Author Topic: Μεταγραφές 2017-18  (Read 13614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Απ: Μεταγραφές 2017-18
« Reply #360 on: January 31, 2018, 22:05:59 »
Μ αυτά και μ αυτά η ομάδα έμεινε με μοναδικό 6άρι τον Κάνιας που δε μπορεί να δώσει πάσα σε συμπαίκτη φέτος, δεύτερο φορ τον ποιοτικό χαμαλίκι και αλλαγή του Μάτος τον κανένα.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #361 on: January 31, 2018, 23:37:28 »
o Θεος,ο Βουδας κι ο Αλλαχ μαζι μας εσωσαν και δεν πηραμε το παλιοταγαρο το Κουρμπελη..1,6 για αμυντικο χαφ που τον εκανε πουτανα ο Βαρελα;Γαμω τις μανατζεροδουλειες σας.. Χιλιες φορες Μελεν Μουλεν παρα τις αλλαγες της Τριπολης.
Συνολικα παντως η μεταγραφικη περιοδος κρινεται αποτυχημενη.Χρειαζοσουν παικτες στη θεση του Ζαμπρανο,του Λεοβατς συν ενα σεντερφορ και καταφερες απλα να καλυψεις τα κενα των 2 πρωτων με παικτες που δεν ξερεις πως θα σου βγουν.Εν τω μεταξυ πουλησες και τον βασικο σου αμυντικο χαφ αναπληρωνοντας τον με θερωρητικα καλο παικτη αλλα οπως και να το κανεις τετοιες αλλαγες στα μεσα της χρονιας παντα εχουν ρισκο..
« Last Edit: January 31, 2018, 23:48:33 by ynyan4 »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #362 on: February 01, 2018, 00:23:24 »
Η ομάδα αποδυναμώθηκε. Έφυγαν 3 που δεν υπολογίζονταν και ένας ενδεκαδάτος παίκτης, μέτριος μεν αλλά ενδεκαδάτος.
Αντ'αυτών ήρθαν 3 νέοι παίκτες που θέλουν τον χρόνο τους για την ομάδα. Και έρχονται παιχνίδια φωτιά.
Μακάρι να παίξουν, αλλά γιατί να είμαστε πάλι με τα ....μακάρι, εύχομαι, τρισάγια, λιτανείες, κλπ.?

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #363 on: February 01, 2018, 00:36:07 »
Απο που κι ω που αποδυναμώθηκε; Οπως λες, εφυγαν 3 που δεν επαιζαν και ουτε θα επαιζαν (ακομα και ο Μυστακίδης δυσκολο να επαιρνε χρονο στα 10 ματς που μενουν προερχομενος απο τραυματισμο) και ενας βασικος για τον οποιο πηρες αντικαταστάτη. Ενταξει ο Βοσνιος ειναι καθαρα επενδυση για το μελλον και για να υπαρχει 4ος στοπερ, ενω ο Αζεβεδο αν βγει, τοτε η ομαδα ενισχυεται σημαντικα (με την μετακινηση Βιειρίνια).

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #364 on: February 01, 2018, 01:20:25 »
μπροστα ομως θεμη θελαμε παικτη και δεν τον πηραμε.Οπως και ναχει ολοι στα γιαννενα για το 2πλο.βημα βημα για τον τιτλο.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #365 on: February 01, 2018, 09:35:46 »
Αλλο αυτο, κι αλλο το "αποδυναμώθηκε".

Αν βγουν και οι δυο (Αζεβέδο και Μουλάν) ενισχυόμαστε. Αν βγει μονο ο Μουλάν ως αντι-Τσιμιροτ, ειμαστε στα ίδια, αν δεν βγει κανενας απο τους δυο, τοτε προφανώς αποδυναμονώμαστε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #366 on: February 01, 2018, 11:58:19 »
Γιωργης ποσταρε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #367 on: February 01, 2018, 12:19:55 »
Θεμη εκει ειναι το προβλημα. Στα 'αν'. Εισαι πρωτος και απομενει να παιξεις το 1/3 του πρωταθληματος. Αν εισαι σοβαρος και οχι τσιρκο, δεν εχει 'αν', εχει μετρημενες κινησεις και σιγουρες. Ο τσιμιροτ (που προσωπικα δε μου γεμισε ποτε το ματι), ηταν εγκλημα, και φανηκε στο αγρινιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #368 on: February 01, 2018, 13:16:45 »
το πουλάρισμα του τσιμι δεν θα ήταν έγκλημα αν είχε ήδη στην ομάδα 2 βδομάδες ο αντικαταστάτης του.
το να παίρναμε τον κουρμπέλη θα ήταν όμως έγκλημα γιατί βαρέθηκα να ψωνίζω υπερτιμημένα ελληνόπουλα που έγιναν κάτι γιατί τους αναφέρει ο καλύπτων το ρεπορτάζ ΑΡΔ στην ομάδα που αγωνίζονται ελλείψει άλλων νέων και γιατί η χώρα έχει ανάγκη απο κανένα γηγενή ποδοσφαιρικό ήρωα ελλείψει πραγματικού ποδοσφαιριστή.
ευτυχώς δεν ήρθε. και πιστεύω ότι δεν ήρθε γιατί και ο ίδιος ξέρει ότι μάλλον δεν χώραγε. γιατί πρακτικά θα ήταν κατώτερος από τους καλούς ή τους μέτριους που έχουμε ήδη και πιαθνώς δεν θα ήταν 11αδάτος.

το τι θα είναι ο γάλλος και ο αζεβέδος και ο δείνα είναι ΛΙΓΟ δευτερεύων. έχεις ΗΔΗ ροστερ για πρωτάθλημα και πρέπει να το αποδείξεις με πράξεις.
στα των χαφ κάτι που μου κάνει εντύπωση.

κράζετε κάνιας. οκ... δεν είναι ο τσάβι και ο ματσεράνο λογικό.
2 παρατηρήσεις
ο λουτσέσκου ΔΗΛΩΣΕ εμφατικά ότι δεν θέλει κόφτη μπουλντόγκ στο κέντρο. οπότε το σοφτ ή το ντεμί κοφτήρι  είναι αυτό που θέλει. μια χαρά ο κάνιας λοιπόν
ο κάνιας (σχόλια όλων απο περσι) είναι το μόνο πιο καθαρό, σχεδόν ποδοσφαιριστής 6άρι που έχουμε από την εποχή του Πάμπλο. δεν είναι σούπερ, δεν είναι παικταράς αλλά είναι ποδοσφαιρστής που έχει παραστάσεις, ανώτερες της SL  από τη θέση αυτή. με 3-4 ματσ μια χαρά θα ανταπεξέλθει.

ηρεμία και ένα ένα τα ματσ. και τον στόχο... δεν είναι να κράζουμε για να κράξουμε όλα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #369 on: February 01, 2018, 13:50:50 »
Ο κανιας πλεον ειναι παιχτης ουτε καν σεκουντα ντιβιζιον, δεν ειναι τυχαια η κακη εικονα της ομαδας οσο παιζει, ανεπαρκης πληρως στην αναπτυξη της ο ομαδας και μετριοτατος ανασταλτικα, επιπλεον εξελισσεται σε εραστη του λαθος με πουληματα μπαλας και λαθος πασες σε χωρους που χρειαζονται σιγουρα ποδια. Σημερα ειναι χειροτερος ακομα και απο τον κατσε
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #370 on: February 01, 2018, 16:02:57 »
Θεμη εκει ειναι το προβλημα. Στα 'αν'. Εισαι πρωτος και απομενει να παιξεις το 1/3 του πρωταθληματος. Αν εισαι σοβαρος και οχι τσιρκο, δεν εχει 'αν', εχει μετρημενες κινησεις και σιγουρες. Ο τσιμιροτ (που προσωπικα δε μου γεμισε ποτε το ματι), ηταν εγκλημα, και φανηκε στο αγρινιο.

Ναι συμφωνω σε αυτο. Ειναι ρισκο. Και συμφωνώ οτι σε αυτη τη φαση που ειμαστε τετοιο ρισκο ΔΕΝ παιρνεις. Αγωνιστικα ηταν λαθος (το οποιο ισως να διορθωθει με Μουλάν ισως και όχι, αλλα ουσιαστικα ηταν λαθος αποφαση). Τωρα απο οικονομικη αποψη ισως να ειχε καποιο νοημα (αλλα και παλι ρισκαρεις τα λεφτα του ΤσουΛου, που δεν ειναι σιγουρα ως πρωταθλητης, αλλα εχεις περισσοτερες πιθανότητες).

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #371 on: February 01, 2018, 16:50:45 »
Ο κανιας πλεον ειναι παιχτης ουτε καν σεκουντα ντιβιζιον, δεν ειναι τυχαια η κακη εικονα της ομαδας οσο παιζει, ανεπαρκης πληρως στην αναπτυξη της ο ομαδας και μετριοτατος ανασταλτικα, επιπλεον εξελισσεται σε εραστη του λαθος με πουληματα μπαλας και λαθος πασες σε χωρους που χρειαζονται σιγουρα ποδια. Σημερα ειναι χειροτερος ακομα και απο τον κατσε
tasoulis το γάμησες και ψόφησε...

