Author Topic: Fiorentina - Π.Α.Ο.Κ. (Group Stage - EUR. LEAG, 5η Aγ)Πέμ 24/11/16 (20:00)-Ote2  (Read 1561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
ε οπως εχουμε μαθει τοσα χρονια..λογικα μεγαλη εμφανιση και διπλο

;D

Πολλά με λιγα βλέπω σήμερα δυστυχως

γιατι δυστυχως ρε τασο ;  :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
επίσης το πιο πιθανό σενάριο, νίκη Φιορεντίνα και Χ στο δικό μας...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Euthemes

• Αλλαγή
περναμε με νικη μας και Χ2 στο καμπαλα φιορεντινα ή
με χ μας και 2 καμπαλα φιορεντινα

Καμπαλα 6 4-5
Φιορεντινα 4 7-4
ΠΑΟΚ 4 3-5

αυτη ειναι η βαθμολογια μας χωρις τα παιχνιδια με λιμπερετς και χωρις την εκτη αγωνιστικη, ειναι αυτη που θα μετρησει αν νικησουμε τη λιμπερετς και η καμπαλα νικησει τη φιορεντινα

στην τριπλη ισοβαθμια γενικα παει
- συνολικοι βαθμοι στα παιχνιδια των 3
- συνολικη διαφορα τερματων στα παιχνιδια των 3 (εδω το χανουμε στην τριπλη)
- καλυτερη επιθεση στα παιχνιδια των 3
- καλυτερη εκτος εδρας επιθεση στα παιχνιδια των 3

αν απομεινει καποια διπλη ισοβαθμια, τοτε ξαναμανα εφαρμοζονται τα παραπανω κριτηρια αλλα μονο για τους 2

----

γαμηστε το, πειτε οτι με νικη περναμε

ευχαριστω τον θεμη
« Last Edit: November 24, 2016, 22:48:15 by Euthemes »
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Εμεις μενουμε ετσι οπως ειμαστε τωρα ρε ευθυμη,αφου τα ματς με τη λιμπερετς δε μετρανε...Αν κερδισει η καραμπαγκ χαιρεταμε..Δηλαδη σημερα να επερνε ενα χ στη σλοβαν,με νικη δικια μας τελευταιο ματς περνουσαμε σιγουρα και στ αρχιδια μας το αλλο...Αλλα ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ, ΠΑΟΚ εισαι παντα στην τσιτα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
τπ για καψιμο ειναι αυτα

νικας λιμπερετς, περνας 99,9%
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παλι δικαιωθηκα αν βαζαμε και τα μαλλια που χάσαμε πολλά με λιγα θα ηταν
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Λογικα ενα χ θα ειναι αρκετο. Η καραμπαμ με τη ντινα θα χανει 3-0 στο ημιχρονο. Καφενες ειναι, που τη βαλαμε στο παιχνιδι της προκρισης εμεις που ειμαστε καφετερια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Τεράστια νικη μπράβο στους μάγκες συνεχίζουμε..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Επιτέλους λίγη τόνωση ηθικού. Γαμώ το στανιό σας και το ελληναριό σας.
Σέντερ φορ να δημιουργεί & εξτρέμ πρωτοκλασάτο.-
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
τριμπαλο η λιμπερετς κ λενε δωρο στον ΠΑΟΚ εκανε... δωρο θα ηταν ρε αμπαλοι ΑΡΔ αν επαιρνε το Χ. Γιατι τελευταια αγωνιστικη με νκη ΠΑΟΚ κ ηττα Φιορεντινας θα ισοβαθμουσαμε μονο με τους ιταλους και θα μετρουσαν τα μεταξυ μας γκολ... Παντως ποσο στον πατο ειναι οι ρεπορτερ σου το καταλαβαινεις οταν τους ρωρουσαν ολοι στα social media τι γινεται με τριπλη ισοβαθμια κ δεν ηξεραν να σ απαντησουμ . Κ την απαντηση την εδωσε πρωτα ο gazzzetas. Οι δικοι σου ειναι πραγματικα αγραμματοι
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ακριβως. Ακουγα ραδιοφωνο εδω στην Ιταλια και αυτοι το πηραν πρεφα ΠΟΛΥ νωριτερα απο ολους τους δικους μας. Ασχετοι στο 99%.

Τελος παντων. Ανεξαρτητα απο προκριση και βαθμολογιες, η νικη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για ΓΟΗΤΡΟ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΙΝΙΑ. Αυτο πρεπει να μας γινει βιωμα. Μεχρι τοτε εχουμε πολυ δρομο.

Οσο για τη ρεβανς, πρεπει να σκυλιασουμε για τη νικη και δε θελω ουτε μουρμουρα ουτε "χωριατιές" του στυλ "και ποια Λιμπερετς και κλαιν μαιν", αυτα μας φάγανε τοσα χρονια. Ο ΠΑΟΚ σιγουρα ΔΕΝ ειναι μικρη ομάδα. Οι μικρες ομάδες δεν εχουν τα αρχιδια να παιρνουν διπλα σε Φιορεντινες και Ντορμουντ και Τοτεναμ, κλπ., κλπ. Αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι (ακομη) η μεγαλη ομαδα που πρεπει και θα μπορουσε να ειναι. Πραγματικα μεγαλη ομαδα θα γινει οταν θα μαθει να κερδιζει βρεξει-χιονισει τα παιχνιδια που "πρεπει" να κερδισει με τις "μικρες" ομάδες. Εκει οπου το κιντηρο του να φανεις στο εξωτερικο η' να σε δουν οι μανατζερ ή το ενστικτο του Δαβιδ εναντιον του Γολιάθ δεν παιζει ρολο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
https://youtu.be/mExJ8Jps2KY

Μ αυτο ως το τελος

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
''''''''ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ''''''''ενα μπουμπακαρ να ειχα θα γαμουσα και θαδερνα λεμε
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συγχαρητήρια για τη νίκη, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν παρόν!

νομίζω όλοι μας εδώ το είχαμε στο 80-20 να το σκάσουμε με διπλό από εκεί. ευτυχώς είχαμε και τύχη και ικανότητα όταν χρειάστηκε.
αγωνιστικά θα πω κάτι για την αντίπαλη ομάδα πρώτα. Αν είχες παίκτη όπως ο μπαμπακάρ δεν θα συζητάγαμε για τελικές, γκολ και δεν ξέρω τι άλλο. τι έκανε το παλικάρι!

στα δικά μας, θα το ξαναπώ. ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ να έχεις καλό τερματοφύλακα. οκ όλοι κάτι θα βγάλουν κάτι θα πνίξουν, αλλά το να μην αφήνεις με την συμπεριφορά σου την αγωνιστική να παίζει ο αντίπαλος έξω απο την περιοχή σου είναι σοβαρή επιτυχία για μένα. οκ έφαγε 2, το ένα τετ α τετ το αλλο σουτάρα, ΑΛΛΑ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα με πασούλες στον πρώτο αμυντικό μας για να κάνει υποψία φάσης η φιορεντίνα. με Γλύκο ακόμα θα αλλάζαμε τη μπάλα με τον βαρέλα για να παίξουν ποδαράκια. για μενα από τους σημαντικότερους λόγους που δεν απειληθήκαμε παρά μόνο με ορθολογικές επιθέσεις απο την φιορεντίνα. έτσι παίζεται θεωρώ η θέση.

πολλοί σε μέτρια μέρα, άλλοι σε κακή. είτε λόγω δυνατοτήτων είτε λόγο προσωπικού αντιπάλου. κλασική περίπτωση βλάβης ο λέοβατς που το χασε τελείως με τον τεγιο. λογικό βέβαια... όταν άλλαξε πλευρά και τον έπαιξε ο μάτος όμως ο τέγιο δεν περασε ούτε μια.

