Author Topic: Μπάσκετ 2017-2018 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 8290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τελικά θα παρουμε αμερικανο 2αρι ή θα κατεβουμε 11 φετος;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
 Πήρε τον Μπράντον Τρις ο ΠΑΟΚ!

Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 08 Σεπ. 2017 12:00

Την απόκτηση του Μπράντον Τρις ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποιο είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου" (VIDEO).

Πριν από 4-5 χρόνια η θέση του Μπράντον Τρις θα ήταν στο ΝΒΑ. Δεν κατάφερε όμως να βρει ποτέ το δρόμο προς το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" ανακοίνωσε την απόκτησή του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος είχε την προηγούμενη σεζόν 11,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο στο ισραηλινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπνέι Ερτζελία.

Ο Τρις παίζει με την ίδια ευκολία στις θέσεις "1" και "2", φημίζεται για την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο και την ικανότητά του τόσο στο σκοράρισμα (κυρίως από μέση και μακρινή απόσταση), όσο και στη δημιουργία. Ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ είναι επίσης ξάδερφος και με έναν παίκτη που πέρασε τη σεζόν 2002-03 από τον Μακεδονικό, τον Τζέισον Χαρτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Brandon Triche για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Brandon Triche γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1991 στη Syracuse της Νέας Υόρκης, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του guard.

Ο Brandon Triche πέρασε τέσσερα χρόνια στο Jamesville-DeWitt High School και το 2009 μοιράστηκε τα βραβείο του New York Mr. Basketball (δίνεται στον καλύτερο παίκτη λυκείου της Νέας Υόρκης) μαζί με τον νυν παίκτη των Indiana Pacers, Lance Stephenson.

Παρέμεινε στην πόλη του για την κολεγιακή του καριέρα, καθώς επέλεξε το Syracuse, στο οποίο φοίτησε από το 2009 ως το 2013. Σε αυτήν την τετραετία, αγωνίστηκε ως βασικός και στα 147 παιχνίδια που έδωσε το κολέγιο του, ενώ είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία του Syracuse, που μετράει περισσότερες από 120 νίκες σε παιχνίδια που ξεκίνησε στη βασική πεντάδα.

Η καλύτερη του χρονιά ήταν η τελευταία (2012-2013), όταν έφτασε μέχρι το final four του τελικού τουρνουά του NCAA, μετρώντας 13.8 πόντους (49.3% στα δίποντα, 29.2% στα τρίποντα και 74.4% στις βολές), 3.5 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Από την στιγμή που δεν επιλέχτηκε στο draft του 2013, αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Ιταλία και συγκεκριμένα την Trento, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια και μέτρησε 17.5 πόντους (47.2% στα δίποντα, 36.5% στα τρίποντα και 76.6% στις βολές), 3 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ σε κάτι παραπάνω από 31΄συμμετοχής.

Με τις εμφανίσεις του κέρδισε ένα συμβόλαιο στη Virtus Acea Roma, η οποία συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και το Eurocup. O Brandon Triche έμεινε στην ιταλική πρωτεύουσα μέχρι τον Μάρτιο του 2015 και μέτρησε 19 συμμετοχές με 7.8 πόντους (39.6% στα δίποντα, 30.5% στα τρίποντα και 81.5% στις βολές), 2.8 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ στο ιταλικό πρωτάθλημα και 15 συμμετοχές με 12.4 πόντους (54% στα δίποντα, 38.6% στα τρίποντα και 76.5% στις βολές), 3.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ στο Eurocup.

Στις 31 Μαρτίου του 2015 υποβλήθηκε σε εγχείρηση  στο γόνατό του με αποτέλεσμα να χάσει όλη την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τον Οκτώβριο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Delaware 87ers, η οποία είναι η θυγατρική ομάδα των Philadelphia 76ers στο NBDL. Έπαιξε σε 35 παιχνίδια για τους 87ers μετρώντας 6.6 πόντους (45.1% στα δίποντα,  32.3% στα τρίποντα και 74.5% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα. Τον Μάρτιο του 2017 μετακινήθηκε στους Salt Lake City Stars (θυγατρική ομάδα των Utah Jazz), με τους οποίους πρόλαβε να παίξει σε 15 παιχνίδια, έχοντας 7.7 πόντους (52.5% στα δίποντα, 45.2% στα τρίποντα κα 76.2% στις βολές), 1.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ.

