Author Topic: Μεταγραφές 2017-18  (Read 13447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Μεταγραφές 2017-18
« Reply #200 on: August 31, 2017, 18:10:41 »
Επειγόντως στεγνωτηριο, δε φτάνουν τα μανταλάκια και τα σκοινιά για να κρεμασουμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #201 on: August 31, 2017, 18:35:45 »
ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #202 on: August 31, 2017, 18:41:37 »
Να κλειδώσει το τοπικ.Η μήπως περιμένετε μεταγραφές; :'(

Το κομβικό ποστ.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #203 on: August 31, 2017, 19:03:34 »
Χαλάλι, κι ας γίναμε χάλια στα τρένα σήμερα και μας κοιτούσε ο κόσμος να χαμογελάμε σαν χαζοί. Φέρτε το λέμε!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: August 31, 2017, 19:29:48 »
Μη με παρεξηγείτε, αλλά βλέπω έναν άκρατο ενθουσιασμό στις τάξεις των συνοπαδών μου, τον οποίο, με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Σας θυμίζω ότι τέτοιο ενθουσιασμό μας προσέφερε απλόχερα ξανά ο μεγαλοεπενδυτής στο παρελθόν, που, όμως, γρήγορα κατασιγάστηκε...
Εκ των προτέρων αποδέχομαι ότι εγώ είμαι ο περίεργος, ο μίζερος ή όπως θέλετε πείτε το, αλλά, συγγνώμη, αδυνατώ πλέον να ενθουσιαστώ με όλα αυτά, όσο επικεφαλής στο σύλλογο που αγαπώ είναι ένας (τουλάχιστον) επικίνδυνος άνθρωπος.
Στα δικά μου τα μάτια αυτές οι κινήσεις ήταν πλέον μονόδρομος για τον άνθρωπο που έχει όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ύστερα από το πρωτοφανές στραπάτσο που υπέστη η εγωπάθειά του εφέτος το καλοκαίρι και την πρωτοφανή -στην έως τώρα θητεία του- αλλαγή κλίματος στις πλατιές μάζες του κόσμου προς το πρόσωπό του για τον τρόπο που διοικεί (μόνο κάποιες γραφικές εξαιρέσεις απέμειναν να βλέπουν ακόμα στο πρόσωπό του τον ρώσο σίλβιο μπερλουσκόνι, αλλά, πραγματικά, δικό τους πρόβλημα)...
Πάρε λοιπόν ΠΑΟΚτσή την καψούρα σου τον Βιερίνια στις 31-08-2017, πάρε και Μαουρίτσιο παικταρά από Ζενίτ παρακαλώ, πάρε και στόπερ στις 31-08-2017 (αν κλείσει), που μου τα ζάλισες επί ένα καλοκαίρι να σου φέρω, (-έλα μωρέ, λες και χρειαζόμαστε στόπερ) και βγάλε τώρα τον σκασμό, γιατί ο ιδιοκτήτης "τα σκάει" και "κάνει το ένα μπαμ μετά το άλλο", ανεξάρτητα εάν όλες οι μεταγραφές γίνονται κυριολεκτικά στο πόδι, χωρίς κανέναν σοβαρό προγραμματισμό, αλλά να 'χαμε να λέγαμε τώρα...
Άφησε λοιπόν την κριτική οπαδέ του ΠΑΟΚ και αγάπησε τώρα την ομάδα θα σου πει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κόψε τη μουρμούρα, έλα κοντά στην ομάδα, γέμισε την Τούμπα. "Αποθέωσέ με τώρα" θα σου πει ο ιδιοκτήτης, "στα φόρα και στα καφενεία, αφού σου ...έκλεισα το στόμα με την άπλα που με χαρακτηρίζει". "Από εμένα φυσικά συγγνώμη δεν πρόκειται να ακούσεις που έκανα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ άνω κάτω την ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι, ή μάλλον που επί έξι χρόνια κάνω τη μία μαλακία μετά την άλλη, συγγνώμη δεν πρόκειται να ακούσεις που αφήνω την ομάδα χωρίς τερματοφύλακα δέκα ημέρες πριν από ευρωπαϊκό ματς για ένα δικό μου καπρίτσιο, ούτε πρόκειται να απολογηθώ που έφερα Στανόγιεβιτς με 50 ευρώ μεροκάματο αντί να φέρω έναν απλώς κανονικό προπονητή. Κυρίως δε θα ακούσεις συγγνώμη για τίποτα, γιατί πολύ απλά ζω στον κόσμο μου, δε νομίζω ότι έκανα κάποιο λάθος, δεν κάνω γενικά λάθη, είμαι ο Ιβάν ο τρομερός (τρομάρα μου), είμαι Πόντιος και χώνω εκατομμύρια στην εταιρία ΜΟΥ. Μπορεί βέβαια σε μερικές εβδομάδες ή μήνες να ξανακάνω μπουρδέλο την ομάδα, μπορεί να ξεπουλήσω τους καλύτερους παίκτες μας γιατί το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες, μπορεί να σου τάζω πολλά και διάφορα, μπορεί και να διώξω πάλι κάποιο στέλεχος που δεν κάνει καλά τη δουλειά του και ζημιώνει την ομάδα, άμα λάχει διώχνω και τον Ρουμάνο, αλλά εδώ είμαστε καημένε ΠΑΟΚτσή, θα σου κάνω πάλι μια-δυο ενέργειες που θα με αποθεώνεις και πάλι... Γιατί εμείς μαζί για μια ζωή...
Υ.Γ.: Ασφαλώς σημαντικές οι μεταγραφές που έγιναν, έστω πριν μπει το φθινόπωρο, αν και μέχρι την ώρα αυτή δεν έγινε μεταγραφή στη θέση που φωνάζουμε ότι πονάμε. Ας ελπίσουμε να ανέβει σιγά σιγά η ομάδα και, κυρίως, να μείνει μακριά από αυτήν ο αλλοπρόσαλλος και ο καραγκιοζάκος γιος του. Ας ελπίσουμε κυρίως ο Ρουμάνος να μπορέσει να συνθέσει το παζλ και να κρατήσει ισορροπίες. Δεν είναι εύκολο, θέλει πολλή δουλειά η ομάδα έτσι που σέρνεται σήμερα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #205 on: August 31, 2017, 19:30:27 »
Να κλειδώσει το τοπικ.Η μήπως περιμένετε μεταγραφές; :'(

