα βρίζει συμπαίκτες εκεί πάντως. Αν δεν πειθαρχήσει και δεν γίνει στρατιώτης της ομάδας θα παίξει πάγκος. Το ίδιο λάθος κάνεις πάντα, προτρέχεις. ..και με Κουλούρη έτρεξες να μας κουνήσεις το δάχτυλο για τα 4 γκόλ αλλα 2 χρόνια ανυπαρξίας μετά κρύφτηκες. Επίσης το αν η Νόριτς θέλει Πέλκα πάλι δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας εχει εξαιρετικά εργομετρικά ανώτερα απο κάθε άλλον Ελληνα παίκτη σουπερ λιγκ εδώ και μια τετραετία, έχει ρίξει πολύ δουλειά. Αλλά εδώ να πούμε ότι στην Αγγλία έχει γεμίσει Έλληνες απόφοιτους τεφαα που ασχολούνται είτε με ανάλυση είτε ειναι στα τιμ των ομάδων σαν γυμναστές. Θα εκπλαγείς με το πόσοι Έλληνες υπάρχουν κυρίως απο Championship κάτω. Στη Νοριτς ειναι η Νησωτάκη που έκανε το κονέ για Γιαννούλη, απόλυτα φυσιολογικό να ακουστεί και για οποιονδήποτε άλλο Έλληνα παίκτη.
Ο Πέλκας είναι πουλέν, αυτό δεν αναιρεί τα όποια ελαττώματα του. Εγώ προσωπικά ήθελα να μείνει. Ξέρουμε τι έδωσε και τι μπορεί να δώσει. Εσύ τον ρίχνεις βάζοντας τον στην ιδια πρόταση με άλλους που δεν έχουν καταφέρει τίποτα.
"Ελλειμματικό ψυχισμό εναντίων υπερταλαντούχων παικτών". Έστω ότι ισχύει ο ελλειμματικός ψυχισμός, ποιοί είναι αυτοί οι υπερταλαντούχοι παίκτες? Γράψε μου μια λίστα. Ο Κουλουρης, ο Λάμπρου, Ο Λιμνιός και ο Καντουρί

?
Η ουσία του ποστ μου απο πάνω ήταν ότι δεν μπορείς να ανέβεις/βελτιώσεις επίπεδο μένοντας στάσιμος. Προφανώς ανανεώνοντας τον βαδιστή πολυ-τραυματία μενεις στάσιμος. Εσύ βγές και πές οτι μας ανεβάζει επίπεδο η ανανέωση του Μαροκάνου αμα διαφωνείς.