Τον Απρίλιο του 2017 υπέγραψε στην Bnei Herzliya, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος Ισραήλ έχοντας 11.2 πόντους (49.2% στα δίποντα, 30.3% στα τρίποντα και 72.7% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ".

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/phre-ton-mpranton-tris-o-paok.4835811.html

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Στον ΠΑΟΚ ο Brandon Triche

http://www.paokbc.gr/news/news/5724

Ολοκληρωθηκε το ροστερ

1.Dillard Κονιαρης Τσοχλας
2.Triche Ζαρας
3.Jones Δανεικος
4.Χρυσικοπουλος Μαργκαρετ
5.Klaasen Krubally Καρρας

Το ροστερ φαινεται καλο. πιθανον να εχουμε θεμα στο 4-5 γιατι χρυσικοουλος εχει πολλα πανω κατω, μαργκαρετ μεγαλωσε 10-15 λεπτα ποιοτικα εχει, καρρας δυσκολα να ειναι ετοιμος για αυτο το επιπεδο ..εδειξε καλα τελειωματα το καλοκαιρι αλλα ως εκει. Να δουμε κλαασεν και κρουμπαλι που φαινονται αθλητικοι.  Στους κοντους και οσο αφορα το σουτ τρις και τζοουνς εχουν μετρια ποσοστα και προσωπικα δεν με τρελαινει ο ζαρας. Ντιλαρντ ειναι οκ σουταρει λιγο κατω απο 40 και τελος περιμενουμε την αλλαγη επιπεδου του κονιαρη. το καλοκαιρι ειδειξε ανοδο ηταν μακραν ο καλυτερος κοντος του τουρνουα εστω και αν το επιπεδο δεν ηταν πολυ καλο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
το παει στο τρεξιμο απο οτι φαινεται ο παπαθεοδωρου ... πηρε αθλητικους παικτες και καλα εκανε για μενα

απλα μια απορια εχω ... ο πεινερς δλδ δεν εκανε για φετος;; πηγε σε αγνωστη λιθουανικη ομαδα, δεν νομιζω να πηρε τοσο παραπανω λεφτα
εμενα περυσι μου αρεσε και φετος με καλυτερους συμπαικτες νομιζω θα ηταν ακομη καλυτερος

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Αν ηταν να αποφευγαμε τον δανεικο ανετα + οτι στο ευρωμπασκετ ειναι θετικος με τον 7ο χρονο συμμετοχης στην καλη εθνικη Λετονιας.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Η ειδηση για μενα ειναι ΑΛΛΗ......γιατι πρεπει να δουμε το γεγονος οτι ΔΕΝ αλλαζει η νοοτροπια της ομαδας......πριν 2 μερες υπεγραψε στην δοξα λευκαδας ο ΠΑΟΚτσης απο κουνια Κωστας Καμπουριδης ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παικτης της εφηβικης ομαδας μας,ψηφισμενος στην καλυτερη 5αδα στο πανελληνιο εφηβων και χαρακτηρισμενος ως νεος Καιλ Χαινς για τα φοβερα προσοντα του!

Ειναι αυτο που φωναζω εδω και χρονια.....δε γινεται ρε πουστη μου ΟΛΟΙ να αναγνωριζουν τα δικα μας παιδια σαν ταλεντα,οι ακαδημιες μας να ειναι τα τελευταια χρονια ΜΟΝΙΜΑ στην καλυτερη 4αδα και εμεις να τα διωχνουμε αυτα τα παιδια και να παιρνουμε δανεικους απο τον πουστροβαζελο γαμω την πουτανα μου!!! Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!

