Το έγραψα στο τοπικ του άρνεσεν,
Για την ασάφεια που υπάρχει επί των μεταγραφικών θεμάτων στην ομάδα, για το ποιος είναι ο ρόλος του στα μεταγραφικά, υπάρχει και η υπόθεση του Γκαλίτσιου, υπάρχει ένα θολό τοπίο στον ΠΑΟΚ:
«Πάντα δέχομαι και μου είναι απολύτως κατανοητό το ότι ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει μια οποιαδήποτε αλλάγή.
Επίσης πρέπει να τονίσω πως είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος κάνει τι μέσα στην διοίκηση.
Έπειτα πηγαίνω στον προπονητή, του λέω ένα όνομα παίκτη, είναι ο τάδε. Αν μου πει ναι, καλώς, αλλιώς αν μου πει όχι είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον αγοράζω.
Πρέπει να υπάρχει και από τους δυο μας το σίγουρο ναι.
Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω στον Τζακ τον πρόεδρο μας, είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι οι τρεις μας είμαστε στην ίδια φιλοσοφία.
Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ. Σαββίδης, στον οποίο παρουσιάζω τα δεδομένα του παίκτη καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά.
Και μετά απλά περιμένω το ναι ή το όχι του κ. Σαββίδη.
...και τότε είτε θα πει «ναι, Φρανκ το κάνουμε αυτό» ή θα μου πει «όχι, μέχρι τόσα μπορώ να δαπανήσω». Πλέον, αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη αν και είναι καινούργια για όλους μας».
Πως είναι η συνεργασία με τον κ. Σαββίδη και αν έχετε βρει κώδικα επικοινωνίας;
«Πλέον έχω μάθει να του δίνω τις πληροφορίες που θέλει με τον τρόπο που τις θέλει και όποτε χρειάζεται του λέω αυτός είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε, να του τον παρουσιάσω σωστά, ώστε να μου πει αν τον θέλει ή όχι.»
Απο όλη την συνέντευξη του φρανκ σχετικά με τις μεταγραφές βγαίνει οτι ο σαββίδης αποφασίζει για τους παίκτες μέσα απο τις λίστες του Δανού,
Όταν του γκαβλώσει να πληρώσει ...και ανάλογα το ποσό που θα θέλει να δώσει τότε θα πάρουμε και τον ανάλογο παίκτη
Αποτι βλέπω μαλλον μπορεί να φέρνει εναν καλό παίκτη για 6-12 μήνες , απλά και μόνο για να λέει οτι επενδύει, απο εκεί και πέρα ομάδα με 5 σοβαρές μεταγραφές την ίδια χρονιά ποτέ δεν θα δούμε.
Μεταγραφές δεν έχει, και αν έχει τα λεφτά που διαθέτουμε πρέπει να ειναι πολύ λίγα