καρφιτσωμενο το οχι του αποελ πρωτο πρωτο πανω πανω στο 24 στο φμπ για να παιρνει κρα κτλ ευκολα
αμεσως ποστ φμπ ο αλλος
ετσι για να τα θυμομαστε
Stavros Kolkas
11 ώρες ·
Μετά και αυτό που θα διαβάσετε σε δύο λεπτά, δηλώνω πως αναλαμβάνω εγώ αθλητικός διευθυντής χωρίς μισθό... Το cv μου είναι γνωστό στη ΠΑΕ
Giannis Papanikolaou Γτ ρε Stavros Kolkas.....εαν πηγαινει ο Τ.Δ καπου για μια μεταγραφη με σαφεις εντολες απο τον μεγαλομετοχο για τα ποσα ας πουμε....φταιει αυτος?
Μου αρέσει! · 1 · 11 ώρες
Stavros Kolkas
Stavros Kolkas Δεν δουλεύει έτσι φίλε.
Μου αρέσει! · 1 · 11 ώρες
Giannis Papanikolaou
Giannis Papanikolaou Οκ τοτε...! ----

εξαλλου ο μιχελ ειπε το σαββιδη μην κανεις μεγαλη ομαδα δεν εχει νοημα
του δωσε ο ιβαν 66 μυρια μπατζετ και αυτος εφερε σαχοφ να με
τι οχι? βγειτε και αποδειξτε μου το αντιθετο. αφου τα γραψε ο ταδε, αρα ισχυουν. το δα στο 24 και στο γκαζετα. το ακουσα λιμπερο. αξιοπιστα.
Giorgio Karras Εμ δε μας άρεσε ο Βρυζας..φάτε μιχελ και αρνεσεν τωρα..
Μου αρέσει! · 18 λαικ · 11 ώρες
Giorgio Karras Αυτό λέω αδερφέ,ότι έφαγε πολυ κράξιμο και λάσπη.εκ του αποτελέσματος όμως Είναι ο μοναδικός που είχε ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές
άνω του μέσου όρου

George Haramis Stavros Kolkas το θέμα είναι γιατί πήγαν και βάζουν ένα ακόμη επικοινωνιακό αυτογκόλ!
Stavros Kolkas George Haramis γιατί δεν έχει κάνει προεργασία

ξεκαθαρα αυτο ειναι
George Haramis Ο Μιχελ τι είναι τελικά; Αθλητικός διευθυντης ή ταξιδιωτικός πράκτορας; Αμαρτία να έχεις χρήμα και να μην ξέρεις πως να λειτουργήσεις ποδοσφαιρικά, όταν όλοι οι ανταγωνιστές σου παραπαίουν...Κάτι τέτοιες στιγμές νοιώθω τυχερός που τουλάχιστον αξιωθηκα να ζήσω το πρωτάθλημα του 85. Τι να πουν και οι νεωτεροι...
Stavros Kolkas George Haramis διαιτητής
αν θυμαστε πλεη οφ και μετα λεγαν ολοι ποσο τελεια συννενοουνται ιβιτς μιχελ...σα να λενε εδω ειμαστε, σας βοηθαμε, αλλα βαλτε τους δικους μας
οταν αρχισε να πεταει ενα ενα εξω τα παλτα, αρχισε το στορυ...απο βιτορ αν θυμαστε 30 αρθρα υπερ του ξαφνικα...
Κωστας Χαρτοματσιδης Μονο τον ιβιτς λυπάμαι
Μου αρέσει! · 3 · 11 ώρες
Stavros Kolkas
Stavros Kolkas Παρότι έχει βάλει το χεράκι του υπέρ του Μίχελ, τον λυπάμαι και εγώ... είναι κρίμα
Stavros Kolkas Για αυτό γράφω πως το θέμα του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρικό. Δεν έχει ούτε αθλητικό διευθυντή, ούτε δομή για να ελέγξει τον όποιο αθληιτκό διευθυντή θα πάρει. Γράφτηκαν όλα φίλε. Αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μας βρίζουν ...
Stavros Kolkas Elias Samaras Να ευχαριστείτε τον καλό θεούλη που δεν καταλάβατε νωρίτερα γιατί πράγμα μιλάμε. Εγώ που την πήρα χαμπάρι λόγω δουλειάς, έχασα δεκάδες μέρες ύπνου από τα νεύρα μου.
ντροπη σου λαε, ντροπη σου θεσσαλονικη
μεταφορα εδρας στην επαρχια
στην επαρχια ουτε καφε θα επιναν εξω ολοι αυτοι..οι γνωστοι
μεχρι και ο ντιλιβερας θα τους την ελεγε