Author Topic: Μεταγραφές Χειμώνα 2015/16  (Read 4802 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφές Χειμώνα 2015/16
« Reply #60 on: January 23, 2016, 13:14:15 »
χεχεχε
Είσαι εριστικός

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #61 on: January 23, 2016, 16:05:29 »
Γιατί δεν παίρνουμε μπακασέτα. Και νέος και κανουμε ομάδα με μέλλον ελληνικό ούτως ώστε αν πέσουμε να έχουμε κορμό ελληνικό να ανέβουμε κατευθείαν.
Γιατι εχεις καλυτερο του μπακασετα;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: January 24, 2016, 10:32:04 »
Ποιον μπακασετα ρε φίλε, θες να πλερωνει 5 εκατομμύρια ο Ιβάν; Είπαμε να ματώσει, όχι κι έτσι όμως. Και ξες αν κάνει κάνα τέτοιο μπαμ, μόνο με νταμπλ δεν θα κριθούν αποτυχημένοι αρνεσεν-τουντορ.
Ή Ιστορία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Παίζεις με υλικό επιπέδου πας και νιονιου (τους εγχώριους ή τους αντίστοιχους της Κροατίας, της Βοσνίας και της Σλοβακίας) και ταυτόχρονα προσπαθούν να σε πείσουν να είσαι ευγνώμων στον χοσαδα  Που βάζει 11 εκατομμύρια το χρόνο από την τσέπη του για το αγωνιστικό.

Οποτε δυο τα πιθανά ενδεχόμενα:
1) Υπάρχει ένα σύστημα που επιδιώκει συστηματικά να κοροϊδεύει τον λαό του ΠΑΟΚ, με ενορχηστρωτή τον ρώσο
2) Ο καημένος ο μπούφος ο Σαββίδης, που είναι και αμπαλος, πάλι άκουσε τους παρατρεχάμενους (κυρίως τον Άρνεσεν δηλαδή αυτό το καλοκαίρι) με αποτέλεσμα να ματώσει οικονομικά χωρίς προφανή λόγο και αποτέλεσμα.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #63 on: January 24, 2016, 10:57:07 »
Δεν ξέρω αν πάρουμε τελικά Μπακασέτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο παίζει η ίδια κασέτα.  :'(

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #64 on: January 24, 2016, 11:20:28 »
Φέρε Μπουντέσκου. σηκώνουμε κύπελλο και παίρνουμε 2η θέση.Μπορείς ;
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: January 24, 2016, 12:43:56 »
Κανέναν δε θα πάρουν αφού δε σέβεται Τούντορ πρωτίστως και μετέπειτα Άρνεσεν ο Ρώσος, και τον βολεύει κιόλας.
Ούτε 1 εβδομάδα δε μετράνε κάποιοι στην ομάδα..αυτό ήταν..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: January 24, 2016, 13:52:55 »
Το έγραψα στο τοπικ του άρνεσεν,

Για την ασάφεια που υπάρχει επί των μεταγραφικών θεμάτων στην ομάδα, για το ποιος είναι ο ρόλος του στα μεταγραφικά, υπάρχει και η υπόθεση του Γκαλίτσιου, υπάρχει ένα θολό τοπίο στον ΠΑΟΚ:

«Πάντα δέχομαι και μου είναι απολύτως κατανοητό το ότι ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει μια οποιαδήποτε αλλάγή.

Επίσης πρέπει να τονίσω πως είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος κάνει τι μέσα στην διοίκηση.
Έπειτα πηγαίνω στον προπονητή, του λέω ένα όνομα παίκτη, είναι ο τάδε. Αν μου πει ναι, καλώς, αλλιώς αν μου πει όχι είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον αγοράζω.
Πρέπει να υπάρχει και από τους δυο μας το σίγουρο ναι.
Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω στον Τζακ τον πρόεδρο μας, είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι οι τρεις μας είμαστε στην ίδια φιλοσοφία.
Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ. Σαββίδης, στον οποίο παρουσιάζω τα δεδομένα του παίκτη καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά.
Και μετά απλά περιμένω το ναι ή το όχι του κ. Σαββίδη.

...και τότε είτε θα πει «ναι, Φρανκ το κάνουμε αυτό» ή θα μου πει «όχι, μέχρι τόσα μπορώ να δαπανήσω». Πλέον, αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη αν και είναι καινούργια για όλους μας».

Πως είναι η συνεργασία με τον κ. Σαββίδη και αν έχετε βρει κώδικα επικοινωνίας;

«Πλέον έχω μάθει να του δίνω τις πληροφορίες που θέλει με τον τρόπο που τις θέλει και όποτε χρειάζεται του λέω αυτός είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε, να του τον παρουσιάσω σωστά, ώστε να μου πει αν τον θέλει ή όχι.»

Απο όλη την συνέντευξη του φρανκ σχετικά με τις μεταγραφές βγαίνει οτι ο σαββίδης αποφασίζει για τους παίκτες μέσα απο τις λίστες του Δανού,
Όταν του γκαβλώσει να πληρώσει ...και ανάλογα το ποσό που θα θέλει να δώσει τότε θα πάρουμε και τον ανάλογο παίκτη

Αποτι βλέπω μαλλον μπορεί να φέρνει εναν καλό παίκτη για 6-12 μήνες , απλά και μόνο για να λέει οτι επενδύει, απο εκεί και πέρα ομάδα με 5 σοβαρές μεταγραφές την ίδια χρονιά ποτέ δεν θα δούμε.

Μεταγραφές δεν έχει, και αν έχει τα λεφτά που διαθέτουμε πρέπει να ειναι πολύ λίγα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #67 on: January 24, 2016, 13:56:41 »
αποχη ρε πουσταραδες θελει να δω αλλαζετε το εργο η οχι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: January 25, 2016, 23:37:15 »
Κοντά σε Χατζηησαΐα!
Και η δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου αναμένεται να είναι από την ελληνική αγορά

...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: January 26, 2016, 00:14:57 »
Στα καταφύγια αδέρφια..

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #70 on: January 26, 2016, 00:17:14 »
Κατσικάς από τα LIDL..

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #71 on: January 26, 2016, 09:47:22 »
Στα καταφύγια αδέρφια..
:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

α ρε βελος με πεθανες
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #72 on: January 26, 2016, 10:29:31 »
δυο λογια για χατζηισαια .φετος κανει καλη χρονια. η περσινη ηταν μετρια. παικτης ψηλος, πολυ δυνατος σε ψηλο παιχνιδι ,δε στριβει ευκολα με την μπαλα κατω.καλυτερος απο μαλεζα στην συγκεκριμενη ηλικια (για οποιον θυμαται μαλεζα στα πρωτα χρονια με την χαιτη και δε γελαει ακομα)ολα αυτα σε πανιωνιο.ο ΠΑΟΚ ειναι αλλοιως .καλυτερος του σιοβα (με σιοβα στον πανιωνιο ειχε απειρο γελιο)στην νεα σμυρνη λενε οτι ζητησε αν του κανει προταση ο ΠΑΟΚ να προτιμησουν τον ΠΑΟΚ και οοχι αλλη ομαδα και ας ειναι λιγοτερα τα χρηματα,λενε οτι ειναι και οπαδος μας. δεν ξερω.
για μενα οσο εχω δει τιποτε ιδιαιτερο ,σε εναν καλο ΠΑΟΚ μπορει να φανει παιζοντας με εναν ψιλοκοντο διδυμο διπλα του να μαζευει τα χαμενα.παντως απο τα πορτογαλικα ανεκδοτα ειναι πιο γρηγορος ενω προσπαθει παρολο που δεν το πολυεχει να κανει παιχνιδι απο πισω.ας τον παρουν ,απο το να εχουμε σκονδρα και λοιπους παπαρες. για τον ΠΑΟΚ που θελουμε ουτε απεξω.
βεβαια αυτον τον ΠΑΟΚ δεν θα τον δουμε και ποτε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #73 on: January 26, 2016, 15:06:09 »
Μια χαρα παιχτης οσο εχω δει Πανιωνιο φετος ξεχωριζει σχεδον σε ολα τα ματς.. βεβαια αλλο Πανιωνιος αλλο ΠΑΟΚ αλλα απο τους στοπερ που εχουμε τωρα ειναι χαλαρα μια κλαση πανω απ ολους οπως λεει και ο bane.. επισης ειπε και κατι για τα υψη ο Τουντορ οτι εχουμε κοντους κεντρικους αμυντικους ε αυτος ειναι 1,92..

Τωρα θα αρχισουν τα κλασσικα που τον ηξερε ο Αρνεσεν και αν ηταν εισηγηση του η οχι κτλ κτλ πραγματικα εχει κουρασει αυτη η παραφιλολογια με οτι γινεται στην ομαδα.. στην τελικη ο Αρνεσεν δεν ειναι κανα σχολιαροπαιδο να του επιβαλλουν αλλοι τι θα κανει στην δουλεια του οταν εχει περασει απο Τσελσι, Αιντχοβεν κτλ.. μην τρελαθουμε κιολας για μενα ειναι δεδομενο οτι οτι γινεται εχει την εγκριση του Φρανκ.. αφηνω ενα 1% να μην την εχει και εκει για μενα ο Δανος ειναι εντελως γελοιος που παραμενει στο ποστο του

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #74 on: January 26, 2016, 15:23:32 »
ε βεβαια εχει την εγκριση του φρανκ ρε μπιβ, οταν του λενε θα παιξεις μπαλα με κανα 300αρι αγορα και κανα 200αρι συμβολαιο μπακασετες θα παρει κ ο φρανκ κ ο καθε φρανκ. κ οταν αποδειχτει οτι με μπακασετες και χατζιησαιες και λοιπα λιμα τους στοχους του ΠΑΟΚ δε θα τους πετυχεις, θα την ακουσει φυσικα ο τουριστας φρανκ. μια χαρα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #75 on: January 26, 2016, 15:25:36 »
Λογικά και ο χατζηιερεμίας και ο μπακασέτας είναι καλύτεροι από τα υπάρχοντα ταλέντα μας. Δηλαδή κι από τον πέλκα, κι από τον κίτσιου και από τον κάτσε γιατί αυτοί παίζουν και διακρίνονται στην α'  εθνική με μια μικρή ομάδα. Αντίθετα όποιος δικός μας ταλαντούχος φεύγει από το μαντρί τον τρώνε οι λύκοι της α' εθνικής, χαρακτηριστικά παραδείγματα ο παναγιωτούδης και ο ποζατζίδης που πήγαν στον πανιώνιο με συμμετοχές στον ΠΑΟΚ και τώρα διαπρέπουν στην γ΄ εθνική. Το θέμα όμως είναι αν αυτοί οι παίχτες είναι αρκετά καλοί για τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι θέμα να πάρεις απλώς καλύτερους παίχτες από τον πέλκα και τον μαλεζά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #76 on: January 26, 2016, 15:26:49 »
Με 300 η 500 δηλαδη δε μπορει να βρει παιχτη απο Ευρωπη αυτο πιστευουμε ετσι? Η Τριπολη δινει παραπανω δηλαδη και φερνει Τσαβεζ απο Μποκα? Υπαρχει ο Λινο στη Βραζιλια που εργαζεται επισημα για εμας ανεπισημα υπαρχει και ο Κοντρερας και μου λετε δε μπορουνε να βρουνε παιχτη σε αυτα τα λεφτα σε ολοκληρη την Ευρωπη και την Λατινικη Αμερικη.. δηλαδη πρεπει ντε και καλα να σκασεις 1,5εκ να φερεις Νατχους-Νομποες για 6 μηνες και μετα παλι απ την αρχη? Δεν ξερω τι στον πουτσο γινεται και τι να πιστεψω πραγματικα..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #77 on: January 26, 2016, 15:31:14 »
ενω εσυ δλδ λες οτι υπαρχουν λατινοι μαυτα τα λεφτα και ο αρνεσεν διαλεγει τους αιλυνες?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #78 on: January 26, 2016, 15:41:19 »
Σαφεστατα.. και δεν το λεω εγω ο ιδιος τα ειπε πριν λιγες μερες..

Τώρα στο κομμάτι των παικτών, μπορώ να πω ότι μαθαίνω κάνοντάς το. Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να φέρεις παίκτες από την Γαλλία, την Αγγλία, την Γερμανία, καθώς δεν προτιμούν να έρθουν σε μια χώρα μικρότερη, στο δικό τους μυαλό, από τις οποίες κατάγονται. Και εκεί καταλήγεις και αναρωτιέσαι, ποιοι παίκτες, οι οποίοι θα είναι ταυτόχρονα οικονομικά εφικτοί και εξίσου ταλαντούχοι με τους Άγγλους, τους Γερμανούς και τους Γάλλους  και θα νιώσουν την πρόκληση ότι εδώ θα μεγαλώσει η αξία τους και θα θέλουν να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επομένως, στρέφεσαι στην Λατινοαμερικάνικη αγορά, στη βαλκανική και φυσικά στην ελληνική. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς διαπίστωσα ότι έχουμε πραγματικά ταλαντούχους Έλληνες παίκτες, φυσικά όχι χάρη σε έμενα, αλλά χάρη στη δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια το κλαμπ".

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/158466/ta-akykloforita-tis-synenteyksis-toy-frank-arnesen-stin

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #79 on: January 26, 2016, 15:46:40 »
εγω αυτο το διαβαζω ως pr ενος υπαλληλου η θεση και οι αρμοδιοτητες του οποιου ολο και θολωνουν και ο οποιος δεν εχει κανενα λογο να τα βροντηξει απο τωρα με το καπελωμα.