Ποσα παιρνει ο Ζαιρο και ποσα ο Κοροβεσης; Γιατι εγω θεωρω οτι κ πολυ λιγοτερα παιρνει ο Κοροβεσης και πολυ καλυτερες εμφανισεις εκανε.
κοιτα εγω που τον ΠΑΟΚ τον βλεπω πρωτα απ ολα οπαδικα και αρρωσταινω με την πουστια και το παπατζηλικι των ρουφιανων για να παιζουν οι κολλητοι νυν και μελλοντικοι μπαλα δεν ειδα κανεναν κοροβεση καλυτερο απο τον ζαιρο.οσο και να μου λεει εμενα καποιος για την χρησιμοτητα του εγω εναν φλωρακο ειδα που επεφτε συνεχεια κατω να παρει φαουλ με παρα πολυ καλη αντιληψη χωρου και προωθησεις για να σπρωξει την μπαλα μεσα.δεν ξερει να κανει ουτε κοντρολ το παληκαρι..εμπαθεια δεν εχω ουτε γκομενα μου φαγε.απλα λεω κατι που ειδα.νταξει αν καποιος τον βλεπει καλυτερο ενος παικτη που τουλαχιστον ειδε και μια τριπλα απο την παρτη του πασο..
βεβαια με τετοια αντιληψη ποδοσφαιρου μπορει αυριο να μην μας κανει ο τζαλμα ο ματος και ο σαχοφ γιατι ο χαρισης εχει σουτ και ο κοροβεσης κραταει μπαλα και πανηγυριζει στο 3-0 γιατι το ματς εληξε κι ας μην ειναι 90.γνωμες ειναι αυτες δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι φαση με το ποσο κοστιζει καποιος(ασε που αν το ψαξουμε παιζει ο κοροβεσης να παιρνει παραπανω).πως την βλεπουμε την φαση φουτμπολ μανατζερ ξερω γω η υπαρχει καουρα για την τσεπη του γεμιστανα;
τοτε αν υπαρχει τετοια καουρα ας γραψει ο καθενας σε ενα τοπικ τις αναντιστοιχιες των συμβολαιων να τις παμε συντομα στην διοικηση να τους ανοιξουμε τα ματια των ανθρωπων.πουχου δεν γινεται να παιρνει 700τοσα ο κλαους και ο μακ 300.δεν γινεται ο πελκας 150 και ο μυστακιδης τον βασικο.
να πω ομως εκ των προτερων πως προσωπικα δεν συμμετεχω γιατι νομιζω πως η θεση μου ειναι στην κερκιδα μπαλα οσο κι αν λεω οτι ξερω δεν ξερω μανατζερ δεν ειμαι και πλεον γερασα αρκετα στο να καθομαι να χαλιεμαι τοοοοσο πολυ.με το μονο που χαλιεμαι ειναι με τον παπα που αναπαραγεται εδω μεσα και εκει εξω και με την τσιμπλα στο ματι...δεν γαμεις
καλως ηρθες τζαμαλ στην πιο ομορφη οικογενεια του πλανητη.μακαρι να μην ξανασχοληθει ο εμπαθης γιαννιωτης ουτε με κοροβεσηδες ουτε με ζαιρους εξαιτιας σου