Author Topic: φάρος κερατσινίου-Π.Α.Ο.Κ. ημιτελικός κυπέλλου Δευτέρα 28/12/2015 ώρα 18:30(NS1)  (Read 1291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΟΛΟΙ!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ....ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

ΜΠΑΝΕ ΔΙΩΞΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΟΤΑ........ΠΑΡΕ ΖΟΥΡΝΑΤΣΙΔΗ ΤΟΥΣ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ......ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΔΙΕΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑ.........

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ........

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΑΠΟΨΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Ηττα ονειδος. Καλό θα είναι απο αύριο να ξαναπροσδιοριστούμε σαν ομάδα. Τι κάνουμε και τι ψάχνουμε κάθε χρονιά στο γήπεδο , γιατί κατά τα φαινόμενα απλά φυτοζωούμε.
Και για να μην τα ρίχνουμε όλα στους οπαδούς, σήμερα αποδείχθηκαν πολύ λίγοι εκτός από παίκτες-προπονητή και αυτοί που κάνουν κουμάντο την ομάδα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Πιο χαμηλα δεν παει.Πραγματικα δεν χωνευεται δεν γινεται πως το λεν
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
ναι αλλά δε χρωστάμε πουθενά..
Και είμαστε και οι μοναδική ανώνυμη εταιρία που θα βγει καθαρή από το άρθρο 99..
Δηλαδή πάλι καλά που είμαστε ανώνυμη εταιρία γιατί ομάδα δεν είμαστε..
εεεεεεμείς ΧΑΖΟΙ για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε οο οο οο

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Δεν γινεται να ειναι ολοι τοσο αψυχοι γαμω τα παντα μου . Τα μυαλα οχι πονανε εχουν βγει εξω και εγιναν πατσας.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
δεν ειδα τον αγωνα,δεν ξερω πως επαιξαν. ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτό το τμήμα εχει δώσει 6-7 χαρες και 1000000000000000 ξευτίλες. Διαλύστε το να ησυχάσουμε γαμώ τα σπίτια σας. Ένας πουτανας γιος δεν βρέθηκε να κοπανήσει τον κορακα που τα βήματα τα εκανε 3 βολες?? Τι φοβηθήκατε?? μήπως τιμωρηθείτε?? Όχι 300 που πάνε 30 απο δω και μπρος και στους παίχτες ούτε ζεστό νερό στα μπάνια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Σήμερα κάποιοι έκαναν τον ΠΑΟΚ  παοκάκι
τέτοιες ξεφτίλες σε κάνουν μικρή ομάδα

άντε να τελειώνουμε και φέτος με τους μαλακες
του χρόνου πάλι

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
δεν αντέχεται αυτό το πράμα να το βλέπεις στην τηλεόραση
τα μάτια μας πονάνε , τα μυαλά μας πονάνε, όλα

χίλια δίκια έχει ο παππούς για το γέρο

ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ΞΕΦΤΥΛΕΣ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Βασιλειάδη γαμιέσαι ρε μαλακα
σε ένα σοβαρό ματς δε ήσουν σωστός

ούτε με το γαύρο , ούτε με το βάζελο, ούτε με το ΦΑΡΟ ρε μαλακααααααααααααααααααααααααααααα???????

τι να σε κανω ρε πστη με τα τρίκαλα????????????????????

Βγες και ξανακάνε παραπονα που δεν έχει κόσμο το παλατάκι
Εσείς μας διώχνεται

Offline Geo

• Αλλαγή
Ηττα ονειδος. Καλό θα είναι απο αύριο να ξαναπροσδιοριστούμε σαν ομάδα. Τι κάνουμε και τι ψάχνουμε κάθε χρονιά στο γήπεδο , γιατί κατά τα φαινόμενα απλά φυτοζωούμε.
Και για να μην τα ρίχνουμε όλα στους οπαδούς, σήμερα αποδείχθηκαν πολύ λίγοι εκτός από παίκτες-προπονητή και αυτοί που κάνουν κουμάντο την ομάδα.

Το Τμήμα αυτό αν δεν βάλει στόχο, Πρωτάθλημα και Γιουρολίγκα, είναι καλύτερα να ξαναγίνει ερασιτεχνικό, να ησυχάσουν αυτοί, να ησυχάσουμε και εμείς.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Μόνο λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορουν να κράζουν σήμερα την ομάδα.

Αυτοί οι λίγοι που πάνε Παλατάκι, αυτοί οι λίγοι που ακολουθούν.

Σήμερα αν κατέβαζες 300 κομμάτια στο μούχτι να μπουκάρουν μέσα στο Κερατσίνι, θα είχαν πάθει τέτανο όλοι τους οπαδικά, και θα περνούσες το παιχνίδι με τον τσαμπουκά.

Αλλά που?

Χάθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, χάθηκε και η ομάδα.....

Ανυπαρξία πλήρης
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Θαυμασατε δηλωσεις προπονητη του ΠΑΟΚ που αποκλειστηκε απο το κερατσινι;

Το μονο που ειχε να πει ηταν για τα βηματα του παπαμακαριου(ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ και να το λες ρε μαλακα) και οτι απλα χαθηκε ενας στοχος του ΠΑΟΚ!(αυτο το ειπε επειδη τον ρωτησανε αλλιως δεν θα το ελεγε ουτε αυτο)

Ενταξει να εχεις την ευθυξια να παραιτηθεις δεν το περιμενα γιατι δεν εχεις τσιπα καθολου αλλα ουτε ενα "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ";

Τετοια ξεφτιλικια και να μην διωχνουν τον μαεστρο της ξεφτιλας μονο στον ΠΑΟΚ!

Σε ολες τις ομαδες σε ολα τα αθληματα μετα απο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ διωχνουν τον προπονητη......μπορει οχι δικαιως παντα αλλα εδω η περιπτωση φωναζει απο μακρια......η ομαδα ειναι οτι 'να ναι.......

Μπορει να πει καποιος "καλα ο γερος φταιει για ολα";

Οχι βεβαια αλλα για αυτο το πραμα που εχει φτιαξει φετος και το αποκαλει ομαδα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και για ολα τα αλλα που εχουμε πει............

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑ 80% ΚΑΙ ΚΑΤΑ 20% Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **

Σήμερα αν κατέβαζες 300 κομμάτια στο μούχτι να μπουκάρουν μέσα στο Κερατσίνι, θα είχαν πάθει τέτανο όλοι τους οπαδικά, και θα περνούσες το παιχνίδι με τον τσαμπουκά.

μια σειρα ολο το ζουμι....

αλλα οπως ειπαν κ καποια αλανια οταν στα παιχνιδια που μαζευεις κοσμο παιζεις σουτια σημαιες βάζοντας αλλα πραγματα πανω απο τον ΠΑΟΚ εισαι κ εσυ αξιος της μοιρας σου...

κατα τα αλλα.. γαμιουνται ολοι με πρωτο για μενα οχι το μαρκοπουλο αλλα το βασιλειαδη...

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline bane

• Αλλαγή
300 κοματια σε γηπεδο 600 ατομων δεν κατβαζεις.αλλα να τους θελεις για να παρεις τον φαρο ....
εσπασαν τα παντα σημερα μεσα μου. η τριτη μεγαλυτερη πικρα που εχω παρει στη ζωη μου μετα την ναντ και το σεφ.ο μπασκετικος ΠΑΟΚ τελειωσε σημερα
παρτε τον μπουλο ολοι η βρειτε αμεσα χοσαδα φτανει με τις απλες συμμετοχες στα πρωταθληματα
παππου εχεις δικιο μαν.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Μαρκόπουλε  ΧΧΧΧΧΧΧ άντε γαμήσου κι εσύ βραδιάτικα που έχεις μούτρα να λες για τα βήματα του πουτάνας γιου που σφύριξε ο πουτάνας γιος.

Βασικά, παίζει την ευθύνη για τον αποκλεισμό - ντροπή, να την έχει ο λαός, που δε γεμίζει μαζικά την Πυλαία.
Το κρατάμε αυτό, αν δεν έχει αναφερθεί ήδη κάπου, να σαι σίγουρος, όπου να ναι έρχεται.

Επίσης, πριν συνεχίσω, να κάνω μια σημείωση και για όλες εκείνες τις κομπλέξες, που αδιαφορώντας για το ποιος είμαι, και τι κάνω στη ζωή μου, θα πιαστούν από το κειμενάκι αυτό της πλάκας που ακολουθεί, και θα με χαρακτηρίσουν μίζερο και θλιβερό, επειδή στις επιτυχίες σιωπούσα, και βγήκα στη στραβή να κράξω, και του κώλου τα 9μερα.
1ον, στον πούτσο μου τους έχω γραμμένους.
2ον, τη στεναχώρια, την πίκρα και τη μαυρίλα που έβγαλα εγώ σήμερα, 36 χρονώ μαντράχαλος, να κάθομαι να μαλώνω με παιδάκια, γριές και γέρους στη δουλειά, επειδή χάνει τα λειάπ ο Τέπιτς, και τις βολές ο Σχορτσανίτης, ούτε στο χειρότερο εχθρό σας.

Πάμε και στο ζουμί.

Στ'αρχίδια μου αν ο Φάρος έχει μπάτζετ Α1, και παίχτες ιδίου επιπέδου και δεν ξερωγωτί.
ΠΑΟΚ είσαι ρε, κι έχεις μέσα στην πεντάδα 3-4 παίχτες που (αν δεν είχαν τη σημερινή βραδιά στο CV τους) βρίσκουν δουλειά σε ομάδα Ευρωλίγκας αύριο κιόλα.

Στ'αρχίδια μου που δεν έχω play maker. Με τον Φάρο έπαιζες ρε.
Τον γαμημένο το Φάρο, αυτόν που βλέπουν οι ναυτικοί από μακριά και φωνάζουν βίρα τις αγκυρες, ή αμόλα καλούμπα, ή τσιγκολελέτα, τι στον πούτσο λένε - ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει μέρα που'ναι.

Στ΄αρχίδια μου αν ο Τέπιτς έχει ψυχολογικά.
Τράβα ρε σε κάνα γιατρό, κοτζαμάν μαντράχαλος, εμάς θα στείλεις ρε;

Στ' αρχίδια μου αν δεν έστρωνε το μαλλί σήμερα ο Κωστάκης - ή ποιο άλλο μπορεί να ήταν το πρόβλημα του. Κωστάκης είσαι ρε, και Κωστάκης θα παραμείνεις. Τρίποντα με τις Κηφισιές και τα Λαύρια, και φιλιά στις φανέλες, και κραυγές, και ταρχίδια μας κουνιούνται.
Τρεις φορές σε χρειάστηκα φέτος (με γάβρο στο τέλος, με βάζελο στο τέλος, και σήμερα) και ήσουν μηδενικό.
Κατά τα άλλα, σε καίει που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει έναν τίτλο.
Αρχηγέ.

Στ' αρχίδια μου που ο Σοφοκλής ανανέωσε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σοβαρά τώρα, ας πάει στην ευχή της Παναγιάς, αύριο κι όλας. Ας παίζω με τον ΖωήκαιΚώττα και τον πυροβολημένο τον Μάρκοβιτς.
Ένα ματς σε ήθελα, ένα ματς να το πάρεις μόνος σου, και δεν το πήρες.
Φυσικά, στα αρχίδια μου για τους 45 πόντους και τα 28 ριμπάουντς, κόντρα στη Λιέτουβος.
Στ' αρχίδια μου όμως.

Στ' αρχίδια μου αν ο Σούλης έχει πάθει μαλάκυνση.
Αν δεν μπορεί, ας πάει σπίτι του.

Στ' αρχίδια μου αν ο Ντούβνιακ γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν γουστάρω.

Στ' αρχίδια μου αν ο Χαραλαμπίδης ξαναμπαίνει χειρουργείο.
Μάλλον, όχι.
Περαστικά.

Στ' αρχίδια μου αν ο Μπάνε κοιτάει πρώτα την εξυγίανση. Σε δίνει ο ΧαΙβάν λεφτά να πάρεις παίχτες ρε τύπε, και συ με φοβάσαι μη χαλάσει ο ψυχισμός του Ντούβνιακ; Και του Μάρκοβιτς;

Στ' αρχίδια μου αν προσπαθήσατε.
Δεν τα καταφέρατε.

Κλείστε το ρε, να ζούμε με τις αναμνήσεις. Να διοργανώνουμε και θεματικές βραδιές, τις Τρίτες της Γενεύης πχ, να σκάμε όλοι με μπλε φλαϊ και λαχουρί πουκάμισα, κανγκουροχαίτες, και ξεθωριασμένα τζην, τις άλλες Τρίτες της Τεργέστης, να σκάμε ανάποδα φλαϊ, βέρμαχτ και ζιβάγκο, και τέτοια πράγματα.
Θα βλέπουμε τα ματσάκια ωσάν να μην τα έχουμε ξαναδεί, θα πανηγυρίζουμε, θα αγκαλιαζόμαστε, και οι πιο ζωηροί θα κατεβαίνουν και Λευκό Πύργο.

Ούτως ή άλλως, επιτυχίες ξανά από αυτό το τμήμα, δεν παίζει να ξαναδούμε.

Από το Λούπερ.

Και τώρα διαβάζω ότι υπάρχουν σκέψεις για επίσημη διαμαρτυρία για τη διαιτησία γιατί δεν μας αντιμετώπισαν με σεβασμό, λες και αξίζει σεβασμού αυτό το τσίρκο. Κλείστε το.
« Last Edit: December 29, 2015, 12:10:44 by Capricorn »