Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax Champions League-third qualifying round Τετ 3/8/2016 21:30 (NS2)  (Read 2229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
τον ΠΑΟΚ τον απεκλεισε ο διαιτητης

αν δεν εδινε το καραμουσαντενιο πεναλντυ, ο χθεσινος ΠΑΟΚ δεν θα ετρωγε γκολ από τον αγιαξ και θα προκρινοταν με το γκολ το κλαους

ολα τα αλλα κατατασσονται στην κατηγορια "εσωστρεφεια"
ετσι,ενα θριαμβο τον εκανε το κορακι ντερμπι...φαντασου να ειναι 65 vorius και να χανουν οι πουτανες που παιζαμε 1-0,αλλα 10 ματια θα βγαιναμε μεχρι το 90-εδω φυγαμε στο 30 πισω απο τη σεντρα για γκολ..αλλα το γαμησε το ματς το γαμηδι γαμω την ουεφα τους το μπουρδελο...
και οσο γι αυτα να κερδαμε και τους διαιτητες ειναι για κανα τσομπανη και το ποιμνιο του,αμα ο διαιτητης ξερει μπαλα σε ισοδυναμο παιχνιδι, αστο το ματς πεταξε..δεν γλιτωνεις.
« Last Edit: August 04, 2016, 16:21:31 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Συμπεράσματα από τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια:
Ή διαιτησία εκτός των δύο φάσεων δεν ήταν σφαγιαστικη.
Επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι ότι ο αγιαξ ήταν καλή κλήρωση.
Τακτικά ήσουν άψογος, οπότε συγχαρητήρια πολλά στον ιβιτς. Ειδικά στα τρία ημίχρονα που κατεβηκες για να περιμένεις πίσω.
Στο ένα ημίχρονο που χρειάστηκε να ανοιχτεις και να παίξεις μπάλα, μάλλον απογοητευτικό το δείγμα. Και όταν πρέπει να παίξεις μπάλα είναι συνήθως που φαίνεται ή ποιότητα της ομάδας.
Γιατί οκ πρόοδος σε σχέση με πέρσι που μάλλον δεν θα ξαναδουμε βασικούς τζιωλη/κιτσιου/πελκα, αλλά αρκεί; Το ίδιο ισχύει και για τους γελοιους Κλάους/μπαναη. Θέλουμε καλό τέρμα και φορ ή απλά καλύτερους των δύο λιμων;
Βέβαια είναι πολύ νωρίς με δύο μόλις επίσημα ματς. Όπως εννοησε άλλο μέλος την προηγούμενη βδομάδα, μπορεί ο τζαλμας να αποδειχθεί συγκρίσιμος του Βιερίνια, ο κανια του παμπλο, ο βαρελα του Κοντρέρας κι ο επιθετικός που θα πάρουμε (;;; ) τρεις φορές καλύτερος του Μουσλίμοβιτς. Μακάρι φυσικά για όλα τα παραπάνω.
Μέχρι να συμβούν όμως αυτά τα μάλλον απίθανα, εμένα θα μου μένει ο καημός ότι στον πέμπτο χρόνο χωσαδα ιδιοκτήτη αναπολω το ροστερ προσωρινής διοίκησης.

Υ.Γ. Μετά και τον φετινό αποκλεισμό που έπεται εκείνου από την σαλκε (και την μεταλιστ...) αποδεικνύεται πόσο λάθος είναι να ελπιζεις σε πρόκριση στους ομίλους τσου λου ως δεύτερος του πρωταθλήματος για να κάνεις το βήμα παραπάνω. Μόνο ως πρωταθλητής μπορεί να έχει σοβαρές ελπίδες για ομίλους. Ακόμα κι αυτές σιγα σιγά εξανεμίζονται με το μπουρδελο το ελληνικό πρωτάθλημα... Στόχος μόνο το πρωτάθλημα
« Last Edit: August 04, 2016, 17:24:12 by liakos »

