Το αυθεντικο ποσταρισμα περιεχει σιγουρα αυτα για αρδ, αεροπλανα και ρουφιανους που τελειωνουν αλλα δε τελειωσαν ακομα?
Αν ναι μιλαμε για σκανδαλο το θαψιμο της δηλωσης απο ολους τους αρδ και πρεπει να βγουν προς τα εξω οι δηλωσεις ολοκληρες.
εδω ρε θεμη το θαβουμε εμεις,βλεπεις τα ποστ με τι ασχολουνται
για αυτο που κανε στο χαριλαου θα πω για την παρτη μου οτι ναι μαλακια αλλα ποιος ειμαι εγω για να κρινω εναν 26χρονο οταν εγω στα 28 μου περναγα απο λεωφορο και φωναζα 5 η ωρα το πρωι πουτανας γιοι παναθηναικοι.τζαμπα μαγκας δλδ ο βλαχος ο γιαννιωτης που νιωθει απο ΠΑΟΚ και δεν μας ηρθε απο ρωσσια.στην προκειμενη γι αυτο που εκανε σαββιδακος ας βγει ο αναμαρτητος να τον λιθοβολησει
ξαναλεω μαλακια αλλα και ποιος δεν εχει κανει μαλακιες απο μας πανομοιοτυπες για να τον κρινουμε.το οτι ειναι ο γιος του προεδρου και το δημοσιευει το κανει πιο δυσκολο,εμεις τις μαλακιες μας τις περναμε στην ανωνυμια...
δεν τον υπερασπιζομαι αλλα κουρασε το συγκεκριμενο
ο μικρος επειδη ειναι ανωριμος ειπε για τους δημοσιογραφους οτι εχουν πληροφοριοδοτες μεσα στην παε που ολο και λιγοστευουν.αυτο ειναι το πιο σημαντικο νεο της τελευταιας 5ετιας
το πιο επισημο προσωπο επιβεβαιωνει αυτο που ολοι υποψιαζομασταν.δεν θα κατσω να ασχοληθω με τις οποιες μαλακιες εχει κανει κατα καιρους αλλα θ ασχοληθω με τα φρεσκα κουλουρια που μεσες ακρες βγαζουν προς τα εξω ισως τον κυριοτερο λογο της σαπιλας που υπαρχει μεσα στην ομαδα
χωρις να ειμαι 100% βεβαιος γιατι δεν κατονομαζει ποιους θεωρει ρουφιανους θεωρω οτι αποχωρησεις ποδοσφαιριστων θεληση γι αποχωρηση καποιων αλλων και καποιες μη ανανεωσεις δειχνει ποιοι ειναι οι ρουφιανοι της ομαδας
μας γυρνανε πισω στο ματς με τον ατρομητο,μας γυρνανε τα μυαλα γενικοτερα.εννοειται οτι δεν εχει να κανει μονο με ποδοσφαιριστες αλλα και με παραγοντες η ολη φαση
τελος ο μικρος σαββιδης παρα το καλλιεργουμενο κλιμα των δημοσιογραφων κατα του μιχελ κατα εναν τροπο τον προστατευει λεγοντας τι ακριβως ισχυει για μεταγραφες
δεν σημαινουν ολα πως ειναι ετσι ακριβως δεν τα παιρνω ολα δεδομενα αλλα καποια πραγματα που υπεθετε καποιος που ασχολειται διαρκως με την ομαδα βγηκανε στην φορα
αντι να ασχολουμαστε με το αν ειναι βλακας και ανωριμος ο σαββιδακος ας ασχοληθουμε και με αυτους που πραγματικα κανουν κακο στον ΠΑΟΚ
επισης τα οσα ειπε δεν αναιρουν την ευθυνη του πατερα του απο τις μαλακιες που διαρκως κανει η οποια κατα την δικια μου γνωμη ειναι η μεγαλυτερη ολων