Author Topic: Leo Matos  (Read 9844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
Απ: Leo Matos
« Reply #80 on: May 07, 2017, 10:41:44 »
Επειδή πολύ φοβάμαι πως από δω και πέρα θα μας ξεσκίσουν ,αν συνεχίσεις έτσι θα παίζουμε με 10 παίκτες από νωρίς.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #81 on: May 07, 2017, 16:49:59 »
Τιστλουχε παιχταρα μας το καμπανακι εχει βαρεσει προπολλου κι οπως λεει και ο παραπανω εισαι δικιολογημενα στο στοχαστρο.

ασε που προσωπικα δε γουσταρω τετοιες συμπεριφορες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #82 on: May 07, 2017, 18:33:02 »
νομιζω ο παντελακης το ειχε πει, δεν ειμαι σιγουρος ομως
δεν θελουμε καλα παιδια. κακα θελουμε,αμα ειναι καλα να τα κερασουμε κανα παγωτο,για μπαλα ομως δεν ειναι
γαμα τους παικταρα μου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #83 on: May 14, 2017, 22:41:46 »
Παιξε για τον ΠΑΟΚ ρε γαμιδι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #84 on: May 15, 2017, 07:17:25 »
Λυπάμαι πολυ που το λεω αλλά η εξέλιξη του σε μέγα κωλοπαιδι προσωπικά μου τη δίνει, αφήνω το παίκτικο κομματι- που εχει πτώση εδω και μήνες -στην άκρη. Ο χαρακτήρας που βγάζει μεσα στο ματς ειναι που μου την καρφώνει άσχημα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #85 on: May 15, 2017, 11:56:58 »
ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, να τα λενε κ οι δικοι μας αρδ

http://www.paok24.com/podosfairo/95151/calma-leo-calma

αιωνες πισω απο τη χαβουζα ειμαστε

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: May 15, 2017, 14:21:56 »
Ο Ματος γιατι την ακουει;Επειδη εβηξε κι ο στημενος βρηκε ευκαιρια να του βγαλει κιτρινη ενω το ξυλο του χανουμιου το περασε μπαι;Στοχοποιημενος οσο δεν παει ο παικταρας.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #87 on: May 15, 2017, 14:41:10 »
Ξεκάθαρα στοχοποιημένος πλεόν , η χθεσινή κάρτα που τρωει το αποδεικνύει και μεις καθόμαστε και παίζουμε το παιχνίδι των ποκ-αρδ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #88 on: May 15, 2017, 16:28:41 »
Ουτε καν ειχα δει το αρθρο του dave. Ουτε καποιο παιχνιδι αρδ ποκ παιζω που υποννοει ο Καπρι. Εγω βλεπω εναν παιχτη που ετρεχαν τα σαλια μου να βλεπω,  να εχει κουραστει απο το πολλα παιχνιδια αρχικα, κατοπιν να βγαζει νευρα και να αυξανει τα λαθη του, να παιρνει μερος σε ηλιθιες κοκορομαχιες, να κανει βουτιες και καραγκιοζιλικια κΑΙ Να γινεται και βρωμικος οπως η αγκωνια στον τελικο που ηταν σιγουρα κιτρινη και ισως και κοκκινη.Στο 7ο λεπτο ενος τελικου....  Εγω αυτα βλεπω αυτα λεω. Αν εσεις βλεπετε κατι αλλο πειτε μου. Αν τυχαινει αυτα που βλεπω εγω να τα βλεπει και οποιοσδηποτε αρδ, ε, σταρχιδια μου. Ξεκινησα και ειπα στην πρωτη λεξη μου οτι ΛΥΠΑΜΑΙ που βλεπω τετοια εξελξη σε εναν τετοιο παιχτη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #89 on: May 15, 2017, 19:56:49 »
Όταν στα αποδυτήρια της ομάδας έκανε κουμάντο το μουνί ο τζαβέλλας για τους ΑΡΔ ήταν ενα καλό παιδί μα παρεξηγημένο, ένας άντρας βαρύς και ασήκωτος παντελονάτος και τα αρχίδια μου κουνιούνται..
Τώρα που πήρε πούλο κ έσπασε η κλίκα του ένας από τους καλυτερους παίχτες του πρωταθλήματος, ένας από τους ελάχιστους ηγέτες της ομάδας από άποψη προσωπικότητας και παραστάσεων βαφτίζεται κωλόπαιδο και στοχοποιείται από ΑΡΔ και το σύστημα ΕΠΟ.
Πήγαινε ρε μαλάκα Μάτος να αλλάξεις μάνατζερ να πας στον κουτσολιάκο να σε βαφτίσουν "Ντάνι Άλβες των φτωχών" τα χρηματοδοτούμενα παράσιτα που ονομάζονται δημοσιογράφοι...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #90 on: May 15, 2017, 22:30:36 »
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν υπονοώ τίποτε και για κανέναν . Αυτά που βλέπεις Ηοmo τα βλέπουμε όλοι και ειδικά εδώ μέσα τα έχουμε πεί πολύ πριν γίνουν ορατά στον πολύ κόσμο. Αυτό που λέω όμως είναι όταν εστιάζουμε μόνο σε αυτά παίζουμε ξεκάθαρα το παιχνίδι των αρδ όπως γινόταν και παλιότερα κ από πολύ δικό μας κόσμο με τον Γκαρσία

