Author Topic: Aleksandar Prijovic  (Read 16438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απ: Aleksandar Prijovic
« Reply #100 on: March 17, 2017, 09:04:40 »
γράψε το link αν μπορείς

ΥΣ. οκ, το βρήκα όπως και τις δηλώσεις του μάνατζερ του που λέει για υποτροπή στο ίδιο σημείο που τραυματίστηκε στις αρχές Δεκεμβριου. Βέβαια δεν διάβασα κάπου πως αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα τον Δεκέμβρη. Με χειρουργική επέμβαση ή άφησαν το οστό να δέσει μόνο του. Γιατρός δεν είμαι, αλλά πιστεύω ότι αν ήταν συντριπτικό το κάταγμα ή μετατόπιση του, τότε θα είχε γίνει χειρουργική επέμβαση. Αν συνέβη κάτι τέτοιο και δεν έγινε χειρουργική επέμβαση, τότε υπάρχει ευθύνη των γιατρών του στην Λέγκια και είναι πιθανή η υποτροπή.
« Last Edit: March 17, 2017, 09:34:41 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #101 on: March 17, 2017, 09:32:21 »
Ρωτησα και αλλον το ιδιο μου ειπε
Αν δε το δηλωσε ο γιατρος τοτε το δηλωσε ο μανατζερ του ο ριαν καπαγιαννιδης
Το σαιτ ζαιρη εχει θεμα ολο πεφτει γι αυτο το εγραψα ετσι χωρις λινκ
Προφανως απο το χτυπημα επαθε υποτροπη..
Εφημεριδες λενε σημερα επρεπε να μπει χειρουργειο απο πολωνια τοτε...

http://www.paokrevolution.net Αν μπει με λιγο ψαξιμο το βρισκεις
Χτεσινο αρθρο νομιζω

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: March 17, 2017, 10:21:24 »
γράψε το link αν μπορείς

ΥΣ. οκ, το βρήκα όπως και τις δηλώσεις του μάνατζερ του που λέει για υποτροπή στο ίδιο σημείο που τραυματίστηκε στις αρχές Δεκεμβριου. Βέβαια δεν διάβασα κάπου πως αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα τον Δεκέμβρη. Με χειρουργική επέμβαση ή άφησαν το οστό να δέσει μόνο του. Γιατρός δεν είμαι, αλλά πιστεύω ότι αν ήταν συντριπτικό το κάταγμα ή μετατόπιση του, τότε θα είχε γίνει χειρουργική επέμβαση. Αν συνέβη κάτι τέτοιο και δεν έγινε χειρουργική επέμβαση, τότε υπάρχει ευθύνη των γιατρών του στην Λέγκια και είναι πιθανή η υποτροπή.

Συντριπτικό ή  μετατόπιση δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να το αφήσανε χωρίς χειρουργείο. Είναι θέμα υγείας, μπορεί να φύγει κόκκαλο και να φτάσει σε ζωτικό όργανο. Επίσης δεν θα φορούσε μπλούζα από τον πόνο και ανατομικά δεν θα μπορούσε να σηκώσει το χέρι.

Είναι πολύ μικρή ζημιά για ποδοσφαιριστή.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: March 17, 2017, 10:27:03 »
Για να γιάνει λοιπόν, ο dask λέει ότι ήθελε επέμβαση τότε.
Παρεμπιπτόντως αυτό συμφωνεί με αυτό που μου έλεγε Πολωνός συνάδελφος ότι έπαιζε με παυσίπονα.
Διαβάζοντας λοιπόν αυτά και χωρίς να ξέρω τίποτα παραπάνω, εγώ που είμαι καχύποπτος απέναντι στη διοίκηση, πιο πιθανό θεωρώ να πήραν εν γνώσει τους τραυματία παίκτη, γιατί έπρεπε να πάρουν επιθετικό και προκειμενου να ξοδέψουν λιγότερα από όσα θα απαιτούνταν υπό κανονικές συνθήκες.

Φυσικά μπορεί όλα αυτά να είναι μαλακίες και να ολοκληρώθηκε κανονικά η αποθεραπεία του τότε.
Και το τωρινό να είναι απλά σύμπτωση.

