Author Topic: Djalma Braume Manuel Abel Campos  (Read 6462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Djalma Braume Manuel Abel Campos
« Reply #20 on: June 14, 2016, 23:09:14 »
Ποσα παιρνει ο Ζαιρο και ποσα ο Κοροβεσης; Γιατι εγω θεωρω οτι κ πολυ λιγοτερα παιρνει ο Κοροβεσης και πολυ καλυτερες εμφανισεις εκανε.

κοιτα εγω που τον ΠΑΟΚ τον βλεπω πρωτα απ ολα οπαδικα και αρρωσταινω με την πουστια και το παπατζηλικι των ρουφιανων για να παιζουν οι κολλητοι νυν και μελλοντικοι μπαλα δεν ειδα κανεναν κοροβεση καλυτερο απο τον ζαιρο.οσο και να μου λεει εμενα καποιος για την χρησιμοτητα του εγω εναν φλωρακο ειδα που επεφτε συνεχεια κατω να παρει φαουλ με παρα πολυ καλη αντιληψη χωρου και προωθησεις για να σπρωξει την μπαλα μεσα.δεν ξερει να κανει ουτε κοντρολ το παληκαρι..εμπαθεια δεν εχω ουτε γκομενα μου φαγε.απλα λεω κατι που ειδα.νταξει αν καποιος τον βλεπει καλυτερο ενος παικτη που τουλαχιστον ειδε και μια τριπλα απο την παρτη του πασο..

βεβαια με τετοια αντιληψη ποδοσφαιρου μπορει αυριο να μην μας κανει ο τζαλμα ο ματος και ο σαχοφ γιατι ο χαρισης εχει σουτ και ο κοροβεσης κραταει μπαλα και πανηγυριζει στο 3-0 γιατι το ματς εληξε κι ας μην ειναι 90.γνωμες ειναι αυτες δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι φαση με το ποσο κοστιζει καποιος(ασε που αν το ψαξουμε παιζει ο κοροβεσης να παιρνει παραπανω).πως την βλεπουμε την φαση φουτμπολ μανατζερ ξερω γω η υπαρχει καουρα για την τσεπη του γεμιστανα;

τοτε αν υπαρχει τετοια καουρα ας γραψει ο καθενας σε ενα τοπικ τις αναντιστοιχιες των συμβολαιων να τις παμε συντομα στην διοικηση να τους ανοιξουμε τα ματια των ανθρωπων.πουχου δεν γινεται να παιρνει 700τοσα ο κλαους και ο μακ 300.δεν γινεται ο πελκας 150 και ο μυστακιδης τον βασικο.
να πω ομως εκ των προτερων πως προσωπικα δεν συμμετεχω γιατι νομιζω πως η θεση μου ειναι στην κερκιδα μπαλα οσο κι αν λεω οτι ξερω δεν ξερω μανατζερ δεν ειμαι και πλεον γερασα αρκετα στο να καθομαι να χαλιεμαι τοοοοσο πολυ.με το μονο που χαλιεμαι ειναι με τον παπα που αναπαραγεται εδω μεσα και εκει εξω και με την τσιμπλα στο ματι...δεν γαμεις

καλως ηρθες τζαμαλ στην πιο ομορφη οικογενεια του πλανητη.μακαρι να μην ξανασχοληθει ο εμπαθης γιαννιωτης ουτε με κοροβεσηδες ουτε με ζαιρους εξαιτιας σου

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: June 14, 2016, 23:13:43 »
Απόλυτα σωστός ο έπαρχος
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #22 on: June 15, 2016, 00:19:16 »
Ποσα παιρνει ο Ζαιρο και ποσα ο Κοροβεσης; Γιατι εγω θεωρω οτι κ πολυ λιγοτερα παιρνει ο Κοροβεσης και πολυ καλυτερες εμφανισεις εκανε.

κοιτα εγω που τον ΠΑΟΚ τον βλεπω πρωτα απ ολα οπαδικα και αρρωσταινω με την πουστια και το παπατζηλικι των ρουφιανων για να παιζουν οι κολλητοι νυν και μελλοντικοι μπαλα δεν ειδα κανεναν κοροβεση καλυτερο απο τον ζαιρο.οσο και να μου λεει εμενα καποιος για την χρησιμοτητα του εγω εναν φλωρακο ειδα που επεφτε συνεχεια κατω να παρει φαουλ με παρα πολυ καλη αντιληψη χωρου και προωθησεις για να σπρωξει την μπαλα μεσα.δεν ξερει να κανει ουτε κοντρολ το παληκαρι..εμπαθεια δεν εχω ουτε γκομενα μου φαγε.απλα λεω κατι που ειδα.νταξει αν καποιος τον βλεπει καλυτερο ενος παικτη που τουλαχιστον ειδε και μια τριπλα απο την παρτη του πασο..

βεβαια με τετοια αντιληψη ποδοσφαιρου μπορει αυριο να μην μας κανει ο τζαλμα ο ματος και ο σαχοφ γιατι ο χαρισης εχει σουτ και ο κοροβεσης κραταει μπαλα και πανηγυριζει στο 3-0 γιατι το ματς εληξε κι ας μην ειναι 90.γνωμες ειναι αυτες δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι φαση με το ποσο κοστιζει καποιος(ασε που αν το ψαξουμε παιζει ο κοροβεσης να παιρνει παραπανω).πως την βλεπουμε την φαση φουτμπολ μανατζερ ξερω γω η υπαρχει καουρα για την τσεπη του γεμιστανα;

τοτε αν υπαρχει τετοια καουρα ας γραψει ο καθενας σε ενα τοπικ τις αναντιστοιχιες των συμβολαιων να τις παμε συντομα στην διοικηση να τους ανοιξουμε τα ματια των ανθρωπων.πουχου δεν γινεται να παιρνει 700τοσα ο κλαους και ο μακ 300.δεν γινεται ο πελκας 150 και ο μυστακιδης τον βασικο.
να πω ομως εκ των προτερων πως προσωπικα δεν συμμετεχω γιατι νομιζω πως η θεση μου ειναι στην κερκιδα μπαλα οσο κι αν λεω οτι ξερω δεν ξερω μανατζερ δεν ειμαι και πλεον γερασα αρκετα στο να καθομαι να χαλιεμαι τοοοοσο πολυ.με το μονο που χαλιεμαι ειναι με τον παπα που αναπαραγεται εδω μεσα και εκει εξω και με την τσιμπλα στο ματι...δεν γαμεις

καλως ηρθες τζαμαλ στην πιο ομορφη οικογενεια του πλανητη.μακαρι να μην ξανασχοληθει ο εμπαθης γιαννιωτης ουτε με κοροβεσηδες ουτε με ζαιρους εξαιτιας σου

Ρε γιαννιωτη ηρεμησε λιγο ρε φιλε, απλα προσωπικη αποψη για τους 2 ειπα. Εννοειται οτι και οι 2 δεν κανουν για ΠΑΟΚ, απλα επειδη τεθηκε θεμα συγκρισης τους τους συνεκρινα.
Η αποψη μου για τα λεφτα, το μανατζερ κλπ που λες ειναι ξεκαθαρη κ στο τοπικ του Μακ που ειμαι καθετα αντιθετος και ξενερωμενος λογω του οτι τον περιφερουμε σαν προσφορα των Lidl αντι να τον πλαισιωσουμε με αντιστοιχους Μακ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: June 15, 2016, 00:29:42 »
Πάμε ρε Τζαμάλ, δωσ'τα όλα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #24 on: June 15, 2016, 08:53:29 »
μονο απο ονομα θα παιξει. τζαμαλ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #25 on: June 15, 2016, 18:20:37 »
Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα τους γνωρίσω. Είναι πολύ διάσημοι. Πιο διάσημοι από μένα! Θέλω να τους γνωρίσω».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/533549-Tzalma-Kampos-Oi-filathloi-toy-PAOK-pio-diasimoi-apo-mena

Μονο από αυτό φαινεται συγκροτημενο ατομο  ;D
Υγεια και πολλα γκολ Τζαμαλ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #26 on: June 15, 2016, 21:53:16 »
Οταν λενε ειναι 'επιθετικος' τι εννοουν ακριβως; Περιφεριακος φανταζομαι. Γιατι αν ειναι 9αρι ζητω που καηκαμε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: June 16, 2016, 20:56:54 »
εξτρεμ ειναι,
σε ωρα αναγκης να παιξει μπροστά

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: June 17, 2016, 15:29:36 »
Καλωσηλθες στην ομαδα με τον καλυτερο αλλα ταυτοχρονα και πιο γκρινιαρικο λαο του κοσμου.
Σχεδον ο,τι και αν κανεις, καταδικασμενος εισαι...
Εαν πας με τις κλικες (δυσκολο γιατι εισαι ξενος), θα τρως κραξιμο απο τον λαο.
Εαν δεν πας με τις κλικες, θα φας κραξιμο απο τους αρδ.
Μοναδικη σωτηρια: μιλα στο χορταρι, παιξε μπαλαρα, για να παραμιλαμε ολοι....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #29 on: July 26, 2016, 22:33:49 »
Το μπαλακι που εβαλες σημερα, περα του οτι μπορει να ειναι ιστορικης σημασιας για το συλλογο, δειχνει πως γνωριζεις τα βασικα του αθληματος. Φανταζομαι τι θα γινοταν αν επερνε τη μπαλα εκει το 14, ο πελκινιο, το κοιμισμενο ξυπνητηρι, και τοσοι αλλοι κλοουν που τρωμε τοσα χρονια στη μαπα εκει μπροστα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #30 on: September 26, 2016, 10:37:55 »
Μετά από ένα (μικρό) δείγμα αγώνων τα νούμερά του είναι πολύ χαμηλά!πρέπει να αρχίσει να γράφει σύντομα!Κοινώς περισσότερη ουσία.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #31 on: September 26, 2016, 10:54:14 »
σε κάθε ματς μέχρι το 30 έχει φάει 5 μαρκαρίσματα για κόκκινη.
και που αντέχει... πάλι καλά να λέμε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #32 on: September 27, 2016, 21:42:44 »
Ανέβα λίγο και βάλε το μαύρο γκαβλί σου μαζί με τα αρχίδια στο στόμα του σπυρόπουλου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #33 on: September 28, 2016, 07:33:46 »
Ρε Τασο με τοσο κραξιμο στον ανυπαρκτο αθλητικο δημοσιογραφο μας βαζεις στην περιεργια να δουμε τι λεει ο σκατοβαζελος υπαλληλος του αλαφουζου στο σκαι..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: October 20, 2016, 22:37:55 »
αυτός ο παίκτης είναι σαν να προπονείται όλη την εβδομάδα με άλλη ομάδα και να κατεβαίνει την κυριακή να παίξει μαζί μας.
τόση επαφή έχει με τους συμπαίκτες του
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: October 20, 2016, 23:57:29 »
Μεγαλο τραγι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #36 on: October 21, 2016, 00:12:13 »
Συνεχείς κακές εμφανίσεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #37 on: October 21, 2016, 00:14:47 »
τον πήραμε για αντικαταστάτη του μακ με τα διπλά λεφτά κι όλας, και δεν είναι ουτε καν μια τρίχα απο τα αρχίδια του σλοβακου. Λάθη, λαθη και παλι λαθη και μεχρι αυριο να παιζαμε λαθη θα κανε. Σε μαύρο σαλπιγγίδη φέρνει δυστυχώς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #38 on: October 21, 2016, 09:47:05 »
Τραγικος.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #39 on: October 21, 2016, 10:02:37 »
εχει καλη τεχνικη αλλα πολλα αλλα "κουσουρια" ... καταρχην δεν εχει ρυθμο αν και νοεμβρης και εμφανως ειναι πολλα κλικ πισω σε ταχυτητα κ τρεξιμο, μεγαλωσε και εχει πεσει πολυ

για την θεση του οντως δεν μπορει να βοηθησει κασι να βοηθηεθι απο τους συμπαικτες του ... στο γκολ δεν ειναι συχνα επισης ενω συγκλινει πιο πολυ απο οσο πρεπει για εξτρεμ νομιζω, ελαχιστες φορς πιανει γραμμη να παρει πλατος η ομαδα

κριμα και ειχε αρχισει εντυπωσιακα στα φιλικα