ειδικα εδώ"...εραστη του λαθος με πουληματα μπαλας και λαθος πασες σε χωρους που χρειαζονται σιγουρα ποδια...". μιλάς για όποιον χαφ έχει παίξει ελλάδα και δεν τον λέγαν Πάμπλο Γκαρσία.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #372 on: February 02, 2018, 02:27:54 »
Ενώνω την φωνή μου με όσους λένε ευτυχώς που δεν πήραμε κουρμπελης με 1.6 και συνάμα παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει με ότι σενάριο θέλει γιατί ξεσκιστηκαμε να τον πάρουμε, γιατί επιμείναμε τόσο με μολεδο, γιατί δώσαμε 2 δανεικούς σε βαζελο κι όχι αλλού, γιατί πήρε τηλ ο Ιβαν τηλέφωνο αυτόν που τον έλεγε χαλίφη λαθρεμπόριο, και γιατί στην τελικη θέλει να τον σώσει αντί να τον στείλει στον αγύριστο. Αυτά θέλω να μου πει κάποιος ακόμα και με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #373 on: February 02, 2018, 08:19:55 »
Γιατί είναι καθαρο 6αρι, αρχηγος του βαζελου (τους γαμας εξωαγωνιστικά), πιο καλος από Τσιμιροτ και παίζει ανετα και Σέντερ μπακ (δυο θέσεις). Είναι επίσης παίχτης που έρχεται Σάββατο βράδυ και Κυριακή ξεκινάει βασικός, γι αυτό ακριβώς που γκρινιάζουμε όλοι. Τώρα για τα 1.6 στο ριπαπα μας ετσι κι αλλιωσ Στα τουρνικέ δυο-δυο θα μπαίνουμε, με μολεδο κι εγώ δε καταλαβαίνω γιατί επιμείναμε αλλά εφ όσον ο λουτσεσκου ονειρεύονταν Σέντερ μπακ μάλλον για τους ίδιους λόγους με κουρμπελη, οι δανεικοι πήγαν ζελέ για να κόψουν βαθμούς από από τους άλλους δυο και στη τελική αν δε πάνε στο παράρτημα που θα παν, ο ιβαν σε τι γλώσσα μίλησε σε αλαφουζο; Κανεναν δεν έσωσες, ο βαζελος σωσμένος είναι αγωνιστικά και δίνεις και παράταση σε μια ανεπιθύμητη διοίκηση, τελειώνοντας το πρωτάθλημα σου στην 26η αγωνιστική. Αν τέλη Φεβρουαρίου είσαι +4 το σήκωσες κι αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ο ΠΑΟΚ. Με ΜΟΥΛΕΝ να γαμει και να δέρνει!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #374 on: February 02, 2018, 08:47:34 »
Παντως ετσι οπως τα ειπε στην συνεντευξη ο λουτσεσκου,δεν εψαχνε εναν παικτη τυπου κουρμπελη αλλα εναν τυπου μουλεν..οταν βγαινει μετα και λεει ο γιωργηςςς οτι ο μιχελ δεν ειχε καμια σχεση με το θεμα κουρμπελη,επιβεβαιωνει οτι ηταν μεταγραφη αλλα ελ καρντουρη..δηλαδη της οικογενειας για τους δικους της λογους.Ις αλλαχ που δεν εγινε ΠΑΟΚΑΡΑ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #375 on: February 02, 2018, 09:22:40 »
Απο οσα ακουγονται (δεν ξερω ποση βασγ εχουν αλλα δεν μοιαζουν και τοσο απιθανα...) οντως Μολεντο και Κουρμπελης ηταν οντως μεταγραφες για να βοηθηθει ο βαζελος να μην σκασει οικονομικα και πεσει. Αγωνιστικα δεν προκειται να πεσει αλλα αν δεν εχει λεφτα να πληρωσει τις προσφυγες, υπαρχει περιπτωση να φαει κανα δυο φορες -3 και τοτε ζοριζουν τα πραγματα. Παρολο που φαινεται παραξενο μια και ειναι μεγαλομετοχος, ο Αλαφουζος μαλλον ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια να τον διαλυσει. Και απο τον δικο μας ζητηθηκε να βαλει ενα χερακι (α λα ΣΕΚΑΠ) και να σωσει την κατασταση για να μην σκασει ο βαζελος στα χερια της κυβερνησης. Αυτα λεγονται. Λιγο τραβηγμενα;  Ισως. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι ξεκαθαρο οτι με Μαρινακη, Αλαφουζο, Σαββιδη, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παιζονται οντως μεγαλα πολιτικα παιχνιδια, που ξεπερνανε Μιραλάς και Βιειρίνια...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #376 on: February 02, 2018, 11:49:22 »
Ενώνω την φωνή μου με όσους λένε ευτυχώς που δεν πήραμε κουρμπελης με 1.6 και συνάμα παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει με ότι σενάριο θέλει γιατί ξεσκιστηκαμε να τον πάρουμε, γιατί επιμείναμε τόσο με μολεδο, γιατί δώσαμε 2 δανεικούς σε βαζελο κι όχι αλλού, γιατί πήρε τηλ ο Ιβαν τηλέφωνο αυτόν που τον έλεγε χαλίφη λαθρεμπόριο, και γιατί στην τελικη θέλει να τον σώσει αντί να τον στείλει στον αγύριστο. Αυτά θέλω να μου πει κάποιος ακόμα και με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας για τον φιλο μου τον Homo.
Του Ιβαν του εχουν γυρισει τα μυαλα εδω και καιρο με τον Αλαφουζο και εψαχνε τροπο να τον ξεμπροστιασει ακομα περισσοτερο.
Η κατασταση ήταν win / win.

