Author Topic: Fiorentina - Π.Α.Ο.Κ. (Group Stage - EUR. LEAG, 5η Aγ)Πέμ 24/11/16 (20:00)-Ote2  (Read 1548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
πάντως από ότι κατάλαβα σε τριπλή ισοβαθμία αποκλειόμαστε.
και δυστυχώς δε βλέπω την Φιορεντίνα να ασχολείται καν με το τελευταίο παιχνίδι αν περνάει και με ήττα.
δε θα μπει στη διαδικασία να στείλει βασικούς στα βάθη της Ασίας με παγετό και σκληρό χώμα να ρισκάρει κ τραυματισμούς.
κ τους καζανοκέφαλους τους βλέπω να κερδίζουν κ σχετικά εύκολα.μακάρι να κάνω λάθος.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline banis

• Αλλαγή
Μια ζωή ο Λαός του Π.Α.Ο.Κ. έδινε, δίνει και θα δίνει το στίγμα του στην ομάδα. Χτες χαρακτηριστικά στο 0-1 ακούγεται το Μη-σταματάς Δικέφαλε και πραγματικά η ομάδα λες και εκείνη τη στιγμή έχει άρρηκτα συνδεδεμένο το DNA της με την κερκίδα που πιστεύει στο διπλό, το μετουσιώνει σε πράξη, μη σταματώντας να διεκδικεί το γκολ της νίκης μέχρι το '93, όταν και το πετυχαίνει. Ρισπέκτ σε όσα αδέλφια ήταν χτες στο Αρτέμιο Φράνκι και έγραψαν ιστορία, αφήνοντας τη ζωή τους, σε ακόμα ένα πέταλο, που φώναζε Π.Α.Ο.Κ.άρα Σ'αγαπώ!!!

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
Ειναι αμαρτια αυτη η ομαδαρα που μετα τον Αγιαξ πατησε αγωνιστικα και την Φιορεντινα να χει ως καλυτερο φορ της τον Κουλουρη.Αν γραψω οτι δεν περιμενα το διπλο ψεμα θα ναι.Μπραβο στους παικτες για το παθος που εδειξαν.
Μπραβο στα παιδια που βρεθηκαν εκει και δεν σταματησαν λεπτο να φωναζουν μεσα στη βροχη.
Μονο νικη με Λιμπερετς κι ας ελπισουμε οτι οι Ιταλοι θα σκιστουν στο αζερμπαιτζαν για να παρουν την πρωτη θεση.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
IMILIORE AGGOURI MIA APO MENA STA ITALAKIA...

Scripta manent

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Πάντως τα καλύτερα παιχνίδια της (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) η ομάδα τα εκανε με Αγιαξ, γαύρο και Φιορεντινα. Παιχνίδια στα οποία έδωσε την κατοχή και επαιξε με αντεπιθεσεις. Οπως δηλαδή ταιριάζει στα γρηγορα εξτρέμ μας και στους αμυντικογενεις χαφ που χρησιμοποιούμε στο 4-3-3. Οταν πρεπει να παιξουμε επιθεση με κατοχή μπάλας απέναντι σε αντιπαλο κλεισμενο στην άμυνα, εχουμε προβλημα.

Offline dave

• Αλλαγή
το λεμε και το ξαναλεμε αυτο απο καιρο, το πε κ ο λιακος πιο πανω, ετσι πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ. με την καραμπαχ δεν επαιξε ετσι και στα 2 ματς, τα εχασε ο ιβιτις μονος του αφου πηγε σα το χαιβανι να τους παρει την κατοχη και πηραμε ταρχιδια μου. ελπιζω με τη σλοβαν να μη κανει το ιδιο λαθος

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Dave, νομίζω αυτό δεν είναι απλά θέμα απόφασης του προπονητή.
Δηλαδή ok, εγώ του βγάζω το καπέλο του Ίβιτς για τρία ημίχρονα με Άγιαξ και χθες.
Αλλα δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι του Ίβιτς να παίζεις μέσα στην Τούμπα με κάποια Σλόβαν και κάποια Qarabagh και να πει στους παίκτες περιμένετε στο μισό γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος στην μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων να είναι το φαβορί. Και δυστυχώς η φετινή ομάδα δεν έχει τις προδιαγραφές (δηλαδή το υλικό) να είναι φαβορί και για αυτό δυσκολεύεται σε πολλούς θεωρητικά εύκολους αγώνες και αποτυγχάνει στους στόχους της.

