Η σύγκριση εχει να κανει με την στοχοποιηση του απο τους αρδ. Αν εσεις είδατε να γινετε κατι αντίστοιχο με κατι βρανιες σιμοες μπεργκ μιλιβογεβιτς κλπ πειτε και σε μενα να μου ανοιξετε τα ματια
βασικά είναι από τις περιπτώσεις που όλοι έχουν τα δίκια τους.
προσωπικά με έχει κουράσει απίστευτα η λογική του οι άλλοι είναι καλύτεροι; όχι... προφανώς και δεν είναι. αποδεικνύεται εύκολα από το πόσες φάπες έχουμε φάει σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τιμωρίες και άλλα, ενώ οι αντίπαλοι ποινές χάδι.
το θέμα για εμένα είναι το εξής:
1. είναι ασυζητητί ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα,
2. τον βλέπεις επί μήνες και λές δεν μπορεί να τον κοροϊδέψαμε και να τον φέραμε να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα αυτόν... κάτι έγινε. δεν μπορεί να κανείς να καταλάβει τι κάνει και είναι συμπαίκτες και αντίπαλοι μια φάση πίσω γιατί δεν πιάνουν τη σκέψη του,
3. ξαφνικά ο παίκτης που χαίρεσαι να βλέπεις αρχίζει να κυνηγάει κάρτες, να προβοκάρει, να μαλακίζεται ποδοσφαιρικά... και λες τι έγινε?
η μιά πλευρά είναι η στοχοποίηση προφανώς, γιατί μόνο έτσι μπορούν οι αντίπαλοι να τον πλήξουν. η άλλη όμως που ενδιαφέρει εμένα είναι ότι ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ κάθε φορά ως κάποιος που γουστάρει τον ΠΑΟΚ ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει πάντα στο κεφάλι του το πως θα προστατέψει τον ΠΑΟΚ και ψωλάρει ατελείωτα δίνοντας δικαίωμα. δεν κάνω δίκη προθέσεων αλλά το δίνω δικαίωμα για εμένα είναι έκδηλο όταν ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ε είσαι μαλάκας τελικά. και για να το χοντρύνω λίγο. ο lostπολύ σωστά βγάζει άφτρες όταν ο Ενρίκε πέφτει πούστικά... πόσες φορές δεν βλέπουμε τον Μάτος να σφαδάζει από ντεμέκ χτύπημα αντιπάλου τους τελευταίους αγώνες. εκεί άφτρες βγάζουμε?
για εμένα πλήρως δικαιολογημένη η δίωξη σε σχέση με το τί ειδαμε για πατίτο και σεμπά. η αρένα θέλει αίμα και δυστυχώς θα το έχει.
να συντονιστεί και ο μάτος, που είναι μια κλάση μόνος του στο πρωτάθλημα και να τελειώνει το όλο. να γυρίσει στις συμπεριφορές και την απόδοση που είχε πριν τα χριστούγεννα.
κλείνοντας διαφωνώ με την επιχειρηματολογία ότι δεν φταίει γιατί τον κυνηγάει το σύστημα... μπορεί ναι αλλά φταίει γιατί με τη συμπεριφορά του δεν με πείθει ότι το σκέφτηκε, το έχει σχεδιάσει και το έχει δρομολογήσει να το αλλάξει. δεν γουστάρω μόνο το με κυνηγάνε... από μόνο του. το μόνο που βγάζει ότι σκέφτεται είναι "οκ βρήκα μια (σωστή δεν αντιλέγω) δικαιολογία και όλα καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι¨... αυτό από μόνο του μου τη σπάει. ο ηγέτης ΑΛΛΑΖΕΙ και προστατεύει την ομάδα, τη βάζει πάνω από προσωπικές εγωιστικές τάσεις. και για να πω για τη σύγκριση με Γκαρσία (πέρα από όσα εξηγησε ο Capri, δεν απευθύνομαι σε αυτόν). Ο Γκαρσία ήταν ο πλέον στοχοποιημένος, αποδέχτηκε επειδή είναι ΗΓΕΤΗΣ τις συνέπειες και έδειξε με την συμπεριφορά του ότι προχωρώντας κατάπιε εγωισμούς και χτυπήματα από το σύστημα για το καλό της ομάδας. αυτό περιμένω ή θα ήθελα να δώ και εδώ.