Ψαχνοντας αρκετα το θεμα βρηκα οτι του ειχε κανει η ομαδα προταση για επαγγελματικο συμβολαιο και δεν το δεχθηκε....δεν ειναι γνωστο το γιατι αλλα για να αρνηθει στον ΠΑΟΚ και να δεχθει στην λευκαδα ο λογος ειναι προφανης....στον ΠΑΟΚ δεν θα επαιζε....θα ηταν ο 15ος που θα σκουπιζε τον παγκο!!!

Ε γαμω τα μυαλα σας εκει στην ΚΑΕ.....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!

Δεχεστε να κανετε την ακαδημια του βαζελου και επιπλεον παιρνετε παικτη απο τον Δουκα(καρρας) και αφηνετε τον δικο μας να παει στην λευκαδα!!!

Δηλαδη γιατι να μην βαλεις τετοια παιδια στην 12αδα;Θα κανει και 5-10 μαλακιες;Ε και;Αντε και εχασες και 2 ματς απο τετοια παιδια(που δεν θα τα χασεις)....who fucking cares? Μηπως παμε για πρωταθλημα και δεν το ξερουμε;Εδω  με παικτες ευρωλιγκας προπερυσι εχασες απο το κερατσινι ημιτελικο κυπελλου!Αν τα βαλεις ομως πιθανον να κερδισεις πολλα πραγματα....απο μια αξιολογη λυση εως αρκετα χρηματα(αν γινει παικταρας)......αν παλι μεινει ενα ταλεντο και δεν προχωρησει,τι ειχες τι εχασες...ενω αν δεν του δωσεις ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΡΙΕΣ εισαι ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!

Το συμπερασμα ειναι......αν ειναι να βγεις κερδισμενος με καποια παιδια δωσε ευκαιριες.....ποιος ΧΕΣΤΗΚΕ αν βγεις 3ος-4ος ή 5ος-6ος ή 7ος-8ος......ΚΑΝΕΙΣ.....αν ομως εξελιξεις ΠΑΟΚτσακια απο κουνια αντι να ξεφτιλιζεσαι κανοντας τον προπονητη σε νεαρους του πουστροβαζελου σιγουρα κερδιζεις (και τον κοσμο)!!!

Υ.Γ. Sorry αν κουρασα αλλα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ αυτα που συμβαινουν στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια και αυτο δεν εχει να κανει ΚΑΘΟΛΟΥ με την καραμελα "δεν εχουμε λεφτα"!!!

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Ο Καμπουριδης στα πολυ βασικα ακομα λαθη κανει τι να παιξει στον ΠΑΟΚ, το καλοκαιρι η εικονα του δεν ηταν καλη με παιδια της ηλικιας του.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ε να αυτο λεω.....ΟΛΟΙ οι αλλοι αναγνωριζουν τα παιδια μας εκτος απο εμας......παρε τσοχλα,κακαρουδη και καρρα που ειναι παικταραδες.......εγω αναρωτιεμαι πως γινεται οι ακαδημιες μας να ειναι πρωτες πανελλαδικα και τα παιδια μας να μην ξερουν τα βασικα......ενω τα παιδια που παιρνουμε ειναι απο ηλυσιακο,δουκα,αιγαλεω,αρη που τους εχουμε ΟΛΟΥΣ απο κάτω!!!

Βεβαιως μπορουν και οι απο κατω να βγαλουν 1 καλο αλλα κι εμεις που ειμαστε στους πρωτους δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ;
Η απολυτη μετριοτητα νικαει τους αλλους;Η' μαλλον για σκεψου......ο καλυτερος εφηβος μας και απο τους καλυτερους πανελλαδικα αν δεν ξερει τα βασικα σκεψου πως ειναι οι υπολοιποι!!!!

Το συμπερασμα;

ΖΗΤΩ Ο ΤΣΟΧΛΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!!!

:'( :'( :'( :'( :'(

Υ.Γ. Δεν εχω δει τον συγκεκριμενο να παιζει ουτε αλλα παιδια αλλα βλεπω τις διακρισεις τους και την αναγνωριση τους απο αυτα που διαβαζω.................

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Πρωτα απ'ολα οι ακαδημιες μας ειναι μεσα στις καλες οχι οι καλυτερες αλλα το επιπεδο στις μικρες ηλικιες στην ελλαδα ειναι αισθητα πεσμενο.

