Author Topic: Aleksandar Prijovic  (Read 16411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Aleksandar Prijovic
« Reply #80 on: March 15, 2017, 17:38:52 »
μην ψαχνετε τους τραγους..αλλου εγινε η ζημια..επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση
ευχαριστουμε για οσα προσφερες κριμα που ενας κοντος σε τελειωσε κ κατεστρεψε τη χρονια  :'(

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: March 15, 2017, 18:06:23 »
Διάβασα τώρα ανακοίνωση και κάνει αναφορά σε ιστορικό του παίκτη, προφανώς για την κλείδα.
Ξέρει κανεις τι και πως?

Σε μία από τις επόμενες προπονήσεις, τραυματίστηκε στη κλείδα παίζοντας βόλεϊ με αποτέλεσμα να χάσει τους αγώνες με Πιάστ και Γκόρνικ, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος.

Εχώ την αίσθηση αν θυμάμαι καλα σε ενα αφιέρωμα για τον παίκτη οτι την έσπασε. Προφάνως αν ισχυεί οτι συγκρούστηκε με τον Μπρίκιτς (δηλαδή με πολυκατοικία) και μιλάνε για χειρουργείο λογικά την τσατσάλισε. Μπορεί δηλαδή πιο πριν απλα να την έσπασε σε ενα σημείο και να μην ήθελε χειρουργείο (δεν νομίζω να τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ μετά απο χειρουργείο). Και τώρα να έπεσε το γομάρι πάνω του και να την έκανε θρύψαλα.

Τώρα μια κλείδα με κάταγμα μπορεί να σου διαλύσει μέχρι και τον ώμο. Ας πειριμένουμε τα νέα απο τους γιατρούς.

Αυτό ρε πούστη που πριν τα σημαντικά μάτς πάνε με όλα στην προπόνηση δεν μπορώ να το καταλάβω μερικές φορές....

** Εξι βδομάδες δεν πρέπει να ακουμπήσει μπάρα ετσι? Οχι οτι σε 6 βδομάδες μπαίνει.....
« Last Edit: March 15, 2017, 18:13:06 by Davids4 »

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #82 on: March 15, 2017, 18:14:12 »
6 βδομαδες εξω διαβαζω..και βλεπουμε .γαμωτημπουταναμου. λετε να χασει και πλει οφ?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #83 on: March 15, 2017, 18:32:38 »
Την γαμησαμε γαμω τα παντα μου γαμωωω
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #84 on: March 15, 2017, 19:34:26 »
Τον ηπιαμε. Τελος η χρονια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #85 on: March 15, 2017, 19:50:43 »
μην ψαχνετε τους τραγους..αλλου εγινε η ζημια..επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση
ευχαριστουμε για οσα προσφερες κριμα που ενας κοντος σε τελειωσε κ κατεστρεψε τη χρονια  :'(

Αμ φερνω παιχταραδες, αμ με κατηγορειτε κιολας..
και μαλιστα ενω ειχε ηδη τραυματισμενο ωμο και το ξεραν και οι γιατροι του ΠΑΟΚ.

Τον αλλον που ετρεχε να ανοιξει το τοπικ του ενρικε μην του τον μαγαρισω, και μεχρι στιγμης μας εχει βγει λευκος ολισε με εφεση στην μαλακια και στην χιψτερια, τσιμουδια...

Περαστικα μεγαλε Πριγιο, τα βουντου εχουν αρχισει και θα επιστρεψεις συντομα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #86 on: March 15, 2017, 22:07:36 »
Τωρα εξηγουνται ολα...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #87 on: March 15, 2017, 22:49:13 »
Μαλλον σακατεμένο τον εστειλαν οι Πολωνοι και οι δικοι μας ως συνήθως δεν πήραν πρέφα...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #88 on: March 15, 2017, 22:53:22 »
Τωρα εξηγουνται ολα...