μάτος, δεν ανέβηκε πολύ, έκανε και 2 χαζά προς το τέλος αλλά ρε παιδιά ακόμα και στην κακή του μέρα είναι σαν τη μύγα μες το γάλα.

βαρέλα, επιβεβαιώνω ότι δεν είναι CB του 1,5 εκ. ευρώ.

κρέσπο... πολύ κακές τοποθετήσεις, τον διέλυσε ο μπαμπακάρ, αλλά από το 65 και μετά κράτησε πολύ καλά!

η αλλαγή στον φετινό ΠΑΟΚ είναι για μένα ο Κάνιας. το έχω ξαναπεί. όχι ο παίκτης ο ίδιος αλλά το γεγονός ότι παίζει 6άρι ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6άρι που θα έπαιζε και σε άλλη ομάδα και θα έβρισκε και συμβόλαιο σε καλό πρωτάθλημα αν έφευγε απο εμάς.

Γκάρυ χθες, έκλεισε μεταγραφή. αν ακολουθήσει άλλα 2-3 ματς μέχρι Ιανουάριο καλά, χαιρετήστε. (θα πω απο τώρα δεν το βλέπω τελείως κακό αυτό... με προϋποθέσεις, θα τις εξηγήσω σε άλλο τοπικ για να μην κράζετε)

οι λοιποί πλην πέλκα που είναι για μπάτσες, αλλά είπα μετα το γκολ που έβαλε το καλοκαίρι να μην κράξω πολύ, ήταν σε μέτρια μέρα αλλά είχαν στο κέντρο πραγματικά καλούς αντιπάλους.

ξεφύγαμε απο εκεί, ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ το ματσ. κάναμε 2 φάσεις για κηδεία και τη γλύτωσαν, φάγαμε άλλες 2 και τη γλυτώσαμε. ήταν η πρώτη πραγματικά τυχερή εμφάνιση μας κατά τόπους.
μπράβο και πάλι μπράβο. ας έχει μια τυπική συνέχεια έστω! όχι κατευθείαν κρύο ντουζ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Φυσικά τεραστια νίκη, πρώτη σε ιταλικό έδαφος τα λέει όλα.
Παρότι είμαι από τους πιο απαισιόδοξους συνολικά την τελευταία πενταετία (εντάξει τασούλης μου ρίχνει), για το χθεσινό mats ήμουν αισιόδοξος (όσο αισιόδοξος μπορείς να είσαι σε τέτοια mats).
Και εξηγώ, όπως έλεγα από το καλοκαίρι, η ομάδα είναι φτιαγμένη για τέτοια mats. Οι με διαφορα πιο θετικές εμφανίσεις που έχω να θυμάμαι από φέτος είναι τα τρία ημίχρονα με Άγιαξ, με γαύρο και το χθεσινό.
Κοινή συνισταμένη και των τριών ότι έδωσες κατοχή 60%-70% και περίμενες τις αντεπιθέσεις. Που ήταν πολλές και κλασσικές.
Φυσικά άλλο τέτοιο mats δεν προβλέπεται για φέτος. Μονο αν περάσουμε στους 32.
Λοιπά για το χθεσινό, διασυρμός Κρέσπο και Leovac, ανύπαρκτος Βαρελα. Γενικά η άμυνα δεν έχει κάνει πρόοδο από πέρσι. Είτε παίζω με τον Πορτογάλο είτε με τους δυο φετινούς αδιάφορο. Είτε φύγουν όλοι από την άμυνα (πλην Λέο Ματός) είτε μείνουν, αδιάφορο. ξαναθελεις δυο βασικά center back και ένα πλάγιο back.
Παρεμπιπτόντως με τρεις-τέσσερις κανονικούς παίκτες σε άμυνα και κέντρο, που θα μπορούσαν να κρατάνε την μπάλα, και έτσι όπως κατέβηκε η Φιορεντίνα στα πρώτα 30 λεπτά, το διπλό θα ήταν πολύ πιο άνετο κατά την άποψη μου.