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #91 on: May 16, 2017, 00:20:34 »
Δεν αισθάνομαι ότι παίζω κανενός το παιχνίδι αδερφέ Capri. Χαλιέμαι που αυτη η παιχτουρα εχει αρχίσει και κανει πράγματα που τα έκαναν και τα κάνουν αλλόθρησκοι και τα έκραζα/κραζαμε μια ζωη. Με Γκαρσια νομίζω ηταν αλλη φάση, δυνατός ηταν, βρώμικος οχι και όσες φορές κοπάνησε κάποιον ηταν αφού προκλήθηκε πρώτα. Εξαίρεση ενα κλάδεμα απο πίσω στον Βιτολο απ οσο θυμάμαι  τουλαχιστον.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #92 on: May 16, 2017, 18:50:05 »
Έχεις δείξει στο παρελθόν ότι μπορείς να παίξεις δυνατά ,να σε νιώθει ο αντίπαλος,χωρίς να εκτίθεσαι σαν άλλα παικτάκια της σειράς του  ''''μπάλα περνάει παίκτης δεν περνάει ''''' .Αυτό που κάνεις τελευταία για πολλούς, διαβάζω, είναι τσαμπουκάς , για μένα είναι αδυναμία. Ατυχής η σύγκριση με Γκαρσία.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #93 on: May 16, 2017, 19:03:31 »
Η σύγκριση εχει να κανει με την στοχοποιηση του απο τους αρδ. Αν εσεις είδατε να γινετε κατι αντίστοιχο με κατι βρανιες σιμοες μπεργκ μιλιβογεβιτς κλπ πειτε και σε μενα να μου ανοιξετε τα ματια

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #94 on: May 16, 2017, 22:01:51 »
Η σύγκριση εχει να κανει με την στοχοποιηση του απο τους αρδ. Αν εσεις είδατε να γινετε κατι αντίστοιχο με κατι βρανιες σιμοες μπεργκ μιλιβογεβιτς κλπ πειτε και σε μενα να μου ανοιξετε τα ματια

www.youtube.com/watch?v=KuuqwD6f8Dk
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #95 on: May 16, 2017, 22:04:58 »
Εντάξει η στοχοποίηση έγινε τώρα που ο βαζελος, που έκανε καταγγελία , και το χανουμι έβαλε τους αρδ να τον φάνε. Αν κάναμε και εμείς το ίδιο μ αυτούς θα ήταν και οι δικοί τους στη στοχοποίηση. Εμεις ομως που; Εμεις όχι μόνο δεν προστατεύουμε τους ποδοσφαιριστές μας και δεν μιλάω για τους δικούς μας αρδ αλλά για τον κόσμο αλλά τους μπινελικιαζουμε για το παραμικρό. Ε λοιπόν τα λαμόγια οι αρδ που έχουν και από πίσω μιζομανατζερικα τι να σε κάνουν; βρίσκουν και κάνουν.
Εδώ ρε μάγκες θα σε παίξει αύριο ο κομινης που δεν σε έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτι μπροστά στα μάτια του σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια και δεν ασχολείται κανείς, με τον ματος θα ασχοληθούμε; το χαλιφάτο μπάζει.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #96 on: May 16, 2017, 23:20:19 »

www.youtube.com/watch?v=KuuqwD6f8Dk

Ελπίζω αύριο να φύγει από το γήπεδο με ένα γόνατο λιγότερο, τόσο απλά.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #97 on: May 17, 2017, 12:04:59 »

βασικά είναι από τις περιπτώσεις που όλοι έχουν τα δίκια τους.

προσωπικά με έχει κουράσει απίστευτα η λογική του οι άλλοι είναι καλύτεροι; όχι... προφανώς και δεν είναι. αποδεικνύεται εύκολα από το πόσες φάπες έχουμε φάει σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τιμωρίες και άλλα, ενώ οι αντίπαλοι ποινές χάδι.

το θέμα για εμένα είναι το εξής:
1. είναι ασυζητητί ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα,
2.  τον βλέπεις επί μήνες και λές δεν μπορεί να τον κοροϊδέψαμε και να τον φέραμε να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα αυτόν... κάτι έγινε. δεν μπορεί να κανείς να καταλάβει τι κάνει και είναι συμπαίκτες και αντίπαλοι μια φάση πίσω γιατί δεν πιάνουν τη σκέψη του,
3. ξαφνικά ο παίκτης που χαίρεσαι να βλέπεις αρχίζει να κυνηγάει κάρτες, να προβοκάρει, να μαλακίζεται ποδοσφαιρικά... και λες τι έγινε?

η μιά πλευρά είναι η στοχοποίηση προφανώς, γιατί μόνο έτσι μπορούν οι αντίπαλοι να τον πλήξουν. η άλλη όμως που ενδιαφέρει εμένα είναι ότι ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ κάθε φορά ως κάποιος που γουστάρει τον ΠΑΟΚ ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει πάντα στο κεφάλι του το πως θα προστατέψει τον ΠΑΟΚ και ψωλάρει ατελείωτα δίνοντας δικαίωμα. δεν κάνω δίκη προθέσεων αλλά το δίνω δικαίωμα για εμένα είναι έκδηλο όταν ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ε είσαι μαλάκας τελικά. και για να το χοντρύνω λίγο. ο lostπολύ σωστά βγάζει άφτρες όταν ο Ενρίκε πέφτει πούστικά... πόσες φορές δεν βλέπουμε τον Μάτος να σφαδάζει από ντεμέκ χτύπημα αντιπάλου τους τελευταίους αγώνες. εκεί άφτρες βγάζουμε?

για εμένα πλήρως δικαιολογημένη η δίωξη σε σχέση με το τί ειδαμε για πατίτο και σεμπά. η αρένα θέλει αίμα και δυστυχώς θα το έχει.

να συντονιστεί και ο μάτος, που είναι μια κλάση μόνος του στο πρωτάθλημα και να τελειώνει το όλο. να γυρίσει στις συμπεριφορές και την απόδοση που είχε πριν τα χριστούγεννα.

κλείνοντας διαφωνώ με την επιχειρηματολογία ότι δεν φταίει γιατί τον κυνηγάει το σύστημα... μπορεί ναι αλλά φταίει γιατί με τη συμπεριφορά του δεν με πείθει ότι το σκέφτηκε, το έχει σχεδιάσει και το έχει δρομολογήσει να το αλλάξει. δεν γουστάρω μόνο το με κυνηγάνε... από μόνο του. το μόνο που βγάζει ότι σκέφτεται είναι "οκ βρήκα μια (σωστή δεν αντιλέγω) δικαιολογία και όλα καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι¨... αυτό από μόνο του μου τη σπάει. ο ηγέτης ΑΛΛΑΖΕΙ και προστατεύει την ομάδα, τη βάζει πάνω από προσωπικές εγωιστικές τάσεις. και για να πω για τη σύγκριση με Γκαρσία (πέρα από όσα εξηγησε ο Capri, δεν απευθύνομαι σε αυτόν). Ο Γκαρσία ήταν ο πλέον στοχοποιημένος, αποδέχτηκε επειδή είναι ΗΓΕΤΗΣ τις συνέπειες και έδειξε με την συμπεριφορά του ότι προχωρώντας κατάπιε εγωισμούς και χτυπήματα από το σύστημα για το καλό της ομάδας. αυτό περιμένω ή θα ήθελα να δώ και εδώ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #98 on: May 17, 2017, 12:30:14 »
ΚΛΕΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΡΕ ΚΑΠΡΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #99 on: May 17, 2017, 16:16:40 »
δλδ ειναι απιθανο η πτωση αποδοσης του να οφειλεται στα παρα πολλα παιχνιδια που εχει παιξει και αυτος για πρωτη φορα στην καριερα του και ολο αυτο να του προκαλει εκνευρισμο οταν βλεπει πως καποια πραγματα δεν του βγαινουν πραγμα που συμβαινει με ολους τους επαγγελματιες(οχι μονο ποδοσφαιριστες σκετο επαγγελματιες);

γιατι να πρεπει να τον σταυρωσουμε κι εμεις αντι να τον εμψυχωσουμε;

και γιατι να μην εχουν σχεση οι αλλοι οταν πχ εχοντας παιξει ηδη μαζι τους γνωριζεις τον τροπο παιχνιδιου τους και το πως μπαινουν παντα στις διεκδικησεις;εχει δει καποιος τον ματος να πα να χτυπησει παιχτη του πλατανια;

ποσες φορες καποιος οπαδος δεν εχει ευχηθει να ηταν ποδοσφαιριστης και τα απανταχου μουνοπανα που χρονια ολοκληρα παιζουνε στον ποκ να τα στελνε για πολυμηνες διακοπες;

απλα ερωτηματα ενος μαλακα που δυσκολευεται να αντιληφθει γιατι παντα στον ΠΑΟΚτση του φταινε οι παιχτες(ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για τιτλουχους)