Μάλλον παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα. Σε καμια περίπτωση δεν δικαιολόγησα τον διαιτητή. Αν έμπαινε και το χέρι που άφησε, θα τους είχε δώσει ανοιχτά την πρόκριση με δυο σφυρίγματα. Πράγμα που ισχύει και τώρα σε μεγάλο βαθμό.
Δυο μέρες μετά ok, να του ρίξουμε μια-δυο-δέκα κατάρες. Εγώ απλά είπα ότι δεν σε έπαιξε 90 λεπτά κόντρα, με τα μικροσφυριγματα κτλ, στην οποία περίπτωση θα σου κατέστρεφε και το παιχνίδι. Οποτε μια χαρά προσφέρεται για συμπεράσματα το mats.
Και το πιο ανησυχητικό για μένα είναι η απόδοση του β ημιχρόνου. Όταν δηλαδή δεν είχες την πολυτέλεια να δώσεις κατοχή και να περιμένεις το λάθος του αντιπαλου με κενό το μισό γήπεδο.
Ειδικά σε συνεχεια της περσινής αδυναμίας στο δημιουργικό κομμάτι και της φυγής του καλύτερου σου παίκτη και πρώτου σκόρερ. Mats σαν τα τρία ημίχρονα με τον Άγιαξ θα παίξεις maximum 4-5 μέσα στη χρονια. E σε αυτό το κομμάτι δεν φταίει μονο ο Κλάους, όσο λίγος κι αν είναι. Εγώ θα περίμενα περισσότερη δημιουργικότητα από Shakhov και Ματoς για να χαρώ και για κάτι άλλο εκτος του ότι δεν θα βλέπω τα μούτρα του Τζιώλη και του Κίτσιου.
Θα με πεις, με Άγιαξ έπαιζες και είχες τέσσερις νέους παίκτες στην εντεκάδα και περιμένεις άλλους 2-3 λογικά και ήταν μόλις δεύτερο επίσημο παιχνίδι. Δεκτό φυσικά. Τα παραπάνω έχουν μονο την αξια παρατηρήσεων αρχές Αυγούστου. Περιμένω και ελπίζω σε βελτίωση.
Κανένα κράξιμο, τουλάχιστον με αφορμή το προχθεσινό. Ισα ισα μονο θετικά για την τακτική προσέγγιση του Ίβιτς.
Τώρα αν πάει πίσω η απόκτηση for ή αν κατεβάσεις τους στόχους σου επειδή δεν εξασφάλισες κάποια εκατομμύρια ήδη από προχθές, εγώ απαράδεκτο το βρίσκω, αλλα είναι άλλη κουβέντα.