Αντε να ξεκινήσω και γω ένα έτσι για το γούρι. Ξέρω ξέρω θα φάμε κλαρίνο θα μας ξεφτυλίσουνε κλπ αλλά εδω ρίσκαρουμε για άνοιγμα τόπικ.
ΡΕΦ: Σιδηρόπουλος
Μετάδοση: Novasports1
Καιρός: Αστατος

Η μπαρτσελόνα του αγρινίου έρχεται απο κλαρίνο μέσα στα Γιάννενα. Εχει κερδίσει τους τελευταίους αγώνες λεβαδειακό, καλλονη και βέροια για αυτο ΗΜΑΡΤΟΝ. Στον πάγκο έχει έναν τύπο που παλια είχε σπάσει το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού πριν ρίξει πέναλτυ επείδη το χτυπούσε στο χώμα για "κατέβει" το 6ταπό. Δεν παίζει ο τιαγκο σίλβα παπαζογλου ο οποίος ειναι και κολλητός του Κλαους, ο Κάπελ, ο Αλεξιεβεατεζ κατι τέτοιο και ο Κουτρομάνο.
Κυριακίδες-Μυγας, Κουσας, Μάκος, Κέβιν-Μαρκος Παουλο, Βασιλούδης, -Ρουσκουλέδα-Ουαρντα

Μουνιοζ - Μαρκοφσκι.
Πέρα απο τον Μαρκόφσκι ο οποίος μονο ονοματός πρέπει να ξέρει μπάλα θεωρω τραγικό να θέλουμε 230Μ μπάτζετ για να κερδίσουμε τον μαρκο πολο και την Ρουάντα.
Λοιπον
ΠΑΟΚ. Ξεχείλισε το ποτήρι και μπλα μπλα τεσπα εφυγε ο ιγκορ τουντορ μείναμε με τον Βλαντο. Νταξ εγω προσωπικά πιστευω στο άτομο αυτό αλλα πίστευα και στον Ντουμιτρέσκου. Κλαίμε με απουσίες Μακ, Χατζηιιασασαιααιααιιας, Τσιμιροτ, Ροντρίγκεζ, Ζαιρο (τον ειχα ξεχασει αυτον) Μπερμπάτοφ, αυτοι.
Μιλάμε για πολυ κακό σερί ελπίζουμε σε ΜΗ κλαρίνο.
Κατεβαίνουμε με 1-4-2-3-1 μαθητής του Σάντος ο Ιβιτς το δήλωσε και έχουμε:
Βελλιδης - Λεοβατς Τζαβε Μαλε ΚΙΤΣΙΟΥ - Κατσε Τζιολης - Πελκας Μυστα Κλαους (φωτια)
Ασος (3.75) Χ (3.00) ΠΑΟΚ (2.15 πέφτει γενικότερα)
Το 3-0 που το πιστεύουνε κάποιοι έχει επιστροφή 41.00. Το 0-2 έχει 9.50
Εκτιμηση: Ο μάκος μας "εχει". Δεν κάνω πλακα. Ειναι ο μονος ελληνας παικτης που μας κάνει κηδειες μέσα έξω απο την μέρα που επαιξε α' εθνική. Ιστορικό στοιχείο. Την αποψη μου για τις ομάδες της σουπερλιγκ που αλλάζουνε max 4 πάσες σε ολο το 90 λεπτο και οι μονες οδηγίες απο τους πάγκους ειναι ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ, την έχω ξαναπει. Πέρσι μας επαιρνε αποτελέσματα το φανης τσανδαρης. Ελεος. Θεωρω αυτοκτονία το Χ. Αγωνιστικά έχουμε δείξει κάποια 10λεπτα ανα καιρούς καλα ας τα κάνουμε 20λεπτα σήμερα. Δεν έχω φουλ εικόνα απο ιβιτς στους μικρούς αλλά πιθανον να περιμένει περισσότερο πίσω απο τον τουντορ. Φυσικά και αυτό ΑΛΛΛΛΛΑΖΕΙ ΠΑΛΙ την ομάδα αλλα εντάξει με το ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ. Εκτίμηση λοιπόν ALL IN στο 2/2. 
Να κερδίσει το ποδόσφαιρο.