Το κομβικό ποστ.....
Tasoulis των μεταγραφων :'( :'(

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #206 on: August 31, 2017, 19:37:53 »
Rave kshlwne to roster...o paixths pou efere to kupello kai metriase th ntroph sto prwto agwna me tous ksulourgous pou einai?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #207 on: August 31, 2017, 20:03:08 »
Σεβαστες ολες οι γνωμες αλλα σφιζει απο εμπαθεια το ποστ σου Kofalalos... μεταγραφες στο ποδι χωρις προγραμματισμο? Μακαρι να ερχοντουσαν 10 Ιουλιου απαντες αλλα τοτε θα μιλουσαμε για υπερδιπλασια ποσα οχι πως τωρα δοθηκαν λιγα(βαζει δε βαζει δεν με ενδιαφερει τα εσκασε πολυ χοντρα χωρις ευρωπη και με την Τουμπα κλειστη μιση σεζον και αυτο ειναι που μετραει)

Κανενα σκασμο δε βγαζεις αδερφε ισα ισα κατ εμε η ανακοινωση της 4 επαιξε μεγαλο ρολο για το ντεμαραζ των τελευταιων ημερων..

Κατα τα αλλα απο το πατατρακ της προηγουμενης Πεμπτης στην Σουηδια στην απολυτη καυλα μια βδομαδα μετα με αυτες τις μεταγραφαρες σημερα.. πιο ΠΑΟΚ πεθαινεις!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #208 on: August 31, 2017, 20:23:07 »
Για να λέμε τα πραγματα ξεκαθαρα και χωρις να κρυβομαστε.

1. Ναι, ολες οι μεταγραφες ΔΕΝ αναιρουν τα εγκληματικα ΛΑΘΗ των τελευταιων μηνών. Ουτε επισης και δειχνουν οτι αλλαζει κατι στην αλλοπροσαλλη προσωπικοτητα και τροπο διοικησης του Σαββίδη.
2. Απο την άλλη, εγω προσωπικα ΔΕΝ περιμενα τετοιες μεταγραφες μετα τον ευρωπαικο αποκλεισμο. Ομολογω οτι (και ΧΑΙΡΟΜΑΙ που) ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑ απόλυτα.
3. Ολοι σχεδον οι παικτες που ηρθαν (Rey, Mak, El Kaddouri, Mauricio, Vieirinha, Zambrano) εχουν ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και σιγουρα ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απο ο,τι ειχαμε. Δεν ειναι ουτε απο πρωταθληματα για συνταξιουχους (Αραβιες, Κινες, κλπ.) ουτε απο μικρες ομαδες μικρομεσαίων πρωταθλημάτων. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ προκειται για μια απο τις καλυτερες μεταγραφικες περιοδους που ειχαμε ποτέ. Μια ανάλυση των στατιστικών των νεων παικτων μας στο transfermakt θα σας πεισει (και δεν εννοω την αξία τους αλλα τα παιχνιδια που επαιξαν τα τελευταια 3 χρονια).

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #209 on: August 31, 2017, 20:35:47 »
Να δουμε και τις αποχωρησεις λεω εγω πριν βαλουμε προσημο γτ και εγω καυλωσα σημερα και τωρα βλεπω δανεικος ο τσιμιροτ, να δουμε κ τι αλλο θα επακολουθησει

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #210 on: August 31, 2017, 20:56:09 »
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με τις αποχωρήσεις. Το ροστερ ειναι ΠΟΛΥ μεγάλο, ιδίως χωρις ευρωπαικά ματς. Δεν ειναι μονο θέμα οικονομικό αλλά και θέμα χημείας της ομαδας. Αν καθε Κυριακή παιζουν 14, και εχουμε συνολικά ...34, τοτε θα υπαρχουν και πολλοί που θα ειναι δυσαρεστημένοι και αυτο δεν ειναι καλό. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις τώρα:

1. Πούγγουρας. Απο το να μείνει ως 5ο στόπερ, καλυτερα να φυγει δανεικος. Αν ειχαμε Ευρώπη, ισως χρειαζόμασταν 5ο στοπερ, αλλα μονο με Ελλάδα 4 εμπειρα ειναι αρκετα.
2. Ενρίκε. Δεν ηταν βασικός χωρίς Βιειρίνια, τωρα πιθανότατα θα ήταν ακομα και εκτός 18άδας! Εχεις Βιειρίνια, Μακ, Κάμπος, Λημνιό, Μυστακίδη...
3. Τσίμιροτ. Με Κάνιας, Μαουρίτσιο, Ελ Καντούρι, δύσκολα θα επαιρνε χρονο συμμετοχής. Θα προτιμουσα να τον κρατησουμε και να διναμε τον Σάκχωφ βέβαια...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #211 on: August 31, 2017, 21:37:26 »
Απ' ότι φαίνεται Τσίμιροτ μένει και φεύγει μαζί με τον Ενρίκε και τον Πούγγουρα, ο Μπίσεσβαρ. Προφανώς παίζουν μπάλα τα ποσά που (έχουν να) παίρνουν οι άνθρωποι στις περιπτώσεις των ξένων, γι' αυτό και οι ανακατατάξεις. Λογικό, αν και μένει μία πίκρα, μιας και οι δύο ξένοι που φεύγουν, είναι αυτοί που σε φέρανε την κούπα.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: August 31, 2017, 23:02:54 »
Αδερφέ biv μακαρι να είμαι εγώ ο εμπαθής κι ο ΠΑΟΚ με τον σαββιδη να εχει σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό για πρωταθλητισμό. Πραγματικά μακάρι να είμαι λάθος...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #213 on: September 01, 2017, 00:45:05 »
(βαζει δε βαζει δεν με ενδιαφερει τα εσκασε πολυ χοντρα χωρις ευρωπη και με την Τουμπα κλειστη μιση σεζον και αυτο ειναι που μετραει)
Κατα τα αλλα απο το πατατρακ της προηγουμενης Πεμπτης στην Σουηδια στην απολυτη καυλα μια βδομαδα μετα με αυτες τις μεταγραφαρες σημερα.. πιο ΠΑΟΚ πεθαινεις!
Από το μαύρο στο άσπρο ,όπως τα χρώματά μας.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #214 on: September 01, 2017, 08:15:46 »
Νομίζω ότι μπορεί να αργήσαμε αλλά τελικά πήραμε όλους τους πρώτους στόχους που είχαμε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #215 on: September 01, 2017, 18:12:54 »
Ωραια κατι εγινε τωρα να παιξουμε και μπαλα. Για παμε να δουμε!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #216 on: September 01, 2017, 18:13:03 »
Η ομάδα έκανε τις καλυτερες μεταγραφές που θυμάμαι όσα χρόνια βλέπω ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός του αποκλεισμού από την Ευρώπη... Ανώτερες ακόμα και από τη χρονιά Γκαρσία Κοντρέρας. Και το πιο βασικό έκανε βήματα σωστά για την δημιουργία ΚΟΡΜΟΥ.
Πήρε τέρμα που τον παει για βασικό για 4 χρόνια
Πήρε 8αρι για βασικό για 3 χρόνια
Πήρε 10αρι για βασικό για 3 χρόνια
Πήρε εξτρέμ να γαμαει και να δέρνει για 3 χρόνια
Μόνο στα στόπερ δεν αγόρασε  παίχτη και δανείστηκε αλλά και πάλι υπάρχει εκεί option αγοράς.
Σε κάθε περίπτωση εγώ καταλαβαίνω (ή ελπίζω) ότι η ομάδα κινείται σε μια λογική δημιουργίας σοβαρού κορμού και για τα επόμενα χρόνια. Αν αυτό ισχύει και αν η ΕΠΟ έχει στα αλήθεια καθαρίσει τότε οι τίτλοι θα έρθουν ότι και να γίνει και όποιος και να φύγει από την ομάδα.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #217 on: September 01, 2017, 20:12:05 »
Εναν προπονητη ανταξιο του ροστερ που δομηθηκε θελει η ομαδα και το ταβανι ειναι μονο ο ουρανος.. ας ελπισουμε ο Ρουμανος να τα καταφερει αλλα πιστευω ολοι μας εχουν αρκετους ενδοιασμους στο κατα ποσο μπορει.. μακαρι να μας διαψευσει

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #218 on: September 01, 2017, 22:34:22 »
Μεσες ακρες συμφωνω λογω ονοματος παικτων. Προσωπικα χεσμενες τις εχω τις χαρες και τα πολλα μπλα μπλα, στις μεταγραφες. Μπειτε παιξτε και θα πανηγυρισω. Μπειτε συρθειτε και θα σας βρισω τα παντα.

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #219 on: September 02, 2017, 03:32:31 »
Οτι ηθελα απ την αρχη της μεταγραφικης περιοδου το πηραμε.
Μεχρι και δεκαρι που δεν περιμενα να κανουμε κινηση.Κι ολοι απ το πανω ραφι.Τετοιο ενθουσιασμο για την ομαδα δεν εχω ξανανιωσει.Αν δεσουν συντομα θα δουμε πολυ ωραια πραγματα.