Ενώνω την φωνή μου με όσους λένε ευτυχώς που δεν πήραμε κουρμπελης με 1.6 και συνάμα παρακαλώ κάποιον να μου εξηγήσει με ότι σενάριο θέλει γιατί ξεσκιστηκαμε να τον πάρουμε, γιατί επιμείναμε τόσο με μολεδο, γιατί δώσαμε 2 δανεικούς σε βαζελο κι όχι αλλού, γιατί πήρε τηλ ο Ιβαν τηλέφωνο αυτόν που τον έλεγε χαλίφη λαθρεμπόριο, και γιατί στην τελικη θέλει να τον σώσει αντί να τον στείλει στον αγύριστο. Αυτά θέλω να μου πει κάποιος ακόμα και με σενάρια επιστημονικής φαντασίας
Ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας για τον φιλο μου τον Homo.
Του Ιβαν του εχουν γυρισει τα μυαλα εδω και καιρο με τον Αλαφουζο και εψαχνε τροπο να τον ξεμπροστιασει ακομα περισσοτερο.
Η κατασταση ήταν win / win.
Αν ειχε δεχθει την προσφορα για Μολεδο και Κουρμπελη (ευτυχως που δεν τον πηραμε), ο ΠΑΟΚ θα ενισχυονταν σε θεσεις που χρειαζοταν και συναμα θα εστελνε το μνμ σε ολους εκει κατω οτι ΕΔΩ ειμαι ΝΑΡΕΣ. Γλυφτε τα παπαρια μου τωρα. Επισης θα εβαζε και ενα χερακι στο να μην σκασει ο βαζελος βοηθοντας την κυβερνηση οπως ειπε και 8emhs.
Η αρνηση της μεταγραφης των δυο, ξεμπροστιαζει ακομα περισσοτερο τον Αλαφουζο...ειδικα οταν τα σεναρια λενε οτι ο Μολεδο θα επιστρεψει Ελλαδα αλα Κοντρερας και οτι ο Κουρμπελης θα γινει ο νεος Κατσικας (αλλο που Κατσικας τραυματιστηκε και εμεινε αμανατι στο εξωτερικο). Το καλοκαιρι θα εχει πολυ ζουμι.
Επισης με την μη μεταγραφη των δυο, εφτιαξε το προφιλ του ο Ιβαν ανεξοδα...Σωτηρας του βαζελου ηθελε να γινει, αλλα...
Ο δανεισμος των δυο στον βαζελο επισης win/win.
Αν ειχε αρνηθει τζαμπα παικτες και πληρωμενους ο Αλαφουζος, θα ηταν σιγουρο οτι σκοπευει να φουνταρει φετος την ομαδα. Επισης θα οδηγουσε στην παραιτηση του Ουζουνιδη με οτι αυτο συνεπαγεται.
Τωρα που τους δεχθηκε, ενισχυεις μια ομαδα που θα παιξει με γαυρο και ΑΕΚ...με την ελπιδα να κοψει βαθμους. Παιρνουν αγωνιστικα λεπτα δυο παικτες που θα ηταν εκτος αποστολης σε εσενα και ταυτοχρονα τους βαζεις και στην βιτρινα για υποψηφιους αγοραστες...γιατι ο βαζελος δεν ειναι ουτε Πλατανιας ουτε ΑΕ Καραισκακης.