Ετυχε σημερα να ακουσω Κολκα : καρφωμα στον Μιχελ για τις μη μεταγραφες, για το αδειο ροστερ, για το Ζαμπρανο που χανεται.
Μετα απο καμμια ωρα ακουω Τζατζαρα: καρφωμα στον Μιχελ γιατι καθυστερει τον Ελα Καντουρι, γιατι παζαρευει ακομα τον Βιερινια για να γλιτωσει καποια φραγκα. Φυσικα ριχενει και καποιες ευθυνες γενικα στον Ιβαν καυως και στον Στανογιεβιτς, αλλα το κυριως καρφωμα απο τα λεγομενα του παει στον Μιχελ.
Κανεις απο τους 2 δεν μας ειπε τινος εισηγηση ηταν ο Στανογιεβιτς.
Κανεις δεν μας ειπε γιατι καθυστερησε ο Ρει οταν παιζοταν το σηριαλ Οτσοα.
Κανεις δεν μας ειπε γιατι ο Αγγελος προπερσυ εκανε προετοιμασια με την Κ19.
Κανεις δεν μας ειπε γιατι και επι Τσιστιακοφ κανανμε μεταγραφες τελευταια μερα, ειδικα τον Ιανουαριο.
Κανεις απο τους 2 δεν μας ειπε γιατι επι Αρνεσεν παλι κινουμασταν συνηθως με καθυστερηση.
Κανεις δεν μας ειπε ο coming soon Ελ Καντουρι , εδω και 10 μερες, γιατι ακομα hasn't arrived? Παλι ο Μιχελ φταιει που κανει παζαρια?
Ο Μιχελ ρωτηθηκε πριν εναμισο μηνα για Βιερινια και ειπε ξεκαθαρα τον θελω αλλα εγω ειμαι Τεχνικος Διευθυντης, οχι οικονομικος. Αρα ο Μιχελ ειναι που κωλυσιεργει ή μηπως καποιος αλλος?
9 μερες μενουν, το πρωτο τσαφ εγινε, η ομαδα φωναζει για μεταγραφες απο περυσι, νεα κενα προκυπτουν πχ δευτερο σεντερφορ.
Εγω δεν λεω οτι ο Μιχελ δεν εχει ευθυνη για καποιες επιλογες προσωπων: Μπρκιτς, Γουαρντα, Λεβεκ ειναι συνυπευθυνος και ο Ιβιτς.
Αλλα στις κεντρικες επιλογες σχεδιασμου κλπ, επειδη βλεπω για πολλοστη φορα το ιδιο εργο, δεν μπορει η ευθυνη να ειναι του νυν ΤΔ. Η ευθυνη εχει ονομα και λεγεται Ιβαν Σαββιδης.