''ο καλυτερος εφηβος μας και απο τους καλυτερους πανελλαδικα αν δεν ξερει τα βασικα σκεψου πως ειναι οι υπολοιποι!!!!''
 δεν χρειαζεται σκεψη , εχω δει τους θεωρητικα καλους ψηλους της εφηβων  και ναι ειναι τερμα αμπαλοι και πιθανον  σε βαθμο μη αναστρεψιμο για την καριερα τους.
Υπαρχουν παιδια με προοπτικη (καλη,πολυ καλη) σε αυτες τις ηλικιες κυριως στο 1-2-3 αλλα δεν ειναι για εδω γιατι δεν αφορα τον ΠΑΟΚ.

Το λαθος κατα την γνωμη μου ειναι το συμπερασμα οτι επειδη ξεχωριζει στα εφηβικα αρα κανει για τον ΠΑΟΚ που δεν εχει καμια λογικη απο μονο του και παντα μιλαμε για την δεδομενη χρονικη στιγμη.

Παντως ελευθερο ουτε εγω θα ηθελα να τον αφησουμε (πχ δανεικο) αν και ξαναλεω το καλοκαιρι δεν ξεχωρισε σε επιπεδο που επρεπε.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Καταρχην φετος ημασταν 3οι στο εφηβικο και 1οι στο παιδων και ΜΟΝΙΜΑ τελευταια στην πρωτη 4αδα!

ΘΑ συμφωνησω ΜΟΝΟ οτι το επιπεδο ειναι πεσμενο (εδω και αρκετα χρονια)

Μια διορθωση......το συμπερασμα δεν ειναι οτι επειδη ξεχωριζει στο εφηβικο κανει στον ΠΑΟΚ.....το συμπερασμα ειναι δοκιμασε τον 2 χρονακια και μπορει να σου βγει....δηλ. ελεος,τσοχλες και κακαρουδηδες εχεις και ακομα χειροτερα δανεικο απο τον πουστροβαζελο και καρρα που οτι επαιξε το καλοκαιρι ηταν λογω ΚΟΝΙΑΡΗ......ειπαμε....who fucking cares? ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!!!

Αυτο ειναι το point φιλε μου.....γιατι τον καρρα του δουκα και οχι τα δικα μας παιδια; Ιδιο επιπεδο ειναι και μην μου πεις οχι......γιατι εχουμε δεχτει ως ΠΑΟΚτσηδες οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι; ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ!!! Δεν ειμαστε Δουκας ουτε Αιγαλεω......ειναι λαθος νοοτροπια..........ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.........

Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να εχεις 5-6 νεα παιδια σε ενα ροστερ 15 παικτων.....καποια δεν θα σου βγουν καθολου.....καποια λιγο καποια περισσοτερο......αλλα δοκιμασε τα απο το να φερνεις τσοχλες και λοιπους γυρολογους της Α2 ή ΕΝΤΕΛΩΣ αμπαλους ξενους!

Υ.Γ. Επειδη ακριβως το επιπεδο των νεων στους ψηλους ειναι χαμηλο ημουν εξαρχης υπερ καποιους εμπειρου σεντερ(συγκεκριμενα του Τουντζιαρακη που ηταν εξαιρετικη επιλογη) και δεν χαρηκα με τον καρρα. Αν και υπηρχε ταλαντουχος νεαρος ψηλος και σαλονικιος παρολο που δεν ειναι απο τα σπλαχνα του ΠΑΟΚ και τον αφησαμε να παει στο Λαυριο(Κουζελογλου).

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Καλά που κάνατε το "κόλπο γκρόσο με τον Χαραλαμπόπουλο" για να ψηθεί για την ομάδα του πρεζάκια, μαλάκες.