Για τη συνεχεια του uefa, αν θεωρήσουμε δεδομένο το διπλό της Φιορεντίνα όπως λέτε οι περισσότεροι, τότε με διπλό στην Τούμπα προκρίνονται κι οι Τσέχοι. Οποτε θα τα δώσουν όλα. Και τέτοια mats δεν έχει δείξει η ομάδα να τα καθαρίζει εύκολα.
Μακάρι γιατί η πρόκριση είναι ίσως η μονη περίπτωση να δούμε σοβαρή μεταγραφή τον Δεκέμβριο.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ! ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Τα είπατε όλα. ο Βαρέλα τελικά λίγος αποδεικνύεται. καλός με την μπάλα κάτω,γρήγορος και με άνεση από τη μία, αλλά από την άλλη λάθη που κοστίζουν και στον αέρα λίγα πράγματα. ο φουκαράς ο Λέοβατς τι έπαθε χθες.τον έκανε το δεξί τους εξτρέμ γιογιό κατ' εξακολούθηση . θέλεις έναν Μάτος κι από αριστερά.
Κάμπος επιτέλους ρε φίλε, άντε πάρε τα πάνω σου και ξεκίνα να γράφεις. Σάχοφ και συ το ίδιο.
Μπαμπακάρ τι παιχτάρα ρε σεις! Και σου λένε μετά για Κλάους και μάους οι Κόλκες ό,τι παπαριά θες για να δικαιολογήσουν την αμπαλίαση του.όχι τρέχει,όχι πιέζει,όχι δεν τον ταΐζουν και της πούτσας τα εννιάμερα. Έτσι είναι οι σεντέρ φορ ρε μαλακισμένοι δημοσιογράφοι του κώλου.
Μπρικιτς με τα χίλια.Εμπνέει σιγουριά. άντε με τον μίζερο,τον ψηλό Τάκη.
και τέλος δε θυμάμαι σε ποιον από δω μέσα το είχα πει πριν καιρό. Τιάμ παίζει για τα στατιστικά του και μόνο. στ' αρχίδια του ο ΠΑΟΚ κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! η ομάδα ΣΟΥ έβαλε το γκολ χθες στο 93 μαλακισμένο!δεν το έφαγε,το έβαλε! μου γύρισες τα μυαλά στο βίντεο. το μπούλο από Γενάρη κιόλας.είσαι άμπαλος είσαι και παρτάκιας,δρόμοο.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline petran4

• Αλλαγή
AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Π.Α.Ο.Κ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline petran4

• Αλλαγή
https://www.youtube.com/watch?v=Z1MQYKMm1ec

:bwflag:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
και τέλος δε θυμάμαι σε ποιον από δω μέσα το είχα πει πριν καιρό. Τιάμ παίζει για τα στατιστικά του και μόνο. στ' αρχίδια του ο ΠΑΟΚ κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! η ομάδα ΣΟΥ έβαλε το γκολ χθες στο 93 μαλακισμένο!δεν το έφαγε,το έβαλε! μου γύρισες τα μυαλά στο βίντεο. το μπούλο από Γενάρη κιόλας.είσαι άμπαλος είσαι και παρτάκιας,δρόμοο.

Κι εγω το ειδα αυτο στο βιντεο και μου γυρισαν τα μυαλα. Ειναι ξένο σώμα. Ολοι οι υπολοιποι, παγκιτες και βασικοι πανηγυριζαν σαν τρελοι κι αυτος στα αρχίδια του (επειδη μαλλον δεν του εδωσε πασα να το βαλει αυτος). Χιλιες φορες Κουλουρης...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
συγχαρητήρια για τη νίκη, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν παρόν!