Τα λέγαμε εμείς...

papakon, την άλλη κλείδα έσπασε, όχι αυτήν που είχε σπάσει τότε. Δηλαδή τέρμα γκαντέμης το παιδί. Πάνε στη σελίδα 1 και δες το πρώτο μήνυμα και θα καταλάβεις...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #89 on: March 15, 2017, 23:01:15 »
Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσύνη στο ιατρικο τιμ της ομαδας. Εχουν κανει απειρες μαλακιες στο παρελθον
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: March 15, 2017, 23:09:46 »
mουτζα εχουμε φαει...ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #91 on: March 16, 2017, 08:46:29 »
Αδερφέ μου δεν είμαι γιατρός. Αυτό που έπρεπε να τσεκάρω εγώ είναι το αν υπήρχε κάτι παλιότερα πριν τον Δεκέμβρη και δεν υπήρχε. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα και επηρέασε η πίεση χρόνου την επιλογή, υπάρχει εσωτερική διεργασία που θα ορίσει υπεύθυνους...

Κακε μιχελ
(Οκι οκι τους γιατρους εννοει...not)

https://www.facebook.com/Stavros.Kolkas/posts/10155029869763954

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: March 16, 2017, 10:25:16 »
1. Ο τραυματισμός πρέπει να ήταν στο ίδιο σημείο, άλλωστε και το ιατρικό team κάνει αναφορά σε βεβαρημένο ιστορικό.
2. Με ένα googlαρισμα τα βρίσκουμε εμείς, είναι αδύνατο να μην το είχαν εντοπίσει στο ιατρικό επιτελείο ποσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός, όσο ανίκανοι κι αν είναι. Άρα ή δεν ήταν σοβαρός ή είχαν κάποιον λόγο και τον αγνόησαν.
3. Όπως λέει ο Davids4 αποκλείεται να τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ αν είχε κάνει χειρουργείο. Μικρή διόρθωση, αποκλείεται να τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ με 2 εκατομμύρια αν είχε κάνει χειρουργείο...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #93 on: March 16, 2017, 11:41:47 »
Προσωπικα δεν εχω καμια εμπιστοσύνη στο ιατρικο τιμ της ομαδας. Εχουν κανει απειρες μαλακιες στο παρελθον

Ποτέ κάνανε μαλακία σε χειρουργείο οι γιατροί του ΠΑΟΚ? Απο τους πιο τοπ γιατρούς σε νυστέρι απο την εποχή του Οικονομίδη είχαμε. Ούτε σε διάγνωση πέσανε έξω στα πλαίσια ποτέ.

1. Ο τραυματισμός πρέπει να ήταν στο ίδιο σημείο, άλλωστε και το ιατρικό team κάνει αναφορά σε βεβαρημένο ιστορικό.
2. Με ένα googlαρισμα τα βρίσκουμε εμείς, είναι αδύνατο να μην το είχαν εντοπίσει στο ιατρικό επιτελείο ποσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός, όσο ανίκανοι κι αν είναι. Άρα ή δεν ήταν σοβαρός ή είχαν κάποιον λόγο και τον αγνόησαν.
3. Όπως λέει ο Davids4 αποκλείεται να τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ αν είχε κάνει χειρουργείο. Μικρή διόρθωση, αποκλείεται να τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ με 2 εκατομμύρια αν είχε κάνει χειρουργείο...

1. Το Ιστορικό του είναι σπασμένη κλείδα σε βόλευ. Αν δεν ήταν ποδοβόλευ για τεχνική (αν έγινε λάθος στην μετάφραση) τότε το μόνο πρόβλημα που θα υπήρχε είναι γιατι αυτός ο Σέρβος πάει και παίζει βόλλευ μέσα στην σεζόν. Αθλήμα που καταρχήν καταπονείς τρομέρα τα πόδια σου και την μέση σου. Για να προλάβω κάποιους, τραυματισμός σε βόλλευ μπάσκετ μποολινκγ σε αθλητές είναι 97% κάλυψη για κάτι άλλο. Πέφτουν και με μηχανές που απαγορευονται μέσω συμβολαίου να καβαλάνε. Παράδειγμα.

2. Ο ιατρικός έλεγχος δεν είναι απλά 2 ώρες αγγαρεία για να καθυστερήσουνε την τζίφρα. Μαγνητικές που δείχνουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εξετάσεις αίματος που δείχνουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ τέστ κοπώσεως ανάσας σπινθηρογράφημα κοκ. Φυσικά και εντοπίσανε και την σπασμένη κλείδα και τσίμπημα απο κουνούπι το καλοκαίρι. Εχουμε τον Κολκα να μας λέει για τρανζίσιον θα μας πει τώρα και για γιατρούς. Το χειρουργείο φαίνεται με το που βγάλεις την μπλούζα και στο αίμα.

3. Κάταγμα κλείδας (με ενα απλο googlarisma) ΔΕΝ χρειάζεται απαραίτητα χειρουργείο. ΘΑ ΓΙΑΝ όπως λέει και η γιαγια μου. Δεν είναι καν σοβαρή ζημιά για ποδοσφαιριστή. Θρυμάτισμα του οστού απαιτεί χειρουργείο. Αν έκανε τον Ιανουάριο (που το παθε στην Λέγκια) χειρουργείο θα φορούσε ακόμα νάρθηκα, σε κάθε επαφή θα σφάδαζε και δεν θα μπορούσε να πιει ούτε νερό. Ε φαντάζομαι δεν θα χρειαζόσουνε 5 χρόνια ορθοπεδική για να το καταλάβεις. 

Απο εκεί και πέρα επειδή είδα πάνω απο 30 φορές την φάση που χτύπησε έχω να πώ το εξής. Περνάει απο πάνω παίκτης σε άσκηση για "τελειώματα" και ο άλλος σηκώνει το πόδι αφου την μπλοκάρει για να τον μαζέψει.
Δεν αντιλέγω ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός. Υπάρχουν πολυ πιο σκληρές συγκρούσεις γι αυτό και μας δείχνουνε το ζέσταμα στο ΤV. Αλλά ρε πούστη μου πριν απο παιχνίδια σημαντικά σου λένε μην βαράτε τους βασικούς. Δηλαδή έλεος ρε πούστη...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: March 16, 2017, 12:00:55 »
Μαζί σου είμαι Davids.
Αυτό που λέω με τα παραπάνω είναι ότι αν αποδειχτεί ότι κουβαλούσε σοβαρό τραυματισμό (όχι εγχείριση φυσικά που θα φαινόταν κι από τα ράμματα ακόμα), πιο πιθανό θεωρώ εγώ να το κουκούλωσαν οι δυο διοικήσεις και να έριξαν το ποσο της μεταγραφής, παρα να μην το βρήκαν οι γιατροί.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: March 16, 2017, 12:08:17 »
Δεν έχει ράμματα πληροφοριακά το χειρουργείο πια.

Για το άλλο που λές ΟΧΙ. Μην ψάνχεται τέτοιες συνομωσίες σε όλα ρε παιδιά. Ο άλλος λέει οτι ο Μαλεζάς έκανε επίτηδες χέρι ο άλλος ζητάει αλλαγή. ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ? Στοίχημα?

Δες το λίγο λογικά.

Να κάνουνε έκπτωση σε παίκτη και να τον πάρουνε τραυματία Γ Ι Α Τ Ι ? Εναν λογο πές μου?

Αν ένανε τα λεφτά που έκανε, δηλαδή πριν την εκπτωση πόσο κόστιζε αυτός ο παίκτης 30Μ? ΓΙατι αν έπαιρνα εγώ σαν επιχειρηματίας Σαββίδης που τάχα κάνω ντίλια με όπλα και ναρκωτικά, θα ζητούσα 90% εκπτωση όχι 10.

Ο αλλος έσκασε σαν καρπούζι κάτω. Ακόμα και να μην είχε το πρόβλημα μπορούσε να βγάλει κάνα ώμο και να έπαιζε αν 10 ήμερα μπάλα.