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεν αξιζει να χαλαμε την υγεια μας για τα πουστρακια στο ποδοσφαιρο ... χιλιες φορες μπασκετακι φετος

ειδικα τωρα που βλεπουμε μια ομαδα να προσπαθει και να τα δινει ολα ...  μπορει το επιπεδο να μην ειναι αυτο που θελουμε αλλα αδιαφορια δεν βλεπεις τουλαχιστον

νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο ... προς το τελος ειδα το ματς, παλι νικη δεν ειναι τυχαιο

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ποιο ποδοσφαιρο; Και οχι μονο φετος.....εδω και χρονια αξιζει περισσοτερο να βλεπεις το υποβαθμισμενο μπασκετ απο την τεραστια κοροιδια που συντελειται στο ποδοσφαιρικο τμημα.

Το μονο τμημα που παντα ηταν ειναι και θα ειναι ΠΑΟΚ οπως το μαθαμε και το εννοουμε ολοι εμεις ειναι το μπασκετ(και το βολει τα τελευταια χρονια)!

Στα του ματς τωρα.......δεν μου αρεσαν αυτα που ειδα απο την ομαδα.......βεβαιως υπαρχουν πολλα ελαφρυντικα.....ειναι πολυ νωρις,ελειπαν 2 βασικοι παικτες(βαζελακι και Τρις).....ισως να ειμαι επηρεασμενος και απο το ευρωμπασκετ οπου ειναι αλλο επιπεδο και μετα βλεπεις αυτο το φιλικο.......παντως ο κολοσσος μου αρεσε περισσοτερο ειναι η αληθεια......και νομιζω οτι αν δεν ειχαμε σαφεστατη ευνοια διαιτησιας θα το χαναμε το ματς αν και μικρη σημασια εχει αυτο......το κυριοτερο ομως ελαφρυντικο που ειχε η ομαδα χθες ηταν οτι ο παπαθεοδωρου δοκιμαζε ΣΥΝΕΧΩΣ σχηματα οποτε δεν μπορουσε να βρει ρυθμο η ομαδα.......

Παντως εγω ειδα τα εξης.....η ομαδα προσπαθει να τρεξει αλλα φτανει στο σημειο να βιαζεται και να κανει πολλα λαθη......στην αμυνα δεν μου αρεσε καθολου....στην επιθεση ο ντιλαρντ και ο κονιαρης μοιραζουν καλα το παιχνιδι και ειναι δημιουργικοι.......ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καλους πλει μεικερ και εμεις φαινεται οτι θα εχουμε....το προβλημα ειναι οταν μπαινει ο τσοχλας αλλα αυτο το εχουμε εδω και χρονια και πιστευω λογω της αποδοσης των αλλων 2 θα μπαινει για ενα 5λεπτο.......δυστυχως απο αυτο που ειδα χθες ΜΑΛΛΟΝ θα επιβεβαιωθουν οι φοβοι μου οτι στους ψηλους εχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......ειδα πολυ προβλημα στο ριμπαουντ....πολυ ομως.....

Συνοπτικα για τους παικτες :