Πάντως γιατρούς και Michel εγώ δεν πρόκειται να κατηγορήσω. Το αφήνω στον Σταυράκη.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: March 17, 2017, 10:33:40 »
Από που βγαίνει liakos, οτι έπρεπε να γίνει επέμβαση τον Δεκέμβρη; Αφού από όσα ξέρουμε και συμφωνούν όσοι γνωρίζουν λίγο από κατάγματα, μόνο συντριπτικά ή μετατοπίσεις οστών αντιμετωπίζονται με χειρουργείο. Αν δεν κάνεις χειρουργείο, δεν μπορείς όχι να παίξεις μπάλα, αλλά ούτε τα βασικά να κάνεις με το χέρι σου. Ακόμα και να κοιμηθείς σε κρεβάτι ή να κάτσεις σε καρέκλα δεν μπορείς. Πόσο μάλλον να παίξεις μπάλα όπως έκανε ο Πρίγιοβιτς με εμάς.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: March 17, 2017, 10:36:17 »
Εφημεριδες λενε σημερα επρεπε να μπει χειρουργειο απο πολωνια τοτε...
http://www.paokrevolution.net

Αυτό σχολίασα. Δεν μπορώ ούτε να το υιοθετήσω, ούτε να το απορρίψω.

Άλλωστε το λέω:
Φυσικά μπορεί όλα αυτά να είναι μαλακίες και να ολοκληρώθηκε κανονικά η αποθεραπεία του τότε.
Και το τωρινό να είναι απλά σύμπτωση.
« Last Edit: March 17, 2017, 10:44:54 by liakos »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: March 17, 2017, 10:44:19 »
ε, λοιπόν μαλακίες γράφουν οι εφημερίδες.

Όσο για αυτό που σου έλεγε Πολωνός συνάδελφος ότι έπαιζε με παυσίπονα και αυτό μαλακία είναι μάλλον, αφού δεν αγωνίστηκε μετά από τον τραυματισμό του στην Λέγκια. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στο transfermarkt.

http://www.transfermarkt.co.uk/aleksandar-prijovic/leistungsdaten/spieler/61505/saison/2016/plus/1#PL1
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: March 17, 2017, 10:51:41 »
Καλά ρε αλαμάνα, ηρέμησε.
Θα του το πω του συναδέλφου. Προπόνηση φαντάζομαι έκανε, ε?

Δεν έχω ιδέα τι τρέχει και τι έτρεχε με τον ψηλό.
Για να είσαι τόσο σίγουρος κάτι θα ξες.

Είτε υπάρχει κάτι ύποπτο στην περίπτωση αυτή (όπως γραφουν μερικοί) είτε όχι, το βασικό μου συμπέρασμα για τη διοίκηση δεν αλλάζει. Που ήταν και το μονο νόημα των post μου.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #108 on: March 17, 2017, 10:59:02 »
Θα συμφωνήσω με Davids και Αλαμάνα. Χτύπησε στη Λέγκια και το πήγαν συντηρητικά για να δέσει το οστό. Εξ ου και η απουσία του απ τα γήπεδα για κάνα μήνα plus. Θέμα ατυχίας να πέσει με τέτοιο τρόπο και να προσγειωθεί στο ίδιο σημείο που είχε πάθει τη ζημιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιζε με κάταγμα. Όπως λέει και ο Αλαμάνας ούτε το χέρι δε θα μπορούσε να σηκώσει.
Εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα έπαιζες με τους πουθεν μπροστά και το ίδιο αναγκάζεσαι και πάλι.
Τώρα, προσδοκώ ανάσταση νεκρών κλπ..
Απ το καλοκαίρι όμως, μετά τον Ιμπραίμοβιτς των φτωχών δεν παίρνουμε και έναν Μάουρο Ικάρντι των κατατρεγμένων; Για ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά μιλάω προφανώς.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #109 on: March 17, 2017, 11:12:59 »
"στο ίδιο σημείο, το έχει πει και ο γιατρός του ενώ και ο μάνατζερ του το επιβεβαίωσε μετά απο συνομιλία με τον παίκτη

Ζαιρης τωρα

Δε βλεπω να λεμε κατι δοαφορετικο ολοι

Απλα χτυπησε στο ιδιο σημειο

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #110 on: March 17, 2017, 11:15:22 »
Ήρεμος είμαι liako.  :D Απλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όσα γράφουν οι ΑΡΔ που ξέρω ότι έχουν σκοπιμότητες. Βεβαια, τρελαίνομαι, επειδή αυτοί οι ίδιοι που καταλογίζουν πιθανές ευθύνες σε Μιχελ και ιατρική ομάδα, είναι οι πρώτοι που μέχρι ΚΑΙ την ημέρα που ήρθε ο Πρίγιοβιτς έγραφαν άρθρα για στήριξη σε Κλάους που ΘΑ θυμηθεί τον εαυτό του, σε κακούς συμπαίκτες που δεν τροφοδοτούν σωστά τον Κλάους, ότι δεν χρειαζόταν ο Π.Α.Ο.Κ. σεντερ φορ και στην ουσία τους έκατσε η φάση του τραυματισμού του Πρίγιοβιτς, επειδή μπορεί να "αναστηθεί" το φιλαράκι τους. Αυτοί οι ίδιοι!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #111 on: March 17, 2017, 11:52:23 »
τετοιοι τραυματισμοι εχουν πληρη ιαση αλλα δεν νομιζω να φτανουν οι 6 εβδομαδες. θελει και πολλες φυσιοθεραπειες. αλλα οκ ρε ,μην τρελενεστε με τον σερβο απογονο του μιχαλη ιορδανιδη.δε λειπει και ο σουαρεζ .θα μας κανει την χαρη ο μεθυστακας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #112 on: March 17, 2017, 13:12:15 »
http://www.metrosport.gr/article/echoun-vasi-tesseris-evdomades-tou-prigiovits

13 και 25 ο επαναληπτικος κυπελλου
Μαλλον προλαβαινει

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: March 17, 2017, 16:03:07 »
θετικο το οτι χτυπησε στο ιδιο σημειο, γιατι αν ηταν αλλου και κρινοντας απο το βιντεακι της προπονησης... μιλαμε για Πορσελανοβιτς παλι

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: March 17, 2017, 22:14:30 »
Κατι παικτακια της σειρας αν ηταν στη θεση του θα τρεχαν για τπτ ξορκια σε καμια μαγισσα για δηθεν συντομοτερες αποθεραπειες ωστε να βρουν ευκαιρια να καυλαντισουν.
Παικταραδες επαγγελματιες οπως αυτος αρχιζουν την αποθεραπεια τους τρεις μερες νωριτερα απ οτι τους ορισε η ομαδα μπας και καταφερουν να ειναι νωριτερα παροντες.Ρεσπεκτ απο μενα

Offline wolf80

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #115 on: March 19, 2017, 14:35:07 »
Παρεμπιπτόντως αυτό συμφωνεί με αυτό που μου έλεγε Πολωνός συνάδελφος ότι έπαιζε με παυσίπονα.

Πολωνος συναδελφος στο ειπε αυτο? Φολα Λεχ, Φολα Πολονια, 'η ειναι φανταστικος συναδελφος για να περασεις το νοημα που θες?

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #116 on: March 20, 2017, 15:55:14 »
Από το στόμα του Λεοντιάδη πάντως, την προηγούμενη βδομάδα, άκουσα ότι ο εν λόγω έχει τραυματιστεί άλλες 2 φορές σε εκείνο το σημείο.
Θα δείξει ο καιρός αν είναι τζογαρισμα του γεμιστάνα. Και ότι αφορά ποσά από συμβόλαια παικτών που βγαίνουν στον "αέρα" δεν πιστεύω τίποτα.
Μόνο ο έφορος της αρμόδιας ΔΟΥ που κατατίθεται το συμβόλαιο ξέρει.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #117 on: March 20, 2017, 16:33:56 »
καλα το 2 παλι ειναι το κλασικο φουσκωμα..
αλλα και ο μπεργκ 2 φορες την επαθε εκει..
αν μας πει οτι θελει να ερθει να μην τον παρουμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #118 on: March 20, 2017, 20:11:42 »
Ξαναλέω.

Δεν υπάρχει τζογάρισμα, δεν υπάρχει κάλυψη γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

Το κάταγμα στην κλείδα ΔΕΝ επηρέαζει την καριέρα του ποδοσφαιριστή. ΤΟυ μπασκετμπολίστα ίσως, του βολλευμπολίστα μπορεί.

Αν κόψεις τον χιαστό, το σώμα σου βάζει όρια. Φυσικά όρια. Δεν πρόκειται να ξαναέχεις έκρηξη. Τέλος the end.

Αν σπάσεις την κλείδα απλά πονάς. Αυτό. Δεν επηρεάζει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στην τεχνική σου.

Αν υπήρχε ανάγκη για χειρουργείο

1) Η κλείδα θα ήτανε μπλέ και έξω απο το σώμα. (Δεν ήτανε)
2) Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει, να υπογράψει, να φάλει φανέλα, ούτε να πανηγυρίσει με τα χέρια ανοικτά.

Απο εκεί και πέρα το στόμα του Λεοντιάδη δεν ξέρω σε ποιον 2ο τραυματισμό αναφέρεται. Το δελτίο του εδώ λέει πέρα απο το γνωστό τραυματισμό ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οτι παση θυσία πρέπει οπωσδήποτε να έχει γίνει κάτι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #119 on: March 21, 2017, 22:46:44 »
Βουντου σε κανανε παιχταρα εκει που πηρες την ευθεια.

Ιασου γρηγορα να ματωσεις διχτυα πριν το τελος της χρονιας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα