Author Topic: Γιώργος Σαββίδης  (Read 8350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Σαββίδης
« Reply #20 on: August 18, 2017, 23:05:44 »
εντωμεταξυ ο τυπος παιζει να μην εχει δει ποτε ΠΑΟΚ-αρης απο κοντα  :'( :'(

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: August 18, 2017, 23:32:52 »
πιο χαζος και απο κλειτοριδα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #22 on: August 19, 2017, 00:17:57 »
Ντιπ βλακας. Δινεις και αξια στους ανυπαρκτους, ντεμεκ καζουρα. Βλαχομαγκια απο τον αντιπροεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κοντε φύγε μας ντροπιαζεις
« Last Edit: August 19, 2017, 09:49:54 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: August 20, 2017, 01:30:32 »
Καλά έκανε!

Αν παρεξηγιέστε και λέτε "ποιο σχουλήκι" και τέτοια, το "γαμιούνται όλα τα αργιανά" στο σύνθημα, να γίνει "γαμιέται η τριπολιτσά" ξέρω γω.

Υ.Γ. Για μένα, 2 ήταν τα μεγάλα φάουλ του γιώργης.σ στη συγκεκριμένη κίνηση:

α) Που δεν κατούρησε στην πόρτα των γραφείων τους
β) Που δεν πέρασε από το σπίτι να με πάρει κι εμένα μαζί του

Υ.Γ.2 Πουτά νασγιοί σκουλήκια χριστιανοί

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #24 on: August 20, 2017, 02:20:50 »
Αδερφε σε ξερω, σε σεβομαι, αλλα με κουλανες!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #25 on: August 20, 2017, 14:13:34 »
Κοίτα αν τον στέλνουν συνέχεια μνμ του στυλ καλός μάγκας είσαι από το ινστα πέρνα μια βόλτα από το Βαλαρουτσος να σαι δούμε...Καλά έκανε ο τζούνιορ. Ας φέρει τον Ελ Δεκαδουρι και την επόμενη φορά μαζί Γεωλόγος, εγώ, και τζούνιορ για σάντουιτς στο πρώην 157. Βενζίνη κτλ. ρεφενέ γιατί είμαστε κιμπαρηδες.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: August 21, 2017, 01:17:51 »
Παιδια μην χάνετε τον χρόνο σας αδικα.  Αιτησεις πρόσληψεις στο έψιλον, όχι εδω.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: August 21, 2017, 22:43:54 »
Με ξέρεις κι από χθες ρε παλιομαλάκα για να υπονοήσεις ότι είμαι ρουφιάνος;
Σάλτα πηδήξου γαμώ τα ηλίθια συμπεράσματα που σας έμαθαν να βγάζετε όλοι οι ρουφιάνοι που ακούτε κάθε μέρα στα σπορ φμ και στους λοιπούς ρουφιάνους που έκαναν μόδα και ψαγμένο το μπινελίκι στην ομάδα με το παραμικρό.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #28 on: August 21, 2017, 23:35:45 »
Το εχει τερματισει ο μικρος. Τωρα ανεβασε φωτογραφια του Ελ Καντουρι με φανελα του ΠΑΟΚ απο video game!  ???

Δεν το καταλαβαίνεις οτι μας ξεφτιλίζεις ρε μαλάκα?  >:(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #29 on: August 21, 2017, 23:40:49 »
Και αλλα πραματα ανεβασε σημερα αλλα παντου παιζει η φωτο του Ελ Καντουρι με την φανελα του ΠΑΟΚ.. δε βολευει βλεπεις τα δικα μας σαιτ να αναπαραγουν αυτα που ειπε ο Γιωργης για τους αρδ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #30 on: August 21, 2017, 23:57:21 »
Δηλαδη ποιοι ειναι οι δικοι μας αρδ που την πεφτουν στο σαββιδη και σε ποια σαιτ?

edit: Τωρα ειδα ολο το ποστ σαββιδη. Μαλλον μιλας για τα τσαμπα αεροπλανα και τους ρουφιανους των αποδυτηριων
« Last Edit: August 22, 2017, 11:34:53 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: August 22, 2017, 11:30:56 »
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως πεφτουμε παλι στην προπαγανδα των σκουληκιων κ θεωρουμε οτι εχουν και δικιο.
Ουτε μανες εβρισε ουτε πατερες , οπως κανουν οι ανυπαρκτοι σε ανακοινωσεις σε συνθηματα κτλ γι αυτον κ την οικογενεια του.
Δηλαδη απο ποτε θεωρειται προκληση το να τραγουδαει οποιοσδηποτε σε οποιοδηποτε δρομο της πόλης ''ΠΑΟΚ ΛΕ'' ??

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #32 on: August 22, 2017, 11:41:54 »
Εμενα με χαλασε που σε πρωτο ματς με τον Ευρωπαικο Κολοσσο Εστερσουντ, που ουτε καν εξασφαλισες προκριση, ο γιος του αφεντικου και Αντιπροεδρος της ΠΑΕ, πηγε να πικαρει κανοντας βλαχομαγκιες μια ομαδα γειτονιας της β εθνικης. Σις πεντε το πρωι, με μπραβους, βγαζοντας σελφι. Στα αρχιδια μου τα σκουληκια, ο Αντιπροεδρος της ομαδας μου τους δινει αξια, αυτο δειχνει το επιπεδο του και ποιον εχει για μετρο συγκρισης.Παντελως ζαβλακας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #33 on: August 22, 2017, 11:57:10 »
Το αυθεντικο ποσταρισμα περιεχει σιγουρα αυτα για αρδ, αεροπλανα και ρουφιανους που τελειωνουν αλλα δε τελειωσαν ακομα?

Αν ναι μιλαμε για σκανδαλο το θαψιμο της δηλωσης απο ολους τους αρδ και πρεπει να βγουν προς τα εξω οι δηλωσεις ολοκληρες.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: August 22, 2017, 12:20:41 »
Εμενα με χαλασε που σε πρωτο ματς με τον Ευρωπαικο Κολοσσο Εστερσουντ, που ουτε καν εξασφαλισες προκριση, ο γιος του αφεντικου και Αντιπροεδρος της ΠΑΕ, πηγε να πικαρει κανοντας βλαχομαγκιες μια ομαδα γειτονιας της β εθνικης. Σις πεντε το πρωι, με μπραβους, βγαζοντας σελφι. Στα αρχιδια μου τα σκουληκια, ο Αντιπροεδρος της ομαδας μου τους δινει αξια, αυτο δειχνει το επιπεδο του και ποιον εχει για μετρο συγκρισης.Παντελως ζαβλακας.

Δε διαφωνω . αλλα μην ξεχναμε οτι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του και κανενας αλλος.
κ ο λαος την τελ. 10ετια δινει τεραστια αξια στα σκουληκια δυστυχως... ειναι 5 χρονια στην αφανεια κ τα συνθηματα για τα σκουληκια πληθαινουν.
κ ο μικρος σαββιδης 5 χρονια ετσι μεγαλωσε κ αυτο νομιζει οτι ειναι το σωστο
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #35 on: August 22, 2017, 13:50:05 »
Ουτε ο πανοπουλος, ουτε ο κουγιας, ουτε ο κομποτης, ουτε κανενας αρχικαρναβαλος προεδρος ομαδας δεν εβαλε το 14χρονο (στο μυαλο) γιο του να παριστανει τον αντιπροεδρο παε, γιατι δεν εχει με τι να περασει τη μερα του.
Τα χωρια που παιζουν conference στην αγγλια εχουν πολυ πιο επαγγελματικη προσεγγιση στα διοικητικα της ομαδας.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #36 on: August 22, 2017, 16:50:59 »
Το αυθεντικο ποσταρισμα περιεχει σιγουρα αυτα για αρδ, αεροπλανα και ρουφιανους που τελειωνουν αλλα δε τελειωσαν ακομα?

Αν ναι μιλαμε για σκανδαλο το θαψιμο της δηλωσης απο ολους τους αρδ και πρεπει να βγουν προς τα εξω οι δηλωσεις ολοκληρες.

