Author Topic: Μπάσκετ 2017-2018 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 7853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Μια χαρά μας έκατσε μπας και ξυπνήσουμε που αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να τον κάνουν ότι θέλουν 3-4 άτομα.
Τέτοιο άδειασμα που τους έκανε μέχρι και ο Γιωργάκης φαντάσου...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Νωρίς ξυπνήσατε κάποιοι. 2 χρόνια από την ξεφτίλα στο κερατσίνι και την περίφημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για οπαδούς αλα καρτ. Ας ειναι κι ετσι...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Ειναι δυνατον ρε? Δεν ντρεπεστε εκει μεσα? Ξεφτιλες.Κατι πρεπει να γινει αμεσα.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μια χαρά μας έκατσε μπας και ξυπνήσουμε που αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να τον κάνουν ότι θέλουν 3-4 άτομα.
Τέτοιο άδειασμα που τους έκανε μέχρι και ο Γιωργάκης φαντάσου...

+1

μας αφησατε μονους μας εμας τους λιγους που εστω κ με μιση καρδια πολλες φορες απο τις ηττες,ειμαστε εκει..  ευχομαι μετα απο αυτην την ξεφτιλισμενη κινηση του μπανε,να αρχισει ο κοσμος να γεμιζει σε καθε ματς το παλατακι για να αποδειξει εστω κ στον εαυτο του οτι ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο η μπαλα...
Σε αδειο γηπεδο ο καθενας νομιζει οτι μπορει να περνει αποφασεις οπως τον βολευουν..σε γεματο γηπεδο,τα κοζια αλλαζουν.. αυτοι σιγα σιγα θα διωξουν κ εμας...ελπιζω ολη αυτη η αναστατωση και αδικια απεναντι στους δυο πιστους φιλαθλους του μπασκετ,να μας φερει ολους πιο κοντα για να ξαναθυμησουμε σε καποιους  οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Αφου ηρεμησα καπως και αφου δεν μπορω να τροποποιησω το προηγουμενο ποστ μου θελω να γραψω πως δεν πιστευω πως πρεπει να διωξουμε την διοικηση......εννοειται πως ειναι μαλακια,ξεφτιλα,ντροπη,εγκλημα και οτι αλλο θελετε η κινηση της διοικησης.......ΟΜΩΣ εγω τουλαχιστον δεν μπορω να παραγνωρισω την προσφορα αυτης της διοικησης που με 2 λογια ειναι πως πηρε μια ΚΑΕ που πηγαινε με απολυτη σιγουρια στην διαλυση,την νοικοκυρεψε,την ξεχρεωσε απο τα χρεη προς το Δημοσιο,την εβγαλε απο το αρθρο 99 και ολα αυτα με απολυτη αξιοπρεπεια καταλαμβανοντας την 3η θεση για 3 χρονιες(την πρωτη φορα αυτο σημαινε ευρωλιγκα ε;)  και μονιμα στην πρωτη 5αδα του πρωταθληματος......δεν θα επεκταθω αλλο αλλα ΟΛΟ αυτο και ΧΩΡΙΣ στηριξη απο τον κοσμο ειναι ενα ΘΑΥΜΑ που πετυχε ΑΥΤΗ η διοικηση.......δεν μπορω λοιπον να τα σβησω ολα αυτα λογω αυτης της αποφασης ουτε βεβαια να βρισω με χυδαιες εκφρασεις τον Μπανε οπως εκανε ενας που βριζει εθνη και φυλες (πολυ ανεκτικοι ειναι οι διαχειριστες σε ρατσιστικα σχολια).....για τον Μπανε μιλαμε ε;

Ομως περα απο ολα τα παραπανω ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει εναλλακτικη λυση διοικητικα ουτε μεγαλομετοχος.....ο υιος Σαββιδη εγραψε χθες για το συμβαν : «Κατά την άποψή μου ήταν μια λάθος κίνηση. Ελπίζω να μας πιστεύετε, η οικογένειά μου ήταν πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά, θα προσέξουμε την βοήθεια μας και που πάει συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι μια μεγάλη οικογένεια." Αλλα εδω και χρονια εχει ταξει ο μπαμπας του οτι θα παρει την ΚΑΕ, εβαλε ορκωτους τα βρηκαν ολα ενταξει και παλι τιποτα........Βοηθησε ο ρωσος κυριως με τα χρεη στο Δημοσιο αλλα απο εκει και περα ουδεν......για αυτο και προσφατα του εριξε "καρφι" ο Μπανε στο κατα ποσο ασχολειται........Ο Μπανε και η διοικηση συνολικα εχει επανειλλημενως πει "μακαρι να παρει την ΚΑΕ ο Σαββιδης".......Και επισης να μην ξεχναμε την προηγουμενη διοικηση πρωτοδικειου με τον κανωτα που αποδεδειγμενα δημιουργησε κι αλλα χρεη αφου ειχε φτιαξει ομαδα με πολυ πανω απο 1 εκατ. μπατζετ και τα οποια ΑΥΤΗ η διοικηση τακτοποιησε......

Κατα τη γνωμη μου οσο δεν βρισκεται μεγαλομετοχος ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση διοικητικα......απο την αλλη αυτη η αποφαση δειχνει οτι βρισκονται σε πανικο καθως βλεπουν οτι εκαναν λαθος με την επιλογη του μυρωδια στον παγκο και προφανως υπαρχει και εμφυλιος εντος της διοικησης καθως υπηρχαν καποιοι που ηταν αντιθετοι στην απομακρυνση μαρκοπουλου και τωρα ειναι απο πανω!

Το θεμα ειναι να βριζουν εν χορω στην κερκιδα οσοι περισσοτεροι μπορουν τον μυρωδια του παγκου μπας και ειτε παραιτηθει ειτε παρουν χαμπαρι στην διοικηση οτι ΟΛΟΙ οι ΠΑΟΚτσηδες θελουν να φυγει ο τραγικος και δεν ειναι θεμα 2 ατομων.....τι θα κανουν;θα αδειασουν ΟΛΟ το γηπεδο;

Ας περιμενουμε να δουμε και την αντιδραση της ΚΑΕ καθως εχει ξεσηκωσει θυελλα αντιδρασεων (βεβαια εστω κι ετσι καταφερε να ασχοληθουν οι ΠΑΟΚτσηδες για λιγο με το μπασκετ)!
« Last Edit: November 15, 2017, 08:34:25 by rebelpappous »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
η κορη του πανακα παντρευτηκε τον χαριτοπουλο που τα ειχε με κορη μπανε αλλα λιγο πριν το γαμο χωρισαν
(11:09:33) antilogos: thymose o mpane pou ton efagan ton gampro :-(:-(

case solved
live detectives 4

Offline banis

• Αλλαγή
Απαράδεκτη συμπεριφορά και ενέργεια από πλευράς Μπάνε.

Επειδή θεωρώ πως μόνο τυχαίο δεν είναι το περιστατικό, αναμένω τις εξελίξεις για να τοποθετηθώ. Πάντως κάτι δε με κολλάει στην όλη ιστορία.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
η κορη του πανακα παντρευτηκε τον χαριτοπουλο που τα ειχε με κορη μπανε αλλα λιγο πριν το γαμο χωρισαν
(11:09:33) antilogos: thymose o mpane pou ton efagan ton gampro :-(:-(

case solved
live detectives 4

:'( :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
πραγματικα ευκαιρια να αλλαξει κατι,να ξυπνησουμε κι εμεις.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
α ρε τασουλης που σας χρειαζεται

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Έβγαλε και ο μπάνε (πλέον με μικρά) ανακοίνωση, δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω κ/π, αστεία πράγματα της πούτσας για γέλια και για κλάματα, κοιτάξτε να διώξετε τον ΠΟΥΤΑΝΑΖΓΙΟ που κάθεται στον πάγκο και μετά ασχοληθείτε με ό,τι άλλες μαλακίες έχετε στο κεφάλι σας εκεί στην καε οι παρατρεχάμενοι και μη

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μόνο Π.Α.Ο.Κ
Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι δικό μου «μαγαζί». Το αντίθετο μάλιστα. Υπενθυμίζω ότι ανέλαβα την θέση του προέδρου πριν από έξι χρόνια και στη διάρκεια της θητείας μου σε μία θέση με τεράστιες ευθύνες, έγιναν με μεγάλες δυσκολίες υπερβάσεις αγωνιστικές και κυρίως εξωαγωνιστικές, οι οποίες μας έδωσαν το δικαίωμα αρχικά να ξεφύγουμε από την μηχανική υποστήριξη και τώρα πια να μην κινδυνεύει η ΚΑΕ.
Δεν προσφέρθηκε κανένας να έρθει μαζί μου και να υποστεί όλα όσα υποτιμητικά για τον θεσμό του προέδρου του ΠΑΟΚ πρωτίστως, αλλά και για τον χαρακτήρα μου χρειάστηκε να αντιμετωπίσω, προκειμένου να κρατήσουμε την ΚΑΕ σε λειτουργία.
Αυτό ήταν το έργο το οποίο αποδέχθηκα ότι πρέπει να επιτελέσω, βάζοντας την υπογραφή μου και αναλαμβάνοντας τις αστικές και ποινικές ευθύνες για όλα εκείνα τα χρέη και τις υποχρεώσεις που άλλοι δημιούργησαν, αλλά όφειλα, με την βοήθεια λίγων αλλά άξιων ανθρώπων, να φέρω εις πέρας.
Δεν χρειάζομαι ευχαριστώ από κανέναν, ούτε την προσωπική μου προβολή. Αυτό είναι το καθήκον μου απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρετώ σχεδόν ανελλιπώς από το 1988 όταν η μοίρα με έφερε σε αυτή την ομάδα που έχει σημαδέψει την ζωή μου. �
Δεν ζήτησα ποτέ το χειροκρότημα ούτε την αναγνώριση ως αθλητής, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη θέση υπηρέτησα την ομάδα. Δημόσιες σχέσεις δεν έκανα ποτέ, γιατί αυτός κατά την άποψή μου είναι ο μοναδικός τρόπος για να διοικήσεις σωστά την ομάδα.
Αναγκάστηκα να γίνω πολύ σκληρός και να συγκρουστώ με πολλά αγαπημένα πρόσωπα για το καλό της ΚΑΕ και του συλλόγου.
Σε αυτές τις σκληρές αποφάσεις εντάσσεται και αυτό για το οποίο όλοι μιλούν, γράφουν και σχολιάζουν από χθες το μεσημέρι. Διευκρινίζω λοιπόν, ελπίζοντας ότι όλοι θα διαβάσουν και θα προσπαθήσουν να κατανοήσουν.
Ουδέποτε απαιτήθηκε από οπαδό ή οπαδούς της ομάδας μας να επιστρέψουν εισιτήρια διαρκείας επειδή είναι κριτικά αντίθετοι σε αυτήν. Η προσωπική μου φιλοσοφία, αλλά και της ΚΑΕ συνολικά είναι πως δεν «φιμώνουμε» κανέναν, όλοι έχουν την ελευθερία να εκφράζουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Υπάρχουν όμως όρια.
O καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να σπιλώνει ανθρώπους συστηματικά, με κατηγορίες αβάσιμες και να επιτίθεται κατά της ακεραιότητας στελεχών της ομάδας, στοχοποιώντας τους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά από απόφαση του ΔΣ της ΚΑΕ, επικοινώνησα με τον Κωνσταντίνο Πανάκα και του εξήγησα το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η συνεχιζόμενη συμπεριφορά του και πως δεν τιμά κανέναν η εικόνα ενός μέλους της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ να κατηγορεί ανθρώπους που δουλεύουν χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες με μόνο στόχο το καλό της ομάδας. Πολύ περισσότερο μάλιστα να το κάνει εν ώρα αγώνα. Την ώρα της μάχης δηλαδή, εκεί που όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για τον κοινό σκοπό.
Ίσως μια λύση θα ήταν, εφόσον δεν μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, να αποφύγει την παρουσία του στο γήπεδο από τον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας. Το αν θα επιστρέψει τα διαρκείας του παίρνοντας πίσω τα χρήματά που αντιστοιχούν στις δύο θέσεις που λαμβάνει ανταποδοτικά από την ΚΑΕ και που σημειωτέων είναι οι ακριβότερες του γηπέδου, ή εάν θα συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, από διαφορετική όμως θέση, αυτό ήταν δικό του θέμα. Αφήσαμε την κουβέντα ανοιχτή και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μία συζήτηση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πριν λάβω την απόφασή του με γραπτό μήνυμα πως θα επιστρέψει τα διαρκείας του και επιθυμεί την καταβολή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία τους και μετά ακολουθήσουν και όλα όσα αναφέρθηκαν σε social media και ΜΜΕ περί δήθεν φασιστικής μου απόφασης.
Δεν φιμώνουμε κανέναν. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Δεν είναι αποδεκτή η συστηματική προσβολή της ομάδας και των στελεχών της.
Αυτό που ζητώ από όλους και έχω το δικαίωμα να το κάνω, είναι να σταματήσουμε να λειτουργούμε αυτοκαταστραφικά. Ξέρω ότι μερικές φορές το κάνουμε με τόσο χαρακτηριστικό τρόπο, λες και αυτό είναι στο DNA μας. Μπορεί και να είναι.
Οφείλουμε όμως, απέναντι στους εαυτούς μας, όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και το δείχνουμε ο καθένας με τον τρόπο του, να αντιληφθούμε πόση χαρά δώσαμε τις τελευταίες μέρες, με το δικό μας μοναδικό τρόπο, σε όλους αυτούς που περίμεναν στη γωνία. Και πως καταφέραμε, ο καθένας με τις αποφάσεις και τις ενέργειές του, σωστές ή λάθος, αντί να χαρούμε απλά για την τελευταία μας νίκη, όχι μόνο δεν ανακουφιστήκαμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες μας. Πρέπει να το κάνουμε και αυτό; Αν δεν αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, όσα χρήματα κι αν έχει ο σύλλογος, δεν θα μπορέσει να αλλάξει επίπεδο.
Τώρα που στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο κ.Ιβάν Σαββίδης, τα ηγετικά χαρακτηριστικά και η δυναμική του οποίου αποτελούν εγγύηση υγείας και επιτυχίας για ολόκληρο το σύλλογο, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και υποψιασμένοι.
Είναι η πρώτη φορά που καταφεύγω σε μία τόσο μακροσκελή δήλωση για να εκφραστώ και ελπίζω αύριο να σκεφτούμε όλοι πιο λογικά.
Με εκτίμηση,
Μπάνε Πρέλεβιτς

και μπλα μπλα μπλα λεω εγω

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συνεβαινε στο γήπεδο γιατί δεν πηγαίνω..αν εγώ πάω κάτω απ τη σουίτα στην Τούμπα και κατεβαζω την οικογένεια του Ιβάν από το 1 ως το 90 δε θα με στείλει στο Βλαδιβοστόκ?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
O rp είναι μεγαλομέτοχος, δεν είναι διορισμένος απο Πρωτοδικείο, με πλάτες Α.Σ., που σημαίνει οτι ο rp είναι ιδιοκτητης, ο άλλος είναι διαχειριστής (χωρίς να εχει βάλει κ μισό ευρώ)

Οι (πάνχαζοι, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο ούτως ή άλλως, θα μπορούσαν να ειναι κ σαπρόφυτα) εκδιωχθέντες δεν έβριζαν τον διαχειριστή, ούτε τη διοίκηση. Έβριζαν τον προπονητή (τον σδνα).

Ξερεις εσυ κανένα προπονητή στο ποδοσφαιρικό τμήμα που δεν έφαγε παναγίες πίσω απο τον πάγκο 90τοσα χρόνια?Τι θα πρεπε να κάνουν στην παε, να μας εκδιώξουν όλους γτ δεν συμφωνούμε με την επιλογή τους?

Μόνο αμεσως αμεσως τον tasoulis να βάλουμε, θα πρεπε να τον γυρνάνε γύρω γύρω σε τύπο μεμε προκρούστη καμια 35ετια

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συνεβαινε στο γήπεδο γιατί δεν πηγαίνω..αν εγώ πάω κάτω απ τη σουίτα στην Τούμπα και κατεβαζω την οικογένεια του Ιβάν από το 1 ως το 90 δε θα με στείλει στο Βλαδιβοστόκ?

άστο, αφού δεν έρχεσαι στο γήπεδο, δεν ξες , με αποτέλεσμα ό,τι συμπεράσματα βγάζεις και οι συνειρμοί σου να  είναι λάθος.
καμια σχέση η ΤΟΥΜΠΑ με το παλατακι

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ίσα ίσα επειδή είναι πιο οικογενειακό το μπινελίκι στο μπάσκετ έχει μεγάλη επιρροή στο γήπεδο,ειδικά στο άδειο παλατάκι, ενώ στην Τούμπα μπορεί να πνιγει.
Κάτι δεν μου κολλάει..Και αντίστροφα δηλαδή,ο Μπάνε πρώτη φορά άκουσε μπινελίκι σε προπονητή?
Κάνω το συνήγορο του διαβόλου αλλά και οι αντιδράσεις του κόσμου υπερβολικές μπροστά στα ξεφτιλίκια που έχει υποστεί το τμήμα.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Τα ίδια άκουγε και ο Σούλης.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της κατηφόρας που έχουν οδηγησει το τμήμα και υπάρχουν (τα φαινόμενα ) εδώ και 3 χρόνια.
Ξαναλέω και ο Σούλης τα ίδια άκουγε μετά απο τις ξεφτίλες ειδικά μετά το κερατσίνι (από τότε άρχισα να κράζω και εγώ)
Απλώς αυτός τα άκουσε από το 1ο ματς γιατί
α) δεν δικό μας, όπως ο Σούλης
β) και πιο σημαντικό, η καε, μαζί του, και με τους αρδ , μας έλεγαν για αλλαγη , κορμό, γρήγορα μπασκετ μπλα μπλα μπλα και μόλις ξεκινησαν φανηκε ο παπας που πουλούσαν.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
να τοποθετηθω κι ας μην καιει και κανεναν.ειμαι σιγουρος οτι η διοικηση και ο ιδιος ο μπανε κονομανε απο την σημερινη κατασταση.αλλα η φαση με τον πανακα δεν παιζει να εγινε οπως βγαινει προς τα εξω

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Σταρχίδια μας αν ήταν ο Ντικ, ο Πανάκας ή ο κάθε βλάκας. Όποιος συμφωνεί έστω και σε υποθετικό θεωρητικό πλαίσιο με το "θα ήταν καλύτερο να καθίσει κάπου αλλού" ας ετοιμαστεί την επόμενη φορά να παραδώσει το δικό του διαρκείας ή να τον αλλάξουν θέση σηκωτό οι σεκιουριτάδες επειδή δεν καθόταν ήσυχος στο καρεκλάκι του και γκρίνιαξε για κάτι στο γήπεδο.