Αν ειχε δεχθει την προσφορα για Μολεδο και Κουρμπελη (ευτυχως που δεν τον πηραμε), ο ΠΑΟΚ θα ενισχυονταν σε θεσεις που χρειαζοταν και συναμα θα εστελνε το μνμ σε ολους εκει κατω οτι ΕΔΩ ειμαι ΝΑΡΕΣ. Γλυφτε τα παπαρια μου τωρα. Επισης θα εβαζε και ενα χερακι στο να μην σκασει ο βαζελος βοηθοντας την κυβερνηση οπως ειπε και 8emhs.

Η αρνηση της μεταγραφης των δυο, ξεμπροστιαζει ακομα περισσοτερο τον Αλαφουζο...ειδικα οταν τα σεναρια λενε οτι ο Μολεδο θα επιστρεψει Ελλαδα αλα Κοντρερας και οτι ο Κουρμπελης θα γινει ο νεος Κατσικας (αλλο που Κατσικας τραυματιστηκε και εμεινε αμανατι στο εξωτερικο). Το καλοκαιρι θα εχει πολυ ζουμι.
Επισης με την μη μεταγραφη των δυο, εφτιαξε το προφιλ του ο Ιβαν ανεξοδα...Σωτηρας του βαζελου ηθελε να γινει, αλλα...

Ο δανεισμος των δυο στον βαζελο επισης win/win.
Αν ειχε αρνηθει τζαμπα παικτες και πληρωμενους ο Αλαφουζος, θα ηταν σιγουρο οτι σκοπευει να φουνταρει φετος την ομαδα. Επισης θα οδηγουσε στην παραιτηση του Ουζουνιδη με οτι αυτο συνεπαγεται.
Τωρα που τους δεχθηκε, ενισχυεις μια ομαδα που θα παιξει με γαυρο και ΑΕΚ...με την ελπιδα να κοψει βαθμους. Παιρνουν αγωνιστικα λεπτα δυο παικτες που θα ηταν εκτος αποστολης σε εσενα και ταυτοχρονα τους βαζεις και στην βιτρινα για υποψηφιους αγοραστες...γιατι ο βαζελος δεν ειναι ουτε Πλατανιας ουτε ΑΕ Καραισκακης.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #377 on: February 22, 2018, 14:27:00 »
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΟΛΕΝΤΟ
Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Ροντρίγκο Μολέντο φλέρταρε με τον ΠΑΟΚ όμως το deal μεταξύ των δύο ομάδων δεν ολοκληρώθηκε και έτσι επέστρεψε στην Βραζιλία όπου ανήκει πλεον στην Ιντερνασιονάλ. Μην το δένετε όμως και... κόμπο ότι θα συνεχίσει εκεί για πολύ καιρό ακόμα αφού σύμφωνα με την στήλη "aGent Greek" του "Sportime", εξακολουθεί να βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακου. Και στο φινάλε της φετινής σεζόν θα επανέλθουν κάνοντας νέα κουβέντα μαζί του!

http://www.contra.gr/paraskinio/to-sklhro-pazari-gia-toys-daneikous-h-epistrofh-olympiakou-gia-moledo-kai-ta-nea-faoyl-toy-panathhnaikou.5089618.html

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #378 on: February 25, 2018, 22:45:14 »
Με καθυστερηση απαντω οτι τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας δεν με καλυψαν και κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να προσπαθεις να συννεοηθεις με ανθρωπους πουστηδες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