Επίσης είναι πολύ επιπόλαιη και λάθος ανάγνωση να μιλάμε σήμερα για ομαδάρα, όπως βλέπω πιο πάνω ton ynyan4, επειδή έκανες ένα καλο αποτέλεσμα.

Offline dave

• Αλλαγή
διαφωνω λιακο, εχει να κανει και με το που πιεζεις τον αντιπαλο και ποσο γρηγορα δλδ με ποσες πασες πας να κανεις επιθεση οταν κερδιζεις τη μπαλα. αμα πας συντηρητικα να χτισεις επιθεσεις με κατι καραμπαχ καθεσαι στη πιπερια. φαβορι δε σημαινει θα παω να παιξω τικι τακα

Offline t.b

• Αλλαγή
Εντάξει δεν νομίζω να περιμενε κανείς κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ διαχρονικά.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Κατανοητό dave, συμφωνώ σε γενικές γραμμές.
Απλά φαβορί εγώ εννοώ ότι με Qarabagh ότι και να γίνει δεν θα βρείς χώρους, όπως βρήκες χθες και στα παιχνίδια που αναφέραμε.
Οποτε είτε με Ίβιτς, είτε με άλλον προπονητή, εγώ δεν θα ανέμενα κάτι πολύ διαφορετικό από την ομάδα φέτος.

Offline wolf80

• Είδα φως και μπήκα
Επίσης είναι πολύ επιπόλαιη και λάθος ανάγνωση να μιλάμε σήμερα για ομαδάρα, όπως βλέπω πιο πάνω ton ynyan4, επειδή έκανες ένα καλο αποτέλεσμα.

Οντως συμφωνω απολυτα με τον αδερφο. Ποια ειναι η φιορεντινα και ποιους παιχτες εχει. τους ειχαμε και με μαρτεενς αμα δεν εκανε μαλακια ο σπυροπουλος αμα λαχει.
Μπραβο στα αδερφια που τραβηχτηκαν αποκλειστικα για τα γουστα και για την ομαδα σε παιχνιδι που βαφτιστηκε αδιαφορο, περιττο εξοδο και χωρις κανεναν να οργανωνει την κερκιδα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΙΣΤΟΡΙΚΗ νικη του μεγαλου ΠΑΟΚ που θα μνημονευεται στο μελλον διπλα σε μυθικους εκτος εδρας αγωνες οπως μαλιν, μπενφικα, αρσεναλ, γκρασχοπερς, φενερ, τοτεναμ, ντορτμουντ κλπ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
Αδερφια οταν μιλαω για ομαδαρα,μιλαω παντα σε σχεση με τους εγχωριους αντιπαλους και τις ομαδες ΠΑΟΚ που παρακολουθουμε τα τελευταια χρονια.Την ιδια αποψη ειχα κι εχω απ την αρχη της χρονιας για την ομαδα. Εγω προσωπικα ελληνικη ομαδα να κανει τοσες ευκαιριες σε ομαδες οπως η Φιορεντινα η ο Αγιαξ και να χει τοσο καλο επιθετικο τρανζισιον δεν θυμαμαι και μιλαμε παντα για ομαδα που φετος στηθηκε.Ο ΠΑΟΚ του Σαντος που ταν ο τελευταιος ΠΑΟΚ που χε μεταλλο κι εκανε αποτελεσματα στην Ευρωπη ηταν ομαδα διοτριετιας.Μην ξεχναμε τα φλοκα με κατι Βαλερενγκες και καρδουλες.Τα ποια ειναι η Φιορεντινα και γενικοτερα η υποτιμηση δεν στεκουν οταν προερχεσαι απ το ελληνικο πρωταθλημα εκτος αν παιζεις με τπτ Μαλτεζους.Μιας κι εγραψε ο φιλος για το ματς πριν 2 χρονια,δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 παιχνιδιων.Τοτε σε σφυροκοπησαν κι εβγαλες 2-3 φασεις μπροστα,χθες εκτος απ τα τρια γκολ ειχες δοκαρι κι αλλες 5 ευκαιριες.
Αυτα που γραφω δεν αναιρουν ουτε οτι χρειζονται μεταγραφες και βελτιωσεις σ ολα τα επιπεδα,ουτε ξεπλενουν το μεταγραφικο φιασκο του καλοκαιριου με το φορ,ουτε την ανυπαρξια της διοικησης που χει αφησει το καθε μπασταρδι να ξεσκιζει διαιτητικα την ομαδα.Το αντιθετο.Θα ναι κριμα αυτη η ομαδα να μην προστατευτει απ τη διοικηση της και να μην ενισχυθει.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
sygxaritiria stin omada...oso gia ton lao ...toses gynekes sti kerkida ptoti fora ida...xoris organoti..den xero ti pextike me ton stavraki..kerkida gia to panigiri toy ai-mama.
den xero ti symbeni alla nomizo telionume i mpenoyme se alli fasi kerkidas....
episis ixame ke paratragoyda sto syndesmo mas sti stoytgardi me pedia poy irthan apo ellada edo ke kana examino sti germania
ke eno to leoforio eixe gemisi aytoi thelan 8 atoma ntailiki na erthoyn mazi...o proedros prospathise na toys exigisi oti ayta dyskola ginonte sti germania..
aytoi synexisan na apiloyn oti an den toys paroyme mazi stin italia mas perimenoyn oi alloi apo ellada ke tha gamisoyn aytoys poy ine sto symboylio...
irthan oi mpatsoi ke gia na min xefigi i katastasi o proedros akyrose tin ekdromi ke pigan oi perisoteroi spiti ke merikoi pigan me ta aytokinita...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν δεν το καταλαβαμε ορισμενοι ο ΠΑΟΚ εκανε το πρωτο διπλο στην ιστορια του στην Ιταλια και δεν το εκανε ουτε στην Τερνανα ουτε στην Πεσκαρα ουτε στην Κομο.. το εκανε στην εδρα μιας απο τις καλυτερες ομαδες της χωρας(και να μην παρακολουθειτε Ιταλια θα ειδατε και στα 2 ματς που παιξαμε ποσο ποιοτητα διαθετει η Φιορεντινα ειδικα απο την μεση και μπροστα) που ενας παιχτης της κανει οσο ολος ο ΠΑΟΚ και αντι τα αρχιδια μας να φουσκωσουν και να γινουν 300 κιλα απο περηφανεια και χαρα διαβαζουμε για Γλυκο-Κλαους-Τζαβελλα που δεν παιξαν και για αυτο κερδισαμε, για Βαρελα που περνει ποσα λεφτα και δε στριβει, για Λεοβατς(διεθνης Κροατης ετσι) που τον περναει σαν σταματημενο ενας Τεγιο(ψιλα γραμματα οτι ειναι δανεικος απο Μπαρτσελονα και με οπτιον και με buy back price) για τον Κουλουρη που δεν κανει, για τον Τιαμ το ορθιο ξυλο κτλ κτλ.. παλι καλα πιστωσαμε στον Ροντριγκεζ οτι εκανε ματσαρα αν και ολοι ξερουμε τι θα ακουγε αμα δεν το παστελωνε στο 94 και μονο για το μαλλι που εχασε προ κενης εστιας στο 2-2..