Ελά πάμε λίγο

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #96 on: March 16, 2017, 12:21:22 »
Αδερφέ, αρχίζεις άλλη κουβέντα.
Έχω γράψει αναλυτικά, και νομίζω όχι απλά την άποψη μου, ότι δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι τα ποσα που δημοσιεύονται.
Χέσε την άποψη μου κι αν δεν είδες, κοίτα τις συνομιλίες βρέντζου μαρινάκη κτλ.
Συνεπώς σε ένα από τα ερωτήματα σου η απάντηση είναι όχι ότι έκανε 30 και τον πήρες 2, αλλα ότι δεν υπάρχει καμια διασφάλιση ότι όντως τον πήρες 2.

Ο λόγος είναι προφανής και σχετίζεται και με το πως έχεις εκτιμήσει τις προθέσεις της διοίκησης την τελευταία πενταετία.
Προσπαθείς να σκεφτείς με ποδοσφαιρική μονο λογική, ενώ έχει αποδειχτεί (τουλάχιστον για μένα) ότι δεν λειτουργεί έτσι.
Πρώτα την τσέπη του κοιτάει και μετά την αγωνιστική πρόοδο του ΠΑΟΚ.
Μια χαρά λοιπόν σε μια περίοδο που απαιτούσε ο κόσμος μεταγραφή επιθετικού, θα μπορούσε να κάνει μεταγραφή και να δώσει λιγότερα λεφτά.

Ξαναλέω δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύουν αυτά, εννοείται αυτό.
Μην μου πεις κι εσύ πάνε εισαγγελέα.
Εγώ προσωπικά έχω μηδέν εμπιστοσύνη στη διοίκηση και ξέρω ότι θα είχε τη δυνατότητα να κάνει τα παραπάνω. Αυτό είναι όλο.

Οποτε αν αποδειχτεί ότι κουβαλούσε σοβαρό τραυματισμό...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #97 on: March 16, 2017, 23:06:30 »
mουτζα εχουμε φαει...ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #98 on: March 17, 2017, 06:29:20 »
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ώρες-ώρες τι διαβάζω. Ότι ο Πρίγιοβιτς ήρθε με σπασμένη κλείδα, δεν το βρήκαν στις εξετάσεις, έπαιξε σε 10 παιχνίδια και τώρα του βγήκε το πρόβλημα; Από όσα γνωρίζω εγώ που έχω πάθει κατάγματα 3 φορές: Όποιος έχει σπάσει οστό, γνωρίζει τον πόνο και τις συνέπειες. Ούτε για πλάκα δεν μπορείς να σηκώσεις χέρι ή να πατήσεις πόδι, πόσο μάλλον να μπεις σε μονομαχίες μέσα στο γήπεδο με αντίπαλο που σε τραβάει, σε σπρώχνει κλπ. Ούτε αράουτ δεν μπορείς να κάνεις. Μετά το οστό, δένει σε 40 ημέρες. Οπότε ότι και να έπαθε ο Πρίγιοβιτς πριν 3 μήνες, ακόμα και κάταγμα, που από ότι διαβάζω στα προηγούμενα μηνύματα το έπαθε στην άλλη κλείδα, έγιανε όπως λέει και η γιαγιά του Davids4.
Οπότε σε όλα όσα γράφονται και λέγονται από ΑΡΔ, κρίνω σκοπιμότητα, είτε εναντίον των γιατρών του Π.Α.Ο.Κ., είτε εναντίον του Μίχελ. Λιγοστεύσαν οι ρουφιάνοι μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. και πρέπει να φέρουμε τους άλλους τους δικούς μας για να κάνουμε μπίζνα ρε γαμώτο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #99 on: March 17, 2017, 08:45:16 »
Στην ιδια κλειδα στο ιδιο σημειο επαθε υποτροπη
Ζαιρης δηλωσεις γιατρου στο paokrevolution