Μαρκόπουλε ΧΧΧΧΧΧΧ άντε γαμήσου κι εσύ βραδιάτικα που έχεις μούτρα να λες για τα βήματα του πουτάνας γιου που σφύριξε ο πουτάνας γιος.
Βασικά, παίζει την ευθύνη για τον αποκλεισμό - ντροπή, να την έχει ο λαός, που δε γεμίζει μαζικά την Πυλαία.
Το κρατάμε αυτό, αν δεν έχει αναφερθεί ήδη κάπου, να σαι σίγουρος, όπου να ναι έρχεται.
Επίσης, πριν συνεχίσω, να κάνω μια σημείωση και για όλες εκείνες τις κομπλέξες, που αδιαφορώντας για το ποιος είμαι, και τι κάνω στη ζωή μου, θα πιαστούν από το κειμενάκι αυτό της πλάκας που ακολουθεί, και θα με χαρακτηρίσουν μίζερο και θλιβερό, επειδή στις επιτυχίες σιωπούσα, και βγήκα στη στραβή να κράξω, και του κώλου τα 9μερα.
1ον, στον πούτσο μου τους έχω γραμμένους.
2ον, τη στεναχώρια, την πίκρα και τη μαυρίλα που έβγαλα εγώ σήμερα, 36 χρονώ μαντράχαλος, να κάθομαι να μαλώνω με παιδάκια, γριές και γέρους στη δουλειά, επειδή χάνει τα λειάπ ο Τέπιτς, και τις βολές ο Σχορτσανίτης, ούτε στο χειρότερο εχθρό σας.
Πάμε και στο ζουμί.
Στ'αρχίδια μου αν ο Φάρος έχει μπάτζετ Α1, και παίχτες ιδίου επιπέδου και δεν ξερωγωτί.
ΠΑΟΚ είσαι ρε, κι έχεις μέσα στην πεντάδα 3-4 παίχτες που (αν δεν είχαν τη σημερινή βραδιά στο CV τους) βρίσκουν δουλειά σε ομάδα Ευρωλίγκας αύριο κιόλα.
Στ'αρχίδια μου που δεν έχω play maker. Με τον Φάρο έπαιζες ρε.
Τον γαμημένο το Φάρο, αυτόν που βλέπουν οι ναυτικοί από μακριά και φωνάζουν βίρα τις αγκυρες, ή αμόλα καλούμπα, ή τσιγκολελέτα, τι στον πούτσο λένε - ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει μέρα που'ναι.
Στ΄αρχίδια μου αν ο Τέπιτς έχει ψυχολογικά.
Τράβα ρε σε κάνα γιατρό, κοτζαμάν μαντράχαλος, εμάς θα στείλεις ρε;
Στ' αρχίδια μου αν δεν έστρωνε το μαλλί σήμερα ο Κωστάκης - ή ποιο άλλο μπορεί να ήταν το πρόβλημα του. Κωστάκης είσαι ρε, και Κωστάκης θα παραμείνεις. Τρίποντα με τις Κηφισιές και τα Λαύρια, και φιλιά στις φανέλες, και κραυγές, και ταρχίδια μας κουνιούνται.
Τρεις φορές σε χρειάστηκα φέτος (με γάβρο στο τέλος, με βάζελο στο τέλος, και σήμερα) και ήσουν μηδενικό.
Κατά τα άλλα, σε καίει που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει έναν τίτλο.
Αρχηγέ.
Στ' αρχίδια μου που ο Σοφοκλής ανανέωσε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σοβαρά τώρα, ας πάει στην ευχή της Παναγιάς, αύριο κι όλας. Ας παίζω με τον ΖωήκαιΚώττα και τον πυροβολημένο τον Μάρκοβιτς.
Ένα ματς σε ήθελα, ένα ματς να το πάρεις μόνος σου, και δεν το πήρες.
Φυσικά, στα αρχίδια μου για τους 45 πόντους και τα 28 ριμπάουντς, κόντρα στη Λιέτουβος.
Στ' αρχίδια μου όμως.
Στ' αρχίδια μου αν ο Σούλης έχει πάθει μαλάκυνση.
Αν δεν μπορεί, ας πάει σπίτι του.
Στ' αρχίδια μου αν ο Ντούβνιακ γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν γουστάρω.
Στ' αρχίδια μου αν ο Χαραλαμπίδης ξαναμπαίνει χειρουργείο.
Μάλλον, όχι.
Περαστικά.
Στ' αρχίδια μου αν ο Μπάνε κοιτάει πρώτα την εξυγίανση. Σε δίνει ο ΧαΙβάν λεφτά να πάρεις παίχτες ρε τύπε, και συ με φοβάσαι μη χαλάσει ο ψυχισμός του Ντούβνιακ; Και του Μάρκοβιτς;
Στ' αρχίδια μου αν προσπαθήσατε.
Δεν τα καταφέρατε.
Κλείστε το ρε, να ζούμε με τις αναμνήσεις. Να διοργανώνουμε και θεματικές βραδιές, τις Τρίτες της Γενεύης πχ, να σκάμε όλοι με μπλε φλαϊ και λαχουρί πουκάμισα, κανγκουροχαίτες, και ξεθωριασμένα τζην, τις άλλες Τρίτες της Τεργέστης, να σκάμε ανάποδα φλαϊ, βέρμαχτ και ζιβάγκο, και τέτοια πράγματα.
Θα βλέπουμε τα ματσάκια ωσάν να μην τα έχουμε ξαναδεί, θα πανηγυρίζουμε, θα αγκαλιαζόμαστε, και οι πιο ζωηροί θα κατεβαίνουν και Λευκό Πύργο.
Ούτως ή άλλως, επιτυχίες ξανά από αυτό το τμήμα, δεν παίζει να ξαναδούμε.
Από το Λούπερ.
Και τώρα διαβάζω ότι υπάρχουν σκέψεις για επίσημη διαμαρτυρία για τη διαιτησία γιατί δεν μας αντιμετώπισαν με σεβασμό, λες και αξίζει σεβασμού αυτό το τσίρκο. Κλείστε το.