Πραγματικα η ψυχοσυνθεση του ΠΑΟΚτση ειναι τεραστιο μυστηριο το ιδιο μυστηριο ειναι και η ομαδα στον αγωνιστικο χωρο..κανει διπλα η περνει αποτελεσμα σε εδρες που λες και να χασεις και 2-0 καλα εισαι και ηττες η ισοπαλιες στην Τουμπα η και εκτος απο παντελως ασημες ομαδες οπως Καμπαλα, Γκινγκαμπ, Καραμπακ, Κρασνονταρ, Χερενφεν, Λιν κτλ κτλ..

Αυτο το διπλο δεν ηταν χωρις αντικρισμα γιατι τωρα με δικια μας νικη και αμα κυλησει φυσιολογικα το αλλο βαση ονοματων και ερθει Χ2 περναμε απο το πουθενα στους 32.. οχι πως ειναι επιτυχια με τον ομιλο που ειχαμε.. απλα θα ειναι αποτυχια αμα το αλλο ματς ερθει ασσος και μεινουμε εκτος με 10 βαθμους γιατι εκει θα ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο που δεν πηρες εστω ενα βαθμο στα δυο ματς με Καραμπακ.. αλλα ειπαμε εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ωραια εκδρομουλα,ωραια πολη η φλωρεντια,γυναικα μαζι,μουσεια,εκκλησιες,φαι,ρομπερτο καβαλι και χιουγκο μπος

α μισο να πω και κατι αλλο

επαιζε κι ο ΠΑΟΚ σκανε τα τσακαλια που μονο για ντουμανια ηρθανε γιατι αγωνα λιγοι ειδανε,φατσες αγνωστες που σου λεει ο αλλος α εγω φιλε μονο σε ευρωπαικα παω αγγελος αναστασιαδης φορ πρεζιτεντ και δημητρης σαλπιγγιδης ο φορ των 20 γκολ.ταχτση δικιο σε ολα αλλα ρε φιλε σε τετοιο ματς τετοια θα δεις.οταν λεμε πετσι ΠΑΟΚ εννουμε κατι μπερδεμενα τσογλανακια που μπορει να φανε πεσιμο κατεβαινοντας με τρενο στην αθηνα...

