Συμφωνώ με HOMO και Vorious. Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι αυξάνονται οι πιθανοτητες να γινει η στραβη στο πρωταθλημα. Διαφορετικά, αυτές οι μετακινήσεις ειναι φυσιολογικές στο επαγελματικό ποδόσφαιρο.
Και θέλω να ξεκαθαρίσω καποια πραγματα για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.
1. Η ρητρα πρεπει να ειναι αναλογη του συμβολαιου. Δεν μπορει στον Κιτσιου να βαλεις ρητρα 20 μυρια, για να καταλαβαινουμε τι λεμε. Τα 10 για τον Πριγιο ηταν λογικό ποσό, αντε να ηταν 12-13 βαριά-βαριά, μεχρι εκεί.
2. Για να ισχύει η ρήτρα πρεπει το ποσο να καταβληθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ, όχι σε δόσεις. Αν ειναι σε δόσεις, τοτε απαιτείται συμφωνία της ομάδας (του ΠΑΟΚ εν προκειμένω).
3. ΑΝ καταβληθεί η ρήτρα (και ΑΝ φυσικά συμφωνεί και ο ίδιος ο παικτης να παρει μεταγραφή, αν δε συμφωνεί προφανώς δεν θα τον κλέψουν με το ζόρι), τοτε ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει τιποτα για να αποτρέψει τη μετακίνηση (αυτο ειναι και το νόημα της ρήτρας που σπαει το συμβόλαιο).
Τωρα, ΕΓΩ Σαουδική Αραβία δεν πηγαινα, η χειροτερη χώρα, δεν ειναι ουτε Εμιράτα, ουτε Καταρ, ουτε Κινα. Επίσης δυσκολα τον βλέπω να μενει πανω απο ενάμιση χρόνο, οπότε δεν θα τα πάρει ολα αυτά. Κατά τη γνώμη μου το καλοκαίρι μπορει να βρει καλη προταση (φυσικά οχι τόσο καλή) σε καλύτερο πρωτάθλημα. Εξαρτάται τι προτεραιότητα θα βάλει.