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
20 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς και είμαι με το θείο μου, που ζει Αμερική κι είχε να έρθει Τουμπα 30χρόνια, στην 6 και καθόμαστε.
Κι έρχονται δυο παλικάρια, ο ένας με βεραμάν πόλο, κι ο άλλος με ροζ βερμούδα και κίτρινο πόλο και μου λένε "Συγγνώμη αλλά εδώ είναι οι θέσεις μας σηκωθείτε να κάτσουμε". Κοιτάζω μία λεω με τρολλάρουν δεν παίζει.. Μου δείχνει εισιτήριο και ξαναλέει "σας παρακαλώ σηκωθείτε".
Στην όπερα ήρθατε ρε μαγκες? τους λέω.. βρείτε κάπου και καθήστε δεν εχει θέσεις..
και σκέφτομαι οτι μερικοί έχασαν εισιτήριο από κάτι τέτοιους..

Τέλος πάντων.. στα του ματς.. στο δοκάρι του Μυστακίδη πλέον ξέρεις τι πρόκειται να γίνει..
Κωλόμπαλα και γαμωτύχη μια φορά σε μας δε θα κάτσει η μπίλια ρε για το Θεό δηλαδή..

ΥΓ: Κάντε 10ετές λευκό και κλειστό σε Τσίμιροτ..

Offline scouser4

• Αλλαγή
Λενε πως εισαι μια ουτοπια κι ολο με ψαχνει η αστυνομια
Οτι και αν λενε δεν μ'ενδιαφερει τι'σαι για μενα κανεις δεν ξερει

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
Ποσο αλλο θα αντεξουμε??????????????????????????????Παροτι δεν κοιμηθηκα αποψε απτην πικρα μου εχω ενα προαισθημα οτι η καριολα η μπαλα φετος κατι θα μας δωσει πισω.Το χθεσινο οντως θυμησε μπασκετ γιατι οντως ειμασταν πολυ καλυτεροι.Η ομαδα πειθει και πρεπει να στηριχτει.Θα αντεξουμε οσο μας αφησει ο Θεος σαυτην την ζωη.Με κανονικο τερματα και κανονικο φορ παμε για τελικο γιουροπα.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline bozik

• Αλλαγή

Ή διαιτησία εκτός των δύο φάσεων δεν ήταν σφαγιαστικη.

ναι μονο που αυτες οι φασεις δεν ειναι λιγες και αν ηταν πρωταθλημα θα ειχαμε χθες 400 συλληψεις...με 3-4 φαουλ σε ολο το ημιχρονο εδωσε τοσο ευκολα ενα πεναλτι..απο αυτα τα 3-4 το ενα δεν επρεπε να το δωσει γιατι μας κοβει πλεονεκτημα..πριν κανα πενταλεπτο απο το πεναλτι ο αλλος παιρνει τη μπαλα με τη χερουκλα και δεν το βλεπει ενω βλεπει αυτο το τραβηγμα..καθαρη προθεση το κορακι για να αλλαξει το ματς και απο εκει που θα μπαιναμε με 1-0 και σκορ προκρισης,εδωσε ανασα και χαλαρωσαν οι ολλανδοι και πηραν ζωη και φανηκε αυτο στο δευτερο ημιχρονο..
τωρα για να κραξουμε το σοιμπλετ τον κλαους τον μικι μαους να μην γραφουμε οτι ναναι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Ετσι bozik
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Vorious

• Αλλαγή
συμφωνω κι εγω με την αποψη του μποζ που εχει βεβαια και ιδιαιτερη βαρυτητα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Συμφωνω με τους αποπανω. Δεν ηταν ανθρωπινα λαθη αυτα. Συν επιπλεον κι αλλες φασεις που σηκωναν κιτρινη.Ουεφα μαφια. Ανθρωπινο λαθος ειναι το οφσαιντ γκολ που ακυρωθηκε στο πρωτο παιχνιδι με την αποκρουση ασιστ του Γλυκου. Επρεπε να μετρησει. Για να τα λεμε ολα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Μάλλον παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα. Σε καμια περίπτωση δεν δικαιολόγησα τον διαιτητή. Αν έμπαινε και το χέρι που άφησε, θα τους είχε δώσει ανοιχτά την πρόκριση με δυο σφυρίγματα. Πράγμα που ισχύει και τώρα σε μεγάλο βαθμό.
Δυο μέρες μετά ok, να του ρίξουμε μια-δυο-δέκα κατάρες. Εγώ απλά είπα ότι δεν σε έπαιξε 90 λεπτά κόντρα, με τα μικροσφυριγματα κτλ, στην οποία περίπτωση θα σου κατέστρεφε και το παιχνίδι. Οποτε μια χαρά προσφέρεται για συμπεράσματα το mats.
Και το πιο ανησυχητικό για μένα είναι η απόδοση του β ημιχρόνου. Όταν δηλαδή δεν είχες την πολυτέλεια να δώσεις κατοχή και να περιμένεις το λάθος του αντιπαλου με κενό το μισό γήπεδο.
Ειδικά σε συνεχεια της περσινής αδυναμίας στο δημιουργικό κομμάτι και της φυγής του καλύτερου σου παίκτη και πρώτου σκόρερ. Mats σαν τα τρία ημίχρονα με τον Άγιαξ θα παίξεις maximum 4-5 μέσα στη χρονια. E σε αυτό το κομμάτι δεν φταίει μονο ο Κλάους, όσο λίγος κι αν είναι. Εγώ θα περίμενα περισσότερη δημιουργικότητα από Shakhov και Ματoς για να χαρώ και για κάτι άλλο εκτος του ότι δεν θα βλέπω τα μούτρα του Τζιώλη και του Κίτσιου.
Θα με πεις, με Άγιαξ έπαιζες και είχες τέσσερις νέους παίκτες στην εντεκάδα και περιμένεις άλλους 2-3 λογικά και ήταν μόλις δεύτερο επίσημο παιχνίδι. Δεκτό φυσικά. Τα παραπάνω έχουν μονο την αξια παρατηρήσεων αρχές Αυγούστου. Περιμένω και ελπίζω σε βελτίωση.

Κανένα κράξιμο, τουλάχιστον με αφορμή το προχθεσινό. Ισα ισα μονο θετικά για την τακτική προσέγγιση του Ίβιτς.
Τώρα αν πάει πίσω η απόκτηση for ή αν κατεβάσεις τους στόχους σου επειδή δεν εξασφάλισες κάποια εκατομμύρια ήδη από προχθές, εγώ απαράδεκτο το βρίσκω, αλλα είναι άλλη κουβέντα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ισχύει, δεν ήταν ανθρώπινα λάθη. πραγματικά σε διατεταγμένη ήταν και φάνηκε.

τώρα, επειδή καλό το carnation αλλα τη ντολυ από το στάβλο ποιος θα σώσει να δούμε και την ουσία.

ή λοιπόν διαμαρτυρόμαστε καθιστικά όλοι και μένουμε νηστικοί μέχρι η UEFA να μας κάνει κανονικές διαιτησίες.
ή δεν ξανά κατεβαίνουμε αν δεν εξασφαλίσουμε το 50-50
ή κατεβαίνουμε, χάνουμε και ξανά μαζευόμαστε εδώ να μεμψιμοιρούμε για τον άδικο αποκλεισμό.

ακραία φαίνονται ε; γραφικά;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟ 33 ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΓΑΜΕΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟ 33 ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ, ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΠΑΛΟ ΓΑΜΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΔΙΚΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟ 33 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ 33 (+) (-), ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μας χάλασε το καλοκαίρι ο μπινές θα πηδούσαμε καμιά γκλάντμπαχ τώρα και θα μπαίναμε ομίλους, αλλα στο ποδόσφαιρο παίρνεις ότι αξίζεις. Επαιξες με άγιαξ 2 φορές με σαλκε και μέταλιστ προκριματικά τσαμπιος λιγκ 8 ματς με σέντερ φορ στα 3 με τον πόντιο μαραντόνα (τα δύο τα πρώτα με αγιαξ- και το ένα με την σάλκε) και τα αλλα 5 με τον φαν μπάστεν του λακώματος με τον γνωστό απολογισμό δηλαδή 4 αποκλεισμούς. Όποιος και να έρθει αν δεν φύγει αυτός προκοπή δεν πρόκειται να δούμε, με την στήριξη των φίλων του θα παίζει αυτός πάντα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε