Μη με παρεξηγείτε, αλλά βλέπω έναν άκρατο ενθουσιασμό στις τάξεις των συνοπαδών μου, τον οποίο, με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Σας θυμίζω ότι τέτοιο ενθουσιασμό μας προσέφερε απλόχερα ξανά ο μεγαλοεπενδυτής στο παρελθόν, που, όμως, γρήγορα κατασιγάστηκε...
Εκ των προτέρων αποδέχομαι ότι εγώ είμαι ο περίεργος, ο μίζερος ή όπως θέλετε πείτε το, αλλά, συγγνώμη, αδυνατώ πλέον να ενθουσιαστώ με όλα αυτά, όσο επικεφαλής στο σύλλογο που αγαπώ είναι ένας (τουλάχιστον) επικίνδυνος άνθρωπος.
Στα δικά μου τα μάτια αυτές οι κινήσεις ήταν πλέον μονόδρομος για τον άνθρωπο που έχει όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, ύστερα από το πρωτοφανές στραπάτσο που υπέστη η εγωπάθειά του εφέτος το καλοκαίρι και την πρωτοφανή -στην έως τώρα θητεία του- αλλαγή κλίματος στις πλατιές μάζες του κόσμου προς το πρόσωπό του για τον τρόπο που διοικεί (μόνο κάποιες γραφικές εξαιρέσεις απέμειναν να βλέπουν ακόμα στο πρόσωπό του τον ρώσο σίλβιο μπερλουσκόνι, αλλά, πραγματικά, δικό τους πρόβλημα)...
Πάρε λοιπόν ΠΑΟΚτσή την καψούρα σου τον Βιερίνια στις 31-08-2017, πάρε και Μαουρίτσιο παικταρά από Ζενίτ παρακαλώ, πάρε και στόπερ στις 31-08-2017 (αν κλείσει), που μου τα ζάλισες επί ένα καλοκαίρι να σου φέρω, (-έλα μωρέ, λες και χρειαζόμαστε στόπερ) και βγάλε τώρα τον σκασμό, γιατί ο ιδιοκτήτης "τα σκάει" και "κάνει το ένα μπαμ μετά το άλλο", ανεξάρτητα εάν όλες οι μεταγραφές γίνονται κυριολεκτικά στο πόδι, χωρίς κανέναν σοβαρό προγραμματισμό, αλλά να 'χαμε να λέγαμε τώρα...
Άφησε λοιπόν την κριτική οπαδέ του ΠΑΟΚ και αγάπησε τώρα την ομάδα θα σου πει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κόψε τη μουρμούρα, έλα κοντά στην ομάδα, γέμισε την Τούμπα. "Αποθέωσέ με τώρα" θα σου πει ο ιδιοκτήτης, "στα φόρα και στα καφενεία, αφού σου ...έκλεισα το στόμα με την άπλα που με χαρακτηρίζει". "Από εμένα φυσικά συγγνώμη δεν πρόκειται να ακούσεις που έκανα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ άνω κάτω την ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι, ή μάλλον που επί έξι χρόνια κάνω τη μία μαλακία μετά την άλλη, συγγνώμη δεν πρόκειται να ακούσεις που αφήνω την ομάδα χωρίς τερματοφύλακα δέκα ημέρες πριν από ευρωπαϊκό ματς για ένα δικό μου καπρίτσιο, ούτε πρόκειται να απολογηθώ που έφερα Στανόγιεβιτς με 50 ευρώ μεροκάματο αντί να φέρω έναν απλώς κανονικό προπονητή. Κυρίως δε θα ακούσεις συγγνώμη για τίποτα, γιατί πολύ απλά ζω στον κόσμο μου, δε νομίζω ότι έκανα κάποιο λάθος, δεν κάνω γενικά λάθη, είμαι ο Ιβάν ο τρομερός (τρομάρα μου), είμαι Πόντιος και χώνω εκατομμύρια στην εταιρία ΜΟΥ. Μπορεί βέβαια σε μερικές εβδομάδες ή μήνες να ξανακάνω μπουρδέλο την ομάδα, μπορεί να ξεπουλήσω τους καλύτερους παίκτες μας γιατί το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες, μπορεί να σου τάζω πολλά και διάφορα, μπορεί και να διώξω πάλι κάποιο στέλεχος που δεν κάνει καλά τη δουλειά του και ζημιώνει την ομάδα, άμα λάχει διώχνω και τον Ρουμάνο, αλλά εδώ είμαστε καημένε ΠΑΟΚτσή, θα σου κάνω πάλι μια-δυο ενέργειες που θα με αποθεώνεις και πάλι... Γιατί εμείς μαζί για μια ζωή...
Υ.Γ.: Ασφαλώς σημαντικές οι μεταγραφές που έγιναν, έστω πριν μπει το φθινόπωρο, αν και μέχρι την ώρα αυτή δεν έγινε μεταγραφή στη θέση που φωνάζουμε ότι πονάμε. Ας ελπίσουμε να ανέβει σιγά σιγά η ομάδα και, κυρίως, να μείνει μακριά από αυτήν ο αλλοπρόσαλλος και ο καραγκιοζάκος γιος του. Ας ελπίσουμε κυρίως ο Ρουμάνος να μπορέσει να συνθέσει το παζλ και να κρατήσει ισορροπίες. Δεν είναι εύκολο, θέλει πολλή δουλειά η ομάδα έτσι που σέρνεται σήμερα.