νομίζω όλοι μας εδώ το είχαμε στο 80-20 να το σκάσουμε με διπλό από εκεί. ευτυχώς είχαμε και τύχη και ικανότητα όταν χρειάστηκε.
αγωνιστικά θα πω κάτι για την αντίπαλη ομάδα πρώτα. Αν είχες παίκτη όπως ο μπαμπακάρ δεν θα συζητάγαμε για τελικές, γκολ και δεν ξέρω τι άλλο. τι έκανε το παλικάρι!

στα δικά μας, θα το ξαναπώ. ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ να έχεις καλό τερματοφύλακα. οκ όλοι κάτι θα βγάλουν κάτι θα πνίξουν, αλλά το να μην αφήνεις με την συμπεριφορά σου την αγωνιστική να παίζει ο αντίπαλος έξω απο την περιοχή σου είναι σοβαρή επιτυχία για μένα. οκ έφαγε 2, το ένα τετ α τετ το αλλο σουτάρα, ΑΛΛΑ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα με πασούλες στον πρώτο αμυντικό μας για να κάνει υποψία φάσης η φιορεντίνα. με Γλύκο ακόμα θα αλλάζαμε τη μπάλα με τον βαρέλα για να παίξουν ποδαράκια. για μενα από τους σημαντικότερους λόγους που δεν απειληθήκαμε παρά μόνο με ορθολογικές επιθέσεις απο την φιορεντίνα. έτσι παίζεται θεωρώ η θέση.

πολλοί σε μέτρια μέρα, άλλοι σε κακή. είτε λόγω δυνατοτήτων είτε λόγο προσωπικού αντιπάλου. κλασική περίπτωση βλάβης ο λέοβατς που το χασε τελείως με τον τεγιο. λογικό βέβαια... όταν άλλαξε πλευρά και τον έπαιξε ο μάτος όμως ο τέγιο δεν περασε ούτε μια.

μάτος, δεν ανέβηκε πολύ, έκανε και 2 χαζά προς το τέλος αλλά ρε παιδιά ακόμα και στην κακή του μέρα είναι σαν τη μύγα μες το γάλα.

βαρέλα, επιβεβαιώνω ότι δεν είναι CB του 1,5 εκ. ευρώ.

κρέσπο... πολύ κακές τοποθετήσεις, τον διέλυσε ο μπαμπακάρ, αλλά από το 65 και μετά κράτησε πολύ καλά!

η αλλαγή στον φετινό ΠΑΟΚ είναι για μένα ο Κάνιας. το έχω ξαναπεί. όχι ο παίκτης ο ίδιος αλλά το γεγονός ότι παίζει 6άρι ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6άρι που θα έπαιζε και σε άλλη ομάδα και θα έβρισκε και συμβόλαιο σε καλό πρωτάθλημα αν έφευγε απο εμάς.

Γκάρυ χθες, έκλεισε μεταγραφή. αν ακολουθήσει άλλα 2-3 ματς μέχρι Ιανουάριο καλά, χαιρετήστε. (θα πω απο τώρα δεν το βλέπω τελείως κακό αυτό... με προϋποθέσεις, θα τις εξηγήσω σε άλλο τοπικ για να μην κράζετε)

οι λοιποί πλην πέλκα που είναι για μπάτσες, αλλά είπα μετα το γκολ που έβαλε το καλοκαίρι να μην κράξω πολύ, ήταν σε μέτρια μέρα αλλά είχαν στο κέντρο πραγματικά καλούς αντιπάλους.

ξεφύγαμε απο εκεί, ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ το ματσ. κάναμε 2 φάσεις για κηδεία και τη γλύτωσαν, φάγαμε άλλες 2 και τη γλυτώσαμε. ήταν η πρώτη πραγματικά τυχερή εμφάνιση μας κατά τόπους.
μπράβο και πάλι μπράβο. ας έχει μια τυπική συνέχεια έστω! όχι κατευθείαν κρύο ντουζ.

ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!