εδω ρε θεμη το θαβουμε εμεις,βλεπεις τα ποστ με τι ασχολουνται

για αυτο που κανε στο χαριλαου θα πω για την παρτη μου οτι ναι μαλακια αλλα ποιος ειμαι εγω για να κρινω εναν 26χρονο οταν εγω στα 28 μου περναγα απο λεωφορο και φωναζα 5 η ωρα το πρωι πουτανας γιοι παναθηναικοι.τζαμπα μαγκας δλδ ο βλαχος ο γιαννιωτης που νιωθει απο ΠΑΟΚ και δεν μας ηρθε απο ρωσσια.στην προκειμενη γι αυτο που εκανε σαββιδακος ας βγει ο αναμαρτητος να τον λιθοβολησει

ξαναλεω μαλακια αλλα και ποιος δεν εχει κανει μαλακιες απο μας πανομοιοτυπες για να τον κρινουμε.το οτι ειναι ο γιος του προεδρου και το δημοσιευει το κανει πιο δυσκολο,εμεις τις μαλακιες μας τις περναμε στην ανωνυμια...

δεν τον υπερασπιζομαι αλλα κουρασε το συγκεκριμενο

ο μικρος επειδη ειναι ανωριμος ειπε για τους δημοσιογραφους οτι εχουν πληροφοριοδοτες μεσα στην παε που ολο και λιγοστευουν.αυτο ειναι το πιο σημαντικο νεο της τελευταιας 5ετιας

το πιο επισημο προσωπο επιβεβαιωνει αυτο που ολοι υποψιαζομασταν.δεν θα κατσω να ασχοληθω με τις οποιες μαλακιες εχει κανει κατα καιρους αλλα θ ασχοληθω με τα φρεσκα κουλουρια που μεσες ακρες βγαζουν προς τα εξω ισως τον κυριοτερο λογο της σαπιλας που υπαρχει μεσα στην ομαδα

χωρις να ειμαι 100% βεβαιος γιατι δεν κατονομαζει ποιους θεωρει ρουφιανους θεωρω οτι αποχωρησεις ποδοσφαιριστων θεληση γι αποχωρηση καποιων αλλων και καποιες μη ανανεωσεις δειχνει ποιοι ειναι οι ρουφιανοι της ομαδας

μας γυρνανε πισω στο ματς με τον ατρομητο,μας γυρνανε τα μυαλα γενικοτερα.εννοειται οτι δεν εχει να κανει μονο με ποδοσφαιριστες αλλα και με παραγοντες η ολη φαση

τελος ο μικρος σαββιδης παρα το καλλιεργουμενο κλιμα των δημοσιογραφων κατα του μιχελ κατα εναν τροπο τον προστατευει λεγοντας τι ακριβως ισχυει για μεταγραφες
δεν σημαινουν ολα πως ειναι ετσι ακριβως δεν τα παιρνω ολα δεδομενα αλλα καποια πραγματα που υπεθετε καποιος που ασχολειται διαρκως με την ομαδα βγηκανε στην φορα

αντι να ασχολουμαστε με το αν ειναι βλακας και ανωριμος ο σαββιδακος ας ασχοληθουμε και με αυτους που πραγματικα κανουν κακο στον ΠΑΟΚ

επισης τα οσα ειπε δεν αναιρουν την ευθυνη του πατερα του απο τις μαλακιες που διαρκως κανει η οποια κατα την δικια μου γνωμη ειναι η μεγαλυτερη ολων

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #37 on: August 22, 2017, 17:04:49 »
Γιαυτο το επανεφερα και γω γιαννιωτη αλλα αδικα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #38 on: August 22, 2017, 18:47:57 »
αν το εχει κανα τσακαλι ας το ανεβασει στο φορουμ.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: August 22, 2017, 21:22:23 »
Οποίος έχει το σχετικό απόσπασμα που αναφέρεται στου βρωμοΑΡΔ ας το ποστάρει. Η πιο σημαντική είδηση συμφωνώ και επαυξάνω η οποία μάλιστα πρέπει να αναδεχθεί από τον καθένα μας στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Όσο μπορεί ο καθένας.

Όποτε τη μετάφραση καποιος και βουρ ποστάρισμα ΠΑΝΤΟΥ