Author Topic: Aleksandar Prijovic  (Read 16577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Aleksandar Prijovic
« Reply #380 on: January 07, 2019, 12:26:28 »
Νομίζω ότι υπάρχουν υποτίθεται άνθρωποι που πληρώνονται για να βρουν αντικαταστάτη. Ο Σερβος εφυγε τα ενδιαμεσα ρεπορταζ δεν τα διαβαζω πλεον δεν με ενδιαφερουν τα κουτσομπολιά. Τσεπωσε 30 μυρια εκανε την μπαζα της ζωής του η ομαδα έβαλε τσεπη μαζι με το Γκαρυ 11,5 μυρια πετρεοeuro αρα αντικαταστάτη ωφειλαν να είχαν στο τσεπακι. Αν δεν τον βρηκαν απλα λειτουργουν ως χωριό στην ερωτική Θεσσαλονικη. Αν τον βρήκαν θα φανεί άμεσα. Άλλα love stories με τον κοτσιδα και αλλους πολυεκκατομυριουχους σταρχιδια μου. Έχουμε και δικά μας προβλήματα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #381 on: January 07, 2019, 13:47:10 »
Ψηλε περισσοτερο απ ολα πονεσε το οτι θελεις να φυγεις και απ οτι φαινεται, δε δυσκολευτηκες ιδιαιτερα στην αποφαση σου. Λενε ολοι οτι ειναι τρελα τα λεφτα κλπ, ναι ειναι, αλλα μηπως το 1,5 εκ. που παιρνεις τωρα δε σου φτανει να ζησεις την οικογενεια σου υπερανετα και χρειαζεσαι τα 5;; Να ερχοταν προταση απο καλο πρωταθλημα ακομα και μικροτερη των 10 εκ. να το καταλαβαινα και θα χαιρομουνα για παρτη σου, οπως παλια με τον βιειρινια. Τωρα ομως μονο θλιψη, γιατι δεν εδειξες οτι ησουν τετοιος, πλεον η εικονα που φιλας το σημα, τα παιδακια γυρω σου, τα πεταξες στα σκουπιδια. Και αν ησουν σωστος επαγγελματιας δε θα αφηνες τη δουλεια στη μεση. Κριμα μεγαλε, δεν αλλαζει το οτι εισαι το καλυτερο σεντερ φορ που εχουμε δει αλλα τοτεμ δεν εγινες.

+1926, κάποια στιγμή που θα είμαι πιο ψύχραιμος μπορεί να αλλάξω γνώμη, προς το παρόν ΜΠΟΥΛΟ, αυτός είναι επαγγελματίας και κοιτάει τη ζωή του κι εγώ είμαι οπαδός και εύχομαι να πάει να γαμηθεί και τα λεφτά να τα φάει σε γιατρούς.

Προσεύχομαι σε κάθε θεό να μη χτυπάμε το κεφάλι μας σε 5 μήνες.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #382 on: January 07, 2019, 16:00:56 »
Τελικά τον Μάιο θα είμαστε καλά;; Τελικά έχουμε 2 ενδεκάδες;;; όχι για να ξέρουμε δηλαδή

Εμείς τον Μάιο θα είμαστε καλα οι γαύροι κ τα πουστοχανουμα δεν θα ειναι
Εσυ θα εισαι;;

Εγώ καλά θα είμαι γιατί είμαι προσγειωμένος... Αλλά βλέπω λαό να τρελαίνεται αυτοί που μέχρι χθες λέγανε για 2 ενδεκάδες έτοιμες, για σίγουρο πρωτάθλημα, βλέπω να κρατάνε μικρό καλάθι..
Φυσικά σε αυτό φταίει και η ΠΑΕ που χρόνια τώρα μας έχει δείξει πως ΠΟΤΕ της δεν έχει αναπληρώσει σωστά φυγή παίκτη. Αν ο ΠΑΟΚ παίζει καλή μπάλα τότε δεν έχει ανάγκη τον Σέρβο, αν ο ΠΑΟΚ όμως με μέτρια μπάλα χάσει αυτόν που ήξερε τι να κάνει, τότε κλάφτα..
Και δεν έχουν πάρει χρόνο όσο χρειαζόταν άλλοι που μπορεί να προορίζονται για την θέση του.. Πόσο θα τους πάρει να ετοιμαστούν;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #383 on: January 07, 2019, 23:43:04 »
παιξε με το πουστοχωρι να κλειδωσουμε τιτλο και μετα πηγαινε οπου θες...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #384 on: January 08, 2019, 08:28:11 »
Ο τίτλος δεν κλειδώνει ούτε τελευταία αγωνιστική στο 85. 16 αγωνιστικες ακόμα.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #385 on: January 08, 2019, 09:55:28 »
αν φοβομαστε τοσο να μην το λεμε ποτε καλυτερα..

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #386 on: January 08, 2019, 10:14:34 »
Με μαφιόζους παίζεις, είδες τι έγινε πέρυσι. Πώς τέτοια σιγουριά?

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #387 on: January 08, 2019, 10:55:34 »
βρε δικιο εχεις οτι ειναι μαφιοζοι..

αλλα αν στην καλυτερη στροφη που δεν ειχαμε κανει ουτε σε χρονια κατακτησης πρωταθληματος μας πιανει τετοια ηττοπαθεια ε κατι δεν παει καλα...

γαυροι και χανουμια να θελαν να μας κανουν ετσι ανω κατω δε θα τα καταφερναν τοσο καλα οσο μονοι μας..

τεσπα... αποψη μου να παει οπου θελει και να παει να γαμηθει αν δε θελει να μεινει αρκει να παρουμε οσα μπορουμε περισσοτερα...

αν ειναι να φυγει να παιξει να παρουμε το διπλο στο πουστοχωρι

και φετος το σηκωνουμε γτ δε μας πεφτει με τπτ...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #388 on: January 08, 2019, 11:02:51 »
Αν παρουμε διπλο στο πουστοχώρι θα πάρει τα πάνω της η ομάδα αμέσως. Απαιτείται συσπείρωση  λύσσα υποστήριξη   και προσοχή απόλυτη από την διοίκηση για το  κοράκι που θα μας φορέσουν  τι εποπτες μεχρι και τι παρατηρητή. Είναι κολοπαίχνιδο το θέλουμε θα το παρουμε με ή χωρίς κοτσίδα.
« Last Edit: January 08, 2019, 11:10:08 by babis36 »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #389 on: January 08, 2019, 11:13:01 »
Αν τα βάλετε κατω θα δείτε οτι νε νικη στην Τρίπολη και εστω ισοπαλία με γαυρο στην Τουμπα, το πρωταθλημα ΔΕ χάνεται (ακομα και να χασουμε εκτος απο χανούμι και βάζελο). Το ματς την Κυριακή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας (βαθμολογικής ΚΑΙ ψυχολογικής)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #390 on: January 08, 2019, 12:08:38 »
Περισσότερο ψυχολογικής έτσι όπως ήρθαν τα πραγματα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #391 on: January 08, 2019, 13:24:58 »
Ναι, γιατί με νίκη θα έχουμε άλλη ψυχραιμία για τη συνέχεια. Ο πανικός απο μια πιθανή ήττα θα ειναι ο,τι χειρότερο για τη συνέχεια.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #392 on: January 08, 2019, 15:20:31 »
Αν παρουμε διπλο στο πουστοχώρι θα πάρει τα πάνω της η ομάδα αμέσως. Απαιτείται συσπείρωση  λύσσα υποστήριξη   και προσοχή απόλυτη από την διοίκηση για το  κοράκι που θα μας φορέσουν  τι εποπτες μεχρι και τι παρατηρητή. Είναι κολοπαίχνιδο το θέλουμε θα το παρουμε με ή χωρίς κοτσίδα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #393 on: January 08, 2019, 15:59:04 »
Το υποτιθέμενο τηλεφώνημα του Σαββίδη με τον Άραβα είναι κακό σημάδι. Άν ισχύει είναι ήττα, γιατί απεμπολούμε τον πιο ισχυρό μας ατού. Άν τον θέλουν ας πληρώσουν τη ρήτρα ντούκου, ποιό το νόημα να μιλάμε στο τηλέφωνο; Φοβάμαι όμως θα χάσουμε τον παίκτη, και μάλιστα με δόσεις και ένας Θεός ξέρει άν θα μας τα δώσουν όλα στο τέλος. Χαζοί δεν είναι, ξέρουν ότι η τιμή του Πρίγιοβιτς είναι πιο κάτω. Σιγά μη μας κάνουν και μάγκες. Στο τέλος θα παρακαλάμε όπως πάει το πράμα.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #394 on: January 08, 2019, 16:34:19 »
Αν δεν πληρωθεί η ρήτρα ντουκου, δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε, ο κοτσίδας παραμένει παίχτης του ΠΑΟΚ με μικρή αναπροσαρμογή. Αν δεν του αρέσει, ας το παίζει αδιαφορος από δω και πέρα και δεν θα δει μεταγραφή σε κανονικό πρωτάθλημα ποτέ του.
Από κει και πέρα, αν ήμουν πριγιοβιτς ίσως έκανα το ίδιο. Επειδή όμως δεν είμαι πριγιοβιτς αλλά ΠΑΟΚ έχω να του ευχηθώ ένα μεγάλο...ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑς ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΚΑΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #395 on: January 08, 2019, 19:22:20 »
Το ότι είναι επαγγελματίας δεν το σκεφτόμαστε καθόλου;; Για το χρήμα παίζουν, στα αρχίδια τους αν εμείς δίνουμε από το υστέρημα για τον ΠΑΟΚ.. όποιος δώσει τα περισσότερα...  Και εγώ αν παίρνω 500 και μου πει ο άλλος έλα με 1500 και να είσαι και στην χλιδή αυτό θα κάνω... και ο κάθε ένας μας..Να πάει να γαμηθεί.. έλος πια 
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #396 on: January 08, 2019, 19:24:46 »
Δεν είναι θέμα πριγιοβιτς, όπως θέλουν τα ταϊσμενα αρδ να μας πείσουν.
Ο Σαββίδης τον πουλάει. Και ως υπάλληλος του ο πριγιο-γκολ περιφέρεται σαν προϊόν.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #397 on: January 08, 2019, 20:25:28 »
Μας έπρηξαν μια βδομάδα ότι θα έρθει ο ιβαν για συναντήσει σήμερα με πριγιο και θα δώσει γη και ύδωρ.
Φυσικά ο ιβαν δεν ήρθε θεσσαλονικη.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #398 on: January 08, 2019, 20:33:30 »
Μας έπρηξαν μια βδομάδα ότι θα έρθει ο ιβαν για συναντήσει σήμερα με πριγιο και θα δώσει γη και ύδωρ.
Φυσικά ο ιβαν δεν ήρθε θεσσαλονικη.

Παλιά μέθοδος του skype άρχισε πάλι; Εκτός αν φοβήθηκε το Σοφάκι :D
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #399 on: January 08, 2019, 20:40:15 »
Μιλάμε για εγκλήματα. Τρικλοποδιές απ τον μεγαλομέτοχο στην ομάδα
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