οσο για μπαλα εγω εχω αλλη εικονα απο μεσα το γηπεδο απο οσα διαβασα εδω.ο μπρκιτς του πρωτου ημιχρονου ειναι ασταθης κατω απο τα δοκαρια αλλα ειναι λογικο επειδη παιζει πρωτο ματς επισημο φετος.του δευτερου ημιχρονου ειναι τερμα επιπεδου αλλου πρωταθληματος.επισης για καποιον λογο που δεν ξερω ειναι πορωμενος με την κερκιδα μας το δειχνανε οι αντιδρασεις του στο τελος

ο λεοβατς δεν μπορουσε να κρατησει τον παικτη του αλλα ηταν παντοτε στηριγμα στον ροντριγκεζ και τα ανεβασματα του δινανε χωρο στον γκαρυ να παιρνει μετρα με το αναποδο ποδι.πολλες φασεις σου βγηκαν ετσι.τετοιο συνεχες πανω κατω απο αρ μπακ δεν ειχε ουτε ο λινο.δεν ειναι ιδιας ποιοτητας σιγουρα ο κροατης αλλα απο πνεμονια σκιζει..

ο ματος ειναι ο καλυτερος σου παικτης.κατι αλλο δεν χρειαζεται να προσθεσουμε.

ο κανιας ανεβαινει σε αποδοση παντοτε μεσα στην διαρκεια του παιχνιδιου κι οταν το κανει ανεβαινει και η ομαδα αμυντικα.στο δευτερο δεν απειληθηκαμε πολυ.

ο τσιμιροτ ειναι το μονο χαφ επιπεδου αλλου πρωταθληματος.το τρεξιμο του ειναι ακαταπαυστο ο μονος που ξεπερναει σε πνεμονι τον λεοβατς ενω βελτιωνεται με την μπαλα στα ποδια και την κινηση χωρις αυτη.μετριος σε καμμια περιπτωση ισως ο καλυτερος του γηπεδου αν εξαιρεσεις καποια λαθη σε εκτιμησεις για ανεβασματα και καποια πουληματα μπαλας

σαχοφ εβαλε γκολ πολυ τρεξιμο αλλα γενικως εμφανιση αδιαφορη στο ματι ακομη μια φορα

το αμυντικο διδυμο ανεβηκε κατακορυφα σε αποδοση απο οταν ανεβηκε ο κανιας και ο μπρκιτς ενιωσε πιο σιγουρος κατω απο το τερμα.το οτι λετε λιγο τον βαρελα καποιον λογο θαχετε αλλα εγω στο δευτερο ειδα εναν παικτη που δεν εχασε μονομαχια χαμηλα κραταγε την ευθεια του και η ταχυτητα του σε 2 περιπτωσεις μας σωσανε.τα ιδια πανω κατω ισχυουν και για τον κρεσπο
καλως η κακως κανεις τους δεν ειναι κοντρερας δλδ να ξεκιναει η αμυνα απο τον εναν απο τους δυο.αν παρουν ομως παιχνιδια μαζι σαν τετραδα και με τον σερβο απο πισω και δεσουνε τοτε θα ειναι ολα καλυτερα λογω ταχυτητας και τεχνικης.αυτη ειναι η δικια μου εκτιμηση

μπροστα για τον ροντριγκεζ εχω να πω τα ιδια με τον ραμπιτ.μακαρι να φυγει δεν αντεχω την ατσουμπαλιαση του.ο μονος απροβλεπτος παικτης σου ναι αλλα δεν αντεχεται μερικες φορες το ευκολο που το κανει αδυνατο...
ο κουλουρης οσο ειναι ετσι η τριαδα των φορ πρεπει να παιζει μπας και εξελιχθει και δεν γινει κλαους.ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2 ηδη...
τελος ο καμπος ηταν πρωτη φορα φετος ο αντικαταστατης του περσινου μακ.δεν εχω να πω κατι περισσοτερο για την εμφανιση του