Ντιλαρντ : Οπως ειπα πιο πανω καλος δημιουργικα και μαζι με τον κονιαρη θα ειναι καλο διδυμο πλει μεικερ(επιτελους μετα απο παρα πολλα χρονια).Στο σουτ δεν ηταν καλος χθες.Αμυνα χαλια.
Κονιαρης : Σε ρηχα νερα χθες αλλα ηταν οι συνεχομενες αλλαγες νομιζω που δεν τον αφηναν να βρει ρυθμο.Μου αρεσε που πηρε πολλα σουτ γιατι περυσι δεν επαιρνε.Αισθανεται πιο ανετα με τον Παπαθεοδωρου(προφανως εχει και το ελευθερο) και φαινεται.
Τσοχλας : Τα γνωστα.......
Ζαρας : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Ο καλυτερος με διαφορα χθες.Περα απο το σουτ που το ξεραμε,επαιξε αμυνα,πηγαινε στα ριμπαουντ.Συνεχισε ετσι θοδωρη.......
Τζοουνς : Μετριοτατος και δεν επιβεβαιωσε καθολου την φημη του καλου αμυντικου
Κρουμπαλι : Ο χειροτερος χθες.Εχει μανταλακια στα χερια και δεν μπορει να πιασει την μπαλα!Ενω πηδαει ψηλα,βγαζει ενεργεια, ουσια ΜΗΔΕΝ. Δεν μου αρεσε καθολου.
Μαργαριτης : Σαν να μην υπηρχε μεσα στο γηπεδο.Τιποτα.
Χρυσικοπουλος : Αρνητικος σε ολο το ματς αλλα στο τελος πηρε μονος του το ματς με 5 συνεχομενους ποντους. Εχω πει πολλες φορες πως η θεση του δεν ειναι στο 4 που τον βαζουν αλλα στο 3......αδικειται!
Κλασεν : Παμε στα δυσκολα......Καλος επιθετικα,θελει συνεχεια να παει στο καρφωμα,παιζει πολυ ξυλο στις ρακετες και ειναι ευστοχος στις βολες πραγμα πολυ σημαντικο για σεντερ.....ΑΛΛΑ αμυντικα δεν μου αρεσε και επισης εχει πολυ προβλημα στο ριμπαουντ.......συγκριτικα με τον κλαντον λοιπον η μεγαλη του διαφορα ειναι οτι αυτος εχει ενα 80% στις βολες και ο κλαντον 30% αλλα στα ριμπαουντ ο κλαντον επαιρνε 15 κι αυτος το πολυ 5!!!
Εμενα μου κανει για τον γνωστο εντιμο ψηλο που κανει συγκεκριμενα πραγματα στο γηπεδο.
Καρρας : Τον εβαλε λιγο στο 1ο δεκαλεπτο και μετα καθολου, οποτε.............

Αυτα......
« Last Edit: September 12, 2017, 08:08:30 by rebelpappous »

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει παππου ειναι νωρις ακομη για να κρινουμε παικτες ... εγω ειδα μονο σχεδον ολο το ματς με την τουρκικη και εχω αντιθετη αποψη για τους 2 ψηλους κρου και κλασεν, χλιλες φορες κλασεν απο τον κλαντον που ειχε μονο το ριμπαουντ στα+

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Γαλαζοματη, εννοειται πως οτι εγραψα για παικτες αλλα και για την ομαδα συνολικα ειναι οτι ειδα ΧΘΕΣ.....δεν κρινουμε ΚΑΝΕΝΑΝ απο ενα φιλικο προετοιμασιας αρχες Σεπτεμβρη.....μην λεμε τα αυτονοητα!!!

Offline DEATH-4

• Αποστολή
  • **
Áôõ÷ßá ãéá ×áñáëáìðüðïõëï óôïí ÐÁÏÊ, ïëïôá÷þò ãéá… íõóôÝñé
¢ôõ÷ïò óôÜèçêå ï Âáóßëçò ×áñáëáìðüðïõëïò êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò ðñïåôïéìáóßáò ôïõ ÐÁÏÊ, êáèþò Ý÷åé åíï÷ëÞóåéò óôïõò êïéëéáêïýò ðñïóáãùãïýò êáé åêôüò áðñïüðôïõ ìðáßíåé ÷åéñïõñãåßï.

Áðü íùñßò Üñ÷éóáí ôá ðñïâëÞìáôá óôïí ÐÁÏÊ êáé óõãêåêñéìÝíá ãéá ôïí Âáóßëç ×áñáëáìðüðïõëï.

Ï äéåèíÞò ìå ôéò ìéêñÝò ÅèíéêÝò ïìÜäåò, ðïõ öÝôïò èá áãùíéóôåß ùò äáíåéêüò óôïõò Èåóóáëïíéêåßò áðü ôïí Ðáíáèçíáúêü, ðñïêåéìÝíïõ íá Ý÷åé ìåãáëýôåñï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò, åß÷å åíï÷ëÞóåéò ôéò ôåëåõôáßåò ìÝñåò óôïõò êïéëéáêïýò ðñïóáãùãïýò.

