Νομίζω ότι πιο λογική εξήγηση για την χτεσινή εμφάνιση είναι αυτή που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.. Μετά την αποχώρηση του αποδιοπομπαίου τράγου Τούντορ η ευθύνη για τυχόν ήττα έπεφτε στις πλάτες τους και έτσι σφίξαν οι κώλοι κόπηκαν τα ξενύχτια και παίχτηκε μπάλα... Μέχρι να χαλαρώσουν πάλι τα πράγματα και αποδιοπομπαίος τράγος να γίνει ο επόμενος προπονητής
καπως αναποδα το βλεπω εγω, δεν ειναι οτι εσφιξαν οι κωλοι, ειναι ενα ξαλαφρωμα που νιωθουν κατι τετοια παιχτακια οταν οι αποτυχιες μιας ολοκληρης σεζον φορτωνονται στον προπονητη. οπως λεγαμε ολοι το καλοκαιρι στραβες θα ερθουν και ειναι λογικο, ειτε λογω λαθων του προπονητη, ειτε λογω τραυματισμων, ειτε λογω χαμηλης ποιοτητας των παιχτων που πηραν μεγαλυτερο βαρος απο αυτο που μπορουν να σηκωσουν, κ τετοιους σχεδον αποκλειστικα εχουμε, προσφορα του μεγιστανα. αυτες οι στραβες επηρεαζουν τη νοοτροπια των παιχτων βεληνεκους και παραστασεων πελκα, μυστακιδη, κιτσου κλπ και βαραινουν τα ποδια σε δυσκολες στιγμες μεσα στα παιχνιδια. αλλωστε ακομα κ μαυτο το ροστερ η ομαδα κυριαρχησε σε πολλα περισσοτερα ματς αποτι κερδισε. ολο αυτο το βαρος λειτουργει σωρευτικα και φτανει στο σημειο να μη μπορεις να κρατησεις το αποτελεσμα ουτε με τον ουραγο.
οταν μπουλαρεται ο προπονητης τα παιχτακια ξαλαφρωνουν προσωρινα και φαινονται πιο γκαβλωμενοι, με μεγαλυτερη διαθεση και ποιοτητα και κανουν τα γνωστα αναριχομενα να λενε πωπω προπονηταρας ο καθε ιβιτς και ο καθε γχ, και τους συνομωσιολογους οτι οι παιχτες θελανε να φανε τον προηγουμενο. ουτε το τελευταιο ισχυει, οι παιχτες ειχαν δηλωσει επανηλλειμενα οτι φετος ο ΠΑΟΚ πρεπει να τελειωσει με τον ιδιο προπονητη που αρχισε. ασε που μυστα ειδικα κ πελκα ο τουντορ τους εκανε οτι ειναι, κ πανυγηριζαν τα γκολ μαζι του.
συνεχιζοντας αυτη την τακτικη ο μεγιστανας για τους δικους του γνωστους λογους συνεχιζει να βαζει εμποδιο και στην αναπτυξη σωστης νοοτροπιας για τα μικρα γατακια μας, δειτε πχ δηλωσεις κιτσου, που εχει μαθει στη καριερα του οχι να ξεπερναει το βαρος, αλλα να περιμενει τη λυτρωση εκει κατα το μαρτη, για να παρει ωθηση, οπως δηλωσε για χτες.
και αυτα ειχαμε στο νου οσοι θελαμε να παραμεινει ο τουντορ, οσο λιγος και αν ηταν. ακομα κ πολλοι παιχτες ειμαι σιγουρος οτι ηθελαν παραμονη για αυτο ακριβως το λογο.