Author Topic: Μπάσκετ 2017-2018 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 7980 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DEATH-4

• Αποστολή
  • **
www.youtube.com/watch?v=_ovHkMupTf4

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δυστυχως παιχνιδι με το παιχνιδι επιβεβεωνομαι οτι στους ψηλους εχουμε προβλημα.......ενταξει ελειπε ο κλασεν αλλα δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εναλλακτικη......το αστειο να παιζει στο "5" ο κουρμπαλι ή ο μαργαριτης ειναι πολυ κακογουστο......αλλα πολυ!!!

Απο το ακρο του μαρκοπουλου χαλια πλει μεικερ και αδυναμια στα γκαρντ γενικως και δυνατοι στους ψηλους, πηγαμε στο αλλο....δυνατοι στην περιφερεια και ανυπαρξια στην φροντ λαιν!!!

Περαν αυτων παντως ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ που εχουμε 2 πολυ καλα πλει μεικερ οπως ο ντιλαρντ και ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ γιατι με τον μαρκοπουλο ειδαμε παλι 2 καλα πλει μεικερ(κουπερ-χατσερ) αλλα σε 8 χρονια!!!

Υ.Γ. Διωξτε ΧΘΕΣ τον τσοχλα ή τον τρις που δεν βλεπω να κανει και τιποτα και παρτε κοψοχρονια τον καββαδα που "τα εσπασε" με τις σκουληκαντερες!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
λιγα με τον απολλωνα

ο μονος απο ολο τον οργανισμο που λεγεται ΠΑΟΚ που υποστηριξε δημοσια την εριαννα.και στα παπαρια μου αν κανει η αν δεν κανει σαν παιχτης.το ακαταλογιστο απο μενα

σκατα στους φασιστες στους μπατσους και στους δικαστες

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
δεν εχεις αδικο γιαννιωτη.....και ειναι γνωστο οτι υπεγραψε το κειμενο στηριξης στην Ηριάννα.....εχω πει κι εγω πολλες φορες οτι σαν ανθρωπος μου ειναι πολυ συμπαθης και ειναι "δικος μας".......δεν ξερω ομως αν μου φτανει αυτο......απο την αλλη who fucking cares που ελεγα και πιο πανω.......για πρωταθλημα δεν παμε οποτε μαλλον θα συμφωνησω με τον γιαννιωτη....... ΔΙΩΞΤΕ τον τρις ;D

Offline blue_eyes

• Βασικός
κατσε ρε παππου ακομα δεν τον ειδαμε τον τρις ...

ΥΓ ντιλαρντ παικταρα!! μονοετες εχει ειπαμε;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Μηνιαίο συμβόλαιο για Κατσίβελη στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη με μηνιαίο συμβόλαιο, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι. Χωρίς τους Αντώνη Κόνιαρη και Κέβιν Ντίλαρντ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά για τον επόμενο μήνα ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον "δικέφαλο" για μηνιαίο συμβόλαιο. Ο 26χρονος πλεϊμέικερ συμμετείχε στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία αποχώρησε πριν από δέκα ημέρες. Έκτοτε δεν είχε ομάδα, προπονούνταν κατά βάση μόνος του, με την ανάγκη του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στο "1" να τον στέλνει στην PAOK Sports Arena.

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να συμμετάσχει από αύριο στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και για τον επόμενο μήνα, με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-'18", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νεοαποκτηθείς πλεϊμέικερ δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (7/10) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Θυμίζουμε ότι πέρσι συνεργάστηκε στην Αστάνα με τον νυν προπονητή του "δικεφάλου", Ηλία Παπαθεοδώρου.

Πολλά τα προβλήματα για την πρεμιέρα

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Κέβιν Ντίλαρντ και Αντώνης Κόνιαρης δεν πρόκειται να αγωνιστούν στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας ως στόχο να τα καταφέρουν για την έναρξη του Basketball Champions League, εκεί όπου ο "δικέφαλος" δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Λούντβιχσμπουργκ (10/10, 20:00). Ο πρώτος ταλαιπωρείται εσχάτως από μόλυνση στο μάτι, με τους γιατρούς να συνιστούν μεγάλη προσοχή και ειδική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Όσον αφορά τον δεύτερο, έκανε νέα μαγνητική στη διάρκεια της ημέρας (5/10), η οποία έδειξε ότι δεν είναι σε θέση να προπονηθεί προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, ο Λάκι Τζόουνς έκανε αποκατάσταση στο γήπεδο, αλλά αύριο θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης απουσίαζε από την PAOK Sports Arena, αφού βρισκόταν στο "Διαβαλκανικό" λόγω ίωσης".

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/mhniaio-symvolaio-gia-katsivelh-ston-paok.4877761.html

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στα φιλικά μας ξεγέλασε η ομάδα. Από τα φαβορί για υποβιβασμό ειναι αυτό το συνοθύλευμα μπανε, ματζικ παπαθεοδωρου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Εγω βλεπω ρεπετισιον τη σεζον 07-08 με τον μπαλντουιν φετος.
Μιλάμε για ρόστερ γεματο σκουπίδια.
Και το παραμυθι με τον κόσμο να τελειώνει.
Η διοικηση δεν μπορει να εμπνευσει και να φερει τον κοσμο οπως εγινε σε χαντμπολ και βολευ. Ο πρελεβιτς εκτος των γραμμων του γηπεδου απετυχε στα πάντα. Οτι επιασε σκατα εγιναν. Ο δε σταυροπουλος με τις σπουδες και τα περα δωθε στο usa μια μονιμη παπαροπλημμυρα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Μέγιστο καραγκιοζιλίκι!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η βρειτε καποιον με λεφτα να φτιαξει ομαδα η κλειστε το.. ματωνει η καρδια μας καθε φορα που βλεπουμε αυτο το τσιρκο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ντροπή για τον σύλλογο το τμήμα. Εδώ και μια 15ετία ντροπιάζει τον ΠΑΟΚ αυτό το τμήμα και λέμε για στήριξη στους πουθενάδες μεροκαματιάρηδες παράγοντες. Αφού δεν το διαλύουν ας πέσει να ησυχάσουμε
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Kαλή αρχή στα κλαρίνα!
Καιρό τους ψάχνατε για το πούτσο όλοι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Με στανογεβιτς δεν πας πουθενα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ομαδα σκορποχωρι.......παρολαυτα εγω δινω ακομα λιγο χρονο πιστωσης.......

Δεν εχει νοημα να κανουμε αναλυση τωρα ειδικα μετα απο τετοια εμφανιση.........το μοναδικο που εχω να σχολιασω ειναι οτι με το σκουληκι η διατησια ηταν 70-30 κατα μας και σημερα 80-20......μας εσφαξε κανονικοτατα.....2 τεχνικες ποινες οπου ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβε το γιατι......10 φορες βηματα απο τον προμηθεα,εβγαζαν την μπαλα εξω και τους την ξαναεδιναν για να μην πω για τα φαουλ........αν σε παιζει ετσι η διαιτησια εντος με τον προμηθεα παρε την ομαδα και φυγε.....αντε να πουμε....δεν μας φτανει το δικο μας χαλι εχουμε και τα κορακια!!!

Υ.Γ. Papakon εχω συμφωνησει πολλες φορες μαζι σου αλλα τωρα εχεις πολυ λαθος...........συγκρινεις τις ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο σε βολει και χαντμπολ με το μπασκετ......δηλαδη συγνωμη αλλα οτι να ναι ρε φιλε......μπορεις να κανεις πρωταθλητισμο στο μπασκετ;εχεις 7-8 εκατομ. να χτυπησεις πρωταθλημα;

Υ.Γ2 Papakon δεν το ειπες καλα.....οχι να τελειωνει το παραμυθι με τον κοσμο αλλα ο κοσμος θελει μονο παραμυθι......απο απατεωνες και επαγγελματιες παραμυθατζηδες.......ειδα τον κοσμο ποσο πηγε στο γηπεδο πριν απο 4 χρονια οταν παιζαμε ωραιο μπασκετ που χαιροσουν να βλεπεις και εφτασε στο σημειο να χασει τον τελικο πρωταθληματος εξαιτιας 2 πρωτοφανων απανωτων σφαγων απο τα κορακια μεσα στο οακα!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ειμαι χρονια σε αυτο το forum και δεν εχω μιλησει νομιζω για κανεναν ασχημα αλλα ο τυπος με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου....δεν μας φτανει η στεναχωρια μας......
tasoylis30 ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΣΥ ΡΕ;ΕΙΣΑΙ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ;ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ......ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ.....

Offline bozik

• Αλλαγή
ενταξει ας αφήσουμε τις μαλακιες που λεμε πανω στα νευρα μας, γιατι φετος από ότι φαινεται η ομαδα ισως χρειαστεί τον κοσμο της (τους 200-300 λεω ) να ασχοληθει κανονικα γιατι οι πρελεβιτσοματζικοκαραμπεριδεσιφοκατσαριδοπανελουδ ηδες μαζι με τον αδερφο του αρδ προπονητη χωρις τον σουλη δεν μπορουν να σκισουν ουτε βρεγμενη εφημεριδα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
automatic pilot 👩✈

PAOK you are, αφού

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα τασουλη ντροπη να γραφονται αυτα σε φορουμ οπαδων ... σβηστε το ενας γιατι μας γυριζουν τα μυαλα πρωι πρωι με την μαλακια που σας δερνει

η ομαδα τα τελευταια εγκαταλφθηκε απο την μεγαλη μαζα του κοσμου ... οι λογοι γνωστοι, δεν τους αδικω τους ανθρωπους και ειναι δικαιωμα τους να μην ασχολουνται με το μπασκετακι, τα εχουμε πει δεκα φορες

αλλα παλι συνεχεια να βριζουμε τον μπανε και τον ματζικ που φιλε ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ... αν δεν ηταν αυτοι τωρα θα ειχαμε βαρεσει διαλυση προ πολλου

οι ανθρωποι ξεχρεωσαν (μαζι με τις βοηθειες του ιβαν) την καε με μηδαμινα εσοδα και ειχαν αξιοπρεπεις ομαδες ολα τα χρονια ... ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, δεν παρατησαν την ομαδα ηταν εκει και με οτι δυναμεις ειχαν το παλεψανε .. ΤΙ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;

εκτος αν ειναι ΠΑΟΚ να βριζουμε σημαιες του συλλογου και να παρακαλαμε να πεσει ενα ιστορικο τμημα επειδη δεν εχει επιτυχιες τα τελευταια χρονια ... απλα ντροπη

ΥΓ στα παικτικα νομιζω η ομαδα μονο βελτιωση θα εχει, γυρισζοντας οι ντιλαρντ/κονιαρης/χαραλαμποπουλος εχεις πολυ δυνατη περιφερεια και καλο μακρινο σουτ
ΥΓ2 αναμεσα σε φαγε και κρουμπαλι ρε παιδια τον 2ο πηρατε; εχει 5-6 χρονια ο φαγες στην ελλαδα και ειναι σταθερη δυναμη, τοσο διαφορα εχουν στα χρηματα;