Êáôüðéí ôùí óçìåñéíþí åîåôÜóåùí óôéò ïðïßåò õðïâëÞèçêå ãéá íá öáíåß ôï áêñéâÝò ðñüâëçìá êáé óýìöùíá ìå ôéò ðñþôåò ðëçñïöïñßåò, äýóêïëá èá áðïöåõ÷èåß ôï íõóôÝñé ãéá ôïí íåáñü öüñãïõïñíô, áöïý áõôÞ öáßíåôáé íá åßíáé ç ëýóç ðïõ ðñïêñßíåé ôï éáôñéêü ôéì ôçò ïìÜäáò.

Óå áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç, ôï ðéèáíüôåñï äéÜóôçìá ôçò áðïõóßáò ôïõ õðïëïãßæåôáé óôïõò äýï ìÞíåò.

ÂÝâáéá, áêüìá äåí Ý÷åé áðïöáóéóôåß ôßðïôá, áöïý áýñéï èá ðñïêýøïõí ïñéóôéêÜ óõìðåñÜóìáôá.

ÁíáëõôéêÜ ç åíçìÝñùóç ôçò ÊÁÅ:

«Ìå äýï ðñïðïíÞóåéò (ðñùß êáé áðüãåõìá) ïëïêëçñþèçêå ôï óçìåñéíü ðñüãñáììá ôçò ïìÜäáò, üðïõ äüèçêå éäéáßôåñç Ýìöáóç óå èÝìáôá ôáêôéêÞò. Ç ïìÜäá èá ðñïðïíçèåß áýñéï (ÐáñáóêåõÞ) ôï ìåóçìÝñé (14:00) óôï PAOK Sports Arena êáé ôï âñÜäõ (22:20) èá áíá÷ùñÞóåé ãéá ôç Ãåñìáíßá, åíüøåé ôçò óõììåôï÷Þò óôï ôïõñíïõÜ Expert Jacop Cup, ðïõ äéïñãáíþíåé ç Medi Bayreuth êáé óõììåôÝ÷ïõí åðßóçò ç ðñùôáèëÞôñéá Ãåñìáíßáò Brose Bamberg êáé ç Fraport Skyliners.

Ìå ôçí áðïóôïëÞ ôïõ ÐÁÏÊ äåí èá ôáîéäÝøåé ï Âáóßëçò ×áñáëáìðüðïõëïò, ï ïðïßïò ëüãù ôùí åíï÷ëÞóåùí ðïõ áéóèÜíåôáé óôïõò êïéëéáêïýò ðñïóáãùãïýò, õðïâëÞèçêå óå ìßá óåéñÜ åîåôÜóåùí, ðñïêåéìÝíïõ íá áðïöáóéóôåß ï êáëýôåñïò äõíáôüò ôñüðïò áíôéìåôþðéóçò ôïõ ðñïâëÞìáôïò ðïõ ôïí ôáëáéðùñåß».

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τα μπινελικια μας επιασαν τοπο!
Στειλτε τον πισω στην πουστροομαδα του να τελειωνουμε.....αντε ντε που τον περιμενετε κιολας.....πατε να φτιαξετε κατι καλο φετος και απο την αλλη το ξεφτιλιζετε μονοι σας.....αντεεεεεε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Καθως καποιοι καθονται και ασχολουνται με το ΠΑΟΚ*** του ποδοσφαιρου και με παναιτωλικους,λεβαδειακους και αλλα χωρια η ΠΑΟΚΑΡΑ του μπασκετ συνεχιζει να νικα στα φιλικα(4/4)......κερδισε ΚΑΙ την Μπαμπεργκ!!!

Φετος Ντίλαρντ,Κονιαρης και Ζαρας θα κλεισουν σπιτια!!!

ενώ έχεις καλές προθέσεις, όταν τις εκφράζεις σαν αλλόθρησκος προκαλείς.
Νομίζω καταλαβαινόμαστε
« Last Edit: September 17, 2017, 00:12:30 by Capricorn »

Offline Vorious

• Αλλαγή
Τα μπινελικια μας επιασαν τοπο!
Στειλτε τον πισω στην πουστροομαδα του να τελειωνουμε.....αντε ντε που τον περιμενετε κιολας.....πατε να φτιαξετε κατι καλο φετος και απο την αλλη το ξεφτιλιζετε μονοι σας.....αντεεεεεε

Αυτο ακριβως.

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα